- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #5.861
ben geldim hamileyim diyemem değilimde diyermem of sonuçları bekliyorum kızlar şimdi gittik önce devlete smear sonuuçları için doktora gösterdim temiz dedi ama yara faktörü var adetin bitince gel dedi kan istedim günün geçmeden olmaz dedi bizde özele gittik medicala verdik 2 saate çıkıcak dedi 1 saat geçti gibi zatende işte eşim alıcak bakalım ne çıkıcak kızlar çok korkuyorum:18::18::18:
yok canım adet belirtilerim yok tık yok yani anlamıyorum ki acaba bebekmi ama büyük korku var elimde değil off bakalım ne çıkıcak gülüm benim inş artık eğerki hayırlısı ise olur alırız haberi:18::18:canım korkunu anlıuyorum hep böyle pozitifler gördün ovu da ve inancın kalmadı ama ben var olduğunu düşünüyorum öyle olmalı yani bu kyuluğun başka açıklaması olamaz yoksa regl belirtilerin mi başadı ondan mı umutsuz oldu böyle bitanem sen. İyi düşün iyi olsun canım dua edelim bol bol inan çok heyecanlıyım sabah kalkar kalmaz aklım sendeydi balım hayırlı haberler vereceksin inşallah hayırlısı neyse o olsun hakkımızda canım hiç olmazsa öğrende ona göre işlerini yoluna koy canım. Eğer ki yoksa neden ovu böyle o zaman dimi mümkün değil yanii.. Eşin mi öğrenecek sonucu gülüm..
geldim geldim meleğim ancak geldim sadece burdan 40 dk yakın yol sürüyo önce devlete gittik sonra özele giderken bir dükkana girdik bayanıda eşimin polis olduğunu öğrenince kızını tehdit ediyolarmış onunla ilgilendi eşim sonra özele gittik kan verdik yol derken ancak geldik birde markete uğradık öyle işte balımElifim hadi gel yaaa meraktan ölücem valla kalpten gidicem kaçta çıkacak bu sonuç yaaa beklemek ne kadar zorr offf.. Rabbim hayırlısını versin inallahhh...
günaydın ben geldimmmmmmmmmmmmmm
elifim o ne kadar güzel bi test hadi insallah canım ya . inana cok istiyorum canımcın bi bebenin olmasını. ay hadi cabuk ögrenin sonucu ya catlıcam meraktan.
yok canım adet belirtilerim yok tık yok yani anlamıyorum ki acaba bebekmi ama büyük korku var elimde değil off bakalım ne çıkıcak gülüm benim inş artık eğerki hayırlısı ise olur alırız haberi:18::18:canımıniçi kıyamam demek aklında ben oldum uyanır uyanmaz kalbi temiz arkadaşım inş içine doğan gerçekleşir meleğim inş hayırlısı ise
geldim geldim meleğim ancak geldim sadece burdan 40 dk yakın yol sürüyo önce devlete gittik sonra özele giderken bir dükkana girdik bayanıda eşimin polis olduğunu öğrenince kızını tehdit ediyolarmış onunla ilgilendi eşim sonra özele gittik kan verdik yol derken ancak geldik birde markete uğradık öyle işte balım
melisam güüm benim inş canım arkadaşım eğerki hayırlısı ise rabbim nasip etsin verdim kanı geldim ama çok korkuyorum ovular kızarmadanda öteye geçti ama hadi hayırlısı diyoruz artık balım
hee gülüm sorma vallaha günün geçsin diyo çokta tın gittim verdim 45 tlmiş ama sigorta diye 35 tl dedi bayan ama eşim polis diye 30tl aldılar azdaha uğraşsak beleşe gelecekti sanırsam indirim oluyomuş polis eşlerine aman gitsin acımambalım yeterki sonuç hayırlı olsun iyi olsun bakalım eşim alıcak işte bende bekliyorum 12 olsun ararım vallaha ama ya çıkmazsa gülüm ne yapıcam ben :44::44:alla alla gıcıklar yaaa ne demek günün geçmeden alamam yaa.. Hayret birşey yanii kan herzaman daha önce çııkar idrarda sonra çıkar günün gelince idrarda çıkıyor zaten öncesind ekanda çıkar offf deli ederler adamı neyse kanı vermişsiniz özelde biraz para bayılmışsınızdır ama olsun demek bir saat kaldı anam ben öğle tatiline çıkıcam yaa.. Sen saat 12 de ara sor canım çıkar heralde.. Haber ver ben çıkmadan çatlarım benn ya da beklerimm artık..
