- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #5.481
adetin kac gün gectiki canım. hadi insallah vardır bebişin.
ya canım sabah yapsaydın yaaa şimdi yap neden bekliyorsun akşamı yada akşam yapacaksan bekle sabah yap barii yine de sen bilirsin ama akşam yapacağına şimdi tyap daha iyi hani akşam eşin gelince yapacaktın gülüm bekletmekten zevk mi alıyorsun bizi ölcez heyecandan hiç gecikmiyorsa reglin kuvvetle ihtimal olabilir.
günaydınn gülüm dr gidecektin sen ne zaman..
ya canım sabah yapsaydın yaaa şimdi yap neden bekliyorsun akşamı yada akşam yapacaksan bekle sabah yap barii yine de sen bilirsin ama akşam yapacağına şimdi tyap daha iyi hani akşam eşin gelince yapacaktın gülüm bekletmekten zevk mi alıyorsun bizi ölcez heyecandan hiç gecikmiyorsa reglin kuvvetle ihtimal olabilir.
günaydınn gülüm dr gidecektin sen ne zaman..
cnm biz bebek isteyeli tam bu ay 7 oldu adetlerim bu 7 ay için de düzensizdi en son geçen ay adetm bi hafta önce oldum şimdiye kadar çoktan olmam lazımdı olmadım bide 14 mayıs da çok az nokto nokta kahvelekelenmelerim vardı bitti onlarda
ay hadi insallah vardır yaaaaaaaaaa
yok gülüm gitmedim aradımda ameliyattaymıs ögleden sonraya kaldı sanırsam.işime gelmedi degil korkuyodum yaaaaaaaaaaaaaa yine stres basladı.
ayy canlarım bnm bnde ölüyorum meraktan bn şimdi çıkamamda evden annemi arıyım alsın merakla bekliyodu oda alıyımmı diye hiç geçikmiyodu ayy dahada çok heycan bastı bn çıkamam şimdi anahtar bizim koçişin cebnde kalmış hepsi o yzden annem albilir
iyi demişşin bari güüm diyecek istediniz yapöadınızdedim adam şehir dışındaydık o vakitlerde diye yine de öncesi sonrası tutabiliyor ya ondan demiştir tabii ne bilsin.. İnşallah yükselmemiştir iki dostınex içmiştim şubatta gittiğimde 27 idi değerim sınırdı yani düşürmüş olması lazım hatta bu dr ben onu da vermezdim sınırda ve öle dengesiz çıkabilir arada bile demişti. fazla büyüdüyse ve çatlamadıysa kistte olmuş olabilir. Canım ovu xaten regliye yakın silikleşir iyice hatta bende birkaç gün kala hiç 2. çizgi çıkmaz yani normal böyle çıkması, 5 gn varmış reglisine ama birden koyulaşadabilir gebelik varsa.
korkma balım yaa ölümden öte köy yok öyle yada böyle çıkıcak yeterki hayırlısı olsun geldiğinde hemen haber et bana emi :18::18:yok gülüm gitmedim aradımda ameliyattaymıs ögleden sonraya kaldı sanırsam.işime gelmedi degil korkuyodum yaaaaaaaaaaaaaa yine stres basladı.
ayy cnm bnm heycandan bnde hç uyamıyorum gülüm test yok almam lazım eşim erken gelcek bu gn şten dün akşam alcaktım test annemler geldi kuzenm fln yapamadı oyy kıyamam bn sze bu gn yapıp annemlerden önce sonuçu size habe vercem inş.........................
elifffffffffffffffffffffffffffff
ses veriuorum mlisammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmiyi demişşin bari güüm diyecek istediniz yapöadınızdostnexsi içtiysen o düşürüyo balım onu eleyelim biz vallaha tahminleri birşey bulamıyorum meleğim yaaa git baksın gerekirse tahlilleri yrnileisn çıksın portaya dzüene girene kadar böyle gel gitler olucak balım yaaa vallaha açıkçası ben o ovucanada testlerede güvenmiyorum ama terkedemiyorumda nedense
korkma balım yaa ölümden öte köy yok öyle yada böyle çıkıcak yeterki hayırlısı olsun geldiğinde hemen haber et bana emi :18::18:
[QUOTcanım benim yeminle çok merak ediyorum bu ay sen melisam elibeses ve ben bakalım 4müzde patlama yaşarmışız ama bence sende var gibi hani adetrlerin geçmezdi erken olurdu ya ona dayanarak söylüyoum gülüm yaaE=melisakaktus;24629872]kıslarrrrrrrrrrrrrrr ses verin bakam
ses veriuorum mlisammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmiyi demişşin bari güüm diyecek istediniz yapöadınızdostnexsi içtiysen o düşürüyo balım onu eleyelim biz vallaha tahminleri birşey bulamıyorum meleğim yaaa git baksın gerekirse tahlilleri yrnileisn çıksın portaya dzüene girene kadar böyle gel gitler olucak balım yaaa vallaha açıkçası ben o ovucanada testlerede güvenmiyorum ama terkedemiyorumda nedense
korkma balım yaa ölümden öte köy yok öyle yada böyle çıkıcak yeterki hayırlısı olsun geldiğinde hemen haber et bana emi :18::18:
[QUOTcanım benim yeminle çok merak ediyorum bu ay sen melisam elibeses ve ben bakalım 4müzde patlama yaşarmışız ama bence sende var gibi hani adetrlerin geçmezdi erken olurdu ya ona dayanarak söylüyoum gülüm yaaE=melisakaktus;24629872]kıslarrrrrrrrrrrrrrr ses verin bakam
kızlarr bşey itiraf ediyimmi eğer test sonuçu negatf çıkarsa üzülürumm çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?