Kaldığımız Yerden Her Telden..

efet moonum yaa kevser test yapcak, melisam dakan verdi sonucu bekliyor bende böyle meraktan çatlıyorumm..
inşallah gebelerdir ya. güzel bir haber alırız bu ara güzel haberlere ihtiyacımız var cnm

iyiyi allaha şükürbalım sadce ruhum sıkılyor ya havadan mıdır nedir bilmem, inşallah tutarsınız denk gelmiş cnm hayırlısı olsun.

valla ya ben böyle birşey görmedim yaaa sen gebe olmaslısın yaa kesinlikle acaba sende kimyasal birşeyler mi oluyor ne dersin yaaa..İmkansız böyle çıkması bir açıklaması olması laızm yanii bu kadar geç yumurtlama da olmaz. Doktora gittiğinde bir sor bakalım ahh inşallah gebesindirrr yaaa... Nolurr nolurrrr... Valla çok iyiymiş balım ya ama eğer bu iş olursa lütfen regl olmadan gebe olmadığından kesin emin olmadan işlere kalkoşma ebelik varsa daha yavaş yaparın taşınacağın evin camlarına temizliğine kadın tutarsın aman bak gülüm nolurr..

bu asemb yine yok artık müge anlıya çıkamaz şart kızlar vallaha başka türlü olmıycak yoksaaa

ben kanal d irfan değirmenciye duyuru yaptırtcam sabah duuyru yapsın tikatt tikatt asemb hanım aranıyorsunuz diyeee..

evet hem de çok ihtiyacımız var hem de toşpiğme gelen canım arkadaşlarımın haberlerini almayı çok isterim. Glüm bende de var bugün iç sıkıntısı ya valla daralıyoruım.

kıslar sonucu aldım yine negatif ya bi insanın degeri hiçmi yükselmez yuh dedim artık devamlı 2,39 cıkıyo betam ya. ben cıkıyorum kızlar moralim cok bozuldu.

kıslar sonucu aldım yine negatif ya bi insanın degeri hiçmi yükselmez yuh dedim artık devamlı 2,39 cıkıyo betam ya. ben cıkıyorum kızlar moralim cok bozuldu.

canım ya en söyleyeceğimi bilmiyorum hiç yükselöe ihtimali yokmuuymuş yaaa...Lütfen üzülme meleğim bizde senden farklı değiliz bekliyıruz işte öyle kardedaşız biz ama bk gülüm umudunu kesmek için erken ne olur her yeni gün başka bir umut öyle ya da böyle gelecek evlatlarımız..Tamam çık az toparla kendini gelirsin yine veee bir daha ki regliye kadar bebekten szö etmek yokk bu herkes için böylee regl olduysak diğer reglimiz gelene kadar sözetmiyoruz burası zate gebelik topiği değil böyle daha çok kafanına takıyor insan...

olur gülüm inasaınların bazaen durduk yerede canı sıkılabiliyo yani başka derdin kederin olmasında balım sağolasın Allah razı olsun tuttuk gibi birşey eşim site yönetimine gitti işte evi tamiri falan konuşmaya ama çıkan ammada pismiş haa iğrenç yaaa

melisam iyide 2 üğzeri balım sen hamilesin bence sıkma canını hiç bir yerde gebelikolmamaışsa 2 üzeri çıkmaz o giderek artacaktır bana göre yanlışım varsa düzeltin arkdaşlar:26:

YA SORMA tatlım acayip cnm sıkılyor ya rabbim hayırlara çıkarsın sıkıntımıızııııııııııı inşallah.

melisam balım cnm sıkıldı üzüldüm kuzum ama yükselir belki ya rabbim hayırlısını versin cnm rabbim bekletmesin...
cnm hayırlı olsun ,öyle cnm havada etki yapıyorya

sağolasın canım benimmm tşk ederimmm sağlığında sorun olmasın bebeğin iyi olsun da gerisi boşşşş

sağolasın canım benimmm tşk ederimmm sağlığında sorun olmasın bebeğin iyi olsun da gerisi boşşşş

öyle kuzum rabbim hepimize sağlık sıhhat versin , ne zaman taşıncaksın peki şekerim.

