Kaldığımız Yerden Her Telden..

tşk ederimmmmm cnm bnm ya bn de çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmm allahım hepimize nasip etsinnn inş............kızlar sağlık ocaklarındda kan alınıyomu

alınmaz mı alınıyor tabii ama daha geç çıkyıor sonuş öbür gün ancak alırsın özelde de dışarıdan gidince pahalı oluyor. Bir dr randevu alıp dr rica edebilirisn o yazabilir sen bilirsin sağlık ocağına ver istersen kanı yakında varsa hemen.

aman ne bilyiim gittim işte yoksa da stres yapmiyim hemen gelsin gecen ay 5 gün bekledim gelmedi kana gittim geldim geldiii
yok zaten bak görürsünüz
bu laboquiki hiç sevmiyorum biliyosunuz zaten
kesin yalan yanlış cıkartıyo işte..

üzülmek varsa kaderde biz zaten hep üzgünüz...

yoksada oturup aglıcaz işte yapcak bişey yok...

saoll balımmm bnm ya allahım sizlere dde nasip etsinn inş.......btanemm sevnçten ağlıyorumm ya böle bişey yok ya balımmm bzm kamera açılmıyoo eşim yapsın hemen eklerim balım bnm

hayırlısı olsunnnnnnnnnnnnnnnnn cnm. üzülme yeni ev yeni bebek

balımmm bnm sağlık ocağına veririm ama cuma gunu eşimle özele giderizz o yzden özele gdelim heralde cnmm

inşallah gelir bebişin tatlım güzel haber istiyoruz içimiz karardı ya hadi inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

heee yüksekokul sekreteri dolanıp duruyordu buralarda sonra da az işim vardı öle işte balısı..

ağlamak yoook gülmeek vaaarrr canısı niden 5 gğn varken kana gidiyorsun sen acelen nedir yanii erken yaptırdığın içind negatif olabilir ya da düşük olabilir var mı yok mu yicen kendimni yaaa.. az bir sabreyedeydin inşallah kanda çıkarrr ama çıkmazsa ağlamak yok daha 5 gün varmış anacımm gerçi bende çalışmalar varken 1 hafta önceden test yapardım da kana gitmişliğim yok.

Allah snei ne yapmasın emi dimek arkadaşda sakızarıyobenimde canımı çektirdinn sıkma hayırlısı olucak inş sıkma bakalım ne çıkıcak sonuş elvet birşey olucak ama hayırlısı olsun inş bitanem

saoll balımmm bnm ya allahım sizlere dde nasip etsinn inş.......btanemm sevnçten ağlıyorumm ya böle bişey yok ya balımmm bzm kamera açılmıyoo eşim yapsın hemen eklerim balım bnm
gülüm benim telinden çek burda eklme yeri var kuzum benim ağlama yada ağla o kadar güzel duyguki rabbim sağlıkla almayı naisp etsin hayrılı evlat naisp etsin bitanme tebrik ediyorum eşinede sana bitanem benim
hayırlısı olsunnnnnnnnnnnnnnnnn cnm. üzülme yeni ev yeni bebek
sağolasın canımıniçi inş hakkımızda hayırlısı olsun inş

hee anladım balım olsun sen sıkıntıya girme gelebilirsen gel bitanem laf söz ederler sonra

KIZLAR BU ev olayına inanın bak ben yeni eve taşındım hamiş kaldım, sanırım kevsercikte öyle oldu benim arkadaşımda öyle oldu sırada elifim varrrrrrrrrrrrrrrrrr o taşınıyor çünküüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

canlarımmm bnm btanelerimm bnm şimdi koçişe yemek yapmm lazım koçiş geldiğinde eklerim resmiii tmm m ballarımm en yakın zamanda kana gdicem öpüyorumm siiziiiiiii

hayırlı olsun uğrarızzz topişine
canlarımmm bnm btanelerimm bnm şimdi koçişe yemek yapmm lazım koçiş geldiğinde eklerim resmiii tmm m ballarımm en yakın zamanda kana gdicem öpüyorumm siiziiiiiii

cnm sen git sevincini paylaş

inş canım benim yaa bizde taşınıyoruz tutmuş eşim yarın çıöıyoruz başlıyoruz işte bitanem

tmm taze gibem bneim çık bakalım ama bir ara belirtilerini testin marksaını yaz emi öpüyorum seni fıstığımmmmmmmmmmmmmmmmmm

kızlar bende çıkıyorum eşim tutmuş evi bakalım iler çok bakalım eve bakıcaz imid eksiler için falan görüşürz hepinizi öpüyorum canlarım benim

yok glüm rahatım şimdi geldi dolandı gitti kolidorda geçtikçe gözü burada bizim hoca yok ya iştee neysee.

İnşallah canım benimmm yaaa.. Onun nedeni taşınma telaşıfalan derken kafa dağılıyor onu düşünmeye vakti olmuyr insanın hem tedbili ekkanda ferahlık vardır demişler ay bende mi taşındam en yapsam yahuu şöle evimizi bırakıp az biraz kiraya çıksak hamile olunca evime dönerim yineee elifim içinde uğurlu gelecek ve hamile olcak belki de hamile yeni evinde alacak haberi belli mi olur tabii hemen taşınamaz ama niyetine girdiler ya bebişte gelir sürpriz yapar.

en yakın zamanda deme kız kocan gelsin gidin işte kana hemenay ben asla dayanamazdım ya yığılı işim olsaçizgiyi gördükten sonra uçarım hastaneye.

kızlar bende çıkıyorum eşim tutmuş evi bakalım iler çok bakalım eve bakıcaz imid eksiler için falan görüşürz hepinizi öpüyorum canlarım benim

Hayırlı olsun canım bu ara işin çok olacak ama daha boya falan derken sen dinlen balım vardır belki bebiş hemen öyle koyulma işlere yavaştan yap olur mu balım benim.. İnşallah yeni ev sana da uğurlu gelecek bitanemm..

üff ne bilyim yaptım bi salaklık yüzüme vurmayın yaaa biliyorum üzülceğimi ama işte birden bi gittim hemen sıra geldi kan verdim cıktım hersey bir anda olduuuu

üff ne bilyim yaptım bi salaklık yüzüme vurmayın yaaa biliyorum üzülceğimi ama işte birden bi gittim hemen sıra geldi kan verdim cıktım hersey bir anda olduuuu

tamam tama canım bişi demiyorum ben senin iyiliğin için dedim çıkmazsa şimdiden üzüleceksin boşuna yani. İnşallah çıkar çıkması da lazım aslında önce kana geçer merakla bekliyorum ne zaman çıkacak ki sonuç..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…