Kaldığımız Yerden Her Telden..

adetin kac gün gectiki canım. hadi insallah vardır bebişin.

cnm biz bebek isteyeli tam bu ay 7 oldu adetlerim bu 7 ay için de düzensizdi en son geçen ay adetm bi hafta önce oldum şimdiye kadar çoktan olmam lazımdı olmadım bide 14 mayıs da çok az nokto nokta kahvelekelenmelerim vardı bitti onlarda

ayy canlarım bnm bnde ölüyorum meraktan bn şimdi çıkamamda evden annemi arıyım alsın merakla bekliyodu oda alıyımmı diye hiç geçikmiyodu ayy dahada çok heycan bastı bn çıkamam şimdi anahtar bizim koçişin cebnde kalmış hepsi o yzden annem albilir

bekliyorum canım ameliyattaymıs cıkınca yakalayabilirsem hemen geccem.

yok gülüm gitmedim aradımda ameliyattaymıs ögleden sonraya kaldı sanırsam.işime gelmedi degil korkuyodum yaaaaaaaaaaaaaa yine stres basladı.

stres yapma canım hayırlısı olsun öğleden sonraya kadar çıkar ameliyattan zaten gelince hemen haber ver ama merakta bırakma bizi olur mu canımm..

tamam annen alsın getirsin canım. Nasıl anahtarıın yok senin balım ya acil dışarı çıkman gerekse ne olacak evde kapalı kaldın o zaman. Yedek anahtarınızını yaptırın bir an önce sende olsun hep. Hadi alsın annen hemen yap haber ver.

iyi demişşin bari güüm diyecek istediniz yapöadınızdostnexsi içtiysen o düşürüyo balım onu eleyelim biz vallaha tahminleri birşey bulamıyorum meleğim yaaa git baksın gerekirse tahlilleri yrnileisn çıksın portaya dzüene girene kadar böyle gel gitler olucak balım yaaa vallaha açıkçası ben o ovucanada testlerede güvenmiyorum ama terkedemiyorumda nedense
yok gülüm gitmedim aradımda ameliyattaymıs ögleden sonraya kaldı sanırsam.işime gelmedi degil korkuyodum yaaaaaaaaaaaaaa yine stres basladı.
korkma balım yaa ölümden öte köy yok öyle yada böyle çıkıcak yeterki hayırlısı olsun geldiğinde hemen haber et bana emi :18::18:

[QUOTcanım benim yeminle çok merak ediyorum bu ay sen melisam elibeses ve ben bakalım 4müzde patlama yaşarmışız ama bence sende var gibi hani adetrlerin geçmezdi erken olurdu ya ona dayanarak söylüyoum gülüm yaaE=melisakaktus;24629872]kıslarrrrrrrrrrrrrrr ses verin bakam[/QUOTE]ses veriuorum mlisammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

elifffffffffffffffffffffffffffff

he gülüm bidenem balım aşkımsöle halam açtı kapatmıyo çenesi düşük gacısır da sülümesi ayıp yazamadım ama şimcik sizineleyim

ses veriuorum mlisammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

he gülüm bidenem balım aşkımsöle halam açtı kapatmıyo çenesi düşük gacısır da sülümesi ayıp yazamadım ama şimcik sizineleyim [/QUOTE]

inşşş. balımm bnm inşş..

he gülüm bidenem balım aşkımsöle halam açtı kapatmıyo çenesi düşük gacısır da sülümesi ayıp yazamadım ama şimcik sizineleyim [/QUOTE]

inşşş. balımm bnm inşş..

kızlarr bşey itiraf ediyimmi eğer test sonuçu negatf çıkarsa üzülürumm çok

üzülme tatlım 7 ay olmuş daha dur üzülmek için erken daha 1 seneye kadaan yolu var bu işin sonra doktora gidersin sana yardımcı tedaviler verir eşinden spermiogram ister falan filan bakılır çaresine ama o zamana gelmeyecek inşallah gelecek bebeğin tatlımm.. Off en çabuk yılıyorsunuz ben napyıım yahu 2 senedir istiyorum hep birşeyler çıktı yaaa halimi düşün..

kızlarr bşey itiraf ediyimmi eğer test sonuçu negatf çıkarsa üzülürumm çok

üzülme tatlım 7 ay olmuş daha dur üzülmek için erken daha 1 seneye kadaan yolu var bu işin sonra doktora gidersin sana yardımcı tedaviler verir eşinden spermiogram ister falan filan bakılır çaresine ama o zamana gelmeyecek inşallah gelecek bebeğin tatlımm.. Off en çabuk yılıyorsunuz ben napyıım yahu 2 senedir istiyorum hep birşeyler çıktı yaaa halimi düşün..

inşşş. balımm bnm inşş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…