- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #5.561
inşallah gebelerdir ya. güzel bir haber alırız bu ara güzel haberlere ihtiyacımız var cnmefet moonum yaa kevser test yapcak, melisam dakan verdi sonucu bekliyor bende böyle meraktan çatlıyorumm..
a.slm hoşgeldin kuzum nasılsın evet hayırlısı ise inş güzel haberler bekliyoruz bende ççıkıcam 5 dk ya ama pc açık üst katta ev bulduk eşimle ev sahibi gelişyo bakıcaz ama gelicem hemen haberleri almaya inş
de gülüm oha de yuh de bende siyorum vallaha 2. çizgiden koyu nerdeyse anlamadımki vallaha zaten onlarla hareket etmiyorum bu ay sadece ebebk yoksa elimde test kalmasınki artık yapmıyım diye bitrmeye çalışıyorum evet gülüm kira çok iyi 3+1550 tl çok iyi bakalım birde 3-4 yıl çıkarmamayı kabul ederse eğer kesin tutucaz hayıorlısı ise inş:26:
de gülüm oha de yuh de bende siyorum vallaha 2. çizgiden koyu nerdeyse anlamadımki vallaha zaten onlarla hareket etmiyorum bu ay sadece ebebk yoksa elimde test kalmasınki artık yapmıyım diye bitrmeye çalışıyorum evet gülüm kira çok iyi 3+1550 tl çok iyi bakalım birde 3-4 yıl çıkarmamayı kabul ederse eğer kesin tutucaz hayıorlısı ise inş:26:
bu asemb yine yok artık müge anlıya çıkamaz şart kızlar vallaha başka türlü olmıycak yoksaaa
inşallah gebelerdir ya. güzel bir haber alırız bu ara güzel haberlere ihtiyacımız var cnm
iyiyi allaha şükürbalım sadce ruhum sıkılyor ya havadan mıdır nedir bilmem, inşallah tutarsınız denk gelmiş cnm hayırlısı olsun.
kıslar sonucu aldım yine negatif ya bi insanın degeri hiçmi yükselmez yuh dedim artık devamlı 2,39 cıkıyo betam ya. ben cıkıyorum kızlar moralim cok bozuldu.
olur gülüm inasaınların bazaen durduk yerede canı sıkılabiliyo yani başka derdin kederin olmasında balım sağolasın Allah razı olsun tuttuk gibi birşey eşim site yönetimine gitti işte evi tamiri falan konuşmaya ama çıkan ammada pismiş haa iğrenç yaaainşallah gebelerdir ya. güzel bir haber alırız bu ara güzel haberlere ihtiyacımız var cnm
iyiyi allaha şükürbalım sadce ruhum sıkılyor ya havadan mıdır nedir bilmem, inşallah tutarsınız denk gelmiş cnm hayırlısı olsun.
valla ya ben böyle birşey görmedim yaaa sen gebe olmaslısın yaa kesinlikle acaba sende kimyasal birşeyler mi oluyor ne dersin yaaa..İmkansız böyle çıkması bir açıklaması olması laızm yanii bu kadar geç yumurtlama da olmaz. Doktora gittiğinde bir sor bakalım ahh inşallah gebesindirrr yaaa... Nolurr nolurrrr... Valla çok iyiymiş balım ya ama eğer bu iş olursa lütfen regl olmadan gebe olmadığından kesin emin olmadan işlere kalkoşma ebelik varsa daha yavaş yaparın taşınacağın evin camlarına temizliğine kadın tutarsın aman bak gülüm nolurr..
vallaha bilemiyorum inanki anormallik var ama artık bakıp görücez canım benim yaaahayırlısı Allahtan baktık geldik ev 10.katta çok yüksek birazda pis kullanmışlar güzel ama pisliğinden bilemiyorum ki benim eim pırıl pırıl sinirletim bozuldu zaten boyatmadan çıkmam temizletirim eğerki hamileysem gülüm bakalım artık
ben kanal d irfan değirmenciye duyuru yaptırtcam sabah duuyru yapsın tikatt tikatt asemb hanım aranıyorsunuz diyeee..
ivet icet bencede harbiden nerde neden gelmiyo çok merak ediyorum canım yaaa:18::18:
evet hem de çok ihtiyacımız var hem de toşpiğme gelen canım arkadaşlarımın haberlerini almayı çok isterim. Glüm bende de var bugün iç sıkıntısı ya valla daralıyoruım.
kıslar sonucu aldım yine negatif ya bi insanın degeri hiçmi yükselmez yuh dedim artık devamlı 2,39 cıkıyo betam ya. ben cıkıyorum kızlar moralim cok bozuldu.
YA SORMA tatlım acayip cnm sıkılyor ya rabbim hayırlara çıkarsın sıkıntımıızııııııııııı inşallah.valla ya ben böyle birşey görmedim yaaa sen gebe olmaslısın yaa kesinlikle acaba sende kimyasal birşeyler mi oluyor ne dersin yaaa..İmkansız böyle çıkması bir açıklaması olması laızm yanii bu kadar geç yumurtlama da olmaz. Doktora gittiğinde bir sor bakalım ahh inşallah gebesindirrr yaaa... Nolurr nolurrrr... Valla çok iyiymiş balım ya ama eğer bu iş olursa lütfen regl olmadan gebe olmadığından kesin emin olmadan işlere kalkoşma ebelik varsa daha yavaş yaparın taşınacağın evin camlarına temizliğine kadın tutarsın aman bak gülüm nolurr..
ben kanal d irfan değirmenciye duyuru yaptırtcam sabah duuyru yapsın tikatt tikatt asemb hanım aranıyorsunuz diyeee..
