- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #5.641
İnşallah eşime malum olmuştur da gelmiştir bebeğin hayatım dedim ya bir kere hamile kaldın yine olur elbet. Olmayacak bir durum yok demekki. Yani deme istiyorum ki çıkmazsa hemen üzülme erken gittin zaten sen sabah yien test yap. Ne zaman alcak kızım sen sonucunu zaten bugüğn nevrim döndü benim melisanın kana gitmes negatif sonucu, kevserin pozitif testi, senin pozitif testin kana gitmen, elifin belirtileri kime yetişeceğimi şaşırdım bir nötr olan benim aranızda sadece reglimi bekliyorum.
canım o kadar olacaktı demek ha ama kısmet böyleymiş günüm olacaklara çare yok ne yazık ki kaderinde varmış onu da yaşayacakmışsın hayırlısı olsun hakkımızda demekten başka çaremiz yok bu sefer herşey iyi gidecek kucağına alacaksın bak kendin diyorsun o zaman hep olumsuz olmuştu zaten herşey diye. Hayırlı haberlerini alalım inşallah balımm..
EVET tatlım biraz kafayı soyutlayınca bu fikirden geliyor sıpalar yoksa şımarıyorlar isteniyorlar diye bekletiyorlar baktın üstüne düşmeyince hemencik geliyorlar
oy yavrum be seninde başına neler gelmiş ,sizde baya bir nazar varmış cnm.gelmiş geçmiş olsun evet cnm zaman çabuk geçiyor bebek olsun diye uğraşırken zaman hiç geçmicek gibi geliyor ama meleğin göbüşüne kondu zaman akıp gidiyor. inşallah senin de meleğin gelmiştir . cnm rabbim birdaha üzüntü yaşatmasın.yüzünüz hep güldürsün inşalalh.bu sefer bebişini kucağna almayı nasip etsin.
Kızlarr size yeni bir haber vereyim çok şaşırdığı birşey oldu. Ben reglimi beklerken yumurtlama akıntım geldi benim. Peçeteye sildim böyle uzayan yumurta akı kıvamı akıntım vardı neyin nesi bilmem yanii ama denicez şansımızı bakalım. Cuma günü de dr çağırmştı zaten regl olmazsan gel demişti gidicem tabii o zaman bana birşy söyler çatlamak üzere ya da yeni çatlamış diye söyler herhalde pazara gittik geldik normalde cumartesi başka yere giderdik hava geç kararıyor artık o yüzden gittik daha iyi dibimizde hem. Dedim bilseydim gitmezdim yoruldum belim de çok ağrıyor eşimde iyi değil bugün pazara zor gittik geldik bugün yapamazsak yarına kalır artık bilmiyorum aklım karıştı benim bugün tuvaletimi tutmadım ovu yapmak yoktu aklımda yarın ovu yapcam bakem ne çıkacak yaa.
canım koca bir sıfırı yedik yine..
hayat 1-0 hep yeniyor bizi ...
üzülmedim ama boşyere umutlancaktım kac gün
hareketlerimi kısıtlıcaktım
inan daha iyi oldu kana gitmem..
bu testleri yapanın taa.. ananesini öpeyim :)))))
valla bide eşimle tekbaşımıza ev aldık ev ödemeye calısıyoruz.
hayat böyle geliyor insanın üstüne işte.
çok sükür yine saglıklıyız varsın bebek olmasın , zaten yaşlanınca gene evlatlar çil yavrusu gibi dagıldıgında 2 kişi kalıyosun..
varsın bizde başkalarının cocuklarının büyüdügünü görelim gözü yaşlı...
suanda üzgün değilim bakmayın böyle yazdıklarıma..
dedigim gibi boş yere ümitlenmektense erken ögrendiğim iyi oldu olmadıgını..
hadi iyi çalışın bakalım..
