Kaldığımız Yerden Her Telden..

alla alla gıcıklar yaaa ne demek günün geçmeden alamam yaa.. Hayret birşey yanii kan herzaman daha önce çııkar idrarda sonra çıkar günün gelince idrarda çıkıyor zaten öncesind ekanda çıkar offf deli ederler adamı neyse kanı vermişsiniz özelde biraz para bayılmışsınızdır ama olsun demek bir saat kaldı anam ben öğle tatiline çıkıcam yaa.. Sen saat 12 de ara sor canım çıkar heralde.. Haber ver ben çıkmadan çatlarım benn ya da beklerimm artık..

yok canım adet belirtilerim yok tık yok yani anlamıyorum ki acaba bebekmi ama büyük korku var elimde değil off bakalım ne çıkıcak gülüm benim inş artık eğerki hayırlısı ise olur alırız haberi:18::18:canımıniçi kıyamam demek aklında ben oldum uyanır uyanmaz kalbi temiz arkadaşım inş içine doğan gerçekleşir meleğim inş hayırlısı ise
Elifim hadi gel yaaa meraktan ölücem valla kalpten gidicem kaçta çıkacak bu sonuç yaaa beklemek ne kadar zorr offf.. Rabbim hayırlısını versin inallahhh...
geldim geldim meleğim ancak geldim sadece burdan 40 dk yakın yol sürüyo önce devlete gittik sonra özele giderken bir dükkana girdik bayanıda eşimin polis olduğunu öğrenince kızını tehdit ediyolarmış onunla ilgilendi eşim sonra özele gittik kan verdik yol derken ancak geldik birde markete uğradık öyle işte balım
günaydın ben geldimmmmmmmmmmmmmm
elifim o ne kadar güzel bi test hadi insallah canım ya . inana cok istiyorum canımcın bi bebenin olmasını. ay hadi cabuk ögrenin sonucu ya catlıcam meraktan.

melisam güüm benim inş canım arkadaşım eğerki hayırlısı ise rabbim nasip etsin verdim kanı geldim ama çok korkuyorum ovular kızarmadanda öteye geçti ama hadi hayırlısı diyoruz artık balım

korkman normal canım yok demelerinden korkuyorsun elbette bende olsam korkardım. İmşallah gerçekleşir canım yaaa off valla çok heyecanlıyım yaa.. Baya da yol varmış canım ya sziin orası da mahrumiyet bölgesi gibi yanii neyse ki bizim burada her yer hastane evimin yakınında iki hastane var biri 10 dk mesafe arabayla biri evimden de gözüküyor gittiğim dr ise acıbadem de o da işyerinden de evden de 15 dk bişi arabayla uçarım ben hemen yanii.. Valla
o ovuları kırarım ben eğer çıkmazsa heee.. Ahh bir çıksın bir çıksın bak nasıl kutlamalar yapcem beenn ilk hediyeside benden kuzumunn..

hee gülüm sorma vallaha günün geçsin diyo çokta tın gittim verdim 45 tlmiş ama sigorta diye 35 tl dedi bayan ama eşim polis diye 30tl aldılar azdaha uğraşsak beleşe gelecekti sanırsam indirim oluyomuş polis eşlerine aman gitsin acımambalım yeterki sonuç hayırlı olsun iyi olsun bakalım eşim alıcak işte bende bekliyorum 12 olsun ararım vallaha ama ya çıkmazsa gülüm ne yapıcam ben :44::44:

devlet hastaneleri böyle pislik cıkartıyo işte illaha günün gececek bi hafta halan sankim cok maliyetli bi testte gerizekalılar işte ya. amanın 12 ye az kaldı kıs hadi elifim tam gaz ileriiiiiiiiiiiiiiiiii insallah canım ya .

