Kaldığımız Yerden Her Telden..

evet dejavum elif bir taşınsın sende taşın
denedim test ettim oluyor:)))))))))))))))))))))))))))ama o dediğin kafa dağıtlam olayına tam katılıyorum bende gebe kaldığım ay ev taşıma derdine takmamıştım çok rahattım halvet ettik genede ama:) oldu rabbim hepinize nasip etsin.

ben taşınamam ki gülüm ev kendimizin zaten daha doğrusu kayınperlerin yani biz oturuyoruz ama kesinlikle başka şekilde de olsa kafa dapıtmamak düşünmemek lazım meşgale yokken de çok zor ben de biraz eve sarayım bari değişiklikler yapayım madem taşınamıyorum bu ay reglimi bekliyorum da bir daha ki ay olabilir eğer bir sorunum yoksa tabii.

zaten kana gittim cıktım bi hüzün oturdu içime o an eşim ben rüyamda tamda böyle görmüştüm dokotra gidiyoduk sen hamileyimm diye bagırıyordum 5 in üstünde cıkıyomş filan eşim anlatınca gene bi ümitlendimm ama genel olarak ümitsizimm ki zatennnn
ha bir gün önce ha bir gün sonra üzülmüşüm çok muuuuu

hem belki negatifse adetim gecikmez yaa ne zaman test yapsam hemencik geliyo kırmızılar ...

aynen kan daha garanti ben cünkü hiç böyle test görmedim bu kadar nett
bakiyim akşam test sonucu cıkmamışsa yarın sabah ilk idrarla yapcam yine...

evet bence de cok büyük değşilik lazım bize hayatımıza gercekten bizi mesgul edicek ve ilk defa yapacagımız birsey
bende hamile kaldıgım ay hem trafik kazası gecirdik he eve hrısız girdi hem balıgımız intaar etti
sonra kek elimdeyken koskoca borcam yere düştü paramparca oldu filan filan bir sürü şey oldu kötü kötüüü
Ama inşallah bundan sonra kötü değilde güzel değişklikler olur hepimizin hayatında

ah moon zaman ne cabuk geciyor senin 21 hafta olmuş
ben eger bebişim gitmeseydi

suanda gün sayıyor olcaktım 30mayıs -2 haziran arası bebiş gelcektiiii

İnşallah eşime malum olmuştur da gelmiştir bebeğin hayatım dedim ya bir kere hamile kaldın yine olur elbet. Olmayacak bir durum yok demekki. Yani deme istiyorum ki çıkmazsa hemen üzülme erken gittin zaten sen sabah yien test yap. Ne zaman alcak kızım sen sonucunu zaten bugüğn nevrim döndü benim melisanın kana gitmes negatif sonucu, kevserin pozitif testi, senin pozitif testin kana gitmen, elifin belirtileri kime yetişeceğimi şaşırdım bir nötr olan benim aranızda sadece reglimi bekliyorum.

canım o kadar olacaktı demek ha ama kısmet böyleymiş günüm olacaklara çare yok ne yazık ki kaderinde varmış onu da yaşayacakmışsın hayırlısı olsun hakkımızda demekten başka çaremiz yok bu sefer herşey iyi gidecek kucağına alacaksın bak kendin diyorsun o zaman hep olumsuz olmuştu zaten herşey diye. Hayırlı haberlerini alalım inşallah balımm..

EVET tatlım biraz kafayı soyutlayınca bu fikirden geliyor sıpalar yoksa şımarıyorlar isteniyorlar diye bekletiyorlar baktın üstüne düşmeyince hemencik geliyorlar

oy yavrum be seninde başına neler gelmiş ,sizde baya bir nazar varmış cnm.gelmiş geçmiş olsun evet cnm zaman çabuk geçiyor bebek olsun diye uğraşırken zaman hiç geçmicek gibi geliyor ama meleğin göbüşüne kondu zaman akıp gidiyor. inşallah senin de meleğin gelmiştir . cnm rabbim birdaha üzüntü yaşatmasın.yüzünüz hep güldürsün inşalalh.bu sefer bebişini kucağna almayı nasip etsin.

