Kaldığımız Yerden Her Telden..

aman iddiaya göre bu geri zekalı ovucanlarda zaten kızarınca 24-36 saat arasında yumurtluyorsun ama bak ben 72 saat sonra yumurtluyorum düşün yani, sabahta dediğim gibi güvenmiyom ben bu ovucanlara yaaa.

kızlar aradı malesef 2 den küçükmü yani yok

ne diyosun yaaa ama ben çok umutlanmıştım bu seferr yaaa o ovulasyon nasıll çıkar ki öylr o zaman anlamıyorum ben ben ya aklım basmıyor inan ki bu lh hormonu uymurtlama da yükselir bir de gebelik olunca yanii ben o kadar ovulasyon yaptım bundan değil one stepti çubuk olanlardan regliem yakın asla çizgi çıkmazdı hiç anlamadım ben yaaa güvenmicez bu laboya o zaman biz hiç.Ya da sende başka durumlar var ne bileyim balım ay anlamadım acaba kana geç çıkabilir mi hani gebelik testinde de çok hafif yaa.. Demek ki yoksa gerçekten ki bekleyelim daha diyorum ben, hiç gebeliğe yakın ovu falan yapmayacaksın canım sacede yumurtlamayı belirleyeceksn günün ne zamanki birkaç gün geçer öyle yaptıracaksın testi bu ne ya çok asabım bozulduu..

aman iddiaya göre bu geri zekalı ovucanlarda zaten kızarınca 24-36 saat arasında yumurtluyorsun ama bak ben 72 saat sonra yumurtluyorum düşün yani, sabahta dediğim gibi güvenmiyom ben bu ovucanlara yaaa.

aynen öyle esram boşu boşuna umutlanmak başka birşey değil yani analamsızlık var bilemiyorum ne oluyo ama çokm oldular artık aalmayın sizde yapmayın inanmayın yok işte malesef

seninmi benimmi gülüm nasıl üzüldüm vallaha ağlıyorum nasıl birşey u anlamıyorum adı batsın git daha yok istemiyorum vallaha test falan btti çünkü benbek düşüncesinden mecburi uzak durucam yaradan dolayı kafam dağılır biraz çok da umursamadım bu ay ama ne yalan söyliyim adet belirtileimin olmaması ve ovunun o şekilde olması beni umutlandırdı yine lanet testler

canım ya inan ilk defa sende görüyorum böyle birşey ben bu kadar koyu olupta nasıl gebelik olmaz gülüm ya hani bazısının geç çıkıyor kana kişiden kişiye değişiyor. Belki gecikince çıkar en erken ovulasyonlar gösteryor diyorlar çünkü bence de hiç alma test falan düzenli olsun ilişki yara dondurmadan sonra zaten az çok biliyorsun artık yumurtlama günlerini gebelik içinde hiç gün önceden test yapma gününü bekle geçsin etsin sonra yaptırırsın artık ama halaa inanmıyorum ben yaa kanda çıkmadı diye düşünüyorum.

aynen öyle esram boşu boşuna umutlanmak başka birşey değil yani analamsızlık var bilemiyorum ne oluyo ama çokm oldular artık aalmayın sizde yapmayın inanmayın yok işte malesef

kuzucum şimdi şöyle bir ihtimalde var, gebelik testlerinde hayalet çizgi ise gördüğün zaten o testler negatif demektir.
bu ovulasyon testleride lh hormonunu ölçüyor ama kanda bhcg bakılıyor, yani farklı hormonlar ikisi. ben adetten 10 gün sonra kanda gebeliği kesinleşenler biliyorum, işyerindeki en yakın arkadaşım öyle mesela.
yani lh yüksektir ama bhcg daha yükselmemiştir kimbilir. Yani ümitlenme ama bilmiyorum kafamda da hala soru işareti yok dersem yalan olur

ne gibi soru işaretleri balım mesela

Bende aynen öyle düşünüyorum çünkü bu kadar koyu çıkıpta hamile olmayan olmadı bu zamana kadar işte herkeste farklı hemen kanda çıkmayabiliyor yanii o yüzxen bazı yerlerde gecilince kan yaopalım diyorlaer bazısının 3 hafatda çıkıyor bazısınj gecikse bile değerler 30 larda çıkıyor daha gördük bunu yanii hem regl belirtisi de yokmuş bence beklemekte fayda hele pzartesi gelsin geçsin o zaman gelmezse bakarlar yine bencee..

kanda çıkmamış olması gibi canım ay ağlama bitanem yaa durrr daha birşey bitmedi reglin gelmedi ki. Belki var ve şu an bolşuna üzüülüyorsun bak en erken ovulasyıonda çıkar bunlar başka topikten arkadaşta da böyle olmuştu gebelik testinden kandan bile önce ovuda öğrendi gecikmişti reglsii ona rağmen betası düşük çıktı yükselmesini bekledir yanii oalbiliyor tatlım bak en geç pazartesi olmam lazım dedin misal çarşambaya kadar hiçbir test yapma gelemzse çarşamba direk gebelik testi yap gülüm hayırlısı olsun hakkımızda lütfen üzülme..

