- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #5.961
Doğtu diyorsun canım nasibmizdce varsa öyle böyle olacak kafaya takmakla olmuyor ki olacağına varıyor herşey. Böyle sorun ederek daha çok zorlaştırıyoruz aslında çok şükür sağlığımız yerinde yiyecek ekmeğimiz varneler var bak görüyoruz haberlerde işte. Kendi kendimize sorun yaratmakta üstümüze yok kısmetten öteye köy yok demişler. Üüzldüm bak eşinin jardeşine geçmiş olsun çok. Hadi gez sen canım off bende daraldım çok valla yaa akşam bende iş çıkışı az gezsem ki acaba halim de yok ki uykum var çok..
Ancak ofise geçtim yavrum ya bugün biraz tembellik yaptık daha doğrusu kocam yaptı :) ancak geldim.
küştük tabiyok cnm sorun yok ta benim sıpa sabah kahvaltısı sevmiyor mesala 8-9 gibi yaparsam çıkarıyorum:)))))) onun keyfine göre saat 11 uygün o saatlerde yersem bişi yok şimdi yine bişiler yedim hoşuna gitti heralde kıpırdanıyor simit yedik söylemesi ayıp garibim öyle pahalı şeyleri sevmiyor:) tatlıda pek sevmiyor bakalım ya sağlıklı olsunda alıştık artık sabah aç karnına salatalık yedim oda yapmış olabilir çünkü direk o çıktı çünkü beğenmedi heralde.
şimdiden keyfine göre hareket ediyorsun yani karındna bile yönlendiriyor bu sıpalar valla yaa.. Ama bak masraflı değil yani bir simide tav oluyor yanii üzmeyecek sizi. salatalığıda sevmemiş olabilir tabi ya da o seviyorda sen çıkarıyorsun canım aç karına yediğin için tam bebeğe giecekken çıkmıştır bebişte durya nereye gidiyorsun yiyordum ben seni ama demiştirr..
slmmm kızlar ben geldim nasılsınız ben iyim aynı allaha şükür kızlar dr.gidemedim eşim pazartsi tatil beraber gidieriz dedi hani dediim sağlık ocağına kan veriyim yok dedi ultrason fln gideriz dedi özele herşeye baktırız dedi bnde tmm dedim..
Doğtu diyorsun canım nasibmizdce varsa öyle böyle olacak kafaya takmakla olmuyor ki olacağına varıyor herşey. Böyle sorun ederek daha çok zorlaştırıyoruz aslında çok şükür sağlığımız yerinde yiyecek ekmeğimiz varneler var bak görüyoruz haberlerde işte. Kendi kendimize sorun yaratmakta üstümüze yok kısmetten öteye köy yok demişler. Üüzldüm bak eşinin jardeşine geçmiş olsun çok. Hadi gez sen canım off bende daraldım çok valla yaa akşam bende iş çıkışı az gezsem ki acaba halim de yok ki uykum var çok..
Ancak ofise geçtim yavrum ya bugün biraz tembellik yaptık daha doğrusu kocam yaptı :) ancak geldim.
küştük tabiyok cnm sorun yok ta benim sıpa sabah kahvaltısı sevmiyor mesala 8-9 gibi yaparsam çıkarıyorum:)))))) onun keyfine göre saat 11 uygün o saatlerde yersem bişi yok şimdi yine bişiler yedim hoşuna gitti heralde kıpırdanıyor simit yedik söylemesi ayıp garibim öyle pahalı şeyleri sevmiyor:) tatlıda pek sevmiyor bakalım ya sağlıklı olsunda alıştık artık sabah aç karnına salatalık yedim oda yapmış olabilir çünkü direk o çıktı çünkü beğenmedi heralde.
vay vay vay şimdiden damağına göre mamalar istiyor haaa, ısırcan onun totosunu ısırcanda görcek gününü sıpaki ne sıpa
dişlerim kamaştı yahu
slmmm kızlar ben geldim nasılsınız ben iyim aynı allaha şükür kızlar dr.gidemedim eşim pazartsi tatil beraber gidieriz dedi hani dediim sağlık ocağına kan veriyim yok dedi ultrason fln gideriz dedi özele herşeye baktırız dedi bnde tmm dedim..
acele etme tatlım evet hem pazartesiye inşallah keseyi görürsünüz , hem direk kadın doğum dr gidersen daha iyi olur.
hoşgeldin neredesin sne kzıım yaaa meraklandık. Pazartesşiye çıok var ya ne vardı gitseydiniz yani regl gelmedi yanii ohh ohh iyi senne iyi haberler alalım bari yaaa özele giderseniz hemen çıkar zaten aynı gün 2 saatte balım yaa ultrasonda da bakar.
