- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #5.701
canım sıfır mı çıktı değerin çok erken yaptırdın acaba ondan olabilir mi gecikince bile yüksek çıkmıyor çünkü olsun canım be öyle deme hemen umudu kesme ümitsiz vakaymışsın gibi sende yanii yok başkalatının çocuklarına bakarız avunuruz nasıl sözler bunlar sanki her yolu denemişsin tüm kapılar kapanmış gibi konuşuyordun hemde daha önce hamile kalmış biri olarak olmaz yani kesinlikle bu sözleri kabul etmiyorum olacak canım sadece bizim bebekler biraz nazlılar o kadar kıymetlerini daha iyi bilelim istiyorlar. Kaç kere tüp bebek deneyip bebeğine kavuşanlar var, rahmi olmayıp Türkiye'de ilk defa rahim nakli yaptııp bebeği için savaşanlar var.. Allah'ı gücendirme canım. Belki çok küçük bir tedaviyle gelecek bebeğin belki kendiliğinde umut kesmek için çok erken inan ki. İnşallah yaa ben bu dr güvendim inan senedir tükendim bilsem hiç erteler miydim ama olan oldu geçmişe üzülmeyi bıraktım çoktan hayırlsıı böyletymiş diyorum. Reglimde bir gelseydi yumurtlama olamaz ya 31. günüm.Yarın da regl olmazsam gidicem dr çağırdı zaten..
elibesesin sonuç 0çıktı üzüldüm şimdiyaaa nedir bu her ayy hüsranı yaşamak çok zor ya off offf
evet ya haklısın valla ..
Tamam demiycem hatta düşünmücem dee böyle seyler..
ama inan cok umutluydum hep biliyorsun..
7 ay gecti 1 yıl olcak nerdeyse..
tamam gene sustum...
başımızın çaresine bakıcaz artık..
sen gene calışma yap biliyosun en zaman olcagı belli olmaz..
hadi yi haberlerini bekliyoruz
yok yok ben üzülmedim inan...
daha iyi oldu
boşyere ümitlenerek beklemiyorum en azından
aslında haklısın umutlanmamak için erkenden iyi oluyo mesela ben şmdi acabamı diyorum kuzum benim ovucanlarımı gördünü sence nasıl fıstığım yaaa
elibese canım nasılsın moralin nasıl kuzum
elifim bak gecen ayda cok koyu cıkmıstı senin dikkat et emi gülüm cok kaptırma kendini cok üzülüyoruz bak. ben fenayım hala. annem aradı eeeee nevar ne yok deyip duruyo sormayın bana bebegi diye kısdım ya.
moralim iyi canım da yorgunum uykusuzm sinirlerim bozuk ama
bebekle ilgili değil
iş le ilgili
akşama gelğicek misaiflerle ilgili bu defa..
kocmada bıktı artık benim bu hallerimden
dünyaya küstüm resmen
sürekli mutlu değilim diyorum sinirlerim bozuk diyorum
ben bile kendimden sıkıldım
o nasıl sıkılmasın...
ya ben galiba ölmek istiyorum kızlarr
abarmıyorum şaka değil gercekten..
bi insan nasıl canına kıyar diyordum yaa
gercekten suanda o ruh hali içindeyim..
ölsem gam yemem yani gözüm arkada gitmez ...
aslında haklısın umutlanmamak için erkenden iyi oluyo mesela ben şmdi acabamı diyorum kuzum benim ovucanlarımı gördünü sence nasıl fıstığım yaaa
meleğim deme öyle lütfen balk çok zor anlıyorum yeminleanlıyorum güzelim ama böylede deme rabbimin zoruna gider sabret bu sınavımız sen böyle yaparsan sahip olduklarınıda kaybedersin lütfen sabret olucak inan bana oluck yeterki sen sıkma umutsuz olma einede yazık değilmi gülüm onun suçu ne topla kendini önce kendine eşine yuvana sahip çık güçlü ol bak herşey gönlünce olucak merake tme sen
valla canım süperler yaaa
hep diyorum ya ben hayatımda böyle ovucan görmedim diyeeee
valla hadi artık 12 den vurun : )))))
eşinle ilgili bir sorun yok dimi yaa ama gerci meginde hep böyle cıkıyodu o da hamile kalmadı..
demekki bu ovucan da traş...
melisammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
geldim gülüm.elifim benim dün aksam bi agrı basladı cok fenaydı ya iki üç saat sürdü sızmısım zati. bi agrı kesici içtim. bugünde doktorun asistanını aradım geliyimmi diye cok agrıyosa gel bi alttan baksın dedi ya bilmiyom ya bekleyim bakalım diyorum bu ikinci oldu üçlerse agrı gidiyim diyorum.
geldim gülüm.elifim benim dün aksam bi agrı basladı cok fenaydı ya iki üç saat sürdü sızmısım zati. bi agrı kesici içtim. bugünde doktorun asistanını aradım geliyimmi diye cok agrıyosa gel bi alttan baksın dedi ya bilmiyom ya bekleyim bakalım diyorum bu ikinci oldu üçlerse agrı gidiyim diyorum.
bu agrı neden oluyoki kist desem catlatma ignesi yapılmazsa kiste dönüsüyomus kocaman yumurtalar benim soldaki 29mm olmus onun üzerine catlatıldı ama hepte sol agrıyo ya su anda agrı yok hiç.
gülüm eşim hiç baklılmadı prolaktin yüksek çıktı yara var rahimde diye bekledik başta ikna olmadı sonra baktıki kendimi yiyorum söz dedi baktırıcam dedi işte ama benim bu ay d omazsa eğer işte yarayı dondurucam 1 ay korunma derken ramazan sonrasına kadar bakıcaz o arada eşmiede baktırırız tabiki bu ikdefa bu kadar koyu ve klın çıktı şimdi heyecan bastı ama temkinmliyim sadece inş hayırlısı ise vardır diyorum eşime demiycem bile bekliycem günüm geçerse salı gideriz kana işte hayırlısı birtanem alışrık hüsranlara ama olsun çok şükür bunada
bu agrı neden oluyoki kist desem catlatma ignesi yapılmazsa kiste dönüsüyomus kocaman yumurtalar benim soldaki 29mm olmus onun üzerine catlatıldı ama hepte sol agrıyo ya su anda agrı yok hiç.
evet söyleme onlarda stress oluyo olursa süpriz olurr
hem bakarısn bir mucize olurr
planlarınızı yapmışsınız ya o bile bişey yaniii...
beklemek zaman gecmesi içn bir sebep ....
Allah korusun gülüm kist deme hemen acabalarla yaşamaktansa git istersen bakıl diyicemde keşke gününümü beklsen bilemedimki şimdi bende hala imnş vardır umudu varya aksini kabulenemiyorum senin adına be meleğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?