- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #5.741
inşallah valla çok koyu canım ya artıık bunda da yok yuhhhh dicem başka birşey demicem yanii ben tatlım yaaa. Olması lazım olmalıı ve teyzesi yemeli onu..
evet canım bak daha açıkmış onlar ama bunda ilkinden de koyu çıkmış bordo gibi valla ohh süper heyecanlı bir hafta bizi bekliyor şimdi bugünü saymazsak kaç gün var regline bitanemm..
canım bak hemen taşınmıyorsunuz dimi boya badana olacak mı ev eğer öle işleri varsa evin sen yavaştan al gündüzleri yavaş yavaş yap toparlama işlerini son artık bir iki gün kala regline söylersin eşine olabilir diye gebelik yaparsın yine bariz çıkarsa kana gidersiniz artık öğrenir canım ya da çok belim falan ağrıyor kadın tutalım dersn birşey diyecek hali yok yaa dimi..
canım başka test al o zaman daha çabuk çıkaranlardan..
ama bak sen bu 7 ay içinde bir kez hamile kaldın hem 6 aydan sonra şans daha fazla biliyorsun daha bir senen bile dolmadı gülüm herhangi bir tedavin olmadı dur bakalım hemen.
efet ya kimse anlamıyor valla en yakınımızdakiler bile benim annemdee öyle teyzem falan hep öyleler valla kimseyke görüşmeyi istemez oldum yaa..
canım ara ara bana da geliyor inan ki nefes almak zor geliyor yokluğum ile varlığım bir gibi geliyor daha kolay geliyor ölüm ama öyle değil işte canım. Hayatta neler var ne zorluk yaşayanlar var Allah nasip ettiyse bebeimizi alıcaz kucağımıza vaktimiz varsa beklicez napalım bak ne güzel demişsin evimiz, işimiz, eşimiz,aşımız var tatlım yaa bak dün haberlerde gördüm 3 çocuk anne babası ölmüş küçük kızın kemik erinesi varmış hızla kilo kaybediyormuş ağabeyi başka yere getirmiş şehire çadırda yaşıyorlar inan dışarıda teyzeleriyle ilacını almaya paraları yok. Ancak yemeye ona bile bulamıyorlarmış ağabey epilepsi hastasıymış bayıldığı için işlerden çıkarıyorlarmış düşün hayata tutunmaya çalışıyorlar canımm hayat yine de güzel Allah bahşetmiş bize insan olarak dünyaya gelmişiz nefes alıyoruz bu bir ödül biizim için Allah'ın verdiği canı Allah alır canımm eşine de zulmetme sıkı sıkı sarıl bak senelerdir nelerle uğraşanlar var pes etme böyle.
o zaman işini değiştir canım bir yandan çalışırken bir yandan iş ara. Kafanı dağıt sevdiğin kişilerle görüş eşible daha çok zaman geçir kurup durma durduğun yerde güzelim.. Bbebek kafa boşken geliyor bak kaç tane ispatı var böyle stresle olacağı varsa da olmaz canımcığım..
Canımm vakum torbası al onlara koy al havasını baya sığıyor hem de küçücük olıyor gözükmesin taşınırken diyorsan onları büyük siyah çöp torbasına sar öyle taşıyın..
olada bilir canım hele dün kendimi hiç ısıtamadım ya. bi sıcak bi soguk kafayı yedirtmeye basladı iyice. tutarsız hava.
