- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #5.901
Benn gidiyorummm :18::18: hemen gelcem yemek yiyip amaaa...
aramasın kimse yaaaa, zaten garip bir ruh hali içindesin iyice baskı altına gireceksin vallahi. Kapat telefonunu dicem kocanın araması gerek haber almak için.
vallahi ben böyle durumlarda hiç aramam nasılsa her halükarda o beni arar diye beklerim, baskı yaratmaya gerek yok dimi ama.
kasık agrım yine abasladı yav hadi yav adet olceksem oluyum gari. daha onceki adetime göre 5 gün var hiç böle olmazdı benim. acaba yumurtamın biri kafam kadar oldugu içinmi sancılanıyorum yavvvvvvvvvvvv.
bu acabalara baslıcam artık ya neyse cıksın sonuc ya.
elif senin adetine kac gün var gülüm cok yakın demi.:26::26:
hani yakınsa sonuc daha iyi cıkar varsa bi hafta halan acabamı derim olumsuz cıksa bile.
hala devammı ediyo balım ağrıların sen git doktora bence bekeleme fıstıkım benim pazar günü ama gecikme payıyla pazartesinden sayıyıyorum bilemiyourum hamile değilsem eğer hangi gün gelir bende merak ediyorum günde aldık dondurmak için artık taşındıkatan sonra dondurucam inş
ne zamana gün aldın canım. insallah dondurmana gerek kalmazsda hamişlik gelir hemen .su an hissettiriyo kendini agrı ama o kadar cok degil adet agrısı gibi. salya sümük yazıyorum kıs su an sana fatma gülü izledim simdi ne duygusal bitti yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
eşimi aradım diyoki daha çok beklersin bekle akşama kadar almıycam gıcık yaaa eve gelsin sorucam ama off kızlar nasıl heyecana rtıyo sanki birazda sancılarım başladı korkudanmı acaba offf laboqick gebelik testi yaptım yine ondada gölge gibi çıkıyo var amaresnksiz diğerinde biraz daha pembe gibi ama bakınca farkediliyo ölücem şimdi yaa:18::18::18:
Elif kocana sevgilerimi ilet kuzucum
benimde ama bipppppppppppp seklinde. saka saka. ama sinir olmadım degil yani dokuz dogurtacak burda hepimize yaaaaaaaaaaaaaa
oy gülüm benim kyamam ben sana vallaha içimden geçen oydu halada geçiyo keşke adet olmasan bu hepimiz için geçerli bebeğimiz olsa diye yeminle istediğim bu dualarım bu bebeğim benim eli kulağındadır balım yaa cumaya gidicek yaa bekliyoki giderken alayım diye gıcık belkide oda korkuyo alamaya biemiyorum artık nefesim kesiiyo yaaa:18::18::18:ay daha belli olmadımı sonuc hadi ya catlıcam kısım işim gücüm var camasır ascam hadi kocan hemen ögrensin ya.
ya kasık agrı hafifledi ya ondan diyorum adet agrısı gibi bakalım ya hayırlısı. ulennnnnnnnnn cakal senden umutluyum dedin durdun bu ay bombayı patlatacan hayuırlısıyla. belkide içine dogdugu seyi bana yorumladın ya bakj sende tutar be gülüm hadi insallah.
kızım aldıda olumlu kocişin geliyomu kıs yoksam sana süpriz yapmaya ay hadi yaaaaaaaaaaaaaaaaa.
tmm balım bu mesajını okutucam özellikle ardımdiyorum bak benden kurtulabilirsin ama kızlardan asla hade be herkes bekliyo dedim tmm dedi şimdi ara yani imnşElif kocana sevgilerimi ilet kuzucum
ulyen ne olıyy len siz böyleyken beni düşünün birde çıkmazmış otururuz böyle kıçımızın üzerineeebenimde ama bipppppppppppp seklinde. saka saka. ama sinir olmadım degil yani dokuz dogurtacak burda hepimize yaaaaaaaaaaaaaa
medicalde kuzum bir zahmet alıver gel benimkinden fayda yokhangi hastabnede kıs gidemde ben alam barim. bi camasır asıp gelcem hadi sonuc gelsin artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ah benim kocam beni böyle bekletecek var ya afedersiniz sıkar biraz. Korkar benden yapamaz böle sersemlikler bana :))
tmm balım bu mesajını okutucam özellikle ardımdiyorum bak benden kurtulabilirsin ama kızlardan asla hade be herkes bekliyo dedim tmm dedi şimdi ara yani imnş
ulyen ne olıyy len siz böyleyken beni düşünün birde çıkmazmış otururuz böyle kıçımızın üzerineee
medicalde kuzum bir zahmet alıver gel benimkinden fayda yok
dimek korkar haa bende korkutyaım bari balım yaa cidden bekliyorum sinirle artık gıcık gitmiyoki şaka bir tarafa balım 3 gündür işten uzak bugüğn yazılması gereken raporları varmış mecburi gitti cumadan sonrada gelecek yaa eve gitmiycek işine bekliyoki alırım geçerken diye işte kendince
kızlar aradı malesef 2 den küçükmü yani yok
seni seviyorum bitanem, sakin ol, ne dyim bilemedim ki Rabbim güç versin sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?