- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #5.781
bende dejavum nereye gitti diyodum ki geldi nirdesin sen bacım yaaa melisam huu huu sesin çıkmıyy ne oldu haçan da uşağum
amin canım ina ay biri gelse benim bıyıklarımı alsa keske normalde ben iple alıyorumda işte halim malum
melisam sende ovucan yapsana gülüm bakalım koyumu değilmi ne dersin
güülüm sağlığa gitmek geciktirir devlettede en erken salıya randevu var en iyisi öele gitmek yarın dediğin gibi gebelik yapayım çıkarsa eğer siikde olsa giderim hemen sonucu alırız ne yapalım başka çarem yok artık hıım demek kahverengi demekki geliyo balım gecikti ama yarına gelirse gidicekmisin doktora daha
slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli
selam kızlarrrrrrr gittim kaş bıyığımı aldırdım rahatladım yav üstümden tüy kalktı:) siz ne yaptınız canlarrrrrrrrrrrrr
bende iyim güzelim cok şükürler rabbime hoşbuldum canım yine ovücanlar gündemde sanırım
canımcım teyzosumun uydurma bi yemegi oluyo onu yaptım. patlıcanları kara kare dogruyosun. domates biber patlıcan sarımsak karabiber işte ole hafif güzel oluyo benbide tavuk bulyon koyuyorum salcalı su tabikide hafif sulu iyi bişi cıkıyo ortaya işte. aksama dogru belki cıkarım dısarı diiye simdi koydum yemegi yoksam hiç adetim degildir bu saatte yemek yapmak 6 gibi yemegi koyarım ben.
sorma canım ya bu veletler hormon yemiş gbi cabuk büyüyo
iyim güzelim cok şükür hala yatıyorumm ama yarın tekrar iğnee vurulcam kanamam 1gün sürdü sonra bitti dr sadece wc için yataktan kalk dedi öyle yapıyorum bende saolsun kayınvalidemin cok yardımı var
size diyodum ya pozitif cıkarsa kocişe bikac gün sölemem yıldönümümüzde süpriz yaparım bi patikle hediye işini kapatırım diye düşünüyodum yAVVVVVVVVVVVVVVVV
YALAN OLDU onun hayalinede kapıldıgım için dünki sonuc bana cok koydu yaaaaaaaaaaaa
dur daha umudunu kaybetme canım hiçbirşey bitmiş değil daha regl gelmedi ne oacağı belli olmaz hem Allah'ın günlerimi bitti elbet olacaj ve yapacaksın bu sürprizi valla benim bebiş gelse sürprzim de hazır. Gerçi işe beraber gidip geliyıoz haftasonu da dibimde. nasıl kana giderim habersiz bilmem ama haftasonu birkaç saat arakdaşının dükkanına gider iş yapıyorum diye o arada gider veririm kanı hemen herhalde.
hayallerimiz hazırda bebiş gelmek bilmiyo sıpa ya bi gelsin pataklıcam onuı haketti sıpa cok üzdü beni
NASİP kısmet tatlım inşallah oda olacak en kısa zamanda. değerin yükselme ihtimali yokmu 2 nin üstü çıkmıştı sanırımsize diyodum ya pozitif cıkarsa kocişe bikac gün sölemem yıldönümümüzde süpriz yaparım bi patikle hediye işini kapatırım diye düşünüyodum yAVVVVVVVVVVVVVVVV
YALAN OLDU onun hayalinede kapıldıgım için dünki sonuc bana cok koydu yaaaaaaaaaaaa
efet yarın yap ve girt kan ver canımm off çok heyecan yaptım ben kendim olsa ancak bu kadar olar yanii..
iyiyiz idare ediyoruz bitanemm sen nasılsın asılll..
ohh iyi ettin benimde bıyık aldırmam lazım benim sarı böyle incecik zor görünüyor ama güneşte de parlıyorlar ya eşime kalsa hiç alma görünmüyor bile diyor ama yok gözüme batıyor da bir gidip aldıramadım kaç tane kuaför oyssa ki evimin dibinde.
evet herzaman ki gibi canım hem yumırtlama hem de gebelik testi için kullanılıyor işte.. Bana daha nasip olmadı kaç aydır gerçi de bakalım..
hmm güzel olur o yemek rahmetli dedem çok güzel yapardı yaa köyde bahçeden toplardı taze taze amao uzun uzun doğrardı patlıcanı ne güzel olurdu ben sadece köyde yerdim bu yemeği nornalde sadece karnıyarık oturtma tarzı severim patlıcanı..
yat yat canım Allah razı olsun kaynanandan ne güzel bakıyor sana doktor ne dediyse onu yap gerekirse 9 ay kalkma ebek için herşeye değer..
NASİP kısmet tatlım inşallah oda olacak en kısa zamanda. değerin yükselme ihtimali yokmu 2 nin üstü çıkmıştı sanırım
aynen bende birhaftadır erteliyordum kuaför işini gittim kurtuldum.ama işin enteresanı benim kaş bıyıklar iyice zayıflamış gebelikten bacaklarda kıl yok ama göbüşte çıkıyor onun yerine birde malüm bölgede tam tersi olsaydı ya :)))))))))))))))))))
:))))))) evet yavrum büyük yük kaltı darısı başına:) 3 ayı atlat bakalım hayırlısıyla insan rahatlıyor.
sağol kuzummmmmmmmmmm :)))))))))))))))) acıkta makyaj yapayım bari ya makyajsiz olmaz şimdi hergün yapıyorum gelirken ofise zaten bugün tuhaf geliyorrrrr
puuuuuuuuuuuuu asembime gene yok.
kız ben beceriyom bıyık ışını iplen alıyım sana:)))))))))))))))))ayıp ettin.
