Kaldığımız Yerden Her Telden..

hee gülüm bırakalım becede benim yemeğim tavuk pilav çorbam var salata yapıcam benimde karnıyarık vardıda bozulmuş biliyonmu aldık yemeğe ki küflenmiş

ohh süper menü valla.. küflenmiş mi gülüm kaç gün yemediniz ki küflenmiş balım valla ben iki günlük yaptım bugün ve yarın yicez bişi olmaz heralde dimi yaa.. Vala canım öyle istiyor ki karnımda acıktı akşam olsun da gideyim diye bakıyorum valla 1 saat 15 dk var daha

cuma günü ypmıştık işt dün baktık ocak içinde küflenmiş hava sıcak düşünemdimki işte yazıkolduda ben cumadan beridri sadece domates yiyorum yemek sürmüyoum ağzıma vallaha bak cumadan bugüne 600gr gitmiş bakıyorumda

ama eneerji yapacak şeylerde yemen lazım gülüm kahvaltını et güzelce peynirini zeytinini reçelini yemeye çalış güzelim öğlende canın ne çekerse yap börek çörek boşver kiloyu şimdi ağrıların da var zaten. Akşam kısarsın biraz salata falan yersin..

canımdiyet için değilki midem lmıyo gerçi bugün dha iyiim midemçok fazla değil ama ara sıra bulanıyo yemekleri istemiyo canım vallaha bak aman bakak bakalım geçer herhaldee eşimde bebekten bulantı diye bekliyo garibim çok bekler

anlyorum biliyorum güzelim ama bak gastrit var bende midem bir ara biliyosun nasıl bulanıyordu her eve giderken arabada falan ve hep tuzlu peynşir ve ekmek bazen sadece bildiğin kuru ekmek yiyordum şartlamıştım artık ama sonra önce biraz kuru ekmekle bastırıp bir yarım saat sonra yemeğimi yemeye başladım öylelikle yedim yoksa bir süre sonra mide birşey yememeye alışıyor öle alıştıyorsun ve birşey yiyemezmişsin gibi geliyor az zorlaman lazım neyse ki düzeliyrmuş yavaş yavaş ağır yiyeceklerden yine de kaçın tabi ama menün iyi yemen için. Belli mi olur belki vardır canımm..

slm kızlar nasılsınız çok kalamıyacağım sadece slm vermek istedim dejavum topiğin hayırlı olsun.geçen ay hamile kalmıştım ama düşük yaptım biliyormusun elifim bilir

karpuz yicez kızlar yakında şimdi daha güzel değildir diye cesaret edip alamadık ben karpuz peynir severimmmmmmmmmm ya yazın sıcaklarda iyi olur.

slm kızlar nasılsınız çok kalamıyacağım sadece slm vermek istedim dejavum topiğin hayırlı olsun.geçen ay hamile kalmıştım ama düşük yaptım biliyormusun elifim bilir

tatlm geçmiş olsun birdaha yaşatmasın rabbim en kısa zamanda sağlıkla meleğini kucağına alırsın inşallah moralini yüksek tut balım.

hastalıklar birer birer gelmiyoki zaten gelinve üstüste hüzum ediyolar nediyim sağlık gibsi yk mide bulantısı çok kötü Allah sanada şifa versin möeleğim zor yani menüm güzelde bende iştah yok bak sabah 9 yrdim bir poğaça sadece dahada kahve içtim o kadar fıstıkım eşim gelidi bayadır bekliyo çorbamı yapayım yarına yine geliri 10dan sonra olurmu balımm kendine iyi bak sana afiyet olsun benim yerimede ye ben yemedim sen ye bari öpüyorum cnımın ii Allaha emanet ol

hoşgeldin fındıkım bende çıkam zorundayım ben söyledim arkadaşalra üzülme lütfen yarın gel iki laf edelim çok özleidm vallaha görüürz bitanem

çok tşk ederim canım sadece 1 ay korunmak istiyorum.1 adet görsem yeter sanırım

evet tatlım fazla bekleme düşükten sonra daha çabuk gebe kalırsın öyle diyorlar , rahim yenilenmiş olur cnm.

canım Elif haber verdi bize çok üzüldük ama elden ne gelir kısmeti yokmuş inşallah yine olur tatlım yaa neden olmuş yani bir nedemi var mı çok mu yordun kendini çok geçmiş olsun balımm üzme kendini yine oacak bilyorsun ki hamile kalabiliyorsun canım yaa..

karpuz yicez kızlar yakında şimdi daha güzel değildir diye cesaret edip alamadık ben karpuz peynir severimmmmmmmmmm ya yazın sıcaklarda iyi olur.

eevt güzel değil daha kavun aldım ama karpuz almam daha zamanı var ben menemenle çok severim bir de karışık kızartmayla yani yemekle yemeyi çok severim karpuzu ayrı meyve gibi değilde off canım nasıl istedi şimdi bak.

evet hem de nasıl kötü benim geçti canım ya çok şükür bir ara çok fenaydım arabada hep torba olurdu o derece dayanamazdım eve kadar. Canım afiyet olsun size sağolasın yalnız bırakmadın geldin Allah razı olsun gülüm balım kaymağım benimm.. Ah eb canım bu saate aç kalınır mı açlıktan da mide bulanır kraker tuzlu bişiler falan yeseydin. Ah canım yakın olsak berabercek yerdik valla fazlaca yaptım iki gün yiyoruz diyee.. Yien yaparsın gülüm yersiniz afiyetle.Yarın görüşürüz gülüm öpüyorum çok..

Of bir acıktım ki sormayın gitsinn neyse ki yemeğim var evde. Daha 20-25 dk var çıkmama yaa..

,

evet canım hiç beklemediğim bir ayda olduğu için çok yorulmuştum

büyük konuşmaktan cok korkarım
biş seyi cok istemekten de cok korkarım
benim tek üzüldügüm anne olamamak

ay hadi canım bizde heycanla bekliyoruz haberini ...
gögüslerin mi acıyoo yaa benimdee cooooook acıyıo özellikle sol olan resmen agrısını hissediyorum dokunamıyorum da...

ama psikolojik oldugunu sanmıyorum...
:44:

,

evet canım hiç beklemediğim bir ayda olduğu için çok yorulmuştum

canım peşine yine hamile kalırsın merak etme bilyiorsun ki kalabiliyorsun bu sefer daha dikkat ederdin bitanemm...

öyle birşey yok kalacaksın canım yeniden korkularını at üstünden..

slm verecek kımse kalmamış yaaaa

gündüz gelseydin güzelim hepimiz burdaydık akşam gelemiyoruz ki..

heeey ben burdayım
tülleri astım geldim
ince temizlik var daaa
öff bi yagmur yagdıu ki gitti camlar
yeniden silcemm

kolay gelsin canım ama fazla yorma kendini ben eveli hafta yıkadım tülleri camları sildim az yağmur yağdı o zamandan bu yana burada da ama kirlenmedi o kadar camlarım ya loc diye bir ürün var amwayın ürünü çok amaçlı temizlk için olanını aldım ben mutfak dolaplarım beyaz süper yaptı kaç haftasır da kirlenmedi camlarıma kullandım kovanın içine kattım resmen parladı camlar ve kaç kere azar azar yağmur yağdı öle kir tutmadı bak tavsiy ederim bu akşamda salonun vitrinlerini camlarını silicem toz almakta da iyiymiş denemedim hiç eskileri kullandım bittiler bu akşam toz almada da denicem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…