- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #5.881
Alahım yarabbim elimi sifona attım diyo yakalarsın belki manyek kız seni vallaha yaa kız yazık oldu hakişkten sen o çişleri nasıl tutyuyorsun fedakarlıklarla çay içmayerek kahve içmeyerek oy yavrum üzüldüm şimcikessekoglu essek adanm ya işte cişimde bosa gitti onun yüzünden.ama o anı görcektiniz hiç biseyin farkında degilim sinirden ben ne zaman oturdum da ne zaman döndüm sifonu cekmeye bi baktım anaaaaaaaaaaaaaaaaaa nettim ben dedim ve sifona elim zor gitti vallahi.
iyi kadınmış bak seni sainleştirmeye çalışmış. Tabii yaşın küçük balım ya ben senin yaşındaylen daha evlenmemiştim bile. 24 yaşımdaylen evlendim ben 5 senede evleneli olacak işte eylülde ben zaten ocakta 29 yaşıma girdim ben napıyım yaa güzelimm.. Da dur bakalım diyorum ya hep Allah hayırlı zamanda hayırlısını versin canımm.Bak benij yiğenim 1 sene sonunda gebe kaldı hatta o kadar bile değil. 7.5 aylık doğdu bebeği bir sürü sorunlar yaşadı 4 aydır hastanedeydi bebeği onarın oradada teşekküllü hastane yok eşinin akrabasında kaldı onca ay git gel, emziremedi bile işte çıktı da öyle ama bi sorunla. Göbak fıtığ olmuş ameliyat etmişler bağırsaklarında soerun vatmış anlamamışlar onca ay çocuk şişince falan anlamışlar yanii kolonoskopi yapmışlar sinirleri yok bağırsağın demişler başka dr yk öyle bişi demiş ama kıza daha gençsiniz yine olur, Allah oacaklara ömür versin bile demiş yanii düşün şimdi evde bebek bağırsakları şu an dışarıda bir tek o alabiliyor altını torba gibi birşey bağlı ona yapıyormuş ay çok zor canım yaa.. Bu da be bnim sınavımmış abla diyor ne yapsın sütü kesilmiş üzüntüden zayıflamış bitmiş göremedim bende memlekette oturuorlar öyle işte canım herzaman hayırlısı olsun..
ben dün ne yaptım bi bilseniz. üç saat zor zar çişimi tuttum ovucan için. bu arada netten yıldönümü için aksam yemegi bakıyodum biiyer buldum indirimli ha dedim hemen alıyım. restauranı aradımki fırsatlardan alınman yemekleri haftasonu kabul etmiyolarmıs cok sinirlendim bagırdım cagırdım adama kapattım teli sonra sinirle kendimi klazotten kalkarken buldum. yapmısım banada sifonu cekmek kaldı
a.slm fıstığımhoşgeldin evet dayanamadım ama taşınıcaz yaa tedirli olayım varsada bilelim yoksada umudu keselim dedik gülüüm az kaldı belli olsun inş hayırlısı isee
hıım iyimiş gülüm değerledndirdinmi diye sormıycam çünkü sen 38 derece ateşle bile halvete giren bayensiinbirbirlerine yakın balım güzel çıkmışlaryaa birgünden birşey olmaz derlerki 2 günde bir ilişki olunca zaten boşa giden gün kalmıyo yani balım inş bu ay hayırlısı ile gelir bebişin :18:
sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün kuşum.
kuzucum ne olur çok heyecan yapma, Rabbim en hayırlı şekilde güldürsün yüzünü.
ben ovucanların resmini dün çektiğimden en koyusu 17.gün gibi gözüküyor ama aslında 15-16-17 aynı koyulukta idi. 13-15-16 da halvet oldu 17de ne bende ne eşimde hal kalmamıştı. Şu an sol kasığımda ağrı var, adet ağrısı ben bu ağrıyı biliyorum yumurtlama ağrısı bu daha önce de oluyordu. Anlamadım gitti madem 18. gün yumurtluyorum bu ovucan taaa 3 gün önceden nasıl kızarıyor. Normalde ovucan kızardıktan 24 ila 36 saat sonrasında olmuyormu yumurtlama, demekki daha uzun süre sonra oluyormuş bunu öğrenmiş oldum bu ay. valla hakkımızda hayırlısı olsun ama benim ovucanlara hiç güvenim kalmadı bu ay itibari ile.
bana yumurta demeyin ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kıslar kahvaltı yaptım bi kayısı kıvamında yumurta yedim bi midem bulandı haşlla kendimi zor tutuyorum ya hapta içtim bosa gitmesin diye zorluyorum kendimi. bide dünden beri gögsüm o kadar hassaslastıkıi sişkinlik hiç yok ama koltuk altı kısımları febna su an klavyede yazarken bile kolum deyiyo ya acayip acıyo lennnnnnnnnnnnnn.