NASİP kısmet tatlım inşallah oda olacak en kısa zamanda. değerin yükselme ihtimali yokmu 2 nin üstü çıkmıştı sanırım
aynen bende birhaftadır erteliyordum kuaför işini gittim kurtuldum.ama işin enteresanı benim kaş bıyıklar iyice zayıflamış gebelikten bacaklarda kıl yok ama göbüşte çıkıyor onun yerine birde malüm bölgede tam tersi olsaydı ya :)))))))))))))))))))
adetin gecikirse gel dedi doktor belli olmaz belki yükselir bazılarında öleoluyo dedi. uyuz dicektim doktora ulan hırto madem ole bi ihtimal var beni ne bi hafta onceden teste cagırıyosun ,madem o ihtimal var ............................... bide bu az gelir bippppppppppppppppppppppppppppppp................... dicektim diyemedim. popoma tekme yemiş gibi dötüme baka baka cıktım adamın yanından.
manyak de ,belli olmaz kuzucuk hakkında hayırlısı olsun inşallah.yükselsin inşallahadetin gecikirse gel dedi doktor belli olmaz belki yükselir bazılarında öleoluyo dedi. uyuz dicektim doktora ulan hırto madem ole bi ihtimal var beni ne bi hafta onceden teste cagırıyosun ,madem o ihtimal var ............................... bide bu az gelir bippppppppppppppppppppppppppppppp................... dicektim diyemedim. popoma tekme yemiş gibi dötüme baka baka cıktım adamın yanından.
ah yavrum valla bi el atsan hayır demem yani zaten saldım kendimi cok fazla ne bakım ne güzellik o eski halimden eser yok şimdi sarkısını söyleyesim var
efet yarın yap ve girt kan ver canımm off çok heyecan yaptım ben kendim olsa ancak bu kadar olar yanii..
iyiyiz idare ediyoruz bitanemm sen nasılsın asılll..
ohh iyi ettin benimde bıyık aldırmam lazım benim sarı böyle incecik zor görünüyor ama güneşte de parlıyorlar ya eşime kalsa hiç alma görünmüyor bile diyor ama yok gözüme batıyor da bir gidip aldıramadım kaç tane kuaför oyssa ki evimin dibinde.
evet herzaman ki gibi canım hem yumırtlama hem de gebelik testi için kullanılıyor işte.. Bana daha nasip olmadı kaç aydır gerçi de bakalım..
hmm güzel olur o yemek rahmetli dedem çok güzel yapardı yaa köyde bahçeden toplardı taze taze amao uzun uzun doğrardı patlıcanı ne güzel olurdu ben sadece köyde yerdim bu yemeği nornalde sadece karnıyarık oturtma tarzı severim patlıcanı..
yat yat canım Allah razı olsun kaynanandan ne güzel bakıyor sana doktor ne dediyse onu yap gerekirse 9 ay kalkma ebek için herşeye değer..
manyak de ,belli olmaz kuzucuk hakkında hayırlısı olsun inşallah.yükselsin inşallah
atayım cnm ikidakkada şip şak. ya ilk bir iki ay öyle oluyor bende senin gibiydim sonra insan bakıyor kendine :) şimdi alışma dönemindesin sonra insan kendini iyi hissetmek içni bakıyor yağlanıyor kremleniyor falan :)
demek zayıflıyor canım vala bende jşlete dadandım bayadır yaaa bacakları epilatör ile alıyorum da aşağı tarafı alamıyorum acıyor çok ağdaya da üşeniyorum hep jilet ama artık ağdaya başkıcam tekrar. Bacaklar kolay oluyor epilasyonla ama orası fena yanii. Hamileyken nasıl yapcam göbek büyüyünce orayı ya sen napcan moonum.. Kuaförde aldırmayı düşünür müsün. Ben hiç düşünemiyorum yaa nedensee.
bak ihtimal var demiş evet aslında çok erkan yeni regl günü çağırması lazım tamam önce kana geçior ama en erken 10 gün önce geçiyor en erkeni o da yanii regl günü istemesi gerekirdi dur bakalım canımm daha bişi bitmedi.
Bende ruh halimden dolayı hiç bakmaz olsum kendime ara kanamalar falan derkene. Artık bir el atmam gerekiyor kendime acilen tırnaklarım aylarrdır oje görmedi yüzüm, vücudum krem görmedi. Artık renk renk ojelerimi sürüneyim, kokulu vücut kremlerimden alayım çilekli, hindistan cevizli, gece gündüz kremlerimi süreyim,saçımı kestireyim hatta İstanbul2a gidicen düzleştiri yaptırayım belki amann işte yemileyeyim kendimi.
manyak de ,belli olmaz kuzucuk hakkında hayırlısı olsun inşallah.yükselsin inşallah
atayım cnm ikidakkada şip şak. ya ilk bir iki ay öyle oluyor bende senin gibiydim sonra insan bakıyor kendine :) şimdi alışma dönemindesin sonra insan kendini iyi hissetmek içni bakıyor yağlanıyor kremleniyor falan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?