Kaldığımız Yerden Her Telden..

kuzucum kıpkırmızı bunlar be yaaaaa, yaz domatesi gibi maşallah, hayırlar olsun, bebişinin habercisi olsun inşallah. ay ne desem bilemedimki heyecan yaptım :))

dimek yumurtadan haa yazın yememek lazım hiç bir şekilde sıcaklarda geliyo yağdır yumurtadır falan senin rejim nasıl gidiyo kuzum dvam ediyöomusun bir ara spora başlamıştın kaç kilo oldun:26::26:

valla sporla falan giden bir kilo olmadı ama iki ay sonra faydası olurda diyenler var. Lakin bu zehirlenme vakası 3 kilo birden aldı götürdü, 3 gündür doğru düzgün beslenemiyorum, mide ve bağırsaklar bomboş kaldı, yalancı bir kilo kaybım mevcut şu an

gelmiş geçmiş olsun tatlım ya , hayırlısı bakalım inşallah gelir bebişinde bende iyiym tatlım ne yapayım hem iş hem muhabbet ediyoz canlarla.

valla yani bebişin yerinde ben olsaydım bu gayretin üstüne kesin gelirdim. Kocam deli oldu o halde halvet etme çabamdan dolayı, kendini sapık gibi hissediyormuş garibim. Düşünsene adamın karşısında mosmor dudaklar ve bembeyaz bir yüz. benim delirdiğimi düşünüyor. :))

aynı yatakta 3 erkek heee oda benm hoşuma gitti canım tatlım bu cinsiyet ne zamn belli olur

tatlım benm kanamam oldu ama cok şükür bırakmadı beni bebişim kalbi atıyo ama hala risk oldugu için yatıyorum sürekli

aman geçmiş olsun son olsun inşallah, dikkat et kendine. Zaten güçlüdür senin bebişin hiçbir şeycik olmaz ona, o kanamada kazı çalışmalarının devamı nedeni ile olmuştur. :)

aman geçmiş olsun son olsun inşallah, dikkat et kendine. Zaten güçlüdür senin bebişin hiçbir şeycik olmaz ona, o kanamada kazı çalışmalarının devamı nedeni ile olmuştur. :)

saol canım amin ins son kazı calışması olur biraz korkuttu velet ama cok şükür bu halimede hayırlısını dilemekten baska bişe gelmiyo aklıma rabbim korusun tüm hamişleri

anam ciddimisin inş bebeğimin habercisi olur eşim de geldi sen hamilesin başka açıklaması yok diyo bilmiyorum inanki hayırlısı olsun inş oy kyamam denek 3 kilon gitti aman giden kilo olsun kızlarben namaza geçiyorum gelicem hemen

ehe olcak okadar da zaten bu halvet dönemlerinde erkekler sinir oluyor bende gebe kalmadan önce hep halvet dönemi çalışıyorduk kocam diyordu sezon açıldı gel bakalım yumurtalama bitince sezon kapatıyorduk buu ne ya diyordu ev ödevi yapıyz sankı:) sinir bişey. eeeee kolay değil yavrum nazlı meleğin gelmiştir inşallah
aynı yatakta 3 erkek heee oda benm hoşuma gitti canım tatlım bu cinsiyet ne zamn belli olur

kuzum aslında erkek kendini çabuk gösteriyor 14-15 te görürsünüz erkekse kızsa 20 .haftada falan :) kızlar nazlı ama puffnin dr helal olsun 11 .haftadamı ne ydi bildi bende şaşırdım.:26:

desene surda bi kac hafta kalmş ne kadarda yakınmış canım bu kadar erken beklemiyodum ne yalan söyliyim ins benmde karsıma bilen bi dr cıkar

desene surda bi kac hafta kalmş ne kadarda yakınmış canım bu kadar erken beklemiyodum ne yalan söyliyim ins benmde karsıma bilen bi dr cıkar

ya ben hatta demiştim çok erken değişir falan dr iyimiş yani bildi bizimkide 15 .haftaada eminde 16 .haftada öğrendik. öyle senin içine ne doğuyor bakalım ben hissetmiştim sen ne hissediyorsun.

saol canım amin ins son kazı calışması olur biraz korkuttu velet ama cok şükür bu halimede hayırlısını dilemekten baska bişe gelmiyo aklıma rabbim korusun tüm hamişleri

amin amin yeterince sıkıntılı haber duyuyoruz zaten sizler çok iyi olun. Ben şuna çok inanıyorum, fazla evhamlı olmamak gerekiyor akışına bırakmak ve hep olumlu düşünmek lazım. Evham hep kötüyü çekiyor insana. Sen ne kadar inanırsan bebişine, onun iyi olduğuna oda sana daha sıkı sarılır Allah'ın da izni ile.

İnşallah bitanem inşallah mutlu bir şekilde sonlanır bu ay bekleyişin. Allah kabul etsin kuzum şimdiden

ya ben hatta demiştim çok erken değişir falan dr iyimiş yani bildi bizimkide 15 .haftaada eminde 16 .haftada öğrendik. öyle senin içine ne doğuyor bakalım ben hissetmiştim sen ne hissediyorsun.

valla ne yalan söyliyim oglusum diye sevesim geliyo içimden hep

Canlarım ben reglimi oldum dr arayayım dedim yine de gel diyecek mi demeyecekse öbür kutuya hemen başlayayım mı sorayım diye ama ulaşamadım muayenesi varmış şimdi yirn arayayım aşağıya inip geleyim olur muu..

Canlarım ben reglimi oldum dr arayayım dedim yine de gel diyecek mi demeyecekse öbür kutuya hemen başlayayım mı sorayım diye ama ulaşamadım muayenesi varmış şimdi yirn arayayım aşağıya inip geleyim olur muu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…