- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #5.801
ne olıy bacım sana menopozamı girdin bir sıcak bir soğukya üstümü degiştirdim. sabahtan beri 4 üncü üst degişim bıktım yav bi soguk oluyo uzun kollu bi sıcak oluyo askılı sıkıldım artık.
olmazmı gülüm hiç deli oluyorum azen nasıl vuruyo ama adet sancısı değil daha çok cırcır olmuşum gibielif kasık agrın varmı kıs senin bu günlerde.akıntın devammı.
size diyodum ya pozitif cıkarsa kocişe bikac gün sölemem yıldönümümüzde süpriz yaparım bi patikle hediye işini kapatırım diye düşünüyodum yAVVVVVVVVVVVVVVVV
YALAN OLDU onun hayalinede kapıldıgım için dünki sonuc bana cok koydu yaaaaaaaaaaaa
saol güzelim iyim canım cok şükür valla bizim sorunlarımız hiç bitmiycek gbi dejavum ya bebek olmayınca niye olmuyo oluncada bazı tatsız olaylara maruz kalıyoruz oluncada dert olmayıncada anlıycagın şikayet etmiyorum rabbime şükürler olsunki bu seferlik atlattık ama önümüzde koca bir 7ay var heran tetikteyim kötü şeyler düşünmek istemiyorum ama endişelerim cok hakkımızda hayırlısı canım ins sen sorunsuz bir hamilelik gecirirsin bu arada halimi gören cogu kişi bizim nesilin hormonları yiye yiye gebeliklerinin sorunlu gectigini söylüyolar ee dogru söze ne denir
efet yarın yap ve girt kan ver canımm off çok heyecan yaptım ben kendim olsa ancak bu kadar olar yanii..
oy meleğim benim kymam ben sana birdeçıkmazmış böyle gelirim topiğe artık resmennegatif negatif lala lala laaaa
kıslar öptüm sizi cıkıyorum ben
melisam gülüm nereye gittin ben yazdım ama sana yemeği koymuştum bende geldim çıktın aşk olsun gel geriye ne olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
oldumu şimdi nere gidiyon tatlım ,kıslar öptüm sizi cıkıyorum ben
ohh en azından sende gecmişsin bu evreden normal yani iyi bari yoksa bu gidişle yataga iki erkek olarak girmekten korkuyodum
selam kokoşlar ve kokoş olmayı umut eden arkadaşlar nasılsınız?
kız esra nidiyon aşağıda ne zamandır yoksun sendemi girmeme kararı aldın yoksa nasılsın bakem
a.slm nerelerdesin sen yahu özledik neden gelmiyosun hiç bak biz bu hafta full burdaydık bekeldim vallaha girmiyomusun artık kuzum
canımsın bende özledim seni, girmeme kararı almadım fırsat buldukça girmeye çalışıyorum canısı ama bu haftam kötü geçti, salı öğleden sonra ve çarşamba tüm gün besin zehirlenmesinden dolayı ölüp ölüp dirildim. Şükür şimdi daha iyiyim. sen napıyorsun kuzum?
canımsın bende özledim seni, girmeme kararı almadım fırsat buldukça girmeye çalışıyorum canısı ama bu haftam kötü geçti, salı öğleden sonra ve çarşamba tüm gün besin zehirlenmesinden dolayı ölüp ölüp dirildim. Şükür şimdi daha iyiyim. sen napıyorsun kuzum?
kız esra nidiyon aşağıda ne zamandır yoksun sendemi girmeme kararı aldın yoksa nasılsın bakem
a.slm nerelerdesin sen yahu özledik neden gelmiyosun hiç bak biz bu hafta full burdaydık bekeldim vallaha girmiyomusun artık kuzum
oyy kıyamam ben sana çok büyük geçmiş olsun canım benim yaa iyimisin şimdi peki ay üzüldüm şimdi geçmiş olsun bitanem yaa bende iyyim işte gün sayıyorum bata taşınıyoruz o ayrı derken geçiyo günler fıstığım
sağol bitanecim, kusma ve ishal durdu, ateşim bugün itibari ile geçti terlemem de bugün öğlen itibari ile sonlandı, sanırım attım tüm zehirli maddeyi içimden.