Kızlarr size yeni bir haber vereyim çok şaşırdığı birşey oldu. Ben reglimi beklerken yumurtlama akıntım geldi benim. Peçeteye sildim böyle uzayan yumurta akı kıvamı akıntım vardı neyin nesi bilmem yanii ama denicez şansımızı bakalım. Cuma günü de dr çağırmştı zaten regl olmazsan gel demişti gidicem tabii o zaman bana birşy söyler çatlamak üzere ya da yeni çatlamış diye söyler herhalde pazara gittik geldik normalde cumartesi başka yere giderdik hava geç kararıyor artık o yüzden gittik daha iyi dibimizde hem. Dedim bilseydim gitmezdim yoruldum belim de çok ağrıyor eşimde iyi değil bugün pazara zor gittik geldik bugün yapamazsak yarına kalır artık bilmiyorum aklım karıştı benim bugün tuvaletimi tutmadım ovu yapmak yoktu aklımda yarın ovu yapcam bakem ne çıkacak yaa.

dejavum akıntınmı geldi senin dediğin çıktı bak sen geçmi yumurtluyosun ama bu kadarda geç olurmu ki bir abnlamsoızılık var ama anlamaıdm yani kuzucum:44::44::44:

a.slm canım hoşgeldin nasılsın uzun zaman oldu bebeişimiz nasıl

hoşbulduk canım ehh şimdi pek iyi sayılmam midem çok kötü bulanıyor yaa...
bebeğimiz iyiydi en son 8+4 te gördüm.
kontrol 1 hafta sonra işte teyzesi
sen nasılsın göremiyorum seni uzun zamandır

ohh ohh maaşallah ona yesin teysezi onu mide bulantıların normaldir kuzum sabrediceksin artık tek sorunun o olsıun annesi geçer inş bende iyyiim hastayım biraz girmiyorum artık öte taRAFA CANIM BU ARALAR BAŞIM KALABALIK TAŞINMA İŞİNE GİRİYORUZ EV BULDUK YİNE UZAKKALICAM MALESEFFFFFF:26:

geçer inşallah yaa birden fenalaştım.
benim kocayı aradım sözde ne zaman gelicen dedim işim var büşraaaa dedi
erken gelmeye çalış dedim bağırdı gene bende kapattım teli yüzüne.
sinir şey..
ayy valla taşınma zor iş..
inşallah çabuk atlatırsın.
ama burdan uzak kalıcam derken hemen net bağlanmaz haklısın

yok üst kata çıkıcağımız için bağlanırda yerleşme falan zaman alır uzun süreli kalamam balım da snein eşin ne alkaa öyle dedi ben anlamadım kavgfalımısınız siz bu halinle yoksa

yok üst kata çıkıcağımız için bağlanırda yerleşme falan zaman alır uzun süreli kalamam balım da snein eşin ne alkaa öyle dedi ben anlamadım kavgfalımısınız siz bu halinle yoksa

sorma canım bu aralar işleri o kadar yoğun ki her dakika kavga ediyoruz.
dünde kavga ettik evde tektim düşmüşüm bayılmışım.
dün aklı başına geldi iyi davranıyodu şimdi gene aynı.
bilmem sanki o hamile uyuzz

yok artık bak üzüldüm şimdi yanlış yapıyo yoğun olur tammamda sende önemlisin canım yaa olmazki onun vakit bulup araması gerekirken aradığında kızıyo yoruluyodur belki tmm haklıda olablir ama sen iki canlısın titremesi gerek sen kendine diklkkat et aman sana senden başka dost yok kendini düşün bebeğini koru kuzum yaa Allaha emanet olun

dejavum akıntınmı geldi senin dediğin çıktı bak sen geçmi yumurtluyosun ama bu kadarda geç olurmu ki bir abnlamsoızılık var ama anlamaıdm yani kuzucum:44::44::44:

valla canım önce yumurtlama yeni oluyr diye düşündüm ama yok ya olamaz 31. günüm bugün son reglimin üzerinden o kadar geçmiş nasıl olacak ama akıntı d ageldi anlamadım bakalım dr gidicem ya regl lmazsam cuma günü görür dr ne oldu ne bitti ben zaten iyice karıştım yaa ne güzel ilaç bitince regl olsaydım hiç sorun olmayacaktı napayım artık sabredicez.