öyle kuzum rabbim hepimize sağlık sıhhat versin , ne zaman taşıncaksın peki şekerim.

amin gülüm bilmiyorum eşim gelsin konuşmadık hiç kaç seneliğe anlaştı boya işi olmadan taşınmak istemiyorum gelir birazdan konuşalımda artıkın bakrız bitanem içimi hüzün kapladı şimdi bu evden ayrılma söz konusu olunca yeminle üzülüyorum yaaa

cıkıyorum sonucu ögreniyimde geliyim öptüm kopcaman.

Ohh gittin hadi güle oynaya gel inşalllah

hehe evet beniiimmm değiştirdim yaa iyi oldu mu : ))
hem beni daha iyi yansıtıyooo bu nick birden aklıma geldi valla
ya ben kana gittiiiiim geldiiim
ama bi umutsuzluk geldi birden içimeeeeee ooofffffff

valla canım ilk 10 dk içinde çıktı buu yaaaaaaaa

ha 2.39 sa üzülme kız
valla ben gecen 1.20 cıkmıştı forumda okudum yükselenler olmuş hep
hem senin kaçıncı günde çıktı bu deger ki???
amaaan üzülme benimkide öyle cıkcak nasılsa yanlız bırakmıcam seniiiii berbaer kutlarız gelll sen geeelll

sen bugün kanamı gittin ne zaman çıkıcak gülüm ay heyecan bastı melisam üzdüama nasıl umutla çıktı canım benim o kadar iyi anlıyorumki bende yaşıyorum sürekli ama bana öyle geliyoki o hamile günü ne zaman geçtimi geçmedimi bilmiyorum ama artacakmış gibi geliyo 2 üzeri çünkü 0 yada 1 çıkar üstü çıkmaz diye biliyorum:26:

haa bende onu diyorum bende baktımda yükselenler oluyomuş yani bence onun artacak bitanem yaa sende umutsuz olma inş hayırlı haber olur alırız duyarız gülüm benim:18:

evet cok büyük bir hüsran bilmem miii
ama ben üzülmücem cünkü zaten hem 5 gün var benim hemde çok çok umutsuzum
bu akşam 7 den sonra cıkar cıkarsa yada yarın cıkar... bakalım...

ben zaten negatif bekliyorum kesin gene 1 filan cıkar heheh
melisin 2 üstü cıkmış bencede yükselebilir yaaaaaaaaaaa
hemencik küsmüş gitmişşş

haa bende onu diyorum bende baktımda yükselenler oluyomuş yani bence onun artacak bitanem yaa sende umutsuz olma inş hayırlı haber olur alırız duyarız gülüm benim:18:

amaaan boşver nasılsa aglıyoruz geciyo gidiyoo hep aynııı

şişşştttttttt kızıyorum umutsuzluk yok hayırlısı ne ise o olsun illa olsun diye birşey yok olursada olmazsada hayıorlısı tabiki üzülüyoruz kolay değil bizi bizden başka kimse anlayamaz ama hayırlısı olsun be bitanem sıkma sen o güzel canını inş hayırlı haberlelre gelirsin buraya ben olmazsamda haber alırsann özelden yaz emi melisamında bence değişeecek görürsün bak inş yanılmam inş

amaaan boşver nasılsa aglıyoruz geciyo gidiyoo hep aynııı

canım benim olsun bak alnımıza yazılmış bir zaman o zaman gelene kadar kurban olduğum rabbim bir sınavdan geçiriyo diyoki o zaman gelene kadar sen bularla oylan diye zamanı gelmeden ne yapsak boş bak geçenlerde okudum doktorum sitesinden kadın evlenmiş adetten kesilmiş ve tedavi görmüş sonra normal yerden ikizlere hamile kalmış bak onunda sınavına mükafatına zor elbette benimde canım yanıyo ama önemli olan o can yanmalarındfa dimdiklk durup Allaha sığınmak ve hayırlısını nasip et demek o istemezse olmaz isterse olur sabır zamanlarımız gelicek elbet yeterki nasibimizde yaşamak olsun bitanem benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…