- 11 Temmuz 2008
- 11.513
- 5.232
- 773
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #5.621
yok glüm rahatım şimdi geldi dolandı gitti kolidorda geçtikçe gözü burada bizim hoca yok ya iştee neysee.
İnşallah canım benimmm yaaa.. Onun nedeni taşınma telaşıfalan derken kafa dağılıyor onu düşünmeye vakti olmuyr insanın hem tedbili ekkanda ferahlık vardır demişler ay bende mi taşındam en yapsam yahuu şöle evimizi bırakıp az biraz kiraya çıksak hamile olunca evime dönerim yineeeelifim içinde uğurlu gelecek ve hamile olcak belki de hamile yeni evinde alacak haberi belli mi olur tabii hemen taşınamaz ama niyetine girdiler ya bebişte gelir sürpriz yapar.
en yakın zamanda deme kız kocan gelsin gidin işte kana hemenay ben asla dayanamazdım ya yığılı işim olsaçizgiyi gördükten sonra uçarım hastaneye.
Hayırlı olsun canım bu ara işin çok olacak ama daha boya falan derken sen dinlen balım vardır belki bebiş hemen öyle koyulma işlere yavaştan yap olur mu balım benim.. İnşallah yeni ev sana da uğurlu gelecek bitanemm..
evet dejavum elif bir taşınsın sende taşın
denedim test ettim oluyor:)))))))))))))))))))))))))))ama o dediğin kafa dağıtlam olayına tam katılıyorum bende gebe kaldığım ay ev taşıma derdine takmamıştım çok rahattım halvet ettik genede ama:) oldu rabbim hepinize nasip etsin.
tamam tama canım bişi demiyorum ben senin iyiliğin için dedim çıkmazsa şimdiden üzüleceksin boşuna yani. İnşallah çıkar çıkması da lazım aslında önce kana geçer merakla bekliyorum ne zaman çıkacak ki sonuç..
evet dejavum elif bir taşınsın sende taşın
denedim test ettim oluyor:)))))))))))))))))))))))))))ama o dediğin kafa dağıtlam olayına tam katılıyorum bende gebe kaldığım ay ev taşıma derdine takmamıştım çok rahattım halvet ettik genede ama:) oldu rabbim hepinize nasip etsin.
zaten kana gittim cıktım bi hüzün oturdu içime o an eşim ben rüyamda tamda böyle görmüştüm dokotra gidiyoduk sen hamileyimm diye bagırıyordum 5 in üstünde cıkıyomş filan eşim anlatınca gene bi ümitlendimm ama genel olarak ümitsizimm ki zatennnn
ha bir gün önce ha bir gün sonra üzülmüşüm çok muuuuu
hem belki negatifse adetim gecikmez yaa ne zaman test yapsam hemencik geliyo kırmızılar ...
aynen kan daha garanti ben cünkü hiç böyle test görmedim bu kadar nett
bakiyim akşam test sonucu cıkmamışsa yarın sabah ilk idrarla yapcam yine...
evet bence de cok büyük değşilik lazım bize hayatımıza gercekten bizi mesgul edicek ve ilk defa yapacagımız birsey
bende hamile kaldıgım ay hem trafik kazası gecirdik he eve hrısız girdi hem balıgımız intaar etti
sonra kek elimdeyken koskoca borcam yere düştü paramparca oldu filan filan bir sürü şey oldu kötü kötüüü
Ama inşallah bundan sonra kötü değilde güzel değişklikler olur hepimizin hayatında
ah moon zaman ne cabuk geciyor senin 21 hafta olmuş
ben eger bebişim gitmeseydi
suanda gün sayıyor olcaktım 30mayıs -2 haziran arası bebiş gelcektiiii
yok glüm rahatım şimdi geldi dolandı gitti kolidorda geçtikçe gözü burada bizim hoca yok ya iştee neysee.
