Kaldığımız Yerden Her Telden..

acele etme tatlım evet hem pazartesiye inşallah keseyi görürsünüz , hem direk kadın doğum dr gidersen daha iyi olur.

hoşgeldin neredesin sne kzıım yaaa meraklandık. Pazartesşiye çıok var ya ne vardı gitseydiniz yani regl gelmedi yanii ohh ohh iyi senne iyi haberler alalım bari yaaa özele giderseniz hemen çıkar zaten aynı gün 2 saatte balım yaa ultrasonda da bakar.

bende seni bmerak ediyodum nasıl dayanıyosun ya biz cok sabırsısız maatopic

Çok uykum var benim yaaa sabah sürünerek kalktım valla resmen yaa offf bu hafta çok baygın geçti hoca da yoktu oysa ama vücduum yorgun yaa çok. Neden bilmem ama akşam oluncada yatmak bilmem yarın haftasonu zaten tv izlerim ben. Kiraz aldık pazardan çarşamba günü ama ekşi daha ya arasında güzel olanlar var işte ama kayısı güzeldi.

cnm k.bakmayın ya kuzen askere gitii onu yolladık görümcemleere fln gttk derkennn girmemedimm gülüm ozaman ggtmek zorundayız hem maddi olarak pzzartesiye beklemek zorundayız yok glümm hasta flnnn olmadımmm btanem

hava tam uyku havası ondan dır canım.

bende seni bmerak ediyodum nasıl dayanıyosun ya biz cok sabırsısız maatopic

aynen bak dayanan dayanıyor napsın kız eşi olmaaz demiş biz olsa eş falan dinlemeyiz gider yaptırırız benim kocamda sabırsızdır ama karar aldım ben yumurtlama görürsem inşallah bu ay çalışma olursa ay batım yaklaştı ay geçti demicem hiç geçsin birkaç gün üzerinden haftasonuna denk gelirse o zamanda tek başıma gidicem kan vercem o zaten ben temiz<lik yaparken çıkıyor o arada yakında hastane gider yaptırırım sürpriz yapmak istiyorum. Nasip olursa tabi artık ne zaman olursa..

cnm k.bakmayın ya kuzen askere gitii onu yolladık görümcemleere fln gttk derkennn girmemedimm gülüm ozaman ggtmek zorundayız hem maddi olarak pzzartesiye beklemek zorundayız yok glümm hasta flnnn olmadımmm btanem

anladım canım ama işte haber beklediğimizden merak ettikte pazartesiyi bekleyeceğiz işte mecburen yanii. Hayırlısı olsun sonuç iyi olsunda beklriz aslında en iyisini yapıyorsun bu arada dikklat et kendine tabii yorulma.

hava tam uyku havası ondan dır canım.

efet hem de nasıl yaa vur kafayı yat yanii.. Ben işyerinde böylee oluyorum da evde açılıyorum ya ev gibisi var mı hiç..

kevsercim anlaşılan gebesin, tebrik ederim, bekle pazartesiyi kuzucum, hem değerinde iyicene yükselmiş olur güzel güzel herbir şeyi bir kerede halletmiş olursunuz Allah'ın izni ile.

eliffffffffffffffffffffff ses ver canooooooooooo

veriyorum melisammmmmmmmm geldimi sesim bitanem yemekle uğraşıyorum balısı misafir geliyo yaa eivci boyamaya özel istek var arkadaşının yapıyorum bende geliyorum yazıyorum işte nerelere gitin geldin anlat bakım

veriyorum melisammmmmmmmm geldimi sesim bitanem yemekle uğraşıyorum balısı misafir geliyo yaa eivci boyamaya özel istek var arkadaşının yapıyorum bende geliyorum yazıyorum işte nerelere gitin geldin anlat bakım

pazara gittim canım balık aldım istavrit son balıklar artık yaz geliyo biter kücük balıklar.
bide buzdolabı üstüne bi masa örtüsü vari bişi aldım metrelik satılıyo ya. ama cok hosuma gitti su an masama örttüm
buzdolabı beklesin. ya aslında ben hiç sevmem de ortmeyi cok kirleniyo yıldım artık dolap üstünü temizlemekten benim dolap gardrop tipi onun için bulamıyodum onun ölcülerinde.ceyizliklerimde hep dar geliyodu bi 3 sene ole cıplak durdu ya artıkın yeter dedim tam ama kıyamamdım simdide aldıgımı masadan kaldırmaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…