Kaldığımız Yerden Her Telden..

kızlar bende sorun yok ne olıyy size gelin gari artıkın

gördüm sonunda canım ama yine göremeyebilriim o kadar girdim çktım önce 576 sonra 578 göremedim yani. Bende ovu yapcam bakalım ihtimal yk ama kafamdan çıksın nasıl çizgi çıkacak merak ediyorum.

çok acıktım ben kahvaltı da etmedim erken saat canım istemedi sonra da tıkanırım öğlen yiyemem diye yemedim ölüyorum valla ben gidiyorum öğle yemeğine gelince görüşürüz canlarımm karnımı doyurayımm..

yok gülüm yumurtlamada bile hiç bu kadar olmamıştı ilk defa bu kadar oluyo bak geçen aylardaki yumurtlamamdaki en koyusunu koyayım da bak en koyu şekli o hep birinci çizgiyle aynı çıkmıştı geçen ay adet öncesinde yaptıklarım bu gitgide kızardı bu ilk oluyo çok heyecanlıyım bitanem çok çok bende burda olursam msn açık olur zaten gülüm gelirsen açıksam görüşüüz kapalıysam artık yinede topiğe yazarım

dejavum bu geçen ayki yumurtlamamdaki en koyu çizgimdi diğerleri adet öncesi yaptıklarımda bunun gibi değildi daha açıktı :26:

bencede tasınma işini tam zamanında cıkıarttınız ya sakın agır kaldırma.

bencede tasınma işini tam zamanında cıkıarttınız ya sakın agır kaldırma.
yok fıstığım kadın tutarızgerekirsedeşiömdi sorun şu eğerki hamileysem eşime şuan diymem kesin değil diye umutlanmöasın yinede ne olur ne olmaz demezsem iler kalır dersem anlar ne yapasamki :44:

tostos burda kac saat tuttun cişini bide bişi içmedinmi hiç.
gülüm üçbuçık saat ttutum içmedim yok ilk idrarl gebelik yaptım sonra tuttum ovuyu yaptım şimdiöt tekrar gebelik yaptım yine yeri belli ama bu geç çıkarıyo adetten geçmesi lazım bir kaç günnn:18::18:

yok fıstığım kadın tutarızgerekirsedeşiömdi sorun şu eğerki hamileysem eşime şuan diymem kesin değil diye umutlanmöasın yinede ne olur ne olmaz demezsem iler kalır dersem anlar ne yapasamki :44:

yok gülüm söleme bide o kaptırmasın kendini ne olur ne olmaz . siz ne zaman tasınacaksınız o zamana kadar gebelik kan testi yaptırmıs olmazmısın canım. belim agrıyo bi gecsin diye biraz oyala olmadı canım.

yani gülüm geçen gün yaşışıyoruza netten işte test istedim nasıl üzülüyorum diyo sen heves ediyosun benie umutlandırıyosun fdiyo işte ne gereği var dyie bakıyorum bekiyo hevesi kırışıncada ben psikopata bğlıyorum balım hayırlısı bakalım inş vardır bu sefer inş:18:

kıs bu ikinci cizgi t olan demni birinciden koyu bu kıs.
evet gülüm koyu olan t çizgisi :18:

tmm gülüm afiyet bal şeker olsun bitanem görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…