- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #5.841
yok yok gülüm var gibi bu sefer valla ama delirmek yok en fazla huni alrıım bize takar dolaşırız artıkın... Ayy inşallah vardır bak benim gözüme uyku girmeyecek yaa.. bu arada arkadaşın reglisini oldu çok şükür sonundaa..
iyiyiz sen nasılsın kaçak böylr bir görünüp bir kaybolmak var mı haa..
aa çok geçmiş olsun ya dikkat etmek lazım aman yanii iyiymişsin neyse ki.
ohh maşiallah valla halvet etmek isteyene engel yok yanii herşey bir kenara bebek isteği bir kenera yanii. Bende valla gözümü karartcam artık yeter sık kanamalar falan derken halvet olamadı olcak artıkın ilaç alıyrum zaten gereksiz kanamalar dursun diye işe yaradı ama geç regl oldum ya neyse artık bu ay bana da sıkı çalışma varr.. Sana ne demeli bilmiyorum yani gebe kalırsan baya maceralı olmuş olacak ..
hem de nasıl canım değilmiş aslında orta hallilermiş ama kayınpederle evlenince öle olmuş üniverstede profesördü de kendisi hem rektörlükte yapmış bir havalar görsen herşeyi en iyi kendi bilir, evinde kadını çocuklara bakıcsı o kendi zahmet edip bir kere silmediği 5. kat camlarını ben küçücük halimle siliyorum dolam bile sarmazmış ne elleri tırnakları yeşil oluyormuş annesi sararmış rahmetli ona. Şimdi de yaşlanınca hem kadın var hafta iki kere geliyor yine kaynpederde herşeti ayağına getirir sözde hep hasta ama kuaföre maniküre hiç hasta değil Dedi zaten ben bakamam anca severim diye geçen bene diyor ki sezeryan şöle kötü ameliyat resmen kaç hafta yatarsın bebeğe kim bakar bana demior da ortaya konuşuyor başına klacak diye korkuyor sanırım kapı gibi annem var gelibakar bana. Eşime de dedim takma nasıl istersen öyle yap diyor. Ama çok laf yerim belli yani umrumda da değil bebeğim riske gireceğine ben acı çekerim hiç mühim değil yanii. Yine de tek cevap vermişliğim yoktur bu zamana kadar.
bir ara geldim geldim kimseler yoktu burda, sonrada ben hasta oldum gelemedim iştekızma bana
valla sorma bu ay gebe kalırsam zaten dicem acıdı halime geldi meleğim, bu kadar efor başka hiçbir şey uğruna verilemez.
sende psikolojini biraz rahat bırak geçecek hepsi, adetinde düzene girecek hayırlısı ile kuşum, sınıyor işte Rabbim elden bir şey gelmez :)
Canlarım ben reglimi oldum dr arayayım dedim yine de gel diyecek mi demeyecekse öbür kutuya hemen başlayayım mı sorayım diye ama ulaşamadım muayenesi varmış şimdi yirn arayayım aşağıya inip geleyim olur muu..
inş canım benim inş hayırlısı ise olsun değilse yine olmasın rabbim hayırlısını versin kuzucumamin amin yeterince sıkıntılı haber duyuyoruz zaten sizler çok iyi olun. Ben şuna çok inanıyorum, fazla evhamlı olmamak gerekiyor akışına bırakmak ve hep olumlu düşünmek lazım. Evham hep kötüyü çekiyor insana. Sen ne kadar inanırsan bebişine, onun iyi olduğuna oda sana daha sıkı sarılır Allah'ın da izni ile.
İnşallah bitanem inşallah mutlu bir şekilde sonlanır bu ay bekleyişin. Allah kabul etsin kuzum şimdiden
yok yok gülüm var gibi bu sefer valla ama delirmek yok en fazla huni alrıım bize takar dolaşırız artıkın... Ayy inşallah vardır bak benim gözüme uyku girmeyecek yaa.. bu arada arkadaşın reglisini oldu çok şükür sonundaa..
dimek huni alacan hee al bencede vallaha eşmde geldi bak diye hamilesin işte daha ne yok değilsen eğer kanda çıkmazda brdaha kullandırtmam o ovuları sana fdiyo ama bir eminlik varki adamda görsen sanki o hamile kesin emin yani dimek geldi hade bakem vatana millete hayılı olsun kırmızılar bu son olsun inş dier aya bebeişimz gelir bitanem benim
iyiyiz sen nasılsın kaçak böylr bir görünüp bir kaybolmak var mı haa..
aa çok geçmiş olsun ya dikkat etmek lazım aman yanii iyiymişsin neyse ki.
ohh maşiallah valla halvet etmek isteyene engel yok yanii herşey bir kenara bebek isteği bir kenera yanii. Bende valla gözümü karartcam artık yeter sık kanamalar falan derken halvet olamadı olcak artıkın ilaç alıyrum zaten gereksiz kanamalar dursun diye işe yaradı ama geç regl oldum ya neyse artık bu ay bana da sıkı çalışma varr.. Sana ne demeli bilmiyorum yani gebe kalırsan baya maceralı olmuş olacak ..
