- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #5.521
Ben öğel yemeğine çıkıyorum canlarım öbür kampüse gidicez yenek yemeye yemekhanede yemek iyi değil bugün oada daha güzel yerler var daha büyük o kampüs orada yiyeşim değişiklik olsun dedik hep burada br yerlerde yiyoruz. 13.30 da burdayım.Melisaamm gidersen haber ver gidiyorum diyee... Kevserim senin annende hemen getirsin de yap gelince güzelhaber alayım yaa inşallahh..
[video=youtube;F3pnHy76udE]http://www.youtube.com/watch?v=F3pnHy76udE[/video] yandan yandan ohh ohhhEki Görüntüle 417520
kıslar ben cıkıyorum giyiniyimde gidiyim doktor cıkmıstır sanırım ameliyattan artık. bi saat bekletyir kandan sonra o zaman görüşürüz girerim haydi sans dileyin bana
kıslar ben cıkıyorum giyiniyimde gidiyim doktor cıkmıstır sanırım ameliyattan artık. bi saat bekletyir kandan sonra o zaman görüşürüz girerim haydi sans dileyin bana
nediyim balım takılıyorum öle sn neydiyon yemek yedim gülümm aynıı
iyi afiyet olsun canım benim ne yaptın evini eşyalarıı aldınızmııı
balım şuan salonda oturuyouz salonda koltuklarımız falan var tamam herşey tek kışın oturcağımız oda alcaz koltuk takımı şimdilik öle takılıyoruzz bide tv çalışmıyo anten lazımmm tv hayat çok kötü ne kadar alışmışım bn bu tv ya onsuz olmuyooo..sabah eşim aradı napıyon cnm yedinmi bişeyler bnde eltime kahvaltıya gitim hiç bişey yiyemedim neyse aaz bişey yedim eve geldim tv yok ya bende kendi kendime okey onynadım eşim diyo nasıl becerdin bi karşı tarafa attım diorum bide kendime km bitti diye sruyo dedim bn bttim dalga geçiyo bnlee
olsun balım herşey zamanla olur tamamlanır eşimle eviniz varya bu yeter fazla fazla hibirşey oolmasa bile tvsiz hayta evet çok kötü eskiden insanlar ne yapıyomuş diyorum bende eşn şimdi heyecanlı bekliyodur rabbim umutlarınızı kırmasın inş bitanem benim eltinle iyi anaşıyosunuz galiba okeyi bende oynuyorum ama gerçeğini gel birlikte karşılıklı oyanayalım öğrende biraz balım
olurrr balım dün kuzenm eşim bn oynuyoruz çift okey le bittm bni masadan attılarrrrr..eltimle aram iydir balım ya allah bozmasın evet çok heycanlı..durmadan arıyooo neydiyon diye
kevserim sen testini yap ve haber et ben olmazsam eğer özelden yaz emi gülüm ben en geç 3 gibi çıkıcam çünkü eşim gelicek ev bulmuş aynı apartmanda anlaştık ama görmeye gidicez işre 3 yıl bizi çıkarmamasınada anlaşırsak tutucaz taşınıcaz nasipse şşimdi ben ütü yapayım ama burdayım sen yaz emi fıstıkım benim
Eki Görüntüle 417531 Eki Görüntüle 417542 Eki Görüntüle 417541 Eki Görüntüle 417540 Eki Görüntüle 417539 Eki Görüntüle 417538 Eki Görüntüle 417537 Eki Görüntüle 417536 Eki Görüntüle 417535 Eki Görüntüle 417534 Eki Görüntüle 417533 Eki Görüntüle 417532 Eki Görüntüle 417543 kızlar şimdi yaptım adetime 4-5 gün var işte ovucanlarım nasıl sizce:18:
canım 5 gğn varken gebelik olsa daha koyu olması lazımdı hiç olmazsa ilk çizgiye yakın olması lazım ama bende mesela 5 gün kala falan hiç çizgi çıkmıyor genelde ikinci çizgi olarak yada çok çok flu olyordu yanii bilemiyorum.Ancak regl gününde iki çizgide aynı olursa o zaman umutlan derim de en iyisi gününde gebelik testi yapman ahh olsun da sevindir bizi yaa.. ama olacak bu ay olmasa yakında olacak bak sana inanıyorum benn..
tmm gülüm benimmmmtmm balım bnm kolay gelsin sana öpüldün yazarım tabi b buralardayımm
slm kızlar ben geldim kevser hamilemisin test yaptınmı peki
kız bu ne cizgi böyle Allaaahh ben hayatımda görmedim böyle çizgiler..
Sen nasıl gebe kalamıyon bu kadar çizgilerle yawwwww :26:
dimi daha koyu çıkardı olsa..
Ama bakalım Allahtan ümit kesilmez..
test bol bol varrr
artık her sabah yaparım bakiyim işte test olunca evde duramıyo insan
tmm gülüm benimmmm
a.slm fındığım benim hoşgeldin nasılsın meleğimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?