Kaldığımız Yerden Her Telden..

Eki Görüntüle 417346

kızlaaarr ne diyosunuuuuuuzzzzz

13. günüm ovulasyondan sonra
bata 5 gün varr....

canım 5 gğn varken gebelik olsa daha koyu olması lazımdı hiç olmazsa ilk çizgiye yakın olması lazım ama bende mesela 5 gün kala falan hiç çizgi çıkmıyor genelde ikinci çizgi olarak yada çok çok flu olyordu yanii bilemiyorum.Ancak regl gününde iki çizgide aynı olursa o zaman umutlan derim de en iyisi gününde gebelik testi yapman ahh olsun da sevindir bizi yaa.. ama olacak bu ay olmasa yakında olacak bak sana inanıyorum benn..

Eki Görüntüle 417346

kızlaaarr ne diyosunuuuuuuzzzzz

13. günüm ovulasyondan sonra
bata 5 gün varr....

elisim gülüm bu idrar testimi aynı bende dn yaptım bu şekilde çıktı renksiz ama gri bgibi benimde 6 gün önce yapmıştım işte hadi inş hamilesindir fıstığım yaa rabbim bu ay umudunu boşa çıkarmasın inş bebeğin gelmiştir canım benim markası ne tesin peki

ben geldim dejavum günaydın nasılsın meleğim yedinmi dün yemeğini doymuşmu meleğimin karnı oh oh afiyetler olsun canım benim

ben geldim dejavum günaydın nasılsın meleğim yedinmi dün yemeğini doymuşmu meleğimin karnı oh oh afiyetler olsun canım benim

miyaba tatlışım yedim valla öyle acıkmıştım ki dar attım kendimi eve ısıttım yedim yaa.. evi toprlardım falan sonna oturdum dizi izledim işte öyle.Reglim hala gelmedi bugün sırtım daha doğrusu sol tarafın köprücük kemğimi deniyor ne işte orası ağrıyor çok off bilmiyorum valla aslında olmayacaksam cumaya kadar olmayayımda dr gitmeye bahanem olsun olsun diyrum bakılsın bir diye bakalım olucam mı bu 3 günde. sen napıysun nasıl oldunn..

ohhhh afiyet bal şeker olsun cnaım benim de sen neden olmadın hala çok garip yaaa sen git doktora en iyi var bir sorun ama ne bilmek lazım be meleğim bende fenayım belim kopuyo hayatımda böyle ağrı görmedim ben gece yatamadım yattığım yerden kalkamadım belim çok kötü kuzucum

ohhhh afiyet bal şeker olsun cnaım benim de sen neden olmadın hala çok garip yaaa sen git doktora en iyi var bir sorun ama ne bilmek lazım be meleğim bende fenayım belim kopuyo hayatımda böyle ağrı görmedim ben gece yatamadım yattığım yerden kalkamadım belim çok kötü kuzucum

valla garip ama bilmiyorum kist ya da prolaktin yükseldi gene diyorum başka ne olabilie ki bir ihtimal de ilaca rağmen geç yumurtlamış olabilirim diyorum ak kara belli olacak cuma gününe kadar olmazsam gidicem perşembeden randevu alırım öğlen giderim yerindeyse ya da akşam iş çıkışı giderim bakar zaten ne varsa yani.Adam gebelik olabilir diyor diyorum olamaz olsun sen yine de test yap diyor bana nese zaten ücret vercem yapsın kendisi kan testi yaa ama ultrasonda bişi görmeyince yapmaz belki kalın görürse rahmi isteyebilir ama boşuna benim derdim prlaktine falanda baksın da yanında gebelik olmadığını zaten bilyorum onu öğrenirimim yükselme var mı diye. ne bahtı karayım bilmem ki anacım.. Canım yaa hiç iş yapmıyorsun belini sıcak tutuyorsun hatta havlu ısıt ısıt sar beline hayatım..

aynen gareip bir durum meleğim ama banada öyle geliyoki prolaktin yükselmiş olabilir balımm gitmekten başka çaren yok bitanem gitde ne ise ortaya ne var ne yok adam ne bilsin hiç halvet olmadığını geç yumurtlama da olabilir o zaman bilemedimki şimcik iş yok yapmıyorum sürekli oturuyorum ama ağrıyooişte

selammm kızlarr günaydınn bn geldimmm..size haberim var adet olmadım veee buakşam test yapcam çok heycanlıyım ufaktan ufaktan miğde bulantıları başladı:

selammm kızlarr günaydınn bn geldimmm..size haberim var adet olmadım veee buakşam test yapcam çok heycanlıyım ufaktan ufaktan miğde bulantıları başladı:

len sabırlı gacı hoşgeldin hade hayırlısıda bu sabah yapaydın be fıstığım ilk idrarla neden yapmadın akşamaı kim bekliycek seni merak ettim gece yatmadan 11 de baktım haber varmı diye düşün yani bizede yazık be gülüm haydi yap yappp:18::18::18::18::18:

ama çok silik canım yaaaaaaaa:26::26:ama erkenden olduğu içinmi aceppp:44:

dedim adam şehir dışındaydık o vakitlerde diye yine de öncesi sonrası tutabiliyor ya ondan demiştir tabii ne bilsin.. İnşallah yükselmemiştir iki dostınex içmiştim şubatta gittiğimde 27 idi değerim sınırdı yani düşürmüş olması lazım hatta bu dr ben onu da vermezdim sınırda ve öle dengesiz çıkabilir arada bile demişti. fazla büyüdüyse ve çatlamadıysa kistte olmuş olabilir. Canım ovu xaten regliye yakın silikleşir iyice hatta bende birkaç gün kala hiç 2. çizgi çıkmaz yani normal böyle çıkması, 5 gn varmış reglisine ama birden koyulaşadabilir gebelik varsa.

ayy cnm bnm heycandan bnde hç uyamıyorum gülüm test yok almam lazım eşim erken gelcek bu gn şten dün akşam alcaktım test annemler geldi kuzenm fln yapamadı oyy kıyamam bn sze bu gn yapıp annemlerden önce sonuçu size habe vercem inş.........................

ya canım sabah yapsaydın yaaa şimdi yap neden bekliyorsun akşamı yada akşam yapacaksan bekle sabah yap barii yine de sen bilirsin ama akşam yapacağına şimdi tyap daha iyi hani akşam eşin gelince yapacaktın gülüm bekletmekten zevk mi alıyorsun bizi ölcez heyecandan hiç gecikmiyorsa reglin kuvvetle ihtimal olabilir.

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydınn gülüm dr gidecektin sen ne zaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…