- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #5.601
tşk ederimmmmm cnm bnm ya bn de çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmm allahım hepimize nasip etsinnn inş............kızlar sağlık ocaklarındda kan alınıyomu
5 gün varken kana mı gidilir canım yaaa yüksek çıkmaz ki ama ayrıca da 5 gün var gebelik testin iyi .çıkmışta ne acelen var bak bnegatif çıkacak erkenden moralin bozlcak off regli gününüzü bekleyin güzellerim yaaa üzülmeyin sonraaa.. İnşallah çıkar kanda 10 gün önceden çıkar diyorlar ama belli olmuyor en güzel regl günü ve sonrası çıkar yanii hadii sen barii güzel haberler ver bizee..
tabii ki öylee canım nasibimizde yok olmaz neyapsak etsekteeğer varsa öyle böyle olacak canım daha tüm tedavileri denemedik ki umut kesmke henüz hepimiz için yersiz Allah dermansız dert vermesin kendiliğnden olmazsa ilaçlar var daha olmadı aşılama, tüpler tıkalıysa tüp bebek çok seçeneğimiz var ama inanıyoruım ki birer birer en fazal aşılama ile hamile kalcaz bi,z Allah kucağımız boş koymayacak gerçekten inanıyorum oşa da laf demem elifim iyi bilirsin..
canım çok sevindim hadii kana git yaaa ama sonucu yarın alırsın artık off nasıl bekliyeceğiz biz yaa..
kevserim yazdım balım sitede sorun vardı sanırım gelmedimi bitenaem benim çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı naip etsin Allahım analaı babalı sağlıklı sıhhatli bir ömür nasip etsin ama tabi snein kana gitmen gerek hemen birde resmi ekle görelim demiştim ben gülüm benim çok tebrik ediyorum çok çok çok sevindim
amin gülüm bilmiyorum eşim gelsin konuşmadık hiç kaç seneliğe anlaştı boya işi olmadan taşınmak istemiyorum gelir birazdan konuşalımda artıkın bakrız bitanem içimi hüzün kapladı şimdi bu evden ayrılma söz konusu olunca yeminle üzülüyorum yaaa
alınmaz mı alınıyor tabii ama daha geç çıkyıor sonuş öbür gün ancak alırsın özelde de dışarıdan gidince pahalı oluyor. Bir dr randevu alıp dr rica edebilirisn o yazabilir sen bilirsin sağlık ocağına ver istersen kanı yakında varsa hemen.
aman ne bilyiim gittim işte yoksa da stres yapmiyim hemen gelsin gecen ay 5 gün bekledim gelmedi kana gittim geldim geldiii
yok zaten bak görürsünüz
bu laboquiki hiç sevmiyorum biliyosunuz zaten
kesin yalan yanlış cıkartıyo işte..
üzülmek varsa kaderde biz zaten hep üzgünüz...
yoksada oturup aglıcaz işte yapcak bişey yok...
evet gülüm melisanın yüğkselebilir ama hep öyle çıkıyosa bilemedim şimdi doğrusu:26:inş yükselir haklısın bitnem sabır rabbim dermnsız dert vermeisn herşeye çok şükür sen nerdeysin bakem yoktun bayadırrr
anaa nasıl benimki gibi mi seninkide yoksa daha mı belli?
bat gecmişmiydi?
hadi anlat ben kaçırmışımmm
sende benim gibi gaza gelip kana gidersin şimdi bakkk
yeni eve yeni bebek hadi bakalım
ay canım valla öyle bi çignemişimki ofisteki arkadas baktım tırım tırım sakız arıyooo
ben zaten yarım çigniyodum yarısını ona verdim
gönderiyim canım ayıpsın oh şakkıdı şakkıdı çigneyelim
bende melis gibi akşama şakkıdı şakkıdı aglıcam da son demlerimi yaşıyorum oooh hooo
anaa nasıl benimki gibi mi seninkide yoksa daha mı belli?
bat gecmişmiydi?
