Kaldığımız Yerden Her Telden..

ses veriuorum mlisammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

he gülüm bidenem balım aşkımsöle halam açtı kapatmıyo çenesi düşük gacısır da sülümesi ayıp yazamadım ama şimcik sizineleyim

inşşş. balımm bnm inşş..[/QUOTE]

belirtilerin varmı peki gülüm adet yada gebelik için:18:

he gülüm bidenem balım aşkımsöle halam açtı kapatmıyo çenesi düşük gacısır da sülümesi ayıp yazamadım ama şimcik sizineleyim [/QUOTE]

bencede kevserim sende var büyük ihtimalle kahverengi kanama falan dedin ya ondan. adetinin gecikmesine göre yorum yapamıcam cünkü bayadır düzensizligin varmıs zati ama kahve lekeler deyince ahanda deddim

inşşş. balımm bnm inşş..

belirtilerin varmı peki gülüm adet yada gebelik için:18:[/QUOTE]

gülüm adet için ç belirti yokk bu ay çokk baş dönmem herşeyden miğdem bulandı tiksindim aman dedim kesin hasta olurum bu ay hamile değilimdir dedim ama bakalım gebelik için miğde bulantım var böle balım bakalım

Ayy bugünn kevser de melisa da stresli ben hepinizden stresli ara kanamalar düzene girdi ilaçla bu seferde reglim gelmiyor amann ne olcak bu halimiz bebek bebek diye paralocaz kendimnizi off koyverin gitisn ya amaaannn...

zaten olumlu cıkarsa ilk size derim esime sölememmmmmmmmmmmmmm en azından aksama kadar.

bize süleyecen tabee bize anlattığın kadan eşin biliyotmu hiç haberlerinde yok valla ne düşündüğümüz ne çektiğimiz anacım yaa.. Ben de ilk size sölücem olursaa inşallahh...

he gülüm bidenem balım aşkımsöle halam açtı kapatmıyo çenesi düşük gacısır da sülümesi ayıp yazamadım ama şimcik sizineleyim

bencede kevserim sende var büyük ihtimalle kahverengi kanama falan dedin ya ondan. adetinin gecikmesine göre yorum yapamıcam cünkü bayadır düzensizligin varmıs zati ama kahve lekeler deyince ahanda deddim[/QUOTE]
evet bak melisam haklı ama yinede temkinli olalım biz inş hayırlı haberlerle geliceksin kesvserimm
zaten olumlu cıkarsa ilk size derim esime sölememmmmmmmmmmmmmm en azından aksama kadar.
ee yani bir zahmet eşine değil bize söyliyceksin zati yoksam küserimşaagga şaggga lenn hayırlısı bakalım bitanem yyaaa
belirtilerin varmı peki gülüm adet yada gebelik için:18:

gülüm adet için ç belirti yokk bu ay çokk baş dönmem herşeyden miğdem bulandı tiksindim aman dedim kesin hasta olurum bu ay hamile değilimdir dedim ama bakalım gebelik için miğde bulantım var böle balım bakalım[/QUOTE]

kevserim peki akıntın varmı belin ağrıyomu:18:

dajavum senin adet gecmişti demi test yaptınmı cano.:26::26:

valla gülüm aslında 35 günde olurum geç olurum yani ama ara kanamalarım vardı ya kaç aydır dr düzenleyici verdi d.k hapı gibi kullanılır ama korumuyor yani benim ktu btince bir bahta içinde olmam lazım bugün 8. gün yok olmadım dün yeni kutuya başlamam lazımdı başlayamadım dr aradm dün cumaya kadar olmazsan öle gel dedi tets yapmadım çünkü yok canım yumurtlama günü diye tahmin ettiğimde zamanlarda İstanbuldaydık annemde sonra geldik 1 hafta eşim görevdeydi hep yorgundu sonra ben yoğundum eve dar atıyordum kendimi olmadı zati yumurtlamada kaçtı diye önemsemedim yani ilacı kullanmaya başkladım başlayalı halvette olmnadı gebelik olamaz tatlım ama göşüslerim içten acıyor prolaktin mi yükseldi acep diyorum işte cumaya kadar olmazsam gitcem bakcak dr.

