- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #5.461
Eki Görüntüle 417346
kızlaaarr ne diyosunuuuuuuzzzzz
13. günüm ovulasyondan sonra
bata 5 gün varr....
Eki Görüntüle 417346
kızlaaarr ne diyosunuuuuuuzzzzz
13. günüm ovulasyondan sonra
bata 5 gün varr....
ben geldim dejavum günaydın nasılsın meleğim yedinmi dün yemeğini doymuşmu meleğimin karnı oh oh afiyetler olsun canım benim
miyaba tatlışım yedim valla öyle acıkmıştım ki dar attım kendimi eve ısıttım yedim yaa.. evi toprlardım falan sonna oturdum dizi izledim işte öyle.Reglim hala gelmedi bugün sırtım daha doğrusu sol tarafın köprücük kemğimi deniyor ne işte orası ağrıyor çok off bilmiyorum valla aslında olmayacaksam cumaya kadar olmayayımda dr gitmeye bahanem olsun olsun diyrum bakılsın bir diye bakalım olucam mı bu 3 günde. sen napıysun nasıl oldunn..
miyaba tatlışım yedim valla öyle acıkmıştım ki dar attım kendimi eve ısıttım yedim yaa.. evi toprlardım falan sonna oturdum dizi izledim işte öyle.Reglim hala gelmedi bugün sırtım daha doğrusu sol tarafın köprücük kemğimi deniyor ne işte orası ağrıyor çok off bilmiyorum valla aslında olmayacaksam cumaya kadar olmayayımda dr gitmeye bahanem olsun olsun diyrum bakılsın bir diye bakalım olucam mı bu 3 günde. sen napıysun nasıl oldunn..
ohhhh afiyet bal şeker olsun cnaım benim de sen neden olmadın hala çok garip yaaa sen git doktora en iyi var bir sorun ama ne bilmek lazım be meleğim bende fenayım belim kopuyo hayatımda böyle ağrı görmedim ben gece yatamadım yattığım yerden kalkamadım belim çok kötü kuzucum
elibeses nereye gitti acaba yaptığı gebelikmiydi ovumuydu anlamadım ben:26::26::26::44:
valla garip ama bilmiyorum kist ya da prolaktin yükseldi gene diyorum başka ne olabilie ki bir ihtimal de ilaca rağmen geç yumurtlamış olabilirim diyorum ak kara belli olacak cuma gününe kadar olmazsam gidicem perşembeden randevu alırım öğlen giderim yerindeyse ya da akşam iş çıkışı giderim bakar zaten ne varsa yani.Adam gebelik olabilir diyor diyorum olamaz olsun sen yine de test yap diyor bana nese zaten ücret vercem yapsın kendisi kan testi yaa ama ultrasonda bişi görmeyince yapmaz belki kalın görürse rahmi isteyebilir ama boşuna benim derdim prlaktine falanda baksın da yanında gebelik olmadığını zaten bilyorum onu öğrenirimim yükselme var mı diye. ne bahtı karayım bilmem ki anacım.. Canım yaa hiç iş yapmıyorsun belini sıcak tutuyorsun hatta havlu ısıt ısıt sar beline hayatım..
ovuydu canım onun.
selammm kızlarr günaydınn bn geldimmm..size haberim var adet olmadım veee buakşam test yapcam çok heycanlıyım ufaktan ufaktan miğde bulantıları başladı:
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
selammm kızlarr günaydınn bn geldimmm..size haberim var adet olmadım veee buakşam test yapcam çok heycanlıyım ufaktan ufaktan miğde bulantıları başladı:
aynen gareip bir durum meleğim ama banada öyle geliyoki prolaktin yükselmiş olabilir balımm gitmekten başka çaren yok bitanem gitde ne ise ortaya ne var ne yok adam ne bilsin hiç halvet olmadığını geç yumurtlama da olabilir o zaman bilemedimki şimcik iş yok yapmıyorum sürekli oturuyorum ama ağrıyooişte
ama çok silik canım yaaaaaaaa:26::26:ama erkenden olduğu içinmi aceppp:44:
ahanda melisam geldi hoşgeldin gülüm ne yaptın ne ettin gittini doktotra yada ne zaman gidicen hele anlat çabuk:18::18:
len sabırlı gacı hoşgeldin hade hayırlısıda bu sabah yapaydın be fıstığım ilk idrarla neden yapmadın akşamaı kim bekliycek seni merak ettim gece yatmadan 11 de baktım haber varmı diye düşün yani bizede yazık be gülüm haydi yap yappp:18::18::18::18::18:
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?