Kaldığımız Yerden Her Telden..

elibeses nereye gitti acaba yaptığı gebelikmiydi ovumuydu anlamadım ben:26::26::26::44:

burdayııım
sabah evden attım işe geldim dee ondan kayboldum

ovuydu canım onun.

ne ovusu kız gebelik testi bu ahahaha

amaaan kesin kandırıkçı testtirr
bat gelmeden zaten kesin olmaz artık hiç bişeyy

vallaha canım bilemiyorum ki nasıl kalamaıyorum rabbimin takdiri zamanı değil demekki hoşgeldin bu arada kuzumm aramızakendini tanıtırmısın

aaaa hiç resimden de mi tanımıyosun şekerimmmm

nick değiştirdimm yaww
bi siz mi değşitirceniz bende modaya uydummm
belki bu nick uğurlu gelir ugurböceğimde gelirrrr

ben geldimmmmmmmmmmmmm kanı verdim ikibucukta alcam bakalım dananın kuyrugu kopcak yani.
hoşgeldin melisam hadi hayırlısı içime doğuyo ki mutlu haberler alıcaz yani öyle umutlanıyorrum hayırlısı inş gülüm
ben anladım hemen sen nasdsıl anlamadın kıs avatar resmi aynı safım elifim
hee vallah bende diyorumki nasıl hamile kalamıyosun diyo ya nerden biiyo diye saflık işte vallaha yaa ben avatralra dikkat etmem kız yeminle bakk
elifim ovucanların cok koyu canım.
koyumu gülüm gerçekten vallaha adetten önce ama geçen ay bu zamanlar açıktı ama bu ay koyu ama güvenemiyorumki:18:
aaaa hiç resimden de mi tanımıyosun şekerimmmm

nick değiştirdimm yaww
bi siz mi değşitirceniz bende modaya uydummm
belki bu nick uğurlu gelir ugurböceğimde gelirrrr
yok fıstığım yaa vallaha ben resme dikkat etmem ama hani nasıl hamile kalamıyosun dedin yaa diyorum nerden biliyo diye:44::44:sonra burdaydum gibi diyince çaktım işte bitanem
yok yaw kafa yapmıyom unuttum nick değşitirdiğimi bende vallaaa
resmimi değişmiyom o yüzden tanıyın diyeee

aslında sevmiyorum böyle değşitirmeyi ama mecburennn

eliffffffffffffffff küstüm sana ama ne yogun kadınsın ya. cıkıyorum işte görmüyon beni.

oyy oyy melisam benim ütü yapıyordum kuzum benim küsme bana eşimin hiç birşeyi kalmamış bir kaç parçsını ütüleyim dedim durmıyorum belimin üzerine birde eşim gelecek ev bakmaya çıkıcaz yukarı yaa bitsin dedim hadi geri gel ne olur melisammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:26::26::26:

geldimmmmmmmmmmmm

selam kızlar ooo güzel haberler mi bekleniyorrrrrrrrrrrrrrrrr

gülüm ya senin bu obuları valla anlamıyorum ben hep böyle ya da buna tyakın çıkıyor senin ovuların ama peşine nasıl regl oluyorsun ben anlam veremiyorum yaa benim reglime yakın bırak böyle çizgiyi hiç çizgi çıkmaz ki yumurtlamada böyle çizgi görürüm ben o da bir gün yanii. Buna göre senin kesinn ve kesinn gebe olman lazım ya eğer yine değilsen afedersin ohaaa diyiciimmm..

canım kendi evin olsunda isterse bir kotuk bir yatak olsun huzur olduktan sonra eşya hiç önemli değil gerçekten.. Hepsi yavaş yavaş olur. Allah ağzınızın tadını bozmasın. Tv olmayınca kötü yaa bizim fırtına da digi antesi yamuşmuş kaç gün yoktu netten izledim dizileri. Alemsin yaa valla ne çareler buluyor insanoğlu eskide naparmış insanlar bilme tv yok net yok aman Allahımm..

canım olur inşallah bu sefer ki olacak gibi herhalde. Hem aynı apartmanda iyi olur taşınmas kolay,tanıdığın yer, her açıdan iyi yani..

slm kızlar ben geldim kevser hamilemisin test yaptınmı peki

burdayııım
sabah evden attım işe geldim dee ondan kayboldum

ne ovusu kız gebelik testi bu ahahaha

amaaan kesin kandırıkçı testtirr
bat gelmeden zaten kesin olmaz artık hiç bişeyy

aa elibeses sen misin bende didim böyle bizi tanıyormuş gib yazıyor da kim bu acaba yaa.şimdi analadım kız gebelikse var işte çizgi de neden grimsi çıktı ki hemen böyle mi çıktı beklemiş halimi bu ilk hali kırmızı mıydı.

ben geldimmmmmmmmmmmmm kanı verdim ikibucukta alcam bakalım dananın kuyrugu kopcak yani.

canımm heyecan yaptım yaa inşallah vardır canım da iki göbk atarız şurada ama yoksa da moral bozmak yok kısmet herşey.

cıkıyorum sonucu ögreniyimde geliyim öptüm kopcaman.

ay hadii öğren gel çatlıcam ben şimcik.. :18::18:

selam kızlar ooo güzel haberler mi bekleniyorrrrrrrrrrrrrrrrr

a.slm hoşgeldin kuzum nasılsın evet hayırlısı ise inş güzel haberler bekliyoruz bende ççıkıcam 5 dk ya ama pc açık üst katta ev bulduk eşimle ev sahibi gelişyo bakıcaz ama gelicem hemen haberleri almaya inş

de gülüm oha de yuh de bende siyorum vallaha 2. çizgiden koyu nerdeyse anlamadımki vallaha zaten onlarla hareket etmiyorum bu ay sadece ebebk yoksa elimde test kalmasınki artık yapmıyım diye bitrmeye çalışıyorum evet gülüm kira çok iyi 3+1550 tl çok iyi bakalım birde 3-4 yıl çıkarmamayı kabul ederse eğer kesin tutucaz hayıorlısı ise inş:26:

bu asemb yine yok artık müge anlıya çıkamaz şart kızlar vallaha başka türlü olmıycak yoksaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…