evet hem de çok ihtiyacımız var hem de toşpiğme gelen canım arkadaşlarımın haberlerini almayı çok isterim. Glüm bende de var bugün iç sıkıntısı ya valla daralıyoruım.
melisam balım cnm sıkıldı üzüldüm kuzum ama yükselir belki ya rabbim hayırlısını versin cnm rabbim bekletmesin...kıslar sonucu aldım yine negatif ya bi insanın degeri hiçmi yükselmez yuh dedim artık devamlı 2,39 cıkıyo betam ya. ben cıkıyorum kızlar moralim cok bozuldu.
cnm hayırlı olsun ,öyle cnm havada etki yapıyoryaolur gülüm inasaınların bazaen durduk yerede canı sıkılabiliyo yani başka derdin kederin olmasında balım sağolasın Allah razı olsun tuttuk gibi birşey eşim site yönetimine gitti işte evi tamiri falan konuşmaya ama çıkan ammada pismiş haa iğrenç yaaa
melisam iyide 2 üğzeri balım sen hamilesin bence sıkma canını hiç bir yerde gebelikolmamaışsa 2 üzeri çıkmaz o giderek artacaktır bana göre yanlışım varsa düzeltin arkdaşlar:26:
YA SORMA tatlım acayip cnm sıkılyor ya rabbim hayırlara çıkarsın sıkıntımıızııııııııııı inşallah.
melisam balım cnm sıkıldı üzüldüm kuzum ama yükselir belki ya rabbim hayırlısını versin cnm rabbim bekletmesin...
cnm hayırlı olsun ,öyle cnm havada etki yapıyorya
sağolasın canım benimmm tşk ederimmm sağlığında sorun olmasın bebeğin iyi olsun da gerisi boşşşş
öyle kuzum rabbim hepimize sağlık sıhhat versin , ne zaman taşıncaksın peki şekerim.
cıkıyorum sonucu ögreniyimde geliyim öptüm kopcaman.
gülüm ya senin bu obuları valla anlamıyorum ben hep böyle ya da buna tyakın çıkıyor senin ovuların ama peşine nasıl regl oluyorsun ben anlam veremiyorum yaa benim reglime yakın bırak böyle çizgiyi hiç çizgi çıkmaz ki yumurtlamada böyle çizgi görürüm ben o da bir gün yanii. Buna göre senin kesinn ve kesinn gebe olman lazım ya eğer yine değilsen afedersin ohaaa diyiciimmm..
canım kendi evin olsunda isterse bir kotuk bir yatak olsun huzur olduktan sonra eşya hiç önemli değil gerçekten.. Hepsi yavaş yavaş olur. Allah ağzınızın tadını bozmasın. Tv olmayınca kötü yaa bizim fırtına da digi antesi yamuşmuş kaç gün yoktu netten izledim dizileri. Alemsin yaa valla ne çareler buluyor insanoğlu eskide naparmış insanlar bilme tv yok net yok aman Allahımm..
canım olur inşallah bu sefer ki olacak gibi herhalde. Hem aynı apartmanda iyi olur taşınmas kolay,tanıdığın yer, her açıdan iyi yani..
aa elibeses sen misin bende didim böyle bizi tanıyormuş gib yazıyor da kim bu acaba yaa.şimdi analadım kız gebelikse var işte çizgi de neden grimsi çıktı ki hemen böyle mi çıktı beklemiş halimi bu ilk hali kırmızı mıydı.
canımm heyecan yaptım yaa inşallah vardır canım da iki göbk atarız şurada ama yoksa da moral bozmak yok kısmet herşey.
ay hadii öğren gel çatlıcam ben şimcik.. :18::18:
Ohh gittin hadi güle oynaya gel inşalllah
hehe evet beniiimmm değiştirdim yaa iyi oldu mu : ))
hem beni daha iyi yansıtıyooo bu nick birden aklıma geldi valla
ya ben kana gittiiiiim geldiiim
ama bi umutsuzluk geldi birden içimeeeeee ooofffffff
valla canım ilk 10 dk içinde çıktı buu yaaaaaaaa
ha 2.39 sa üzülme kız
valla ben gecen 1.20 cıkmıştı forumda okudum yükselenler olmuş hep
hem senin kaçıncı günde çıktı bu deger ki???
amaaan üzülme benimkide öyle cıkcak nasılsa yanlız bırakmıcam seniiiii berbaer kutlarız gelll sen geeelll
sen bugün kanamı gittin ne zaman çıkıcak gülüm ay heyecan bastı melisam üzdüama nasıl umutla çıktı canım benim o kadar iyi anlıyorumki bende yaşıyorum sürekli ama bana öyle geliyoki o hamile günü ne zaman geçtimi geçmedimi bilmiyorum ama artacakmış gibi geliyo 2 üzeri çünkü 0 yada 1 çıkar üstü çıkmaz diye biliyorum:26:
haa bende onu diyorum bende baktımda yükselenler oluyomuş yani bence onun artacak bitanem yaa sende umutsuz olma inş hayırlı haber olur alırız duyarız gülüm benim:18:
evet cok büyük bir hüsran bilmem miii
ama ben üzülmücem cünkü zaten hem 5 gün var benim hemde çok çok umutsuzum
bu akşam 7 den sonra cıkar cıkarsa yada yarın cıkar... bakalım...
ben zaten negatif bekliyorum kesin gene 1 filan cıkar heheh
melisin 2 üstü cıkmış bencede yükselebilir yaaaaaaaaaaa
hemencik küsmüş gitmişşş
amaaan boşver nasılsa aglıyoruz geciyo gidiyoo hep aynııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?