Kaldığımız Yerden Her Telden..

canım koca bir sıfırı yedik yine..
hayat 1-0 hep yeniyor bizi ...

üzülmedim ama boşyere umutlancaktım kac gün
hareketlerimi kısıtlıcaktım
inan daha iyi oldu kana gitmem..
bu testleri yapanın taa.. ananesini öpeyim :)))))

valla bide eşimle tekbaşımıza ev aldık ev ödemeye calısıyoruz.
hayat böyle geliyor insanın üstüne işte.
çok sükür yine saglıklıyız varsın bebek olmasın , zaten yaşlanınca gene evlatlar çil yavrusu gibi dagıldıgında 2 kişi kalıyosun..
varsın bizde başkalarının cocuklarının büyüdügünü görelim gözü yaşlı...

suanda üzgün değilim bakmayın böyle yazdıklarıma..
dedigim gibi boş yere ümitlenmektense erken ögrendiğim iyi oldu olmadıgını..

hadi iyi çalışın bakalım..
zaten bu doktor bana da çok umut verdi senin adına

moralin de düzeldii ooh gelsin çalışmalarrr

canım sıfır mı çıktı değerin çok erken yaptırdın acaba ondan olabilir mi gecikince bile yüksek çıkmıyor çünkü olsun canım be öyle deme hemen umudu kesme ümitsiz vakaymışsın gibi sende yanii yok başkalatının çocuklarına bakarız avunuruz nasıl sözler bunlar sanki her yolu denemişsin tüm kapılar kapanmış gibi konuşuyordun hemde daha önce hamile kalmış biri olarak olmaz yani kesinlikle bu sözleri kabul etmiyorum olacak canım sadece bizim bebekler biraz nazlılar o kadar kıymetlerini daha iyi bilelim istiyorlar. Kaç kere tüp bebek deneyip bebeğine kavuşanlar var, rahmi olmayıp Türkiye'de ilk defa rahim nakli yaptııp bebeği için savaşanlar var.. Allah'ı gücendirme canım. Belki çok küçük bir tedaviyle gelecek bebeğin belki kendiliğinde umut kesmek için çok erken inan ki. İnşallah yaa ben bu dr güvendim inan senedir tükendim bilsem hiç erteler miydim ama olan oldu geçmişe üzülmeyi bıraktım çoktan hayırlsıı böyletymiş diyorum. Reglimde bir gelseydi yumurtlama olamaz ya 31. günüm.Yarın da regl olmazsam gidicem dr çağırdı zaten..

elibesesin sonuç 0çıktı üzüldüm şimdiyaaa nedir bu her ayy hüsranı yaşamak çok zor ya off offf

günaydınnnn ben geldim günaydınlar herkese nasılsınızzzzzzzz

iyiyim gülüm sabah sabah elibesesime üzüldüm bir de uykusuzum eşimin diziden sonra bir filmin sonuna bakacağı tuttu ha biti ha bitiyor diye 12 etti saati yattım ben ebkeledim ondan sonrasında sanırım buçukta yattı o da uyku yetmedi anlayacağın. sen nasılsın gonca gülüm hala çok ağrın var mı.

beni görmüyosun dejavum beni küstümmmmmmmm ahandaaa

canımcığım, bidenem görüpte yazmamazlık eder miyim hiç aşağıya bakmadım hiç yazdım öle çıktım yani güzelimm..

oy kıyamam ben meleğimme uykusuzmu kaldın sen bugün erken yat dinlen bitanem benim bende aynyım işte toplanma işi var amannn çok işim var gülümmm şaka yapıyorum fıstığım benimmmmmm

oy kıyamam ben meleğimme uykusuzmu kaldın sen bugün erken yat dinlen bitanem benim bende aynyım işte toplanma işi var amannn çok işim var gülümmm şaka yapıyorum fıstığım benimmmmmm

