- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #5.721
keske canım keske dedigin olsaydı. benide zaten pazar gününki aynı agrıya ümitlendim ya. ama işte sonuc negatif. ya öle bi agrıki etimden et koparılıyo gibi cok tuhaftı ya artık kuruyoduk kafamda bölünüyo sanırsam diye. hiç bi hamiş bayan bu olayı hissetmiyomus ben bi ilk olcektim ya oladı işte.
çatlatma ignesi olmasa da kist olabilir ama .. klomen vs.. bişey mi kullandın?
benim doktorum da igne yapmadı ama 3. günü gel mutlaka bakalım kist olmasın dedi...
sen git o zaman doktora gülüm bekleme belki kist se geçkalma ben pek anlamam ama dediğinize göre ihtimali yüksek yani git bkakılda gel istersen ha gülüm :26:
bugünde duruyumda canım . bu aksamda agrı yaparsa yarın giderim. sıkıldım artık doktor olayından.
sıkılmamak mümkünmü gülüm ömrümüz geçiyo doktorlarda Allahım oralara düürmesin ama oralarsızda etmesin inş güüm sen bilirsin ama baktınki zorlıyo çekme canına yazık kuzum git hemen emi
elif bu en son ovucanı kac saat tutmakla yaptın canım bide beklerken hiç sıvı almadını.
gülüm üçbuçuk saat tuttum işte sıvı almadım gülüm
nerdeydin kıs nereye kayboldun ya vcıkacaktım artık.
burdayım balım bi rtaraftanda kıyafetlerimi bavula basıyorum toplanıyrum yavaştanişteev ama sığömıyo vallaha ne yapıcam eşim gözükmesin diyo ne varsa bas diye ama daha yazlıklar anca sığdı kışlıklar var off zor iş yaa ben evimi istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kıs kıyafetleri en son toplasana gülüm.
ya bide yürürken falan kasıgım asagıya dogru itiliyo sanki rahmim düşecek gibi garip bişiler oluyo. tam hastalık hastası oldum demi kıslarrrrrrrrrrrrrr
yok be gülüm toplayım içimden gelmiyo başka işleri yapmak korkuyorum diyorum kanamı gitsem sonuca göre girişirim yoksa kadın tutarı zkadın tutmakda istemiyorum ben beğenmem elim değsin istriyorum çok kararısızm yaa offfffff:26:
gülüm bak arada benimde oluyoo üşütmekten olmasın sakın:26::26::26:
bana bak kadını zaten ev temizligine tutcan. adetine ne kadar var cok az kaldıysa git istersen bi kana. evi toparlama işi eşinle sana kalcak. tasıma sirketi tutmazsanız eger. eşine söle bakkaldan yada marketlerden büyük koliler bulsun sıgmayan kıyafetleri ona koy canım.
olada bilir canım hele dün kendimi hiç ısıtamadım ya. bi sıcak bi soguk kafayı yedirtmeye basladı iyice. tutarsız hava.
hıım oalbilir ozaman peki tuvalete sık sık çıkıyomusun:26:
yok gülüm yumurtlamada bile hiç bu kadar olmamıştı ilk defa bu kadar oluyo bak geçen aylardaki yumurtlamamdaki en koyusunu koyayım da bak en koyu şekli o hep birinci çizgiyle aynı çıkmıştı geçen ay adet öncesinde yaptıklarım bu gitgide kızardı bu ilk oluyo çok heyecanlıyım bitanem çok çok bende burda olursam msn açık olur zaten gülüm gelirsen açıksam görüşüüz kapalıysam artık yinede topiğe yazarım
Eki Görüntüle 419098 Eki Görüntüle 419099 dejavum bu geçen ayki yumurtlamamdaki en koyu çizgimdi diğerleri adet öncesi yaptıklarımda bunun gibi değildi daha açıktı :26:
yok fıstığım kadın tutarızgerekirsedeşiömdi sorun şu eğerki hamileysem eşime şuan diymem kesin değil diye umutlanmöasın yinede ne olur ne olmaz demezsem iler kalır dersem anlar ne yapasamki :44:
gülüm üçbuçık saat ttutum içmedim yok ilk idrarl gebelik yaptım sonra tuttum ovuyu yaptım şimdiöt tekrar gebelik yaptım yine yeri belli ama bu geç çıkarıyo adetten geçmesi lazım bir kaç günnn:18::18:
evet ya haklısın valla ..
Tamam demiycem hatta düşünmücem dee böyle seyler..
ama inan cok umutluydum hep biliyorsun..
7 ay gecti 1 yıl olcak nerdeyse..
tamam gene sustum...
başımızın çaresine bakıcaz artık..
sen gene calışma yap biliyosun en zaman olcagı belli olmaz..
hadi yi haberlerini bekliyoruz
yok yok ben üzülmedim inan...
daha iyi oldu
boşyere ümitlenerek beklemiyorum en azından
elifim bak gecen ayda cok koyu cıkmıstı senin dikkat et emi gülüm cok kaptırma kendini cok üzülüyoruz bak. ben fenayım hala. annem aradı eeeee nevar ne yok deyip duruyo sormayın bana bebegi diye kısdım ya.
moralim iyi canım da yorgunum uykusuzm sinirlerim bozuk ama
bebekle ilgili değil
iş le ilgili
akşama gelğicek misaiflerle ilgili bu defa..
kocmada bıktı artık benim bu hallerimden
dünyaya küstüm resmen
sürekli mutlu değilim diyorum sinirlerim bozuk diyorum
ben bile kendimden sıkıldım
o nasıl sıkılmasın...
ya ben galiba ölmek istiyorum kızlarr
abarmıyorum şaka değil gercekten..
bi insan nasıl canına kıyar diyordum yaa
gercekten suanda o ruh hali içindeyim..
ölsem gam yemem yani gözüm arkada gitmez ...
zateb varya bu kadar aglanıyorum Allah beni çarpıcak sonunda..
iş var ev var koca var ne diye mutsuzum bilmiyorum...
işimi sevmiyorum ondan belkide...
mutlu olmaya calışmam lazım...
ölmek de kolay değil ..
hayatta bir mucize olsa ve bizi bulsa ne güzel olurdu..hadi hayal kuralım yaaaa
burdayım balım bi rtaraftanda kıyafetlerimi bavula basıyorum toplanıyrum yavaştanişteev ama sığömıyo vallaha ne yapıcam eşim gözükmesin diyo ne varsa bas diye ama daha yazlıklar anca sığdı kışlıklar var off zor iş yaa ben evimi istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yok canım tükettigim kadar cıkıyorum bi ara üşütmüştüm onda anlamıstım cok sık cıkıyodum adam gibide yapamıyodum damla damla ve cok acıyodu canım simdi ole degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?