- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #5.581
şişşştttttttt kızıyorum umutsuzluk yok hayırlısı ne ise o olsun illa olsun diye birşey yok olursada olmazsada hayıorlısı tabiki üzülüyoruz kolay değil bizi bizden başka kimse anlayamaz ama hayırlısı olsun be bitanem sıkma sen o güzel canını inş hayırlı haberlelre gelirsin buraya ben olmazsamda haber alırsann özelden yaz emi melisamında bence değişeecek görürsün bak inş yanılmam inş
slmm kızlar gene bn geldim eşimden habersiz tesst yaptımmmmmmmmmmmm ve sonuççç çift çizgiiiii ama biraz silik belli oluyo aama azcık silik
slmm kızlar gene bn geldim eşimden habersiz tesst yaptımmmmmmmmmmmm ve sonuççç çift çizgiiiii ama biraz silik belli oluyo aama azcık silik
inşallah canım yükselir bence de ümit var
ki bende ne kendime ne de başkasına ümit vermem bu konuda ama melisinki bana da ümit verdi ne yalan söyliyim...
sizin gazınıza geldim gittim valla ah ahhh
ya ben hamişlik hissedince hemen falık sakızı çigniyorum neden acaba
bayagıdır deli gibi canım istiyodu Allah Allahhh:44::44:
ki bende ne kendime ne de başkasına ümit vermem bu konuda ama melisinki bana da ümit verdi ne yalan söyliyim...
olur gülüm inasaınların bazaen durduk yerede canı sıkılabiliyo yani başka derdin kederin olmasında balım sağolasın Allah razı olsun tuttuk gibi birşey eşim site yönetimine gitti işte evi tamiri falan konuşmaya ama çıkan ammada pismiş haa iğrenç yaaa
melisam iyide 2 üğzeri balım sen hamilesin bence sıkma canını hiç bir yerde gebelikolmamaışsa 2 üzeri çıkmaz o giderek artacaktır bana göre yanlışım varsa düzeltin arkdaşlar:26:
YA SORMA tatlım acayip cnm sıkılyor ya rabbim hayırlara çıkarsın sıkıntımıızııııııııııı inşallah.
melisam balım cnm sıkıldı üzüldüm kuzum ama yükselir belki ya rabbim hayırlısını versin cnm rabbim bekletmesin...
cnm hayırlı olsun ,öyle cnm havada etki yapıyorya
dejavummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
evet cok büyük bir hüsran bilmem miii
ama ben üzülmücem cünkü zaten hem 5 gün var benim hemde çok çok umutsuzum
bu akşam 7 den sonra cıkar cıkarsa yada yarın cıkar... bakalım...
ben zaten negatif bekliyorum kesin gene 1 filan cıkar heheh
melisin 2 üstü cıkmış bencede yükselebilir yaaaaaaaaaaa
hemencik küsmüş gitmişşş
canım benim olsun bak alnımıza yazılmış bir zaman o zaman gelene kadar kurban olduğum rabbim bir sınavdan geçiriyo diyoki o zaman gelene kadar sen bularla oylan diye zamanı gelmeden ne yapsak boş bak geçenlerde okudum doktorum sitesinden kadın evlenmiş adetten kesilmiş ve tedavi görmüş sonra normal yerden ikizlere hamile kalmış bak onunda sınavına mükafatına zor elbette benimde canım yanıyo ama önemli olan o can yanmalarındfa dimdiklk durup Allaha sığınmak ve hayırlısını nasip et demek o istemezse olmaz isterse olur sabır zamanlarımız gelicek elbet yeterki nasibimizde yaşamak olsun bitanem benim
kızlarrr ordamısnızzzzzzzzzzzzzz
canım genelde 5 ve üzerine doktorlar gebelik var derler ama yine de yükselmesini beklerler 2 üzeri de yükseleilecek br değer tabii ki ama daha önce de melisamın böyle çıkmış sanırım hep böyle çıkyıor dedi de inşallah yükselir ya üzüldüm ben.
inşallah canım havalarda yapıyor bizi böyle bir açık bir kapalı off daraldım ama sen kıymetini bil sıkılmanın da bebek olunca çok yorulacak ve uykusuz kalacaksın tatlımm..
effeem balık kaymağımm geldimmm..
5 gün varken kana mı gidilir canım yaaa yüksek çıkmaz ki ama ayrıca da 5 gün var gebelik testin iyi .çıkmışta ne acelen var bak bnegatif çıkacak erkenden moralin bozlcak off regli gününüzü bekleyin güzellerim yaaa üzülmeyin sonraaa.. İnşallah çıkar kanda 10 gün önceden çıkar diyorlar ama belli olmuyor en güzel regl günü ve sonrası çıkar yanii hadii sen barii güzel haberler ver bizee..
tabii ki öylee canım nasibimizde yok olmaz neyapsak etsekteeğer varsa öyle böyle olacak canım daha tüm tedavileri denemedik ki umut kesmke henüz hepimiz için yersiz Allah dermansız dert vermesin kendiliğnden olmazsa ilaçlar var daha olmadı aşılama, tüpler tıkalıysa tüp bebek çok seçeneğimiz var ama inanıyoruım ki birer birer en fazal aşılama ile hamile kalcaz bi,z Allah kucağımız boş koymayacak gerçekten inanıyorum oşa da laf demem elifim iyi bilirsin..
canım çok sevindim hadii kana git yaaa ama sonucu yarın alırsın artık off nasıl bekliyeceğiz biz yaa..
inş gülüm hepimizin hakkınd ahayırlısı olsun inş dimek öyle sakız istiyosun çiğniyosun abanda versene balım canım çekti vallaha
canım genelde 5 ve üzerine doktorlar gebelik var derler ama yine de yükselmesini beklerler 2 üzeri de yükseleilecek br değer tabii ki ama daha önce de melisamın böyle çıkmış sanırım hep böyle çıkyıor dedi de inşallah yükselir ya üzüldüm ben.
inşallah canım havalarda yapıyor bizi böyle bir açık bir kapalı off daraldım ama sen kıymetini bil sıkılmanın da bebek olunca çok yorulacak ve uykusuz kalacaksın tatlımm..
effeem balık kaymağımm geldimmm..
5 gün varken kana mı gidilir canım yaaa yüksek çıkmaz ki ama ayrıca da 5 gün var gebelik testin iyi .çıkmışta ne acelen var bak bnegatif çıkacak erkenden moralin bozlcak off regli gününüzü bekleyin güzellerim yaaa üzülmeyin sonraaa.. İnşallah çıkar kanda 10 gün önceden çıkar diyorlar ama belli olmuyor en güzel regl günü ve sonrası çıkar yanii hadii sen barii güzel haberler ver bizee..
tabii ki öylee canım nasibimizde yok olmaz neyapsak etsekteeğer varsa öyle böyle olacak canım daha tüm tedavileri denemedik ki umut kesmke henüz hepimiz için yersiz Allah dermansız dert vermesin kendiliğnden olmazsa ilaçlar var daha olmadı aşılama, tüpler tıkalıysa tüp bebek çok seçeneğimiz var ama inanıyoruım ki birer birer en fazal aşılama ile hamile kalcaz bi,z Allah kucağımız boş koymayacak gerçekten inanıyorum oşa da laf demem elifim iyi bilirsin..
canım çok sevindim hadii kana git yaaa ama sonucu yarın alırsın artık off nasıl bekliyeceğiz biz yaa..
inş gülüm hepimizin hakkınd ahayırlısı olsun inş dimek öyle sakız istiyosun çiğniyosun abanda versene balım canım çekti vallaha
kızlarrr ordamısnızzzzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?