Çok uykum var benim yaaa sabah sürünerek kalktım valla resmen yaa offf bu hafta çok baygın geçti hoca da yoktu oysa ama vücduum yorgun yaa çok. Neden bilmem ama akşam oluncada yatmak bilmem yarın haftasonu zaten tv izlerim ben. Kiraz aldık pazardan çarşamba günü ama ekşi daha ya arasında güzel olanlar var işte ama kayısı güzeldi.
bende seni bmerak ediyodum nasıl dayanıyosun ya biz cok sabırsısız maatopic
bende seni bmerak ediyodum nasıl dayanıyosun ya biz cok sabırsısız maatopic
cnm k.bakmayın ya kuzen askere gitii onu yolladık görümcemleere fln gttk derkennn girmemedimm gülüm ozaman ggtmek zorundayız hem maddi olarak pzzartesiye beklemek zorundayız yok glümm hasta flnnn olmadımmm btanem
hava tam uyku havası ondan dır canım.
şimdiden keyfine göre hareket ediyorsun yani karındna bile yönlendiriyor bu sıpalar valla yaa.. Ama bak masraflı değil yani bir simide tav oluyor yanii üzmeyecek sizi. salatalığıda sevmemiş olabilir tabi ya da o seviyorda sen çıkarıyorsun canım aç karına yediğin için tam bebeğe giecekken çıkmıştır bebişte durya nereye gidiyorsun yiyordum ben seni ama demiştirr..
vay vay vay şimdiden damağına göre mamalar istiyor haaa, ısırcan onun totosunu ısırcanda görcek gününü sıpaki ne sıpa
dişlerim kamaştı yahu
ya teyzeleri şimdiden kendi kafasına buyruk sıpam :) aynen öyle oldu yiyorum bazen bişiler o beğenmiyor çıkıyor ne yapalım çıkınca ben ısırcam zaten totoşunu:)
inş...balım yaaaa inşşş tek dileğim keseyii görmek evt direk kadın doğuma gidicezz bakalım ne olcak çok merak ediyorum
inşallah güzel haberler alıcaz dr dan sen kendini nasıl hissediyorsun peki belirtiler nasıl
anladım canım normalse sorun yoktur değilse bekleme doktoro git yerim ben onu dimek salatalığı beğenömedi ağzını yediğim kuzum benimDoğtu diyorsun canım nasibmizdce varsa öyle böyle olacak kafaya takmakla olmuyor ki olacağına varıyor herşey. Böyle sorun ederek daha çok zorlaştırıyoruz aslında çok şükür sağlığımız yerinde yiyecek ekmeğimiz varneler var bak görüyoruz haberlerde işte. Kendi kendimize sorun yaratmakta üstümüze yok kısmetten öteye köy yok demişler. Üüzldüm bak eşinin jardeşine geçmiş olsun çok. Hadi gez sen canım off bende daraldım çok valla yaa akşam bende iş çıkışı az gezsem ki acaba halim de yok ki uykum var çok..
sağolasın canım Allah razı olsun amin inş rabbim isteyen herkese nasip eder senide tebrik ediyorum sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim hayırlı evt olsun inş AMİNÇok teşekkürler ama kendimi düşünmeden alamıyorum..Allah isteyen herkeze sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inş..
hoşgeldin vallaha var gülüm hele elimdekini görsen uzaktan bile gözüküyo aman boşver balım görsek ne görmesek ne kanda çıkmaış yemişim idrarını iğrenç oldu farkındayımmmgeldimmmmmmmmmmmmmm
elifim koydugun testte ikinci cizgiyi hiç görmedim kıs bakıyorum da simdi bende mi sorun dajavuda görmüş ben tek cizgi görüyorum oda birinci sanırım cok belirgin
hoşgeldin kevserim dimek gitmediniz iyi ettiniz aman boşver erkenden gtmek iyi olmuyo aslında ee nasılsın eşin ne dedi haber anlat bakem
eliffffffffffffffffffffff ses ver canooooooooooo
anladım canım normalse sorun yoktur değilse bekleme doktoro git yerim ben onu dimek salatalığı beğenömedi ağzını yediğim kuzum benim
sağolasın canım Allah razı olsun amin inş rabbim isteyen herkese nasip eder senide tebrik ediyorum sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim hayırlı evt olsun inş AMİN
hoşgeldin vallaha var gülüm hele elimdekini görsen uzaktan bile gözüküyo aman boşver balım görsek ne görmesek ne kanda çıkmaış yemişim idrarını iğrenç oldu farkındayımmm
hoşgeldin kevserim dimek gitmediniz iyi ettiniz aman boşver erkenden gtmek iyi olmuyo aslında ee nasılsın eşin ne dedi haber anlat bakem
oy yerim ben seni kıssssssssssssssss. aklıma seyde geldi senin bu iki üç ay böle oldu kıs hani idrarda cıkıyo ama essahta bişi yok. bi hap kullanıyodun ya o mu acaba yanıltıyo seni be gülüm ne bilem idrar da o hap oranı arttırıp hamiş gibimi gösteriyo seni.
yeni evinizi mi boyatcanız bugün geldimi usta hangi renge boyatıyosun canım.
veriyorum melisammmmmmmmm geldimi sesim bitanem yemekle uğraşıyorum balısı misafir geliyo yaa eivci boyamaya özel istek var arkadaşının yapıyorum bende geliyorum yazıyorum işte nerelere gitin geldin anlat bakım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?