zaten bu doktor bana da çok umut verdi senin adına
moralin de düzeldii ooh gelsin çalışmalarrr
günaydınnnn ben geldim günaydınlar herkese nasılsınızzzzzzzz
beni görmüyosun dejavum beni küstümmmmmmmm ahandaaa
iyiyim gülüm sabah sabah elibesesime üzüldüm bir de uykusuzum eşimin diziden sonra bir filmin sonuna bakacağı tuttu ha biti ha bitiyor diye 12 etti saati yattım ben ebkeledim ondan sonrasında sanırım buçukta yattı o da uyku yetmedi anlayacağın. sen nasılsın gonca gülüm hala çok ağrın var mı.
canımcığım, bidenem görüpte yazmamazlık eder miyim hiç aşağıya bakmadım hiç yazdım öle çıktım yani güzelimm..
oy kıyamam ben meleğimme uykusuzmu kaldın sen bugün erken yat dinlen bitanem benim bende aynyım işte toplanma işi var amannn çok işim var gülümmm şaka yapıyorum fıstığım benimmmmmm
ah nerdeee yaa dün pazara gittik normalde c.tesi kapalı pazara gideriz mesafesi var arabayla gidiyoruz kışın hava erken kararıyor pazar çabuk toplanıyor falan hadi yaz geldii hava geç kararıyor bizim orda da pazar kuruluyor çarşambaları dün gittik pazarı yaptık işten gelince eşimle neyse ıspanak falan aldım dedim yapayım da bugüne hazır olsun anam bir tur yıkadım ıspanağı ovaladım bir güzel evyenin içinde sıktım kaba aldım suuy boşaltıyorum bir gözüm ilişti kaba anam kurt var ıspanakta hemi de oynayıp duruyor eşime seslendim elleyemedim ki daha dedim kurt var o da gördü tamam daha yenmez dedim attım ay nasıl yiyeyim onu atsam belki başka vardır gözümden kaçacak zaten işkillendim başladım kaınmaya ayıkladım o kadar sonra yıkadım ay huy kaptım bir de fena halde. Neyse işte yapamadım yemek yapcam artık bugüne ama kolay yollu bişi yaparım salona giremedim yeemek yapcam diye salonu silcem süpürcem vitrinleri silicem. Sen bu akşam gelemicen mi gülüm msne ye.
günaydın arkadaslar
günaydın melisam nasıl oldun bana bak snein batın geçtimi:26:
iyiyim canım batım gecmediki daha 22 sinde olcek. olursa tabi zamanında. dün doktor rahim filmi verdi adet olursam cektircem. bide belli olmaz yükseledebilir dedi. ama hiç umudum yok canım. gögüsler geri söndü. ama dün aksam sol kasıgımda iki üç saat devamlı siddetli agrılar oldu. gece sızıp kalmısım artık. bide bu agrı pazar sabahı olmustu cok kötü olmustum ya neyse bu agrıların nedeni.:26::26:
iyiyim canım batım gecmediki daha 22 sinde olcek. olursa tabi zamanında. dün doktor rahim filmi verdi adet olursam cektircem. bide belli olmaz yükseledebilir dedi. ama hiç umudum yok canım. gögüsler geri söndü. ama dün aksam sol kasıgımda iki üç saat devamlı siddetli agrılar oldu. gece sızıp kalmısım artık. bide bu agrı pazar sabahı olmustu cok kötü olmustum ya neyse bu agrıların nedeni.:26::26:
sen ne yaptın canım evi tuttunuzmu ne zaman tasınacaksınız. nasılsın gülüm senin bat ne zaman canım.
bacım ben sana diyim sen hamilesin demişti dersin daha günü gelmeden 2.39 bak dikkat et kendine sen adet olmıycaksın hamilesin çünkü hayırlısıyla geliceksin buraya sonuç vericeksin bize bak elibesesinde 0 çıkmış onıunda gününe var sence neden 0 da senin 2 üzeri hamilesin arkadaşım sabret bekle inş yanılmamm ama bunu sadece ben demiyorum herkes öyle düşünüyo sabret hayırlısını iste sen :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?