Kaldığımız Yerden Her Telden..

Elifimm 15 dk sonra ara 12 de bak ben çıkmadan gülüm ya kaçta verdin kanı 12 de doluyor mu 2 saat 10 dk ile falan bişi olmaz ya çıkmışsa çıkmıştır öğrenitim yeneğe gitmedenn yoksa yemek yiyemem valla ben hemende damlarım buraya

Alahım yarabbim elimi sifona attım diyo yakalarsın belki manyek kız seni vallaha yaa kız yazık oldu hakişkten sen o çişleri nasıl tutyuyorsun fedakarlıklarla çay içmayerek kahve içmeyerek oy yavrum üzüldüm şimcik

evet güler yüzlü kadındı sağolsun iyi geldi açıkçası ama dılardan bakılınca heyecanım belliymiş onu anladım hayırlısı artık yaşım küçük evet balım ama 1 yılı geçiyo ya o korkutuyo yani bakalım artık bitanem Allahım drmansız dert vermsin ak neler yaşamaışlar yaa üzüldüm meleğim rabbim herşeyin hayırlısını verin çok geçmiş olsun bir daha yaşatmasın inş balım

sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün kuşum.

kuzucum ne olur çok heyecan yapma, Rabbim en hayırlı şekilde güldürsün yüzünü.

ben ovucanların resmini dün çektiğimden en koyusu 17.gün gibi gözüküyor ama aslında 15-16-17 aynı koyulukta idi. 13-15-16 da halvet oldu 17de ne bende ne eşimde hal kalmamıştı. Şu an sol kasığımda ağrı var, adet ağrısı ben bu ağrıyı biliyorum yumurtlama ağrısı bu daha önce de oluyordu. Anlamadım gitti madem 18. gün yumurtluyorum bu ovucan taaa 3 gün önceden nasıl kızarıyor. Normalde ovucan kızardıktan 24 ila 36 saat sonrasında olmuyormu yumurtlama, demekki daha uzun süre sonra oluyormuş bunu öğrenmiş oldum bu ay. valla hakkımızda hayırlısı olsun ama benim ovucanlara hiç güvenim kalmadı bu ay itibari ile.

kıslar kahvaltı yaptım bi kayısı kıvamında yumurta yedim bi midem bulandı haşlla kendimi zor tutuyorum ya hapta içtim bosa gitmesin diye zorluyorum kendimi. bide dünden beri gögsüm o kadar hassaslastıkıi sişkinlik hiç yok ama koltuk altı kısımları febna su an klavyede yazarken bile kolum deyiyo ya acayip acıyo lennnnnnnnnnnnnn.

bakım benim bi hikayemle yarım saat uctu gitti iste haydi elif haydi elif haydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
tam zamanı tam zamanı simdi bombayı patlat bekliyoz.
dejavum sende kutlama havai fisekmi patlatırsın ne patlatırsan patlat gsarti müjdeden sonra. bana kalırsa bişi patlatırım apısıp kalırsınız bak. keci gibi ya da ninenin orta parmagı gibi

canım yaaa hala daha düşünyorum acaba bir sürpriz olabilir mi diye inşallah yaaa canımm belli olmaz bu işler sen ağır şeyler yemem canım madem miden bulanıyor hafif ye tuzlu peynir zeytin domates salatalık ahzırla öyle ye canım benimm..

evet gülüm ama eşimi aradım rapor ysıxoyurm çıkıcam dedi bekliyorum bitanemmm

bana yumurta demeyin ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ay sen zehirlenmitşin dimi yumurtadan mı zehirlendin yoksa amanın tehlikeli valla baya bir süre uzak durursun o zaman..

Tabii ki de patlatcan kızım ahzırladım bile masaüstüme kopyaladım kızım hazırlıklarım tam gaz yanii ne diyon seenn... Vala anlamam eğer öğle tatilindeyken öğrenirse beni bekleyin ben patlacam ya sözüm var

niye lennnnnnnnnnnnnnnn tiksincmi. bi arkadas vardı günde 3 yada 4 tane yiyodu yavvvvvvvvvvvvvvv. senmiydin kıs o yoksam.

ay sen zehirlenmitşin dimi yumurtadan mı zehirlendin yoksa amanın tehlikeli valla baya bir süre uzak durursun o zaman..

evet ben yumurtadan zehirlendim daha salı günü, her yumurta muhabbetinde midem bulanıyor başım dönmeye başlıyor vallahi

Eliiff eşim geliyor yaa ben çıkıyorum offf yaa..Erken gelicem ama hemen yemeği yiyip gelicemm gülümm dayanamam valla yemeğimi yerim annemle konuşurum gelirim gülüm..

Şiişşttt Melisaaa bak havai fişek falan patlatma ben yokken ben hazırladım bekleyin nann benii ona göre heee... Moonum nerede yaaa... Gitmek zorundayım arkidşilerrrr iyi haberler alayım dönüşte İnşallahhh..

heyecanda korkuda birlikte yşıyorumt tabiki rabbbim hayırlısını versinn olmazsa üzülürüm ama çok değil canımız sağolsun ne yapalım rabbimin takdiri yeterki hayırlısı olsun ivettt iyi değerlendirmişşinn ama inankişi adet ağrısı diyosun ya inanırım çümkü bende geçen aylarda öyle dedim asebm derdiki hamiliek de aynı belirti ama yok derdim bu sefer yok ya adetim gecikecek ki erken yumurtlma oldu 13.14 günlerde yada bebek artık hayırlsıı olsun cümlemizin hakkında balısı

eşin gidip mi alacak sonucu canım ya telefonda öğrenilmiyor mu bu eşinin gitmesi uzun sürer yaa..
hemen yakın hstane eşime gülüm karşısında sayılır alıcak ama işte cumaya geçerken yolumun üstü alırım ararım diyo yani son yarım saat var yok :26:
git sen gülüm git yemeğini yee eşim yarım saate alo diyicek artık geçmiyo saat bitanem gelirsin inş kutlarız meleğim afiyet bal şeker olsun
Elifin şunca zamandır yazmamış olması sonuç almak için çaba içinde olduğunu gösteriyor olabilir mi acaba

sorma balım arıyorum eşimi birde ailemden atrayanar oluyo biliyolar yaa ne oldu diye telim susmuyo vallaha :18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…