Kaldığımız Yerden Her Telden..

sen git o zaman doktora gülüm bekleme belki kist se geçkalma ben pek anlamam ama dediğinize göre ihtimali yüksek yani git bkakılda gel istersen ha gülüm :26:

çatlatma ignesi olmasa da kist olabilir ama .. klomen vs.. bişey mi kullandın?
benim doktorum da igne yapmadı ama 3. günü gel mutlaka bakalım kist olmasın dedi...

klomen kullandım sol yumurtam büyümüş igne vurldum hatta doktora sordum igne yapmasak kendisi catlamazmı diye. catlamaya bilir catlamazsada kiste dönüşür dedi. igne yaptırmıstım mayıs 4 de. işte dünde sonucu görmek için kan testi yaptırdık ya negatif.

bugünde duruyumda canım . bu aksamda agrı yaparsa yarın giderim. sıkıldım artık doktor olayından.

sıkılmamak mümkünmü gülüm ömrümüz geçiyo doktorlarda Allahım oralara düürmesin ama oralarsızda etmesin inş güüm sen bilirsin ama baktınki zorlıyo çekme canına yazık kuzum git hemen emi

elif bu en son ovucanı kac saat tutmakla yaptın canım bide beklerken hiç sıvı almadını.

nerdeydin kıs nereye kayboldun ya vcıkacaktım artık.

burdayım balım bi rtaraftanda kıyafetlerimi bavula basıyorum toplanıyrum yavaştanişteev ama sığömıyo vallaha ne yapıcam eşim gözükmesin diyo ne varsa bas diye ama daha yazlıklar anca sığdı kışlıklar var off zor iş yaa ben evimi istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kıs kıyafetleri en son toplasana gülüm.

kıs kıyafetleri en son toplasana gülüm.

yok be gülüm toplayım içimden gelmiyo başka işleri yapmak korkuyorum diyorum kanamı gitsem sonuca göre girişirim yoksa kadın tutarı zkadın tutmakda istemiyorum ben beğenmem elim değsin istriyorum çok kararısızm yaa offfffff:26:

ya bide yürürken falan kasıgım asagıya dogru itiliyo sanki rahmim düşecek gibi garip bişiler oluyo. tam hastalık hastası oldum demi kıslarrrrrrrrrrrrrr

bana bak kadını zaten ev temizligine tutcan. adetine ne kadar var cok az kaldıysa git istersen bi kana. evi toparlama işi eşinle sana kalcak. tasıma sirketi tutmazsanız eger. eşine söle bakkaldan yada marketlerden büyük koliler bulsun sıgmayan kıyafetleri ona koy canım.

pazar yada en geç pazartesi günüm ama bimiyorumki gitsemmi işte korkuyotum ya çıkmazsa diye kadını hamileysme tutarız yoksa istemiyorum balımben yaparım vallaha bak prsından değil zaten kradi çekicez para yok elde diye mecburi onada veirlir o sorun değilde ama işte kolilarim var bir sürü bir odam boş yaa taşınırız diye atmamıştım doldurdum odaya hazırdaalr yani bitanem sağolsın meleğim benim

inşallah valla çok koyu canım ya artıık bunda da yok yuhhhh dicem başka birşey demicem yanii ben tatlım yaaa. Olması lazım olmalıı ve teyzesi yemeli onu..