ah nerdeee yaa dün pazara gittik normalde c.tesi kapalı pazara gideriz mesafesi var arabayla gidiyoruz kışın hava erken kararıyor pazar çabuk toplanıyor falan hadi yaz geldii hava geç kararıyor bizim orda da pazar kuruluyor çarşambaları dün gittik pazarı yaptık işten gelince eşimle neyse ıspanak falan aldım dedim yapayım da bugüne hazır olsun anam bir tur yıkadım ıspanağı ovaladım bir güzel evyenin içinde sıktım kaba aldım suuy boşaltıyorum bir gözüm ilişti kaba anam kurt var ıspanakta hemi de oynayıp duruyor eşime seslendim elleyemedim ki daha dedim kurt var o da gördü tamam daha yenmez dedim attım ay nasıl yiyeyim onu atsam belki başka vardır gözümden kaçacak zaten işkillendim başladım kaınmaya ayıkladım o kadar sonra yıkadım ay huy kaptım bir de fena halde. Neyse işte yapamadım yemek yapcam artık bugüne ama kolay yollu bişi yaparım salona giremedim yeemek yapcam diye salonu silcem süpürcem vitrinleri silicem. Sen bu akşam gelemicen mi gülüm msne ye.

ıyyyyyyyyyy kurtmu iyi yapmışşın atmakla balım yaa o yeniirmi daha boşver yparsın kolayından birşeyler ne yapıcksın bitanem dimek çok işin var haa yorma kendini diyicem ama yapıcaksın mecburen biliyorum canımıniçi bende gelemeyebiirdim balım yaa akşam çünkü toplanma işivar akşam muhtemelen üst kata çıkarız temizliğe babamda ıssrar ediyo aman kadın tutun elini sürersen ölümü öp dedi bilemiyorum ne olucak sorun paraysa ben göndericem sen yeterki elini sürme dedi bakalım artık ne olucak eşimde koşturuyo evin tezgahı değişecek su doğalgaz diğer tarafa alınıcak işte böyle

günaydın melisam nasıl oldun bana bak snein batın geçtimi:26:

iyiyim canım batım gecmediki daha 22 sinde olcek. olursa tabi zamanında. dün doktor rahim filmi verdi adet olursam cektircem. bide belli olmaz yükseledebilir dedi. ama hiç umudum yok canım. gögüsler geri söndü. ama dün aksam sol kasıgımda iki üç saat devamlı siddetli agrılar oldu. gece sızıp kalmısım artık. bide bu agrı pazar sabahı olmustu cok kötü olmustum ya neyse bu agrıların nedeni.:26::26:

sen ne yaptın canım evi tuttunuzmu ne zaman tasınacaksınız. nasılsın gülüm senin bat ne zaman canım.

bacım ben sana diyim sen hamilesin demişti dersin daha günü gelmeden 2.39 bak dikkat et kendine sen adet olmıycaksın hamilesin çünkü hayırlısıyla geliceksin buraya sonuç vericeksin bize bak elibesesinde 0 çıkmış onıunda gününe var sence neden 0 da senin 2 üzeri hamilesin arkadaşım sabret bekle inş yanılmamm ama bunu sadece ben demiyorum herkes öyle düşünüyo sabret hayırlısını iste sen :18:

sen ne yaptın canım evi tuttunuzmu ne zaman tasınacaksınız. nasılsın gülüm senin bat ne zaman canım.

bende aynıyım gülüm zorum çok kasıklarım ve belim ağrıyo göğüslerde tık yok ama midemde bulantı var ara ara çok hafif adet sancısı vuruyo bugün batım pazara nasipse ama pazarteside olablir işrte test yaptım bu sabah varsa silikde çıkar diye 5 gün önce yaptım ama çok haifi açık pembe gibi ama çok haifi gölge var ama tabi umut etmelimiyim bilemiyorum daha koyuu çıkmıştı ama hamile değildim bitanem evi tuttuk başladık taşınmaya bugün toparlıycam işte temizlk falan derken çıkıcaz hayırlısı ile

canım benim hep 2.39 cıkıyodu. dün onu ogrenmek için tekrar doktora gectim dedim bunda bi anormallik var adetim gecsede adetime bi hafta kalsada sonuc hep aynı cıkıyo bende niye bole 2. 40 yada 3 niye olmuyo dedim. o da labaratuarda alt sınır 2.39 u gösteriyo bu sayı negatifligi ifade ediyo bizde dei. yok be canım hiç umut kalmadı yok bişi eminim. 25 ve yukarısı cıkarsa hamile olunuyo bu teste göre canım. ben daha 2 lerde sürünüyorum. yok be gülüm bebiş yok. memişlerimde hassasiyetini yitirdi. sen dün de ole dedin içime doguyo sen hamilesin diye iyice ümitlendim ya gittimki yine hüsran. aman yapacak bişi yok elimden geleni yapıyorum biraz daha sabır. kevserer hamismiş cok sevindim ya en azından ikide bir tutturduk kıs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…