İnşallah canım benimmm yaaa.. Onun nedeni taşınma telaşıfalan derken kafa dağılıyor onu düşünmeye vakti olmuyr insanın hem tedbili ekkanda ferahlık vardır demişler ay bende mi taşındam en yapsam yahuu şöle evimizi bırakıp az biraz kiraya çıksak hamile olunca evime dönerim yineeeelifim içinde uğurlu gelecek ve hamile olcak belki de hamile yeni evinde alacak haberi belli mi olur tabii hemen taşınamaz ama niyetine girdiler ya bebişte gelir sürpriz yapar.
en yakın zamanda deme kız kocan gelsin gidin işte kana hemenay ben asla dayanamazdım ya yığılı işim olsaçizgiyi gördükten sonra uçarım hastaneye.
Hayırlı olsun canım bu ara işin çok olacak ama daha boya falan derken sen dinlen balım vardır belki bebiş hemen öyle koyulma işlere yavaştan yap olur mu balım benim.. İnşallah yeni ev sana da uğurlu gelecek bitanemm..
ben taşınamam ki gülüm ev kendimizin zaten daha doğrusu kayınperlerin yani biz oturuyoruz ama kesinlikle başka şekilde de olsa kafa dapıtmamak düşünmemek lazım meşgale yokken de çok zor ben de biraz eve sarayım bari değişiklikler yapayım madem taşınamıyorum bu ay reglimi bekliyorum da bir daha ki ay olabilir eğer bir sorunum yoksa tabii.
evet bence de cok büyük değşilik lazım bize hayatımıza gercekten bizi mesgul edicek ve ilk defa yapacagımız birsey
bende hamile kaldıgım ay hem trafik kazası gecirdik he eve hrısız girdi hem balıgımız intaar etti
sonra kek elimdeyken koskoca borcam yere düştü paramparca oldu filan filan bir sürü şey oldu kötü kötüüü
Ama inşallah bundan sonra kötü değilde güzel değişklikler olur hepimizin hayatında
ah moon zaman ne cabuk geciyor senin 21 hafta olmuş
ben eger bebişim gitmeseydi
suanda gün sayıyor olcaktım 30mayıs -2 haziran arası bebiş gelcektiiii
Kızlarr size yeni bir haber vereyim çok şaşırdığı birşey oldu. Ben reglimi beklerken yumurtlama akıntım geldi benim. Peçeteye sildim böyle uzayan yumurta akı kıvamı akıntım vardı neyin nesi bilmem yanii ama denicez şansımızı bakalım. Cuma günü de dr çağırmştı zaten regl olmazsan gel demişti gidicem tabii o zaman bana birşy söyler çatlamak üzere ya da yeni çatlamış diye söyler herhalde pazara gittik geldik normalde cumartesi başka yere giderdik hava geç kararıyor artık o yüzden gittik daha iyi dibimizde hem. Dedim bilseydim gitmezdim yoruldum belim de çok ağrıyor eşimde iyi değil bugün pazara zor gittik geldik bugün yapamazsak yarına kalır artık bilmiyorum aklım karıştı benim bugün tuvaletimi tutmadım ovu yapmak yoktu aklımda yarın ovu yapcam bakem ne çıkacak yaa.
selammlarr yakaladım siziiii
a.slm canım hoşgeldin nasılsın uzun zaman oldu bebeişimiz nasıl
hoşbulduk canım ehh şimdi pek iyi sayılmam midem çok kötü bulanıyor yaa...
bebeğimiz iyiydi en son 8+4 te gördüm.
kontrol 1 hafta sonra işte teyzesi
sen nasılsın göremiyorum seni uzun zamandır
ohh ohh maaşallah ona yesin teysezi onu mide bulantıların normaldir kuzum sabrediceksin artık tek sorunun o olsıun annesi geçer inş bende iyyiim hastayım biraz girmiyorum artık öte taRAFA CANIM BU ARALAR BAŞIM KALABALIK TAŞINMA İŞİNE GİRİYORUZ EV BULDUK YİNE UZAKKALICAM MALESEFFFFFF:26:
geçer inşallah yaa birden fenalaştım.
benim kocayı aradım sözde ne zaman gelicen dedim işim var büşraaaa dedi
erken gelmeye çalış dedim bağırdı gene bende kapattım teli yüzüne.
sinir şey..
ayy valla taşınma zor iş..
inşallah çabuk atlatırsın.
