Kaldığımız Yerden Her Telden..

canım gebelik testimi yaptın sen. hadi insallah ya sıra sende olur artık.

oy kıyamam ben sana balım inanki öyle pozitiftinki neşeliydinki birde çatlama iğnesi ovucanlar bana umut vrdi yada öyle istediğim içindir hissettiğim bilemiyorum ama inanki üzüldüm dünden beridir hamile deidk arkadaşlarla ama mademki hep aynı o zman birşeyde diyemiyorum fıstığım yaa üzülme demekde olmuyo artık can yakıyo biliyorum umutsuluk sırası bana geliyo günmüm yaklaştıkça korkular alıyo ama adet olucakmışım gibimiyim değilmiyim onu bile düşünmek istemiyorum şu taşınma işi oldu kafam dağılır biraz hiç değilse evet kevserim de hamile testte silk ama çıktı dedi ki ben biliyodum onun lekelenmeleri ve adeti gecikmesi omadı yaa çok şükür onda çıktı dediğin gibi darısı başımıza inşallah AMİNNN:26::26:

canım gebelik testimi yaptın sen. Hadi insallah ya sıra sende olur artık.

evet balım gebelik yaptım ama çıkmadı gibi birşey çok açık izi zor görülüyo yani o nedenle yok diyorum ama daha 4-5 günüm var en fazla 5 günüm var yok işte bakalım artık olsada çıkarmı yokdamı çıkmadı bilemiyorum hayırlısı inş

Dejavum kuzum ben şimdi ovu yaptım damlatır damlatmaz iki çizgide aynı anda kızardı ama birincisikopkoyu hemen koyulaştı hiç beklemeden öyle koyuki neidr sence:18::18::18:

canım sende de vardır inşallah kevser gitsin teste bugün yaa merak içindeyim..Melisamın da olacak inşallah...

Dejavum kuzum ben şimdi ovu yaptım damlatır damlatmaz iki çizgide aynı anda kızardı ama birincisikopkoyu hemen koyulaştı hiç beklemeden öyle koyuki neidr sence:18::18::18:

ya bence kesinlikle gebe olman lazım buna göre ama hep koyulaşıyor senin bilemiyorum ki artık var demeye korkuyorum ama olsun yaa nolurr olsun bak gebelikte yapmışsın hafif kırmızı görmüşsün ev taşıyacaksın lütfen dikkat et kendine olur mu.. Olmazsa kadın tut güzelim yaa..

canım sende de vardır inşallah kevser gitsin teste bugün yaa merak içindeyim..melisamın da olacak inşallah...

inş vardır canım ama şuan nasıl heyecanlıyım bilemiyorum ki hamileysem kadın tutarım kesinlikle mneleğim dur resimlerini koyayım

Ya bende regli yok akıntı geldi uzayan ama 31. günde yumurtlama olmaz ki ilaçta aldım erken olmam lazımdı ona göre neyse yarın dr gideyim danaın kuyruğu kopacak ne var ne yok. Dün eşimle bizim ordaki pazara gittik iş çkışı artık hava geç kararıyor ya yetişiyoruz neyse ıspanak aldım eve geldim ayıkladım kestim sonra evyenin içinde bir tur yıkadım oavalayadak kaba aktardımöbür tura geçmedim daha evyedeki suyu boşaltııyorum kaba ilişti göüm bir baktım kurt anam oynaıp duruyor hemen eşimi çağırdım dedim bak böyle böyle hemen attık nasıl pişireyim onu ben ya bir de başka da varsa göremezsem hem tiksindim yaa.. Attık işte ama bana geldi bir huylanma yıkadım ayıkladım ya hep elimde kolumda dolanıyor gibi geldi çok fenaydı. Daha dedim kışa kadar ıspanak almam sokmam eve eşim istedi diye aldım zaten o kadar bahar sebzesi içinde gitti ıspanak istedi yaa.. Bu akşama yemeğimde yok kolay bişi uydurcam. Elifim senin işlerin var bu aralar akşam gelemeyecek misin msne.

gülüm benim yeşilliklerde her zaman olurki çok dikakt etmeklazım işte benim işlerim var ama bakalım çok yüklenmeden yaparım gelebilirim belki ne desem yalan olur aşkım ben haber ederim gelebilirsem topikten yazarım her şekilde sen bakarsın ona göe haberleşirz olurmuı meleğim

bu ne yaaa şimdide 568. sayfayı göremiyorum yazıorum ama sayfa açılmıyor ne kendi yazdığımı ne sizin yazdıklarınız göremiyorum arada 577. sayfa gözükti ama alla alaaa..

ay ne oluyo ya sapıttı iyice bu site üç kere girdim cıktım yine göremiyorum kıslar sız okuyabiliyomusunuz yazdıklarımı. aman benimkide soru işte sankim cevabı görcem töbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

canımm hiç bu kadar koyu olmuş muydu diğer aylarda yaa bak ikinci çizgi birinciden daha koyu valla yaaa hamile olman lazım bal gibii.. İnşallah vardır kuzum off çok heyecanlandm kalp atışlarım hızlandı yeminlen ama gülüm regli günün gelmeden kana gitme gebelikte yap ama regl günü yada bir gün öncesi yapsan onu da stres olma yanii ..

tamam canım sorun değil bende öyle zaten yemek yapcam kolay yoldan salonu halletcem silcem süpürcem vitrinler falan küveti temizlicem banyo yapıcam yarın dr gidebilirim falan gelemeyebilirimde yorulmazsam gelirimde bilmiyorumm haberleşiriz zaten gelrsem hemen msn açarım bende sana topikten yazarım gülüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…