hem de nasıl canım değilmiş aslında orta hallilermiş ama kayınpederle evlenince öle olmuş üniverstede profesördü de kendisi hem rektörlükte yapmış bir havalar görsen herşeyi en iyi kendi bilir, evinde kadını çocuklara bakıcsı o kendi zahmet edip bir kere silmediği 5. kat camlarını ben küçücük halimle siliyorum dolam bile sarmazmış ne elleri tırnakları yeşil oluyormuş annesi sararmış rahmetli ona. Şimdi de yaşlanınca hem kadın var hafta iki kere geliyor yine kaynpederde herşeti ayağına getirir sözde hep hasta ama kuaföre maniküre hiç hasta değil Dedi zaten ben bakamam anca severim diye geçen bene diyor ki sezeryan şöle kötü ameliyat resmen kaç hafta yatarsın bebeğe kim bakar bana demior da ortaya konuşuyor başına klacak diye korkuyor sanırım kapı gibi annem var gelibakar bana. Eşime de dedim takma nasıl istersen öyle yap diyor. Ama çok laf yerim belli yani umrumda da değil bebeğim riske gireceğine ben acı çekerim hiç mühim değil yanii. Yine de tek cevap vermişliğim yoktur bu zamana kadar.
gözün aydın cnm.sor dr tabi işine bak tatlım.
canlarım aradım doktoru gelmene gerek yok dedi yarında olmasaydın o zaman gel demiştim dedi. Peki dedim neden geç oldu ilacı bırakınca bir hafta içinde olmam gerekmez miydi dedim yok bunda öyle bir kural yok genelde öylrdir ama geç olduğuda olur sorun olmaz dedi kayıtlarıma baktı sorun yokmuş zaten hormonlarda da gerek yok gelmene dedi ilaca da bugün başila hemen yine dedi öyle işte. Bu kutuda bitince gidicem arkidişlerim ohh rahatladımm ama yumurtlama da oldu mu ilacı kullanırken çok merak ediyorum. Ovular bu beni bekler regl biter bitmez başlıcam.
iyiyaptın tatlım hadi bakalım hayırlısı kullan bakalım sonra gelsin bebiklerrrrrrrrrrrrrr oooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
İnşallah canım ayy hiiç takmıcam valla yaa didim kocaya regl bitsin iki günde bir halvet dr öle önerdi eşime miktar ve yoğunlukta sorun olduğu için biriktirnek dasha iyiymiş hem 48 saat dayanyor sperm zaten. Ovud a koyu görünce sık olabilir ama düşmiciğim üzerine gerekeni yapcam ama takmıcam ne kadar başarılı olursam bu ilacı kullanırken sanmıyorum ya araştırdım çok gebe kalan yok hatta yumurtlama olmuyor olabilir ama dr olabilir dedi hatta regl gecikince gebe oabilirsin test yap bile dedi kısmet artık ne diyim.
tabi kısmet umutsuzluk yok kuzum. evetüst üste iyi değil birgün yap birgün tatil gene yap :) spermin hızı ve kalitesi artar artı 15 dkka halvetten önce türk kahvesi.hedefe çabuk varsın ben sizlerden umutluyum önümüzdeki 2 ay bilemedin 3 aya gebe görcem sizi inşallah.
kızlar ben çıkıyorum eşimde geldi işlerimiz yoğunki vallaha dejavum ben akşam giricem pcdeyim eşim çok yorukldum bugün kalalım diyo vdide varysa bahanesi sen işini erteleme ama kuzum gelebilirsen ben açık olurum yoksa yarına görüşürüz inş bitanem kızlar hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun görüşürüz hayırlı akşamalar
amin cnm hayırlıısı rabbim gönülen göre versin.kahve ağzına sürmüor benimki ya isteneye geldiklerinde bile içmedi ama ileri hızı sayısı çok iyi zaten şükür ki sadece rahmim geride benim bakalımm hayırlısı..
kızlar ben çıkıyorum eşimde geldi işlerimiz yoğunki vallaha dejavum ben akşam giricem pcdeyim eşim çok yorukldum bugün kalalım diyo vdide varysa bahanesi sen işini erteleme ama kuzum gelebilirsen ben açık olurum yoksa yarına görüşürüz inş bitanem kızlar hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun görüşürüz hayırlı akşamalar
amin cnm hayırlıısı rabbim gönülen göre versin.
görşürüz tatlım kolay gelsin.
günaydın herkse dejavum kalktık çıkıcaz şimdi eşimi bekliyorum ama öyle bir korku varki içimde söylemeden gitmek istemedim çıkmıycak yine aynı eşim aradığında negatif diyicek görürsün bak hiç içimdden gelmiyo gitmek öyle kokruyorum sonuçtan meleğim dua edin bana hayırlı haberleler geleyim öpüyorummmmmmmmmmm:18::18::18:
günaydın ben geldimmmmmmmmmmmmmm
elifim o ne kadar güzel bi test hadi insallah canım ya . inana cok istiyorum canımcın bi bebenin olmasını. ay hadi cabuk ögrenin sonucu ya catlıcam meraktan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?