bizim burada da 50 tl acilde sigorta indirimi olur mu burada bilmiyorum. Canımm öğrenm olacaksın bak işlerin olmasa yaptır demezdim gecikmeyi bekle derdim ama ona göre işegüce koyulacaksın sende yoksa da Allah'tan hayırlı zamanda hayırlısı dileyeceğiz gülüm umut kesmek yok hemen. Bak sen derdin belirtilerim başladı regl olcam olurdun da şimdi öyle birşey de yok. Ovulasyonlar zaten kırmızı değil borde daha ne olacak bimiyorun ben şoka uğrarım o kesin yanii..

o iki saat var ya bi ay beklemekten inan daha zor vakit gecmek bilmiyo patlıcak bomba gibi ole bekleniyo vallahi.
aman sonuc iyi olsunda bekle elifim ya insallah canım ya su hayırlı günde insallah en güzel haberler gelir bi denem.

sorma balım ya yol uzun bizim uzak kalıyo baya gittik geldik ama işte şimdi sonuç korkusu var hayırlısı olsun diyorum yine üzülürüm çıkmazsa ama demekki hayırlısı derim artık beklemekten başka çaremiz yok kan verirken bayan diyoki kaç günün geçti geçmedi diyorum dediki baya heyecanlıyız baba adayına bakarmısınız diyo eşim konuşamadı artık o zaman müjdemi isterim dedi bayan istediğin müjde olsun dedim hayırlısı ise çıksında üzülmeyin daha yaşın kaç dedi 23 dedim oo küçüksün olur dedi ne bu heyecan dedi aldı kanı kalktım bantı yapıştıradan işte dur kız ne duraksıszsın durmuyosun yerinde diyo güüyo ah ah dedim 1 yıldır bu durumu kaç kere yaşadım bilsen dedim güldü hayırlısı dedi sizin orda iyimiş be meleğim yakın burası arabası olana iyi işte aşağılarda ev tutalım dedik sırf bu yüzden acil olsa gidemiyoruz ama omadı nasip burdanmış yine meleğim benim canım arkidişim bilmezmiyim sevineceğini biz seninle bir bedende bütün olduk sen baana nasılsan iananki bende sana öyleyim oğu kişiyle öyleyiz birlikte mutluluğumuz üzüntümüz rabbim sonumuzu hakkımzda hayırlısını her şeyin iyisini versin inş fıstığım AMİNNNNNNNNN

ben dün ne yaptım bi bilseniz. üç saat zor zar çişimi tuttum ovucan için. bu arada netten yıldönümü için aksam yemegi bakıyodum biiyer buldum indirimli ha dedim hemen alıyım. restauranı aradımki fırsatlardan alınman yemekleri haftasonu kabul etmiyolarmıs cok sinirlendim bagırdım cagırdım adama kapattım teli sonra sinirle kendimi klazotten kalkarken buldum. yapmısım banada sifonu cekmek kaldı

Selam Kızlar,

Nasılsınız? Elifim dayanamamışsın yine :)
Hakkında hayırlısı bitanesi
a.slm fıstığımhoşgeldin evet dayanamadım ama taşınıcaz yaa tedirli olayım varsada bilelim yoksada umudu keselim dedik gülüüm az kaldı belli olsun inş hayırlısı isee
sorma gülüm yaa gıcıklar idrardan erken çıkan kan hala geçsin diyo saçmalık zaten çıktım hemen yanından gittik özele işte bakalım ne çıkıcak gülüm:18:
elifim canım sabah bi gebelik yapsaydın kıs hastaneye gitmeden.:26::26:
geldiğimde yaptım balım var çıktı ama izi belli yani öyle ahım şahım bir çizgi değil ama belli haifften var gibi işte bitanem
Eki Görüntüle 420918

