Kaldığımız Yerden Her Telden..

veriyorum melisammmmmmmmm geldimi sesim bitanem yemekle uğraşıyorum balısı misafir geliyo yaa eivci boyamaya özel istek var arkadaşının yapıyorum bende geliyorum yazıyorum işte nerelere gitin geldin anlat bakım

oo hamarat hatun ne yapıyorsun bakalım özel istek olarak heeee vay beee özel isteklerde geliyor benim arkadaşımaa..

canım artık bundan sonra hamsi istavrit alma levrek, çipura, alabalık olabilir. Ohh iyi etmişsin canım valla bende yıkamıştım buzdolabı örtümü bayadır sermiyorum kaldırmışım öyle kirlenmiş benimde silicem de öle sericem örtüyü olmuyor örtüsüz.

Çok kötü yağmur başlıyor kızlar bir gök gürlüyor kiii ahanda başladı yanii ben çıksam yağmurda ıslansam ne olur çok daralıyoruım son zamanlarda açılırım belki sucuk gibim oluncaa

Eki Görüntüle 421 255[/ATTACH]

BUDA benim sıpa kızım bebişlik hali ve şimdiki genç kız hali tam bir prensestir kendileri :))))))))))))))))))))))))) kuru mamadan başka bişi yemezzzz, su kabı temiz olcak içmez yoksa.içine insan kaçmış ggibi gelir sarılır :::::::)yirim ben onu evimizin zuzusu.

Eklentiler

• $06022011142.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 28
  • $20111111_002.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 24

Çok kötü yağmur başlıyor kızlar bir gök gürlüyor kiii ahanda başladı yanii ben çıksam yağmurda ıslansam ne olur çok daralıyoruım son zamanlarda açılırım belki sucuk gibim oluncaa
burasıda kapandı güüm yaa yağıyo da sen nerdesin sesin çıkmıyo bitanem benim

bende simdi ovucana işedim
10 dakka olmasını bekliyorum.
dimek işedin sende iyi ettin işe gitsinlanet testlerereee
ikinci cizgi cok belirsiz ya iyice acılmıs sıpaaaaaaaaaaaaaaa.

dimekki adet olucaksın dişyicemde bende mor çıktıda ne oldu sanki eşim şimdi gebelik testini gördü baya belli pembe çizgi sen yinede dikkat et diyo ama benim sanki psikolojikmidir nedir sancılar başladı gibi:26::26:

bende olcam artıkın eminim sen dikkat et agır ksaldırma bakalım bi ya gelsin günümüz görecez artıkın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…