- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #5.981
oy yerim ben seni kıssssssssssssssss. aklıma seyde geldi senin bu iki üç ay böle oldu kıs hani idrarda cıkıyo ama essahta bişi yok. bi hap kullanıyodun ya o mu acaba yanıltıyo seni be gülüm ne bilem idrar da o hap oranı arttırıp hamiş gibimi gösteriyo seni.
yeni evinizi mi boyatcanız bugün geldimi usta hangi renge boyatıyosun canım.
ay yukardaki yazıyı elife yazmıstım ya yine yanlış yollamısım. moon okuyunca dedinmi bu kıs ne zırvalıyo
anladım canım normalse sorun yoktur değilse bekleme doktoro git yerim ben onu dimek salatalığı beğenömedi ağzını yediğim kuzum benim
sağolasın canım Allah razı olsun amin inş rabbim isteyen herkese nasip eder senide tebrik ediyorum sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim hayırlı evt olsun inş AMİN
hoşgeldin vallaha var gülüm hele elimdekini görsen uzaktan bile gözüküyo aman boşver balım görsek ne görmesek ne kanda çıkmaış yemişim idrarını iğrenç oldu farkındayımmm
hoşgeldin kevserim dimek gitmediniz iyi ettiniz aman boşver erkenden gtmek iyi olmuyo aslında ee nasılsın eşin ne dedi haber anlat bakem
h.buldukkkk btanemmm bnm gitmedik balımm bakalım ne olcakk çok iyiim bebeğimi merak ediyorummm sevgili anneciğim saolsun test annem almıştı beraber yaptık sen gitik yolda giderkeni eşimi ara işteydi eşim müjdemi isterim demiş fln eşim hemen anlamış annemin yüzüne sevncnden tlf kapatık bni aramışş..cnm annenin dediği doğrumu diye bende evet dedim ne isetersen dile bnden dedi..eve geldi öpüyo sarılıyo bi iş yaparken aman dikkat gülüm yatağa girerken aman düşme dikkat et nerdeyse tuvalete giderken peşimden gelcek çocuğuma böle yapcam şöle yapcam diye söyleni druyo......allahımm inş..pazartesi günü görürüz keseyi sevnçiimiz kursağımızda klmaz balım böle sen nasılsn
ay yukardaki yazıyı elife yazmıstım ya yine yanlış yollamısım. moon okuyunca dedinmi bu kıs ne zırvalıyo
yok anladım yavrum ona yazdığın belli oluyor alıntı şeyleri var yani:)
veriyorum melisammmmmmmmm geldimi sesim bitanem yemekle uğraşıyorum balısı misafir geliyo yaa eivci boyamaya özel istek var arkadaşının yapıyorum bende geliyorum yazıyorum işte nerelere gitin geldin anlat bakım
pazara gittim canım balık aldım istavrit son balıklar artık yaz geliyo biter kücük balıklar.
bide buzdolabı üstüne bi masa örtüsü vari bişi aldım metrelik satılıyo ya. ama cok hosuma gitti su an masama örttüm
buzdolabı beklesin. ya aslında ben hiç sevmem de ortmeyi cok kirleniyo yıldım artık dolap üstünü temizlemekten benim dolap gardrop tipi onun için bulamıyodum onun ölcülerinde.ceyizliklerimde hep dar geliyodu bi 3 sene ole cıplak durdu ya artıkın yeter dedim tam ama kıyamamdım simdide aldıgımı masadan kaldırmaya.
ne bileyim balım olabilirde ama artık umurumdaa değil test bitane bile kalmadı hepsine işedim rahatladım iyi ettimmioy yerim ben seni kıssssssssssssssss. aklıma seyde geldi senin bu iki üç ay böle oldu kıs hani idrarda cıkıyo ama essahta bişi yok. bi hap kullanıyodun ya o mu acaba yanıltıyo seni be gülüm ne bilem idrar da o hap oranı arttırıp hamiş gibimi gösteriyo seni.
yeni evinizi mi boyatcanız bugün geldimi usta hangi renge boyatıyosun canım.
oh gülümmm iyi etmiiin he kız mutfak yağlanıyo aynen bende sile sile bir hal oldum vallaha yaa dolaplar her yer batıyo birtane de bana allsaydın küstüm şimcik:18::18::18:pazara gittim canım balık aldım istavrit son balıklar artık yaz geliyo biter kücük balıklar.
bide buzdolabı üstüne bi masa örtüsü vari bişi aldım metrelik satılıyo ya. ama cok hosuma gitti su an masama örttüm
buzdolabı beklesin. ya aslında ben hiç sevmem de ortmeyi cok kirleniyo yıldım artık dolap üstünü temizlemekten benim dolap gardrop tipi onun için bulamıyodum onun ölcülerinde.ceyizliklerimde hep dar geliyodu bi 3 sene ole cıplak durdu ya artıkın yeter dedim tam ama kıyamamdım simdide aldıgımı masadan kaldırmaya.
