Kaldığımız Yerden Her Telden..

yok canım zaten döllenme olamadıysa rahime düşmediyse testte çıkmaz canım döllenmeden 5 gün sonra tüplerden rahime düşüyor çıkmazdı yanii varsa vardır yoksa yoktur yanii..

canım hayırlısı ya ne diyeyim ya biz cok abartıyoruz bu cocuk ollmama durumunu bizden kötüleri bi göremiyoruz ya saglıgımız yerindemi kimseye mudana etmeden yasamıyormuyuz bi sükredip oturamıyoruz götümüzü üstüne yaaa benim için ole vakllahi daha biraz once eşimin kardesi bıcaklanmıs onu duydum cok üzüldüm ya ne yataklak hastalar yar neler var ya bizim kocaman diye isimlendirdigimiz problemimiz bazı insanlara göre küçücük hava civa problemler ya. bende çişimi tutuyodum ovucanı yapıyım diye ya korkuyorum simcik ya. canım benim üzülme ne olur.
ben cıkıyorum kıslar daraldım bi hava alayım pazar var onuı geziyim geleyim. öptüm hepinizi

yok canım zaten döllenme olamadıysa rahime düşmediyse testte çıkmaz canım döllenmeden 5 gün sonra tüplerden rahime düşüyor çıkmazdı yanii varsa vardır yoksa yoktur yanii..
anladım canım aman sağlık olsun boşverelim artık hayırlısı Allahtan

evet hakslısın melisam yaa aman kapatalım artık nasibimi< ne ise onu yaşarız gülüm artık çok geçmiş olsun neden nasıl oldu ki böyle birşey bitanem sen gz enim yerimede emi görüşürüz

Arkadaşlar merhaba öncelikle.. Adetime 4 gün kala kasık ağrısı sebebiyle kan testi yaptırdım 16,2 çıktı hcgm. 6 gün sonra tekrar yaptırdım 265,17 çıktı dr gittim ama vajinal ultrosonda görülmedi.. hiçbirşey yok dedi dr eğer yoksa kan değerim neden bu kadar yükseldi adet zmanımda geçti aciilllll yardımmmmmmm.... benim gibi olanınız varmı acaba içinizde?????

selam kuşum naber
hoşbulduk balım keyifler nasıl bugün.

aynene öyle 1 ay olucak hala haber yokkendilerinden merak içindeyiz ama yok gerçekten nasıl artık endişe duyuyorum:26:

a.slm hoşgeldin kuuzum nasılsın

aynen cnm merak içindeyiz bu kız nerde ya asemb pu sana çok merakta bıraktın bizim.küştük sana.

a.s.balım iyiydim de demin çıkardım yine ara ara oluyor ya her gün olmasadaa

kan testine gitmişsin balım, rabbim hayırlı zamanda meleğiniyollasın sen o dondurma işlemeni yap inşallah tez zamanda ulaşırsın yavruşuna

Doğtu diyorsun canım nasibmizdce varsa öyle böyle olacak kafaya takmakla olmuyor ki olacağına varıyor herşey. Böyle sorun ederek daha çok zorlaştırıyoruz aslında çok şükür sağlığımız yerinde yiyecek ekmeğimiz varneler var bak görüyoruz haberlerde işte. Kendi kendimize sorun yaratmakta üstümüze yok kısmetten öteye köy yok demişler. Üüzldüm bak eşinin jardeşine geçmiş olsun çok. Hadi gez sen canım off bende daraldım çok valla yaa akşam bende iş çıkışı az gezsem ki acaba halim de yok ki uykum var çok..

hoşgeldin canım inanki hiç bir fikrim yok aynı senin gibi bende kasık ve bel ağrısıyla gittim buün çıkmadı kanda snein yüksekde çıkmış ama blli bir küsüratı var sanırım öyle kese falan gözüküyo diye biliyorum ama ne derece doğru bilemem arkadaşlar yardımcı olurlar sana

merhaba cnm adetine 4 gün kala olmasına rağmen değerin güzelmiş cnm. yükselmede var büyük ihtimal geç döllenmedir 1 hafta sonra görürsünüz inşallah başka dr git birde

daha oluşmamıştır canımm 6 güğn geçtikten sonra daha ancak kese oluşuyordur çok yeni daha görülür 1 hafta sonra bence endişe etme olmasa değer yüksek çıkmazdı değerin çok iyi canım bekle bakalım..

evet küstük ona bizi çok merakta bıraktı inş iyidr diyecek birşeyim yok başka özeldende yazdım msndende ama yok açılmıyo zati hiç evet gülm gitik dedik taşınma esansı yaa ihmarkarlık olmasın çıkmadı işte balım bakalım artık hayıorısı ne zaman ise o zaman osun sağlık olsun sen neden çıkarıyosun ki bebek büyüdüğü içinöi sorun yok dimi :18:

Çok teşekkürler ama kendimi düşünmeden alamıyorum.. Allah isteyen herkeze sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inş..

amin tatlım kese hemen göremezsin zaten bir arkadaşımızında senin gibi oldu birkaç dr göremedi ama bir dr gördü şimdi gebe yani o yüzden bekle bakalım 1-2 hafta sonra gidersin dr.

geldimmmmmmmmmmmmmm
elifim koydugun testte ikinci cizgiyi hiç görmedim kıs bakıyorum da simdi bende mi sorun dajavuda görmüş ben tek cizgi görüyorum oda birinci sanırım cok belirgin

slmmm kızlar ben geldim nasılsınız ben iyim aynı allaha şükür kızlar dr.gidemedim eşim pazartsi tatil beraber gidieriz dedi hani dediim sağlık ocağına kan veriyim yok dedi ultrason fln gideriz dedi özele herşeye baktırız dedi bnde tmm dedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…