alla alla gıcıklar yaaa ne demek günün geçmeden alamam yaa.. Hayret birşey yanii kan herzaman daha önce çııkar idrarda sonra çıkar günün gelince idrarda çıkıyor zaten öncesind ekanda çıkar offf deli ederler adamı neyse kanı vermişsiniz özelde biraz para bayılmışsınızdır ama olsun demek bir saat kaldı anam ben öğle tatiline çıkıcam yaa.. Sen saat 12 de ara sor canım çıkar heralde.. Haber ver ben çıkmadan çatlarım benn ya da beklerimm artık..
hee gülüm sorma vallaha günün geçsin diyo çokta tın gittim verdim 45 tlmiş ama sigorta diye 35 tl dedi bayan ama eşim polis diye 30tl aldılar azdaha uğraşsak beleşe gelecekti sanırsam indirim oluyomuş polis eşlerine aman gitsin acımambalım yeterki sonuç hayırlı olsun iyi olsun bakalım eşim alıcak işte bende bekliyorum 12 olsun ararım vallaha ama ya çıkmazsa gülüm ne yapıcam ben :44::44:
korkman normal canım yok demelerinden korkuyorsun elbette bende olsam korkardım. İmşallah gerçekleşir canım yaaa off valla çok heyecanlıyım yaa.. Baya da yol varmış canım ya sziin orası da mahrumiyet bölgesi gibi yanii neyse ki bizim burada her yer hastane evimin yakınında iki hastane var biri 10 dk mesafe arabayla biri evimden de gözüküyor gittiğim dr ise acıbadem de o da işyerinden de evden de 15 dk bişi arabayla uçarım ben hemen yanii.. Valla
o ovuları kırarım ben eğer çıkmazsa heee.. Ahh bir çıksın bir çıksın bak nasıl kutlamalar yapcem beenn ilk hediyeside benden kuzumunn..
a.slm fıstığımhoşgeldin evet dayanamadım ama taşınıcaz yaa tedirli olayım varsada bilelim yoksada umudu keselim dedik gülüüm az kaldı belli olsun inş hayırlısı iseeSelam Kızlar,
Nasılsınız? Elifim dayanamamışsın yine :)
Hakkında hayırlısı bitanesi
sorma gülüm yaa gıcıklar idrardan erken çıkan kan hala geçsin diyo saçmalık zaten çıktım hemen yanından gittik özele işte bakalım ne çıkıcak gülüm:18:devlet hastaneleri böyle pislik cıkartıyo işte illaha günün gececek bi hafta halan sankim cok maliyetli bi testte gerizekalılar işte ya. amanın 12 ye az kaldı kıs hadi elifim tam gaz ileriiiiiiiiiiiiiiiiii insallah canım ya .
geldiğimde yaptım balım var çıktı ama izi belli yani öyle ahım şahım bir çizgi değil ama belli haifften var gibi işte bitanemelifim canım sabah bi gebelik yapsaydın kıs hastaneye gitmeden.:26::26:
hıım iyimiş gülüm değerledndirdinmi diye sormıycam çünkü sen 38 derece ateşle bile halvete giren bayensiinEki Görüntüle 420918
Elif kafan dağılsın benim ovulara bak sen 13-14-16-17 günler bunlar 15i bulamadım ama oda 16 gibi idi.