h.buldukkkk btanemmm bnm gitmedik balımm bakalım ne olcakk çok iyiim bebeğimi merak ediyorummm sevgili anneciğim saolsun test annem almıştı beraber yaptık sen gitik yolda giderkeni eşimi ara işteydi eşim müjdemi isterim demiş fln eşim hemen anlamış annemin yüzüne sevncnden tlf kapatık bni aramışş..cnm annenin dediği doğrumu diye bende evet dedim ne isetersen dile bnden dedi..eve geldi öpüyo sarılıyo bi iş yaparken aman dikkat gülüm yatağa girerken aman düşme dikkat et nerdeyse tuvalete giderken peşimden gelcek çocuğuma böle yapcam şöle yapcam diye söyleni druyo......allahımm inş..pazartesi günü görürüz keseyi sevnçiimiz kursağımızda klmaz balım böle sen nasılsn
ee kolaymı balım hamlesin ailen de eşinde titreyecek en başta kendine titreyeceksin bak sen mucuzieye sahipsin bizi düün kıymatini bil fıstığımmmmmm
ne bileyim balım olabilirde ama artık umurumdaa değil test bitane bile kalmadı hepsine işedim rahatladım iyi ettimmi
hepsine işemişmiş delüüüüüüüüüüüüüüüüüü
iyi ettin
ne bileyim balım olabilirde ama artık umurumdaa değil test bitane bile kalmadı hepsine işedim rahatladım iyi ettimmi
oh gülümmm iyi etmiiin he kız mutfak yağlanıyo aynen bende sile sile bir hal oldum vallaha yaa dolaplar her yer batıyo birtane de bana allsaydın küstüm şimcik:18::18::18:
ee kolaymı balım hamlesin ailen de eşinde titreyecek en başta kendine titreyeceksin bak sen mucuzieye sahipsin bizi düün kıymatini bil fıstığımmmmmm
doğru söylüyosun balımmm bnmm burdada hava çok kötü üşüdüm valla yağmu yağcak gibi
burasıda kapandı güüm yaa yağıyo da sen nerdesin sesin çıkmıyo bitanem benimÇok kötü yağmur başlıyor kızlar bir gök gürlüyor kiii ahanda başladı yanii ben çıksam yağmurda ıslansam ne olur çok daralıyoruım son zamanlarda açılırım belki sucuk gibim oluncaa
eyü ettüm demü o siniele eşimde aradı ne yapıyosun dişy işedim dedim gülüyo manyek adam işte sinirletim bozuldu hop hıp halay çekiyo resmen bir ağla bir gül işte sonucum bu yani ne yarsınhepsine işemişmiş delüüüüüüüüüüüüüüüüüü
iyi ettin
oh gülümmm iyi etmiiin he kız mutfak yağlanıyo aynen bende sile sile bir hal oldum vallaha yaa dolaplar her yer batıyo birtane de bana allsaydın küstüm şimcik:18::18::18:
doğru söylüyosun balımmm bnmm burdada hava çok kötü üşüdüm valla yağmu yağcak gibi
üüdünmü balım giy üzerine sıkıca hasta falan olma bak bu dönemlerde dikkat et kendine emi
600 sayfamız hayırlı olsun kızlar
bende simdi ovucana işedim
10 dakka olmasını bekliyorum.
dimek işedin sende iyi ettin işe gitsinlanet testlerereeebende simdi ovucana işedim
10 dakka olmasını bekliyorum.
ikinci cizgi cok belirsiz ya iyice acılmıs sıpaaaaaaaaaaaaaaa.
burasıda kapandı güüm yaa yağıyo da sen nerdesin sesin çıkmıyo bitanem benim
eyü ettüm demü o siniele eşimde aradı ne yapıyosun dişy işedim dedim gülüyo manyek adam işte sinirletim bozuldu hop hıp halay çekiyo resmen bir ağla bir gül işte sonucum bu yani ne yarsın
üüdünmü balım giy üzerine sıkıca hasta falan olma bak bu dönemlerde dikkat et kendine emi
evet üşüdüm balım battaniye aldım üstüme ayy miğde bulantı başımm dönüyo anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tmmm blımmmmmmmmmm bnm
dimek işedin sende iyi ettin işe gitsinlanet testlerereee
dimekki adet olucaksın dişyicemde bende mor çıktıda ne oldu sanki eşim şimdi gebelik testini gördü baya belli pembe çizgi sen yinede dikkat et diyo ama benim sanki psikolojikmidir nedir sancılar başladı gibi:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?