- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #5.501
ses veriuorum mlisammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
he gülüm bidenem balım aşkımsöle halam açtı kapatmıyo çenesi düşük gacısır da sülümesi ayıp yazamadım ama şimcik sizineleyim
ses veriuorum mlisammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmiyi demişşin bari güüm diyecek istediniz yapöadınızdostnexsi içtiysen o düşürüyo balım onu eleyelim biz vallaha tahminleri birşey bulamıyorum meleğim yaaa git baksın gerekirse tahlilleri yrnileisn çıksın portaya dzüene girene kadar böyle gel gitler olucak balım yaaa vallaha açıkçası ben o ovucanada testlerede güvenmiyorum ama terkedemiyorumda nedense
korkma balım yaa ölümden öte köy yok öyle yada böyle çıkıcak yeterki hayırlısı olsun geldiğinde hemen haber et bana emi :18::18:
[QUOTcanım benim yeminle çok merak ediyorum bu ay sen melisam elibeses ve ben bakalım 4müzde patlama yaşarmışız ama bence sende var gibi hani adetrlerin geçmezdi erken olurdu ya ona dayanarak söylüyoum gülüm yaaE=melisakaktus;24629872]kıslarrrrrrrrrrrrrrr ses verin bakam
inşşş. balımm bnm inşş..
Ayy bugünn kevser de melisa da stresli ben hepinizden stresli ara kanamalar düzene girdi ilaçla bu seferde reglim gelmiyor amann ne olcak bu halimiz bebek bebek diye paralocaz kendimnizi off koyverin gitisn ya amaaannn...
zaten olumlu cıkarsa ilk size derim esime sölememmmmmmmmmmmmmm en azından aksama kadar.
bize süleyecen tabee bize anlattığın kadan eşin biliyotmu hiç haberlerinde yok valla ne düşündüğümüz ne çektiğimiz anacım yaa.. Ben de ilk size sölücem olursaa inşallahh...
ses veriuorum mlisammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
he gülüm bidenem balım aşkımsöle halam açtı kapatmıyo çenesi düşük gacısır da sülümesi ayıp yazamadım ama şimcik sizineleyim
ee yani bir zahmet eşine değil bize söyliyceksin zati yoksam küserimzaten olumlu cıkarsa ilk size derim esime sölememmmmmmmmmmmmmm en azından aksama kadar.
belirtilerin varmı peki gülüm adet yada gebelik için:18:
dajavum senin adet gecmişti demi test yaptınmı cano.:26::26:
Ayy bugünn kevser de melisa da stresli ben hepinizden stresli ara kanamalar düzene girdi ilaçla bu seferde reglim gelmiyor amann ne olcak bu halimiz bebek bebek diye paralocaz kendimnizi off koyverin gitisn ya amaaannn...
evet bak melisam haklı ama yinede temkinli olalım biz inş hayırlı haberlerle geliceksin kesvserimmbencede kevserim sende var büyük ihtimalle kahverengi kanama falan dedin ya ondan. adetinin gecikmesine göre yorum yapamıcam cünkü bayadır düzensizligin varmıs zati ama kahve lekeler deyince ahanda deddim
yok kıs sabahtan beri üçüncü arayısı ne yaptın gittinmi diye oda üçbucuk atıyo suan benim gibi.
meni meni unuttun meleğim bende stersliyim sıkıntım çok vallaha canım yanıyo acabamı diyorum adet belirtilerim yok dün vurdu bir ar o kadar akıntım arki beyaz böyle su gibi şeffaf kasıklarım çok fena böyle hamlamışım gibi dayak yemiş gibi ağrıyo belimi incitmişim gibi bıcak saplanıyo gibi ama göğüslerde tık yok yani zerre kadar adetmi bebekmi diye kafayı yiyiciğimmmmmmmmmmmmmmmm
meni meni unuttun meleğim bende stersliyim sıkıntım çok vallaha canım yanıyo acabamı diyorum adet belirtilerim yok dün vurdu bir ar o kadar akıntım arki beyaz böyle su gibi şeffaf kasıklarım çok fena böyle hamlamışım gibi dayak yemiş gibi ağrıyo belimi incitmişim gibi bıcak saplanıyo gibi ama göğüslerde tık yok yani zerre kadar adetmi bebekmi diye kafayı yiyiciğimmmmmmmmmmmmmmmm
sen zaten baş stresli gülüm ama şimdi bat günleri ya onların iyice stresliler ondan didim yoksa bnim aklım hep sende valla bu kadar şeye inşallah vardır diyorum ne diyim balımmm.. Hayılısı olsun ama stres hiçbirimiz için iyi değil ele olsa stres yapmamak keşke..
Ben öğel yemeğine çıkıyorum canlarım öbür kampüse gidicez yenek yemeye yemekhanede yemek iyi değil bugün oada daha güzel yerler var daha büyük o kampüs orada yiyeşim değişiklik olsun dedik hep burada br yerlerde yiyoruz. 13.30 da burdayım.Melisaamm gidersen haber ver gidiyorum diyee... Kevserim senin annende hemen getirsin de yap gelince güzelhaber alayım yaa inşallahh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?