Elifimm 15 dk sonra ara 12 de bak ben çıkmadan gülüm ya kaçta verdin kanı 12 de doluyor mu 2 saat 10 dk ile falan bişi olmaz ya çıkmışsa çıkmıştır öğrenitim yeneğe gitmedenn yoksa yemek yiyemem valla ben hemende damlarım buraya
bana yumurta demeyin ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bakım benim bi hikayemle yarım saat uctu gitti iste haydi elif haydi elif haydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
tam zamanı tam zamanı simdi bombayı patlat bekliyoz.
dejavum sende kutlama havai fisekmi patlatırsın ne patlatırsan patlat gsarti müjdeden sonra. bana kalırsa bişi patlatırım apısıp kalırsınız bak. keci gibi ya da ninenin orta parmagı gibi
evet gülüm ama eşimi aradım rapor ysıxoyurm çıkıcam dedi bekliyorum bitanemmm
kıslar ya kevser kesin hamilemi kanda cıktımı pozitif kactır soracam unutuyorum yavvvvvvvvvvv:122::122::122:
niye lennnnnnnnnnnnnnnn tiksincmi. bi arkadas vardı günde 3 yada 4 tane yiyodu yavvvvvvvvvvvvvvv. senmiydin kıs o yoksam.
ay sen zehirlenmitşin dimi yumurtadan mı zehirlendin yoksa amanın tehlikeli valla baya bir süre uzak durursun o zaman..
Elifin şunca zamandır yazmamış olması sonuç almak için çaba içinde olduğunu gösteriyor olabilir mi acaba
sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün kuşum.
kuzucum ne olur çok heyecan yapma, Rabbim en hayırlı şekilde güldürsün yüzünü.
ben ovucanların resmini dün çektiğimden en koyusu 17.gün gibi gözüküyor ama aslında 15-16-17 aynı koyulukta idi. 13-15-16 da halvet oldu 17de ne bende ne eşimde hal kalmamıştı. Şu an sol kasığımda ağrı var, adet ağrısı ben bu ağrıyı biliyorum yumurtlama ağrısı bu daha önce de oluyordu. Anlamadım gitti madem 18. gün yumurtluyorum bu ovucan taaa 3 gün önceden nasıl kızarıyor. Normalde ovucan kızardıktan 24 ila 36 saat sonrasında olmuyormu yumurtlama, demekki daha uzun süre sonra oluyormuş bunu öğrenmiş oldum bu ay. valla hakkımızda hayırlısı olsun ama benim ovucanlara hiç güvenim kalmadı bu ay itibari ile.
hemen yakın hstane eşime gülüm karşısında sayılır alıcak ama işte cumaya geçerken yolumun üstü alırım ararım diyo yani son yarım saat var yok :26:eşin gidip mi alacak sonucu canım ya telefonda öğrenilmiyor mu bu eşinin gitmesi uzun sürer yaa..
git sen gülüm git yemeğini yee eşim yarım saate alo diyicek artık geçmiyo saat bitanem gelirsin inş kutlarız meleğim afiyet bal şeker olsunEliiff eşim geliyor yaa ben çıkıyorum offf yaa..Erken gelicem ama hemen yemeği yiyip gelicemm gülümm dayanamam valla yemeğimi yerim annemle konuşurum gelirim gülüm..
Şiişşttt Melisaaa bak havai fişek falan patlatma ben yokken ben hazırladım bekleyin nann benii ona göre heee... Moonum nerede yaaa... Gitmek zorundayım arkidşilerrrr iyi haberler alayım dönüşte İnşallahhh..
Elifin şunca zamandır yazmamış olması sonuç almak için çaba içinde olduğunu gösteriyor olabilir mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?