batla taşınmanın karışması iyi olmuş sanki, daha az düşünürsün ama dikkat et bir yandan da kendine fazla yüklenme kuşum, ne olur ne olmaz.
benimde salı ve çarşamba günü ovucanlarım kızardı ve ben bil bakalım ne yaptım 38,6 ateşe rağmen önce hastaneye gidip serumumu yedim sonra eve gelip kocaya yalvar yakar halvet ettim. 36,5 ateşle tutmuyor bu bebiş belki 38,6 ile tutar diye şansımı denedim,hiç değilse Rabbim artık yazık bu kuluma, şu halde bile bebiş için çaba sarfediyor diye belki bir iyilik yapar diye umuyorum.
şaka bir yana bebek çalışmalarına hiçbir engel yokmuş bunu da görmüş oldum.
mooncum hoşbulduk canım nasılsın?
ben yumurtadan zehirlendim, işyerinde yumurtalı ıspanak vardı, bende bir hafta önce antibiyotik kullanıyordum, antibiyotik vucuttaki zararlı bakterilerin yanında yararlılarıda öldürünce, yumurtadaki salmonellaya karşı beni koruyacak bir mekanizma kalmadığından zehirleniverdim.
ben yumurtadan zehirlendim, işyerinde yumurtalı ıspanak vardı, bende bir hafta önce antibiyotik kullanıyordum, antibiyotik vucuttaki zararlı bakterilerin yanında yararlılarıda öldürünce, yumurtadaki salmonellaya karşı beni koruyacak bir mekanizma kalmadığından zehirleniverdim.
sağol bitanecim, kusma ve ishal durdu, ateşim bugün itibari ile geçti terlemem de bugün öğlen itibari ile sonlandı, sanırım attım tüm zehirli maddeyi içimden.
batla taşınmanın karışması iyi olmuş sanki, daha az düşünürsün ama dikkat et bir yandan da kendine fazla yüklenme kuşum, ne olur ne olmaz.
benimde salı ve çarşamba günü ovucanlarım kızardı ve ben bil bakalım ne yaptım 38,6 ateşe rağmen önce hastaneye gidip serumumu yedim sonra eve gelip kocaya yalvar yakar halvet ettim. 36,5 ateşle tutmuyor bu bebiş belki 38,6 ile tutar diye şansımı denedim,hiç değilse Rabbim artık yazık bu kuluma, şu halde bile bebiş için çaba sarfediyor diye belki bir iyilik yapar diye umuyorum.
şaka bir yana bebek çalışmalarına hiçbir engel yokmuş bunu da görmüş oldum.
mooncum hoşbulduk canım nasılsın?
gelmiş geçmiş olsun tatlım ya , hayırlısı bakalım inşallah gelir bebişinde bende iyiym tatlım ne yapayım hem iş hem muhabbet ediyoz canlarla.
canımm aman bebeğin geldi ya o kadar zahmet olur artık bazı bebekler nazlı işte üzüyorlar daha gelmeden bak kanaman yokmuş reskli ayları atlat hiçbir soru kalmayacak ayrıca kaynananda bakıyormuş bende öyle birşey olsa bakacak kimsem yk kaynananam kendine bakamıyor nazlı şey 70 yaşında tamam ama çok nazlandırıyor kendini karşo dairemizde ondan kaç yaş büyük tgeyze vaer kaynanamında arkadaşı daha önce bizim evde kaynanamlar oturduğu için kadını görsen nasıl dinç benim kaynana yok anacım kadın geliyor eve kayınpeder ısıtır getirir yemeğini her işini görür yaa neyse ondna hayr yok annem kardeşimi bırakıp uzun süre yanımda kalamaz amann işte Allah düşürmesin valla kendi anneme bile ne diyim. Valla hep bu hormonlu yiyeceklerden, hava değişimlerinden kirlilikten vücudmuzun dengesi bozuldu. Annem bana hamileyken dr yüzü görmemiş nerdeyse. Öyle ultrasonlar falanda yok. Bana kartnı burnundaylen ocak başında halı yıkamış düşün yani bende ocak sonu doğdum zaten. Nerede nazlanmak etmek ben hamile kalınca ne laflar eder bilmem şuram buram ağryor dedikçe .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?