Kaldığımız Yerden Her Telden..

gözün aydın cnm.sor dr tabi işine bak tatlım.

inş canım benim inş hayırlısı ise olsun değilse yine olmasın rabbim hayırlısını versin kuzucumsağolasın fıstığım Allah razı olsun

canlarım aradım doktoru gelmene gerek yok dedi yarında olmasaydın o zaman gel demiştim dedi. Peki dedim neden geç oldu ilacı bırakınca bir hafta içinde olmam gerekmez miydi dedim yok bunda öyle bir kural yok genelde öylrdir ama geç olduğuda olur sorun olmaz dedi kayıtlarıma baktı sorun yokmuş zaten hormonlarda da gerek yok gelmene dedi ilaca da bugün başila hemen yine dedi öyle işte. Bu kutuda bitince gidicem arkidişlerim ohh rahatladımm ama yumurtlama da oldu mu ilacı kullanırken çok merak ediyorum. Ovular bu beni bekler regl biter bitmez başlıcam.

iyiyaptın tatlım hadi bakalım hayırlısı kullan bakalım sonra gelsin bebiklerrrrrrrrrrrrrr oooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

iyiyaptın tatlım hadi bakalım hayırlısı kullan bakalım sonra gelsin bebiklerrrrrrrrrrrrrr oooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

İnşallah canım ayy hiiç takmıcam valla yaa didim kocaya regl bitsin iki günde bir halvet dr öle önerdi eşime miktar ve yoğunlukta sorun olduğu için biriktirnek dasha iyiymiş hem 48 saat dayanyor sperm zaten. Ovud a koyu görünce sık olabilir ama düşmiciğim üzerine gerekeni yapcam ama takmıcam ne kadar başarılı olursam bu ilacı kullanırken sanmıyorum ya araştırdım çok gebe kalan yok hatta yumurtlama olmuyor olabilir ama dr olabilir dedi hatta regl gecikince gebe oabilirsin test yap bile dedi kısmet artık ne diyim.

tabi kısmet umutsuzluk yok kuzum. evetüst üste iyi değil birgün yap birgün tatil gene yap :) spermin hızı ve kalitesi artar artı 15 dkka halvetten önce türk kahvesi.hedefe çabuk varsın ben sizlerden umutluyum önümüzdeki 2 ay bilemedin 3 aya gebe görcem sizi inşallah.

kahve ağzına sürmüor benimki ya isteneye geldiklerinde bile içmedi ama ileri hızı sayısı çok iyi zaten şükür ki sadece rahmim geride benim bakalımm hayırlısı..

kızlar ben çıkıyorum eşimde geldi işlerimiz yoğunki vallaha dejavum ben akşam giricem pcdeyim eşim çok yorukldum bugün kalalım diyo vdide varysa bahanesi sen işini erteleme ama kuzum gelebilirsen ben açık olurum yoksa yarına görüşürüz inş bitanem kızlar hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun görüşürüz hayırlı akşamalar

gelcem gelcem kuzum ben dr gidecektim ya regl oldum gitmicem duş alcaktım temizlencektim ama regliyken duş almam kesiyor benim kanamayı o yüzden ben eve gider kolaydan yemek yapar yer salonu halleder gelirim sende 9 dan önce gelemiyorsun zaten işim de ancak biter o zamana benim güzelim görüşrüüz öpüyorum..

kahve ağzına sürmüor benimki ya isteneye geldiklerinde bile içmedi ama ileri hızı sayısı çok iyi zaten şükür ki sadece rahmim geride benim bakalımm hayırlısı..
amin cnm hayırlıısı rabbim gönülen göre versin.

görşürüz tatlım kolay gelsin.

amin cnm hayırlıısı rabbim gönülen göre versin.

görşürüz tatlım kolay gelsin.

öyle canım tevekkül etmekten başka çare yok stres yapıp daha çok uzatıyoruz süreci herşey yine olacağına varıyor sonuçta tabii senin bebişine kardeş gelsin çok isteriz..

kızlar bunlarıda akşam yaptım eim dediki yap bakalım aynısı çıkarsa umutlanırız diye yaptım daha koyusu çıktı

günaydın herkse dejavum kalktık çıkıcaz şimdi eşimi bekliyorum ama öyle bir korku varki içimde söylemeden gitmek istemedim çıkmıycak yine aynı eşim aradığında negatif diyicek görürsün bak hiç içimdden gelmiyo gitmek öyle kokruyorum sonuçtan meleğim dua edin bana hayırlı haberleler geleyim öpüyorummmmmmmmmmm:18::18::18:

canım korkunu anlıuyorum hep böyle pozitifler gördün ovu da ve inancın kalmadı ama ben var olduğunu düşünüyorum öyle olmalı yani bu kyuluğun başka açıklaması olamaz yoksa regl belirtilerin mi başadı ondan mı umutsuz oldu böyle bitanem sen. İyi düşün iyi olsun canım dua edelim bol bol inan çok heyecanlıyım sabah kalkar kalmaz aklım sendeydi balım hayırlı haberler vereceksin inşallah hayırlısı neyse o olsun hakkımızda canım hiç olmazsa öğrende ona göre işlerini yoluna koy canım. Eğer ki yoksa neden ovu böyle o zaman dimi mümkün değil yanii.. Eşin mi öğrenecek sonucu gülüm..

Elifim hadi gel yaaa meraktan ölücem valla kalpten gidicem kaçta çıkacak bu sonuç yaaa beklemek ne kadar zorr offf.. Rabbim hayırlısını versin inallahhh...

günaydın ben geldimmmmmmmmmmmmmm
elifim o ne kadar güzel bi test hadi insallah canım ya . inana cok istiyorum canımcın bi bebenin olmasını. ay hadi cabuk ögrenin sonucu ya catlıcam meraktan.

günaydın ben geldimmmmmmmmmmmmmm
elifim o ne kadar güzel bi test hadi insallah canım ya . inana cok istiyorum canımcın bi bebenin olmasını. ay hadi cabuk ögrenin sonucu ya catlıcam meraktan.

bende çook merak ediyorum başıma ağrılar girdi yaaa ya yoksa diye çok korkuyorum ama herşeyde bir hayır vardır canım hayırlısı olsun..

ben geldim hamileyim diyemem değilimde diyermem of sonuçları bekliyorum kızlar şimdi gittik önce devlete smear sonuuçları için doktora gösterdim temiz dedi ama yara faktörü var adetin bitince gel dedi kan istedim günün geçmeden olmaz dedi bizde özele gittik medicala verdik 2 saate çıkıcak dedi 1 saat geçti gibi zatende işte eşim alıcak bakalım ne çıkıcak kızlar çok korkuyorum:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…