Eki Görüntüle 419098 Eki Görüntüle 419099 dejavum bu geçen ayki yumurtlamamdaki en koyu çizgimdi diğerleri adet öncesi yaptıklarımda bunun gibi değildi daha açıktı :26:

evet canım bak daha açıkmış onlar ama bunda ilkinden de koyu çıkmış bordo gibi valla ohh süper heyecanlı bir hafta bizi bekliyor şimdi bugünü saymazsak kaç gün var regline bitanemm..

yok fıstığım kadın tutarızgerekirsedeşiömdi sorun şu eğerki hamileysem eşime şuan diymem kesin değil diye umutlanmöasın yinede ne olur ne olmaz demezsem iler kalır dersem anlar ne yapasamki :44:

canım bak hemen taşınmıyorsunuz dimi boya badana olacak mı ev eğer öle işleri varsa evin sen yavaştan al gündüzleri yavaş yavaş yap toparlama işlerini son artık bir iki gün kala regline söylersin eşine olabilir diye gebelik yaparsın yine bariz çıkarsa kana gidersiniz artık öğrenir canım ya da çok belim falan ağrıyor kadın tutalım dersn birşey diyecek hali yok yaa dimi..

canım başka test al o zaman daha çabuk çıkaranlardan..

ama bak sen bu 7 ay içinde bir kez hamile kaldın hem 6 aydan sonra şans daha fazla biliyorsun daha bir senen bile dolmadı gülüm herhangi bir tedavin olmadı dur bakalım hemen.

elifim bak gecen ayda cok koyu cıkmıstı senin dikkat et emi gülüm cok kaptırma kendini cok üzülüyoruz bak. ben fenayım hala. annem aradı eeeee nevar ne yok deyip duruyo sormayın bana bebegi diye kısdım ya.

efet ya kimse anlamıyor valla en yakınımızdakiler bile benim annemdee öyle teyzem falan hep öyleler valla kimseyke görüşmeyi istemez oldum yaa..

canım ara ara bana da geliyor inan ki nefes almak zor geliyor yokluğum ile varlığım bir gibi geliyor daha kolay geliyor ölüm ama öyle değil işte canım. Hayatta neler var ne zorluk yaşayanlar var Allah nasip ettiyse bebeimizi alıcaz kucağımıza vaktimiz varsa beklicez napalım bak ne güzel demişsin evimiz, işimiz, eşimiz,aşımız var tatlım yaa bak dün haberlerde gördüm 3 çocuk anne babası ölmüş küçük kızın kemik erinesi varmış hızla kilo kaybediyormuş ağabeyi başka yere getirmiş şehire çadırda yaşıyorlar inan dışarıda teyzeleriyle ilacını almaya paraları yok. Ancak yemeye ona bile bulamıyorlarmış ağabey epilepsi hastasıymış bayıldığı için işlerden çıkarıyorlarmış düşün hayata tutunmaya çalışıyorlar canımm hayat yine de güzel Allah bahşetmiş bize insan olarak dünyaya gelmişiz nefes alıyoruz bu bir ödül biizim için Allah'ın verdiği canı Allah alır canımm eşine de zulmetme sıkı sıkı sarıl bak senelerdir nelerle uğraşanlar var pes etme böyle.

o zaman işini değiştir canım bir yandan çalışırken bir yandan iş ara. Kafanı dağıt sevdiğin kişilerle görüş eşible daha çok zaman geçir kurup durma durduğun yerde güzelim.. Bbebek kafa boşken geliyor bak kaç tane ispatı var böyle stresle olacağı varsa da olmaz canımcığım..

Canımm vakum torbası al onlara koy al havasını baya sığıyor hem de küçücük olıyor gözükmesin taşınırken diyorsan onları büyük siyah çöp torbasına sar öyle taşıyın..

yok canım tükettigim kadar cıkıyorum bi ara üşütmüştüm onda anlamıstım cok sık cıkıyodum adam gibide yapamıyodum damla damla ve cok acıyodu canım simdi ole degil

bilemedimki güüm en iyisi git doktora şimdi kendimize göre kurup duruyoruz vallaha öylemi böylemi diye ama işte en garntisi doktor sen iyi hissetmezsen hiç çekme o ağrıyı git bakıl bitanem hem birşey varsabile başından bilmiş oluruz ama inş yoktur adet ağrılarıdır yada geç döllenme olmuştur tutunma ağrılarıdır gönlüminanki bundan yana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…