öyle dedi bayan balım bende ilk defa duyuyorum yani polis eşimne hep vardı 10 tl di hemde ama artık 5 tl olmuş iştte sorma balım çıkmazsa bu testleri yakarım vallahaaabizim burada da 50 tl acilde sigorta indirimi olur mu burada bilmiyorum. Canımm öğrenm olacaksın bak işlerin olmasa yaptır demezdim gecikmeyi bekle derdim ama ona göre işegüce koyulacaksın sende yoksa da Allah'tan hayırlı zamanda hayırlısı dileyeceğiz gülüm umut kesmek yok hemen. Bak sen derdin belirtilerim başladı regl olcam olurdun da şimdi öyle birşey de yok. Ovulasyonlar zaten kırmızı değil borde daha ne olacak bimiyorun ben şoka uğrarım o kesin yanii..
o iki saat var ya bi ay beklemekten inan daha zor vakit gecmek bilmiyo patlıcak bomba gibi ole bekleniyo vallahi.
aman sonuc iyi olsunda bekle elifim ya insallah canım ya su hayırlı günde insallah en güzel haberler gelir bi denem.
ben dün ne yaptım bi bilseniz. üç saat zor zar çişimi tuttum ovucan için. bu arada netten yıldönümü için aksam yemegi bakıyodum biiyer buldum indirimli ha dedim hemen alıyım. restauranı aradımki fırsatlardan alınman yemekleri haftasonu kabul etmiyolarmıs cok sinirlendim bagırdım cagırdım adama kapattım teli sonra sinirle kendimi klazotten kalkarken buldum. yapmısım banada sifonu cekmek kaldı
aynen bu şekilde gülüyorum tutamıoyrum kendimi Allah seni ne ypmasın emi dimek kalktın anam yazık kız 3 saate aferin sana aklı havi arkidişim bak hala gülüyorum yaaaa:120:
sorma balım ya yol uzun bizim uzak kalıyo baya gittik geldik ama işte şimdi sonuç korkusu var hayırlısı olsun diyorum yine üzülürüm çıkmazsa ama demekki hayırlısı derim artık beklemekten başka çaremiz yok kan verirken bayan diyoki kaç günün geçti geçmedi diyorum dediki baya heyecanlıyız baba adayına bakarmısınız diyo eşim konuşamadı artık o zaman müjdemi isterim dedi bayan istediğin müjde olsun dedim hayırlısı ise çıksında üzülmeyin daha yaşın kaç dedi 23 dedim oo küçüksün olur dedi ne bu heyecan dedi aldı kanı kalktım bantı yapıştıradan işte dur kız ne duraksıszsın durmuyosun yerinde diyo güüyo ah ah dedim 1 yıldır bu durumu kaç kere yaşadım bilsen dedim güldü hayırlısı dedi sizin orda iyimiş be meleğim yakın burası arabası olana iyi işte aşağılarda ev tutalım dedik sırf bu yüzden acil olsa gidemiyoruz ama omadı nasip burdanmış yine meleğim benim canım arkidişim bilmezmiyim sevineceğini biz seninle bir bedende bütün olduk sen baana nasılsan iananki bende sana öyleyim oğu kişiyle öyleyiz birlikte mutluluğumuz üzüntümüz rabbim sonumuzu hakkımzda hayırlısını her şeyin iyisini versin inş fıstığım AMİNNNNNNNNN
ben dün ne yaptım bi bilseniz. üç saat zor zar çişimi tuttum ovucan için. bu arada netten yıldönümü için aksam yemegi bakıyodum biiyer buldum indirimli ha dedim hemen alıyım. restauranı aradımki fırsatlardan alınman yemekleri haftasonu kabul etmiyolarmıs cok sinirlendim bagırdım cagırdım adama kapattım teli sonra sinirle kendimi klazotten kalkarken buldum. yapmısım banada sifonu cekmek kaldı
Eki Görüntüle 420926 Eki Görüntüle 420927 Eki Görüntüle 420928 Eki Görüntüle 420929 bunlarıda geldiğimde yaptım kzıalr aynı yine koyu bakalım neçıkıcak hiç adet belirtimde yok belimde ki ağerı çok fazla göğüslerde tık yok günler öncesinde başlayan ben hala tık yok:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?