Kaldığımız Yerden Her Telden..

gülüm evet onlar çık daha az ama bunlar bordo bilemedimki eimediyeyim diyorum ya kana gidelim yada bilemiyorum gerçi o dünkü ovuları gördü teldeydi evin resimlerini çekince bunda var bir bekeklik dedi güldüm hatta bu ne ya dedi birde bugünkini görse ne der hamileisn der kesin eşim zaten kadın tutalım diyo hiç elini sürme diyo yada ben yapıcam terxihini yp diyo bebek olmasa bile ben sana o belle bir iş yaptırmam diyo sadece topla evdekilerini yavaştan yeter dedi ama ben işte dinlemiyorum kadın istemiyorum ama sanırsam tutucaz elimde tret var birde yarın sabah ovu yapayım gebelik testi yapayım diyorum birde meleğim damlattım yaa herzaman önce 1. çizgi çıkardı bnunda hemen 2. belirdi kalın ve anında kızardı koyulaştı işte o heyecanlandırdı ilk defa oldu diye olsunda sen sev teysezi oy kıyamam ben duygusala bağladım zaten evimmden çıkıyorum diye gülüm sığar sığmasınada benimkiler zorlada olsa eşminkler kalıyo onlarda önemsiz kendisi oplasın dermişim bakalım birşeyler yapılıcak artık meleiğim sen ne yaptın akıntın devam ediyomu peki

olada bilir canım hele dün kendimi hiç ısıtamadım ya. bi sıcak bi soguk kafayı yedirtmeye basladı iyice. tutarsız hava.

Bende hiç ısınamyorum gülüm güneş giti mi donuyorum akşamları evde de üşüorum çok kalorifer de yakmıyorlar artık. Bence git sen balım bak rahmime doğru ağrı var baskı var aşağı doğru sanki diyorsun git baksın canım benim belki de sürpriz birşeyler olur..

biliyorum canım kalbim o kadar temiz o kadar güzelki

canım bak sağlık ocağına gidersen 1-2 günde ancak çıkar zaten bence sen yarın sabah git kanını ver jatta bana kalsa bugünden git derim ama yarın sabah ilk idrarla gebelik yap silikte olsa çizgi çıkarsa git kana çıkar muhakkak varsa en geç pazartesi olmam lazım diyorsun yarın gidersen c.tesi ancak alırsın zaten bitanem c.tesiye kalmasın pazar açık değildir p.tesiye kalır sonucun. Ona göre de evdeki işlerine bakarsın kadın tutarsan tutarsın yanii.. akıntım devam ediyor ama yumurtlama akıntısı değil açık kahverengi gelmiş başlayacak herhalde regl bilmiyorum kii..

işte o süpriz ihtimali için gitmekte biraz cekimserim ya umut işte hala bi umut. agrı siddetşlenirse gidecem canım bugün simdilik arada hafif hafif vuruyo.

işte o süpriz ihtimali için gitmekte biraz cekimserim ya umut işte hala bi umut. agrı siddetşlenirse gidecem canım bugün simdilik arada hafif hafif vuruyo.

bugün bekle o zaman gülüm kendini de sıcak tut olmazsa rahmine doğru sıcak havlu falan koy ayağına kalın çorap giy çorba yap iç geçmezse yarın sabahtan git doktora balısı..

biliyorum canım kalbim o kadar temiz o kadar güzelki
melisam sende ovucan yapsana gülüm bakalım koyumu değilmi ne dersin

güülüm sağlığa gitmek geciktirir devlettede en erken salıya randevu var en iyisi öele gitmek yarın dediğin gibi gebelik yapayım çıkarsa eğer siikde olsa giderim hemen sonucu alırız ne yapalım başka çarem yok artık hıım demek kahverengi demekki geliyo balım gecikti ama yarına gelirse gidicekmisin doktora daha

düşünüyorum gülüm öglen cay faslımı bitireyim cişe gireyim sonrasında yaparım aksamı bulur testi yapmam.

selam kızlarrrrrrr gittim kaş bıyığımı aldırdım rahatladım yav üstümden tüy kalktı:) siz ne yaptınız canlarrrrrrrrrrrrr

selam kızlarrrrrrr gittim kaş bıyığımı aldırdım rahatladım yav üstümden tüy kalktı:) siz ne yaptınız canlarrrrrrrrrrrrr
hoşgeldin süslü gacı seni ohh iyi ettin hoşgeldin bu arada gülüm
bende iyim güzelim cok şükürler rabbime hoşbuldum canım yine ovücanlar gündemde sanırım

Allah iyiylik versin güüm evet gündemde adetime 4 gün varken böyl e çıktı senin düşüncelerini alayım meleğim

hoşgeldin süslü gacı seni ohh iyi ettin hoşgeldin bu arada gülüm

Allah iyiylik versin güüm evet gündemde adetime 4 gün varken böyl e çıktı senin düşüncelerini alayım meleğim

valla insallah gebelik testindede görürsün böyle koyu cizgiler bebeğim sen pozitif dönemleri degerlendirdiysen artık gerisi allaha kalmış canımın içi
ins 4 gün sonra sevinc cıglıklarına ortak oluruz bitanem
tatlım bu arada demeden gecemiycem benm testler adetime yaklasırken hep hafif cıkardı seninki masallah kopkoyu bunlar en yeni ovücanlar dimi

inş bitanem inş sağolasın demen bile yetiyo inş rabbim eğer ki hayırlısı ise nasip etsin o duyguyu yaşatsın bizlerede benimkiler yumurtlama döneminde bile böyle koyu çıkamdı ilk defa bu kadar koyu oldu balım hatta geçen ay adetimden yine aynı 6 gün önce başladım yine böyle değildi alakası yoktu yani bakalım yarın kana gidicem beklemycem taşınıyoruz ya ona göre tedbirimi alayım fıstığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…