Ayy bugünn kevser de melisa da stresli ben hepinizden stresli ara kanamalar düzene girdi ilaçla bu seferde reglim gelmiyor amann ne olcak bu halimiz bebek bebek diye paralocaz kendimnizi off koyverin gitisn ya amaaannn...

meni meni unuttun meleğim bende stersliyim sıkıntım çok vallaha canım yanıyo acabamı diyorum adet belirtilerim yok dün vurdu bir ar o kadar akıntım arki beyaz böyle su gibi şeffaf kasıklarım çok fena böyle hamlamışım gibi dayak yemiş gibi ağrıyo belimi incitmişim gibi bıcak saplanıyo gibi ama göğüslerde tık yok yani zerre kadar adetmi bebekmi diye kafayı yiyiciğimmmmmmmmmmmmmmmm

bencede kevserim sende var büyük ihtimalle kahverengi kanama falan dedin ya ondan. adetinin gecikmesine göre yorum yapamıcam cünkü bayadır düzensizligin varmıs zati ama kahve lekeler deyince ahanda deddim
evet bak melisam haklı ama yinede temkinli olalım biz inş hayırlı haberlerle geliceksin kesvserimm

ee yani bir zahmet eşine değil bize söyliyceksin zati yoksam küserimşaagga şaggga lenn hayırlısı bakalım bitanem yyaaa

gülüm adet için ç belirti yokk bu ay çokk baş dönmem herşeyden miğdem bulandı tiksindim aman dedim kesin hasta olurum bu ay hamile değilimdir dedim ama bakalım gebelik için miğde bulantım var böle balım bakalım[/QUOTE]

kevserim peki akıntın varmı belin ağrıyomu:18:[/QUOTE]

bel,m bnm her zaman ağrı yo cnm zatn o akıtılar yüznden uyaamadım her akıntı olduğunda ahanda hasta oldum diye tuvalete koşuyorum hiç bişyyok anam bn karnım açıktı hem bişeyler yiyim hemde sizinle konuşuyum geln bacılar hep beraber yemek yiyelim

yok kıs sabahtan beri üçüncü arayısı ne yaptın gittinmi diye oda üçbucuk atıyo suan benim gibi.

arar tabii merak ediyordur ne de olsa o kadar merak etsinler canım bizde ilk evlendiğimizdce birkaç gün geçse soluğu hastanede alırdık gebeyim diye o zaman betalardan da anlamıyoruım gösterirdik görevliye yok en gebeliği hiçbişi yok derdi öle dönerdik eve zaten o ara istemiyıorduk ama olsaydı da sevinirdik yanii. Hadi hayırlı haberlerle gel inşallahhh...

kızlar böyle akıntım var su gibi biraz kaygan böyle acep adetmi yaa bilemiyorum ne yapıcuğımı offffffffffffffffff:26::26::26:

inş...hamilesindir btanem

sen zaten baş stresli gülüm ama şimdi bat günleri ya onların iyice stresliler ondan didim yoksa bnim aklım hep sende valla bu kadar şeye inşallah vardır diyorum ne diyim balımmm.. Hayılısı olsun ama stres hiçbirimiz için iyi değil ele olsa stres yapmamak keşke..

benimde akıntım var ama seffaf degil bildigin bembeyaz tebesir gibi. uzamayan sacma sapan bi akıntı işte.

he bak haklısın iyi değilsde sankim göbek adımız oluvermiş stres vallaha bak işin tuhafı bu ay adet olucam demiyorum diyemiyorum belirtim yok çünküü asemb çok iyi bilir ben adet olucam derdim 10-12 gün öncesinden başlardım imdi yok yaa yine dengesizlik var yada bebiş hayırlısı olsun ama ben dostınxsi hiç bırakmadım adetim bitti geçen hafta bugün almıştım en sonra haftada bir kere aldımki dengeli olsun diye o sorunumda yok biliyorum ama bakalım geçmiyor günler off off poffffffffffffffff

Ben öğel yemeğine çıkıyorum canlarım öbür kampüse gidicez yenek yemeye yemekhanede yemek iyi değil bugün oada daha güzel yerler var daha büyük o kampüs orada yiyeşim değişiklik olsun dedik hep burada br yerlerde yiyoruz. 13.30 da burdayım.Melisaamm gidersen haber ver gidiyorum diyee... Kevserim senin annende hemen getirsin de yap gelince güzelhaber alayım yaa inşallahh..

tamam canım afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…