selammlarr yakaladım siziiii

eyvahh yakalandık. Neredesin kız sen kayıplara karıştın..

canım mide bulantısı kötü olur tabi ama şöyle düşün nasıl sabırla bekledin yavrunu artık o kadar dayanacaksın hem o bulantılar onun orada olduğunun da kanıt iyi yönünde bakmaya çalış geçecek elbet yakın zamanda inşallah. İyidir bebeğin merak etme. Bu erkekleri anlamak gerçekten güç yani gebe olan sensin tribine giren o hayret birşey yaa biraz hoş tutsa iyi konuşsa ne olacak ki neyse canım tabii böyle bilmeden konuşuyoruz da belki o da stres oluyordur yoğun diyorsun yoruluyordur ama biraz daha ihtimam istemek hakkımız yani. Bazen bende konuşuyorum bebekle ilgili planlarımda ya da şöyle olsa böyle olmuş mudur regl olamadm kist mi oldu falan diyee ee kiminle konuşucam doğru düzgün arkadaşım yok ki burada ama ben söylüyorum ben dinliyorum yanii hiç dinlediği yok bazen bende sinirleniyorum yaa bizim için mühim olan şeylerde onlar sıkılıyorlar ama onlar eften püften şeyler anlatırken dinlenmeyi bekliyorlar.

ben hep bakıyorum yoksunuz burda.
çoğu zaman baktığımda ya yeni çıkmışssınız ya da girmemiş oluyorsunuz... :)
hayırsız teyzeler sizii...
şimdi iyiyim canım bişeyler atıştırdım ilaçlarımı da içtim geçtim yatağa.
eşim olmadık yerlerde olmadık tepkiler veriyor moralimi bozuyor.
bana bişey olunca da pişmanlık duyuyor.
saçma işte olmadan önce sağlığımda bana iyi davransan ne olur sanki..
aman neyse sizde olmasanız zaten duvarlarla konuşacağım yakında..
sen nasılsın dejavum iyisin dimii nasıl geçiyor günler anlatsana :)

eh işte düşünmeden bazı şeyleri yapıyorlar sonra pişman oluyorlar farkında da değiller aslında ne bileyim bizim kadar hassas değiller sanırım eşim ilgili falandır ama benim önem verdiğim çok üzerinde durduğum konuların mesela regl gecikmemin yaşadığım buhranın farkında değil yanii. Valla ne olsun tatlım işten eve, evden işe. Dr ilaç vermişti ya ara kanamalar dursun diye kanamalar bitti gelmedi ilaç içtiğim zaman boyunca geçen hafta salı günü ilaç bitti 1 hafta ara verip yeni kutuya başlayacaktım o bir hafta arada da regl olmam lazımdı benim dün kutuya başlamış olmam lazımdı ama hala regl olmadım dün dr aradım söyledim gebelik testi yap dedi ama olamaz dedim yumurtlama günlerimde şhir dışındaydık annemde sonrada geçti yumurtlama nasılsa diye ki ovuda da silik çıktı hep yapmadık birşey eşiminde gündüz eğitimi vardı şlk yardım ve itfaiye falan nedense kimya hocası ama öğrenmeleri lazımmış yorgun geldi 1 hafta falan sonra regl bekledin dört gözle regl olmazsan cuma günü gel dedi, olursan öbir kutuya başla dedi bir kutu daha içicem öle yine gidicem de böyle regl gelmeyince erken gidicem yanii ne oldu bilmem kist midir nedir anlamadım. Bizim hoca bu hafta yok yurtdışına gitti o yüzden bu hafta rahat geldim cumaya kadar da rahatım p.tesi dönecek beklerim canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…