üzülmüyorum bir an ağladım geçti aman gülüm olsun giderken dedimki hayırlısı ise olsun bebnim sinirim şu lanet testler bak sinirlendim hepsini yaptım ben hiç adt olucakmışım gibi durmuyorum ama bakalım günler geçtikçe neler olucak bekleyip görüzecz canımız sağolsun aman ne yapayım dünyanın sonu değil be meleğim olsun çok şükür rabbime

canım bak benim arkadaşımın şu an kızı 4 yaşında, düzenli adet görüyor ve bundan dolayıda yumurtlama tarihlerini aşağı yukarı biliyor.
adet günü evde gebelik testi yapıyor negatif, inanmıyor kan veriyor yine negatif. iki gün geçiyor hala adet yok tekrar evde test yapıyor negatif, gidip kan veriyor hastanede sonuşta şu yazıyor pozitif-negatif değer yazmıyormuş onun testlerinde doktor diyorki 2 gün sonra tekrar kan ver gebelik var mı yok mu yorum yapamam ben bu değerlerle diyor. İki gün sonra yine pozitif-negatif. böyle böyle tam adet gecikmesinin 10. günü pozitif oluyor sonucu ve doktor diyor ki hamilesin ama değerin çok geç yükseldi düşebilir bebek. velhasıl 4 yaşında zeki mi zeki yararmaz mı yaramaz bir kızı var şimdi.

ben bu durumu bildiğimden hiç günüm geçmeden test yapmıyorum ne ovucan ne de gebelik.

böyle vakalarda var yani, o nedenle ne çok umutlan ne de umutlarını kaybet. Rabbimden hayırlısını iste her zaman yaptığın gibi

yine yaptım gebelik testini bu sefer daha belirgin çıktı kalınca ve daha belli oynatmaya az kaldı doktorum nerde bitti testler şükür vallaha geçen ayda yaptım ama bu şekilde çıkmamıştı sadece sarıya benze dri bgibiydi bu beirgin amaartık umurumda değil vallaha adt olmazsamda gitmiycem baya bir hiç umurumda değil iananınki canlarım canımız sağolsun

kızlar aradı malesef 2 den küçükmü yani yok

nasıl yok ya kızım ne o zaman bordo seklindeki testin töbe yaaaaaaaaaa. ay cok üzüldüm canım ya senden aayip umutluydum hatta dün gece yatmadan girmiştim topige ovucan resmini görmüştüm kocamla seni anmıstık insallah vardır ama bence bu sefer kesin bordo resamen diye. canım ya biliyorum ne desem simdi sinirinide üzüntünüde almıcak. bekle gülüm adeti gelmezse bi daha yaptır bi kan ver. canım ya. cok üzüldüm inan. cık bi dısarda hava alda gel gülüm evde durma bugün. bana bu olay cok iyi geliyo .

canım bi resmini koysana bu yaptıgın gfebeligin.

evet balım haklıssın bencede artık zamana bırakmaklazım baksana ne örnekler var burdaki bayanda demişki 2 den düşük eşimde yanlışlık olmasın demiş hani testlerde çıkıyo diye bilememne yapmış tekrar bakmışmış nasıl oluyosa yok demiş işte aman boşverelim blım rabbime ben yalvardım dedimki hayırlısı ise ver Allahım değilse verme tabiki üzüldüm ama ne yapablirim üzülünce kendime yapıyorum olan o geçti ama ilk şok olsun sağlık olsun kaldığımz yerden her telden tam gaz devam diğer aylara ben olmadım inş sizlerden güzel müjdeli haberler lırız canlarım bnenim

aklıma bişi geliyo ama. ben bi sefer adet gecikmesinden kaynaklı yine gitmistim doktora gitmeden idrar testi yapmöıstım ve negatifti. doktorA DEDİM bi dsürü belirti benim hamile oldugumu gösteriyo yoksam kimyasal gebelik falanmı oldum diye. o da dediki kimyasal mol gebelikler idrar testinde cıkar ama kan testinde negatif gösterir dedi. ole bişi olmasın sende be gülüm bi doktora gidip sorsana. :26::26:
cok üzüldüm ya dün geceden beri sana dua ediyodum hep

üzülme melisam olsun sağlık olsun ama o kadar ay üzüldümde ne oldu olmauınca olmuyo vallaha rabbimin taktiri demekki zamanı değilmiş olsun üzüldüm ama geçti hemen anlıktı nasip kısmet ne yapalım evet ovucanlr yokmu ah o ovular Allah be neyse bela okumak yok ama sizde örnek olayım arkidişler salayın gitsin ovuara inanmayın

canım benim ya ne diyeyim ki bilmiyorum canım işte stres oluyor böyle test yaptıkçaa ama bak hala koyu yaaa yok sen gününü bekle geçsin bakalım neler olacak..

canım bak normalde regl geçmeden gitme kana derdim ama ev taşıyacaksınız dite razı oldum. Zaten eşin bel ağrılarından dolayı iş yaptırmam diyordu sana sen yine kadın tut bakmıştınız zaten evini temizlesin toparlanmana da yardım ederler eşinde yardım eder o zamana kadar boyanması toparlanması derken zaman geçer bak bakalım çarşamba falan olsun yine teste gidersin olmazsan canım yaa..

aynen canım bende onu diyorum hiç belli olmuyor birinde 3 haftada çıkarken brinde 10 gün sonra çıkıyor döllenme ile de çok alakalı yanii bekleyelelim görelim bence de umut kesmek için erke regl gelmedi ki daha..

bak işte görüyor musun canım yaa.. Hemen umut kesip üzülme sen yokmuş gibi davran ama dikkat et kendine kadın al yorma kendini zxaten bel ağrılarında var dur daha regl gelmedi hiçbirşey bitmiş değil ama test falan yapma artık canımm.. çarşmbaya kadar bekle olmadı yine gidersin.

olabiir bilemiyorumi gülüm belkide bende yara var yaa döllenmeden gidiyo velet tutunamıyo ama işte az da olsa testlere yansıyo bilemiyorum gitmiycem adet olayımda giderim dondururum kurutlurum en azından ağrılarımdan balım yaaa:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…