bilemedimki güüm en iyisi git doktora şimdi kendimize göre kurup duruyoruz vallaha öylemi böylemi diye ama işte en garntisi doktor sen iyi hissetmezsen hiç çekme o ağrıyı git bakıl bitanem hem birşey varsabile başından bilmiş oluruz ama inş yoktur adet ağrılarıdır yada geç döllenme olmuştur tutunma ağrılarıdır gönlüminanki bundan yana
gülüm evet onlar çık daha az ama bunlar bordo bilemedimki eimediyeyim diyorum ya kana gidelim yada bilemiyorum gerçi o dünkü ovuları gördü teldeydi evin resimlerini çekince bunda var bir bekeklik dedi güldüm hatta bu ne ya dedi birde bugünkini görse ne der hamileisn der kesin eşim zaten kadın tutalım diyo hiç elini sürme diyo yada ben yapıcam terxihini yp diyo bebek olmasa bile ben sana o belle bir iş yaptırmam diyo sadece topla evdekilerini yavaştan yeter dedi ama ben işte dinlemiyorum kadın istemiyorum ama sanırsam tutucaz elimde tret var birde yarın sabah ovu yapayım gebelik testi yapayım diyorum birde meleğim damlattım yaa herzaman önce 1. çizgi çıkardı bnunda hemen 2. belirdi kalın ve anında kızardı koyulaştı işte o heyecanlandırdı ilk defa oldu diye olsunda sen sev teysezi oy kıyamam ben duygusala bağladım zaten evimmden çıkıyorum diye gülüm sığar sığmasınada benimkiler zorlada olsa eşminkler kalıyo onlarda önemsizkendisi oplasın dermişim bakalım birşeyler yapılıcak artık meleiğim sen ne yaptın akıntın devam ediyomu peki
Bende hiç ısınamyorum gülüm güneş giti mi donuyorum akşamları evde de üşüorum çok kalorifer de yakmıyorlar artık. Bence git sen balım bak rahmime doğru ağrı var baskı var aşağı doğru sanki diyorsun git baksın canım benim belki de sürpriz birşeyler olur..
işte o süpriz ihtimali için gitmekte biraz cekimserim ya umut işte hala bi umut. agrı siddetşlenirse gidecem canım bugün simdilik arada hafif hafif vuruyo.
biliyorum canım kalbim o kadar temiz o kadar güzelki
canım bak sağlık ocağına gidersen 1-2 günde ancak çıkar zaten bence sen yarın sabah git kanını ver jatta bana kalsa bugünden git derim ama yarın sabah ilk idrarla gebelik yap silikte olsa çizgi çıkarsa git kana çıkar muhakkak varsa en geç pazartesi olmam lazım diyorsun yarın gidersen c.tesi ancak alırsın zaten bitanem c.tesiye kalmasın pazar açık değildir p.tesiye kalır sonucun. Ona göre de evdeki işlerine bakarsın kadın tutarsan tutarsın yanii.. akıntım devam ediyor ama yumurtlama akıntısı değil açık kahverengi gelmiş başlayacak herhalde regl bilmiyorum kii..
melisam sende ovucan yapsana gülüm bakalım koyumu değilmi ne dersin
güülüm sağlığa gitmek geciktirir devlettede en erken salıya randevu var en iyisi öele gitmek yarın dediğin gibi gebelik yapayım çıkarsa eğer siikde olsa giderim hemen sonucu alırız ne yapalım başka çarem yok artık hıım demek kahverengi demekki geliyo balım gecikti ama yarına gelirse gidicekmisin doktora daha
slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli
hıım iyi bakalım hade hayırlısı ben iki ayda 30 ovulasyonu bitirdim sayılır son 5 tane kaldı bitsinde kurtulayım artıkın sende ne kadar vardüşünüyorum gülüm öglen cay faslımı bitireyim cişe gireyim sonrasında yaparım aksamı bulur testi yapmam.
a.slm hoşgeldin hülyam iyiyiz çok şükür sen nasılsın
selam kızlarrrrrrr gittim kaş bıyığımı aldırdım rahatladım yav üstümden tüy kalktı:) siz ne yaptınız canlarrrrrrrrrrrrr
hoşgeldin süslü gacı seni ohh iyi ettin hoşgeldin bu arada gülümselam kızlarrrrrrr gittim kaş bıyığımı aldırdım rahatladım yav üstümden tüy kalktı:) siz ne yaptınız canlarrrrrrrrrrrrr
bende iyim güzelim cok şükürler rabbime hoşbuldum canım yine ovücanlar gündemde sanırım
hoşgeldin süslü gacı seni ohh iyi ettin hoşgeldin bu arada gülüm
Allah iyiylik versin güüm evet gündemde adetime 4 gün varken böyl e çıktı senin düşüncelerini alayım meleğim
valla insallah gebelik testindede görürsün böyle koyu cizgiler bebeğim sen pozitif dönemleri degerlendirdiysen artık gerisi allaha kalmış canımın içi
ins 4 gün sonra sevinc cıglıklarına ortak oluruz bitanem
tatlım bu arada demeden gecemiycem benm testler adetime yaklasırken hep hafif cıkardı seninki masallah kopkoyu bunlar en yeni ovücanlar dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?