Elif kafan dağılsın benim ovulara bak sen 13-14-16-17 günler bunlar 15i bulamadım ama oda 16 gibi idi.
hıım iyimiş gülüm değerledndirdinmi diye sormıycam çünkü sen 38 derece ateşle bile halvete giren bayensiin birbirlerine yakın balım güzel çıkmışlaryaa birgünden birşey olmaz derlerki 2 günde bir ilişki olunca zaten boşa giden gün kalmıyo yani balım inş bu ay hayırlısı ile gelir bebişin :18:
öyle dedi bayan balım bende ilk defa duyuyorum yani polis eşimne hep vardı 10 tl di hemde ama artık 5 tl olmuş iştte sorma balım çıkmazsa bu testleri yakarım vallahaaa
o iki saat var ya bi ay beklemekten inan daha zor vakit gecmek bilmiyo patlıcak bomba gibi ole bekleniyo vallahi.
aman sonuc iyi olsunda bekle elifim ya insallah canım ya su hayırlı günde insallah en güzel haberler gelir bi denem.

aynen öyle melisam geçmiyo yaa hala birşey yemedim heyecandan daha çok korkudan ama off aksini düündükçe öküz oturuyo boğazıma yok yok cameş

aynen bu şekilde gülüyorum tutamıoyrum kendimi Allah seni ne ypmasın emi dimek kalktın anam yazık kız 3 saate aferin sana aklı havi arkidişim bak hala gülüyorum yaaaa:120:

bunlarıda geldiğimde yaptım kzıalr aynı yine koyu bakalım neçıkıcak hiç adet belirtimde yok belimde ki ağerı çok fazla göğüslerde tık yok günler öncesinde başlayan ben hala tık yok:44::44:

aynen bu şekilde gülüyorum tutamıoyrum kendimi Allah seni ne ypmasın emi dimek kalktın anam yazık kız 3 saate aferin sana aklı havi arkidişim bak hala gülüyorum yaaaa:120:

essekoglu essek adanm ya işte cişimde bosa gitti onun yüzünden.ama o anı görcektiniz hiç biseyin farkında degilim sinirden ben ne zaman oturdum da ne zaman döndüm sifonu cekmeye bi baktım anaaaaaaaaaaaaaaaaaa nettim ben dedim ve sifona elim zor gitti vallahi.

iyi kadınmış bak seni sainleştirmeye çalışmış. Tabii yaşın küçük balım ya ben senin yaşındaylen daha evlenmemiştim bile. 24 yaşımdaylen evlendim ben 5 senede evleneli olacak işte eylülde ben zaten ocakta 29 yaşıma girdim ben napıyım yaa güzelimm.. Da dur bakalım diyorum ya hep Allah hayırlı zamanda hayırlısını versin canımm.Bak benij yiğenim 1 sene sonunda gebe kaldı hatta o kadar bile değil. 7.5 aylık doğdu bebeği bir sürü sorunlar yaşadı 4 aydır hastanedeydi bebeği onarın oradada teşekküllü hastane yok eşinin akrabasında kaldı onca ay git gel, emziremedi bile işte çıktı da öyle ama bi sorunla. Göbak fıtığ olmuş ameliyat etmişler bağırsaklarında soerun vatmış anlamamışlar onca ay çocuk şişince falan anlamışlar yanii kolonoskopi yapmışlar sinirleri yok bağırsağın demişler başka dr yk öyle bişi demiş ama kıza daha gençsiniz yine olur, Allah oacaklara ömür versin bile demiş yanii düşün şimdi evde bebek bağırsakları şu an dışarıda bir tek o alabiliyor altını torba gibi birşey bağlı ona yapıyormuş ay çok zor canım yaa.. Bu da be bnim sınavımmış abla diyor ne yapsın sütü kesilmiş üzüntüden zayıflamış bitmiş göremedim bende memlekette oturuorlar öyle işte canım herzaman hayırlısı olsun..

ayy çok güldüm yaaa ne diyim sana kızım ya gitti o kadar çiş boşa demek ki neymiş birşey yapacağımız zaman önce cişimizi yapıcaz sonra yapıcaz yanii nese yine tut bari..

Elifimm 15 dk sonra ara 12 de bak ben çıkmadan gülüm ya kaçta verdin kanı 12 de doluyor mu 2 saat 10 dk ile falan bişi olmaz ya çıkmışsa çıkmıştır öğrenitim yeneğe gitmedenn yoksa yemek yiyemem valla ben hemende damlarım buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…