ama burdan uzak kalıcam derken hemen net bağlanmaz haklısın
yok üst kata çıkıcağımız için bağlanırda yerleşme falan zaman alır uzun süreli kalamam balım da snein eşin ne alkaa öyle dedi ben anlamadım kavgfalımısınız siz bu halinle yoksa
yok artık bak üzüldüm şimdi yanlış yapıyo yoğun olur tammamda sende önemlisin canım yaa olmazki onun vakit bulup araması gerekirken aradığında kızıyo yoruluyodur belki tmm haklıda olablir ama sen iki canlısın titremesi gerek sen kendine diklkkat et aman sana senden başka dost yok kendini düşün bebeğini koru kuzum yaa Allaha emanet olunsorma canım bu aralar işleri o kadar yoğun ki her dakika kavga ediyoruz.
dünde kavga ettik evde tektim düşmüşüm bayılmışım.
dün aklı başına geldi iyi davranıyodu şimdi gene aynı.
bilmem sanki o hamile uyuzz
dejavum akıntınmı geldi senin dediğin çıktı bak sen geçmi yumurtluyosun ama bu kadarda geç olurmu ki bir abnlamsoızılık var ama anlamaıdm yani kuzucum:44::44::44:
selammlarr yakaladım siziiii
hoşbulduk canım ehh şimdi pek iyi sayılmam midem çok kötü bulanıyor yaa...
bebeğimiz iyiydi en son 8+4 te gördüm.
kontrol 1 hafta sonra işte teyzesi
sen nasılsın göremiyorum seni uzun zamandır
sorma canım bu aralar işleri o kadar yoğun ki her dakika kavga ediyoruz.
dünde kavga ettik evde tektim düşmüşüm bayılmışım.
dün aklı başına geldi iyi davranıyodu şimdi gene aynı.
bilmem sanki o hamile uyuzz
valla canım önce yumurtlama yeni oluyr diye düşündüm ama yok ya olamaz 31. günüm bugün son reglimin üzerinden o kadar geçmiş nasıl olacak ama akıntı d ageldi anlamadım bakalım dr gidicem ya regl lmazsam cuma günü görür dr ne oldu ne bitti ben zaten iyice karıştım yaa ne güzel ilaç bitince regl olsaydım hiç sorun olmayacaktı napayım artık sabredicez.
eyvahh yakalandık. Neredesin kız sen kayıplara karıştın..
canım mide bulantısı kötü olur tabi ama şöyle düşün nasıl sabırla bekledin yavrunu artık o kadar dayanacaksın hem o bulantılar onun orada olduğunun da kanıt iyi yönünde bakmaya çalış geçecek elbet yakın zamanda inşallah. İyidir bebeğin merak etme. Bu erkekleri anlamak gerçekten güç yani gebe olan sensin tribine giren o hayret birşey yaa biraz hoş tutsa iyi konuşsa ne olacak ki neyse canım tabii böyle bilmeden konuşuyoruz da belki o da stres oluyordur yoğun diyorsun yoruluyordur ama biraz daha ihtimam istemek hakkımız yani. Bazen bende konuşuyorum bebekle ilgili planlarımda ya da şöyle olsa böyle olmuş mudur regl olamadm kist mi oldu falan diyee ee kiminle konuşucam doğru düzgün arkadaşım yok ki burada ama ben söylüyorum ben dinliyorum yanii hiç dinlediği yok bazen bende sinirleniyorum yaa bizim için mühim olan şeylerde onlar sıkılıyorlar ama onlar eften püften şeyler anlatırken dinlenmeyi bekliyorlar.
ben hep bakıyorum yoksunuz burda.
çoğu zaman baktığımda ya yeni çıkmışssınız ya da girmemiş oluyorsunuz... :)
hayırsız teyzeler sizii...
şimdi iyiyim canım bişeyler atıştırdım ilaçlarımı da içtim geçtim yatağa.
eşim olmadık yerlerde olmadık tepkiler veriyor moralimi bozuyor.
bana bişey olunca da pişmanlık duyuyor.
saçma işte olmadan önce sağlığımda bana iyi davransan ne olur sanki..
aman neyse sizde olmasanız zaten duvarlarla konuşacağım yakında..
sen nasılsın dejavum iyisin dimii nasıl geçiyor günler anlatsana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?