- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #5.821
Eki Görüntüle 419784 Eki Görüntüle 419786 Eki Görüntüle 419788 Eki Görüntüle 419789 Eki Görüntüle 419790 Eki Görüntüle 419791 esram bunlar bugünkiler dünde yaptım bunadan açıktı ondan öncekide açıktı giderek koyulaştı bata 4gün var ama 5 de olablir bir gün gecikm payı işte yorumları alayım fıstıkımmm:18:
dimek yumurtadan haa yazın yememek lazım hiç bir şekilde sıcaklarda geliyo yağdır yumurtadır falan senin rejim nasıl gidiyo kuzum dvam ediyöomusun bir ara spora başlamıştın kaç kilo oldun:26::26:
gelmiş geçmiş olsun tatlım ya , hayırlısı bakalım inşallah gelir bebişinde bende iyiym tatlım ne yapayım hem iş hem muhabbet ediyoz canlarla.
oldumu şimdi nere gidiyon tatlım ,
öptüm
kib
tabi cnm geçmeyen mi var...... insan tuhaf oluyor ya ilk başlarda canı hiç bişi yapmak istemiyor :))) iki erkek güzelmiş:) belki göbüşteki de erkek 3 erkek:)yok geçer bir ay sonra rahatlarsın.
hulya sana ne olmuştu kuşum yaaa, bir şeyler olmuş ama ne olmuş anlamadı ben
tatlım benm kanamam oldu ama cok şükür bırakmadı beni bebişim kalbi atıyo ama hala risk oldugu için yatıyorum sürekli
aman geçmiş olsun son olsun inşallah, dikkat et kendine. Zaten güçlüdür senin bebişin hiçbir şeycik olmaz ona, o kanamada kazı çalışmalarının devamı nedeni ile olmuştur. :)
kuzucum kıpkırmızı bunlar be yaaaaa, yaz domatesi gibi maşallah, hayırlar olsun, bebişinin habercisi olsun inşallah. Ay ne desem bilemedimki heyecan yaptım :))
valla sporla falan giden bir kilo olmadı ama iki ay sonra faydası olurda diyenler var. Lakin bu zehirlenme vakası 3 kilo birden aldı götürdü, 3 gündür doğru düzgün beslenemiyorum, mide ve bağırsaklar bomboş kaldı, yalancı bir kilo kaybım mevcut şu an
Valla yani bebişin yerinde ben olsaydım bu gayretin üstüne kesin gelirdim. Kocam deli oldu o halde halvet etme çabamdan dolayı, kendini sapık gibi hissediyormuş garibim. Düşünsene adamın karşısında mosmor dudaklar ve bembeyaz bir yüz. Benim delirdiğimi düşünüyor. :))
ehe olcak okadar da zaten bu halvet dönemlerinde erkekler sinir oluyor bende gebe kalmadan önce hep halvet dönemi çalışıyorduk kocam diyordu sezon açıldı gel bakalım yumurtalama bitince sezon kapatıyorduk buu ne ya diyordu ev ödevi yapıyz sankı:) sinir bişey. eeeee kolay değil yavrum nazlı meleğin gelmiştir inşallahkuzucum kıpkırmızı bunlar be yaaaaa, yaz domatesi gibi maşallah, hayırlar olsun, bebişinin habercisi olsun inşallah. ay ne desem bilemedimki heyecan yaptım :))
valla sporla falan giden bir kilo olmadı ama iki ay sonra faydası olurda diyenler var. Lakin bu zehirlenme vakası 3 kilo birden aldı götürdü, 3 gündür doğru düzgün beslenemiyorum, mide ve bağırsaklar bomboş kaldı, yalancı bir kilo kaybım mevcut şu an
valla yani bebişin yerinde ben olsaydım bu gayretin üstüne kesin gelirdim. Kocam deli oldu o halde halvet etme çabamdan dolayı, kendini sapık gibi hissediyormuş garibim. Düşünsene adamın karşısında mosmor dudaklar ve bembeyaz bir yüz. benim delirdiğimi düşünüyor. :))
aynı yatakta 3 erkek heee oda benm hoşuma gitti canımtatlım bu cinsiyet ne zamn belli olur
ehe olcak okadar da zaten bu halvet dönemlerinde erkekler sinir oluyor bende gebe kalmadan önce hep halvet dönemi çalışıyorduk kocam diyordu sezon açıldı gel bakalım yumurtalama bitince sezon kapatıyorduk buu ne ya diyordu ev ödevi yapıyz sankı:) sinir bişey. eeeee kolay değil yavrum nazlı meleğin gelmiştir inşallah
kuzum aslında erkek kendini çabuk gösteriyor 14-15 te görürsünüz erkekse kızsa 20 .haftada falan :) kızlar nazlı ama puffnin dr helal olsun 11 .haftadamı ne ydi bildi bende şaşırdım.:26:
desene surda bi kac hafta kalmş ne kadarda yakınmış canım bu kadar erken beklemiyodum ne yalan söyliyim ins benmde karsıma bilen bi dr cıkar
saol canım amin ins son kazı calışması olur biraz korkuttu velet ama cok şükür bu halimede hayırlısını dilemekten baska bişe gelmiyo aklıma rabbim korusun tüm hamişleri
anam ciddimisin inş bebeğimin habercisi olur eşim de geldi sen hamilesin başka açıklaması yok diyo bilmiyorum inanki hayırlısı olsun inş oy kyamam denek 3 kilon gitti aman giden kilo olsun kızlarben namaza geçiyorum gelicem hemen
ya ben hatta demiştim çok erken değişir falan dr iyimiş yani bildi bizimkide 15 .haftaada eminde 16 .haftada öğrendik. öyle senin içine ne doğuyor bakalım ben hissetmiştim sen ne hissediyorsun.
