- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #5.681
kızlar bende sorun yok ne olıyy size gelin gari artıkın
Eki Görüntüle 419087 Eki Görüntüle 419088 Eki Görüntüle 419089 Eki Görüntüle 419090 Eki Görüntüle 419091 yaa yorum acil ne olurki yaaaa
canımm hiç bu kadar koyu olmuş muydu diğer aylarda yaa bak ikinci çizgi birinciden daha koyu valla yaaa hamile olman lazım bal gibii.. İnşallah vardır kuzum off çok heyecanlandm kalp atışlarım hızlandı yeminlen ama gülüm regli günün gelmeden kana gitme gebelikte yap ama regl günü yada bir gün öncesi yapsan onu da stres olma yanii ..
tamam canım sorun değil bende öyle zaten yemek yapcam kolay yoldan salonu halletcem silcem süpürcem vitrinler falan küveti temizlicem banyo yapıcam yarın dr gidebilirim falan gelemeyebilirimde yorulmazsam gelirimde bilmiyorumm haberleşiriz zaten gelrsem hemen msn açarım bende sana topikten yazarım gülüm..
Eki Görüntüle 419087 Eki Görüntüle 419088 Eki Görüntüle 419089 Eki Görüntüle 419090 Eki Görüntüle 419091 yaa yorum acil ne olurki yaaaa
ben geldim en sonunda deli etti beni site ya. cok güzel canım ikinci cizgin cok koyu maassalh.
hoşgeldin gülüm ne olduki bende sorun olamadı sizde ne oldu ki :26:evet gülüm 2.1.den koyu ilk defaböyle oldu acaba hamilemiyim bilmiyorumki:26:ben geldim en sonunda deli etti beni site ya. cok güzel canım ikinci cizgin cok koyu maassalh.
canımm 568. sayfada yorum yazdım ben senin ovularınaa bal gibi gebe olman lazım ikinci çizgi brinciden bile koyu dedimm.. Çok heyecanlandım dedimmm yaaa lütfen hamile ol lütfeennn.. Sakın yorma kendini amannn bak öğrenene kadar iş yapmaaa haffi yap nolurrr..
yok fıstığım kadın tutarızgerekirsedeşiömdi sorun şu eğerki hamileysem eşime şuan diymem kesin değil diye umutlanmöasın yinede ne olur ne olmaz demezsem iler kalır dersem anlar ne yapasamki :44:bencede tasınma işini tam zamanında cıkıarttınız ya sakın agır kaldırma.
ben geldim en sonunda deli etti beni site ya. cok güzel canım ikinci cizgin cok koyu maassalh.
gülüm üçbuçık saat ttutum içmedim yok ilk idrarl gebelik yaptım sonra tuttum ovuyu yaptım şimdiöt tekrar gebelik yaptım yine yeri belli ama bu geç çıkarıyo adetten geçmesi lazım bir kaç günnn:18::18:tostos burda kac saat tuttun cişini bide bişi içmedinmi hiç.
elif bu seferde sendemi sorun cıktı be gülüm yazmıyon bişi.
yok fıstığım kadın tutarızgerekirsedeşiömdi sorun şu eğerki hamileysem eşime şuan diymem kesin değil diye umutlanmöasın yinede ne olur ne olmaz demezsem iler kalır dersem anlar ne yapasamki :44:
yok gülüm söleme bide o kaptırmasın kendini ne olur ne olmaz . siz ne zaman tasınacaksınız o zamana kadar gebelik kan testi yaptırmıs olmazmısın canım. belim agrıyo bi gecsin diye biraz oyala olmadı canım.
ben bi balkonu yıkıyım geliyim kıslar kaybolmayın bi yere.
evet gülüm koyu olan t çizgisi :18:kıs bu ikinci cizgi t olan demni birinciden koyu bu kıs.
çok acıktım ben kahvaltı da etmedim erken saat canım istemedi sonra da tıkanırım öğlen yiyemem diye yemedim ölüyorum valla ben gidiyorum öğle yemeğine gelince görüşürüz canlarımm karnımı doyurayımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?