- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #5.761
hıım iyi bakalım hade hayırlısı ben iki ayda 30 ovulasyonu bitirdim sayılır son 5 tane kaldı bitsinde kurtulayım artıkın sende ne kadar var
Eki Görüntüle 419479 hülyam en koyu yumurtlamamdaki hali en kızrmış hali buydu yani kuzum Eki Görüntüle 419480 hülyam buda geçen ayki adet öncesindeki ovucanlar bunlar gibiydi te biraz daha koyuu gibilerdi
Eki Görüntüle 419479 hülyam en koyu yumurtlamamdaki hali en kızrmış hali buydu yani kuzum Eki Görüntüle 419480 hülyam buda geçen ayki adet öncesindeki ovucanlar bunlar gibiydi te biraz daha koyuu gibilerdi
bende tam sana bunu sorcaktım kıs sen iki aymı kullandın. ben im 4 kutum kaldı sanırsam. gebelik olece duruyo 12 falan kullanmısım yani. bencede bende diyom bi yandan öbür aya kalmıyo bi yandan da amannnnnnnnnnn ne zsanki ya diyommmmmmmmmmm
yemegi ocaga koydumda ondan gec yazıyorum kızlar.
amin güzelim rabbim hayırlısını verrsin gercekten hayırlı degil isede rabbim hayrıretsin bizim için
valla nurmalde bu ovücanlar sadece yumurtlama günü en fazla 2 gün koyu olur diger zamanları hep hafif olur senn adetin düzene girdi dimi canım
aklıma ya gec döllenme yda bebeğin oldugu iiçinmi böyle koyu cıkıyo o geldi canım en iyisi sen kan testni yaptır bakalım kesin cıkar dimi canım adete 4gün kala
he gülüm 2. ayım ben süreki yapmadım ki yumurtlama tarihinde az kullanıyorum ama bata yakın başlıyorum belirtimi diyerekten anladım ne koydun yemek bakem fıstığuım
hülyam hosgeldin gülüm nasıl gidiyo hamişlik anlat bakalım. hiç süphelendinmi kıs bişilerden gebeligi ögrenmeden önce.
hoşbuldum melisam şimdilik iyi gidiyo canım hamişlik yok canım adetim geciktiği halde bile şüphelenmedim ben canım yumurtlama günümde ilişki sırasında
yogun bi kasık agrım olmustu hatırladıgım tek sey bu canım onun haricinde belirtim hiç olmadı
hoşbuldum melisam şimdilik iyi gidiyo canım hamişlik yok canım adetim geciktiği halde bile şüphelenmedim ben canım yumurtlama günümde ilişki sırasında
yogun bi kasık agrım olmustu hatırladıgım tek sey bu canım onun haricinde belirtim hiç olmadı
adetlerin düzene girsinde canım bebek gelir hayırlısıyla çünkü insan gec adetide cok fazla kafaya takıyo acaba bebekmi var diye boşu boşuna hangimiz ümitlenmedikki hiç degilse bu problem kalkmış ortadan cok sevindimamin gülüm haklısın iş başı hayırlısı bekliyoruz umutluyu istekliyiz üzerimize düşeni yapıyoruz olursa çok şükür olmazsada çok şüür be gülüm canımız sağya yeter ne yapalım çekeriz hasretini yeterki sonumuz hayırlı olsun benim adetler düzene girdi gülüm 28 günde 30 günde şaşmıyo yani ama 2 aydır 28 günde oluyorum çok şükür düzeldi
:))))))) evet yavrum büyük yük kaltı darısı başına:) 3 ayı atlat bakalım hayırlısıyla insan rahatlıyor.hoşgeldin üstünden büyük yük kalkmış desene benm bıyıklar eşiminkiyle yarışıyo valla kız
hoşgeldin süslü gacı seni ohh iyi ettin hoşgeldin bu arada gülüm
Allah iyiylik versin güüm evet gündemde adetime 4 gün varken böyl e çıktı senin düşüncelerini alayım meleğim
sorma canım ya bu veletler hormon yemiş gbi cabuk büyüyokıs daha dün söledin gibi ya 9 hafta ne cabuk gecmiş amanın vakit nasıl ilerliyo yaaaaaaaaa. maassalah
iyim güzelim cok şükür hala yatıyorumm ama yarın tekrar iğnee vurulcam kanamam 1gün sürdü sonra bitti dr sadece wc için yataktan kalk dedi öyle yapıyorum bende saolsun kayınvalidemin cok yardımı varhülyam nasıl oldun peki şimdi kanama falan yok dimi dinleniyosun bol bol inş dimi gülüm
:))))))) evet yavrum büyük yük kaltı darısı başına:) 3 ayı atlat bakalım hayırlısıyla insan rahatlıyor.
sağol kuzummmmmmmmmmm :)))))))))))))))) acıkta makyaj yapayım bari ya makyajsiz olmaz şimdi hergün yapıyorum gelirken ofise zaten bugün tuhaf geliyorrrrr
puuuuuuuuuuuuu asembime gene yok.
evet balım çok haklısın adetlerin düzensizliğide insanı mahvediyo çokşükür prolaktin ilacımı içiyorum ya o dengede tutuyo işte gexikmiyo artık bakalım nasip meselesi herşey inş cümlemizin hakkında hayırlısı oluradetlerin düzene girsinde canım bebek gelir hayırlısıyla çünkü insan gec adetide cok fazla kafaya takıyo acaba bebekmi var diye boşu boşuna hangimiz ümitlenmedikki hiç degilse bu problem kalkmış ortadan cok sevindim
he yaa asemb yok yok yok yok fena halde meraktyım inanılmaz yani :18::18::18::))))))) evet yavrum büyük yük kaltı darısı başına:) 3 ayı atlat bakalım hayırlısıyla insan rahatlıyor.
sağol kuzummmmmmmmmmm :)))))))))))))))) acıkta makyaj yapayım bari ya makyajsiz olmaz şimdi hergün yapıyorum gelirken ofise zaten bugün tuhaf geliyorrrrr
yakışır meleğime yap balım zaten fıstık gibi gacısın birde makyaj aman eşine uyarı yapayım dikkat etsinn
sorma canım ya bu veletler hormon yemiş gbi cabuk büyüyo
iyim güzelim cok şükür hala yatıyorumm ama yarın tekrar iğnee vurulcam kanamam 1gün sürdü sonra bitti dr sadece wc için yataktan kalk dedi öyle yapıyorum bende saolsun kayınvalidemin cok yardımı var
hosgeldin gülüm nasılsın bakımmmmmmm. benimkilerde yarısıyo vallahi kocişin bıyıklarıyla hele bide bıyıgın cıkmıs degince gicik oluyorum ben yaaaaaaaaaaaaaaaa.
:))))))) evet yavrum büyük yük kaltı darısı başına:) 3 ayı atlat bakalım hayırlısıyla insan rahatlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?