efet yarın yap ve girt kan ver canımm off çok heyecan yaptım ben kendim olsa ancak bu kadar olar yanii..
oy meleğim benim kymam ben sana birdeçıkmazmış böyle gelirim topiğe artık resmennegatif negatif lala lala laaaa
melisam gülüm nereye gittin ben yazdım ama sana yemeği koymuştum bende geldim çıktın aşk olsun gel geriye ne olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yok yok gülüm var gibi bu sefer valla ama delirmek yok en fazla huni alrıım bize takar dolaşırız artıkın... Ayy inşallah vardır bak benim gözüme uyku girmeyecek yaa.. bu arada arkadaşın reglisini oldu çok şükür sonundaa..
selam kokoşlar ve kokoş olmayı umut eden arkadaşlar nasılsınız?
iyiyiz sen nasılsın kaçak böylr bir görünüp bir kaybolmak var mı haa..
canımsın bende özledim seni, girmeme kararı almadım fırsat buldukça girmeye çalışıyorum canısı ama bu haftam kötü geçti, salı öğleden sonra ve çarşamba tüm gün besin zehirlenmesinden dolayı ölüp ölüp dirildim. Şükür şimdi daha iyiyim. sen napıyorsun kuzum?
aa çok geçmiş olsun ya dikkat etmek lazım aman yanii iyiymişsin neyse ki.
sağol bitanecim, kusma ve ishal durdu, ateşim bugün itibari ile geçti terlemem de bugün öğlen itibari ile sonlandı, sanırım attım tüm zehirli maddeyi içimden.
batla taşınmanın karışması iyi olmuş sanki, daha az düşünürsün ama dikkat et bir yandan da kendine fazla yüklenme kuşum, ne olur ne olmaz.
benimde salı ve çarşamba günü ovucanlarım kızardı ve ben bil bakalım ne yaptım 38,6 ateşe rağmen önce hastaneye gidip serumumu yedim sonra eve gelip kocaya yalvar yakar halvet ettim. 36,5 ateşle tutmuyor bu bebiş belki 38,6 ile tutar diye şansımı denedim,hiç değilse Rabbim artık yazık bu kuluma, şu halde bile bebiş için çaba sarfediyor diye belki bir iyilik yapar diye umuyorum.
şaka bir yana bebek çalışmalarına hiçbir engel yokmuş bunu da görmüş oldum.
mooncum hoşbulduk canım nasılsın?
ohh maşiallah valla halvet etmek isteyene engel yok yanii herşey bir kenara bebek isteği bir kenera yanii. Bende valla gözümü karartcam artık yeter sık kanamalar falan derken halvet olamadı olcak artıkın ilaç alıyrum zaten gereksiz kanamalar dursun diye işe yaradı ama geç regl oldum ya neyse artık bu ay bana da sıkı çalışma varr.. Sana ne demeli bilmiyorum yani gebe kalırsan baya maceralı olmuş olacak ..
cok haklısın canım ya durumum zorda olsa rabbime şükür hala benmle ya önemli olanda bu zaten halime yinede cok şükürler olsun allah beterinden sakınsın
senin kaynanan birazcık sosyetik sanırım canım ama allah korusun böyle bi duruma düşsen torunu için oda yardımcı olur bence
hem de nasıl canım değilmiş aslında orta hallilermiş ama kayınpederle evlenince öle olmuş üniverstede profesördü de kendisi hem rektörlükte yapmış bir havalar görsen herşeyi en iyi kendi bilir, evinde kadını çocuklara bakıcsı o kendi zahmet edip bir kere silmediği 5. kat camlarını ben küçücük halimle siliyorum dolam bile sarmazmış ne elleri tırnakları yeşil oluyormuş annesi sararmış rahmetli ona. Şimdi de yaşlanınca hem kadın var hafta iki kere geliyor yine kaynpederde herşeti ayağına getirir sözde hep hasta ama kuaföre maniküre hiç hasta değil Dedi zaten ben bakamam anca severim diye geçen bene diyor ki sezeryan şöle kötü ameliyat resmen kaç hafta yatarsın bebeğe kim bakar bana demior da ortaya konuşuyor başına klacak diye korkuyor sanırım kapı gibi annem var gelibakar bana. Eşime de dedim takma nasıl istersen öyle yap diyor. Ama çok laf yerim belli yani umrumda da değil bebeğim riske gireceğine ben acı çekerim hiç mühim değil yanii. Yine de tek cevap vermişliğim yoktur bu zamana kadar.
valla ne yalan söyliyim oglusum diye sevesim geliyo içimden hep
valla ne yalan söyliyim oglusum diye sevesim geliyo içimden hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?