hadi anlat ben kaçırmışımmm
sende benim gibi gaza gelip kana gidersin şimdi bakkk
yeni eve yeni bebek hadi bakalım
ay canım valla öyle bi çignemişimki ofisteki arkadas baktım tırım tırım sakız arıyooo
ben zaten yarım çigniyodum yarısını ona verdim
gönderiyim canım ayıpsın oh şakkıdı şakkıdı çigneyelim
bende melis gibi akşama şakkıdı şakkıdı aglıcam da son demlerimi yaşıyorum oooh hooo
gülüm benim telinden çek burda eklme yeri var kuzum benim ağlama yada ağla o kadar güzel duyguki rabbim sağlıkla almayı naisp etsin hayrılı evlat naisp etsin bitanme tebrik ediyorum eşinede sana bitanem benimsaoll balımmm bnm ya allahım sizlere dde nasip etsinn inş.......btanemm sevnçten ağlıyorumm ya böle bişey yok ya balımmm bzm kamera açılmıyoo eşim yapsın hemen eklerim balım bnm
sağolasın canımıniçi inş hakkımızda hayırlısı olsun inşhayırlısı olsunnnnnnnnnnnnnnnnn cnm. üzülme yeni ev yeni bebek
heee yüksekokul sekreteri dolanıp duruyordu buralarda sonra da az işim vardı öle işte balısı..
ağlamak yoook gülmeek vaaarrrcanısı niden 5 gğn varken kana gidiyorsun sen acelen nedir yanii erken yaptırdığın içind negatif olabilir ya da düşük olabilir var mı yok mu yicen kendimni yaaa.. az bir sabreyedeydin inşallah kanda çıkarrr ama çıkmazsa ağlamak yok daha 5 gün varmış anacımm gerçi bende çalışmalar varken 1 hafta önceden test yapardım da kana gitmişliğim yok.
hayırlısı olsunnnnnnnnnnnnnnnnn cnm. üzülme yeni ev yeni bebek
saolll balımmmm bnm tşkkk ederimmmmm
saolll balımmmm bnm tşkkk ederimmmmm
hayırlı olsun uğrarızzz topişineKızlar yeni açtığım şamatanın sular seller gibi devam edeceği yeni topiğime hayırlı olsuna beklerim işte yeni topiğim..........................: Benim A.H.Ş.A.P..K.O.C.A.M...
Çaylar ve muhabbet ikramımızdır mutlaka sizinde vardır anlatacak birşeyiniz...İki lafın belini kıralım ayol...
KENDİMİ PARALARIM BAK gelmezseniz.... geyik burdaaaa gırgır burdaaaaaa şamata desen ufffff hadi ama bacım beklerim haaaa
canlarımmm bnm btanelerimm bnm şimdi koçişe yemek yapmm lazım koçiş geldiğinde eklerim resmiii tmm m ballarımm en yakın zamanda kana gdicem öpüyorumm siiziiiiiii
inş canım benim yaa bizde taşınıyoruz tutmuş eşim yarın çıöıyoruz başlıyoruz işte bitanemKIZLAR BU ev olayına inanın bak ben yeni eve taşındım hamiş kaldım, sanırım kevsercikte öyle oldu benim arkadaşımda öyle oldu sırada elifim varrrrrrrrrrrrrrrrrr o taşınıyor çünküüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
canlarımmm bnm btanelerimm bnm şimdi koçişe yemek yapmm lazım koçiş geldiğinde eklerim resmiii tmm m ballarımm en yakın zamanda kana gdicem öpüyorumm siiziiiiiii
gülüm benim telinden çek burda eklme yeri var kuzum benim ağlama yada ağla o kadar güzel duyguki rabbim sağlıkla almayı naisp etsin hayrılı evlat naisp etsin bitanme tebrik ediyorum eşinede sana bitanem benim
sağolasın canımıniçi inş hakkımızda hayırlısı olsun inş
hee anladım balım olsun sen sıkıntıya girme gelebilirsen gel bitanem laf söz ederler sonra
KIZLAR BU ev olayına inanın bak ben yeni eve taşındım hamiş kaldım, sanırım kevsercikte öyle oldu benim arkadaşımda öyle oldu sırada elifim varrrrrrrrrrrrrrrrrr o taşınıyor çünküüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
kızlar bende çıkıyorum eşim tutmuş evi bakalım iler çok bakalım eve bakıcaz imid eksiler için falan görüşürz hepinizi öpüyorum canlarım benim
heee yüksekokul sekreteri dolanıp duruyordu buralarda sonra da az işim vardı öle işte balısı..
ağlamak yoook gülmeek vaaarrrcanısı niden 5 gğn varken kana gidiyorsun sen acelen nedir yanii erken yaptırdığın içind negatif olabilir ya da düşük olabilir var mı yok mu yicen kendimni yaaa.. az bir sabreyedeydin inşallah kanda çıkarrr ama çıkmazsa ağlamak yok daha 5 gün varmış anacımm gerçi bende çalışmalar varken 1 hafta önceden test yapardım da kana gitmişliğim yok.
üff ne bilyim yaptım bi salaklık yüzüme vurmayın yaaa biliyorum üzülceğimi ama işte birden bi gittim hemen sıra geldi kan verdim cıktım hersey bir anda olduuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?