- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #6.001
Eki Görüntüle 421257Eki Görüntüle 421 255[/ATTACH]
BUDA benim sıpa kızım bebişlik hali ve şimdiki genç kız hali tam bir prensestir kendileri :))))))))))))))))))))))))) kuru mamadan başka bişi yemezzzz, su kabı temiz olcak içmez yoksa.içine insan kaçmış ggibi gelir sarılır :::::::)yirim ben onu evimizin zuzusu.
burasıda kapandı güüm yaa yağıyo da sen nerdesin sesin çıkmıyo bitanem benim
eyü ettüm demü o siniele eşimde aradı ne yapıyosun dişy işedim dedim gülüyo manyek adam işte sinirletim bozuldu hop hıp halay çekiyo resmen bir ağla bir gül işte sonucum bu yani ne yarsın
üüdünmü balım giy üzerine sıkıca hasta falan olma bak bu dönemlerde dikkat et kendine emi
aman salla gülüm yaa Allah büyük dert vermesin aman gücendirmeyelim daha büyük bir dert gelşir başımıza bu günlerimizi mumla ararız dur bakalım daha senin için hala umut var balımm...
600 sayfamız hayırlı olsun kızlar
ivettt hayırlı olsun siz arkadaşlarım canlarım sayesinde bu sayfaşara kadar geldik maşalllah bize daha nice sayfaara inşallahhh bir bir güzel haberlerde alacağızz...
ikinci cizgi cok belirsiz ya iyice acılmıs sıpaaaaaaaaaaaaaaa.
regli geliyor o zaman ya amann bugünde hava gibi karanlık bir gün oldu ama napıyoruuz pes etmiyoruzz kollarından çeke çekee getireceğiz onlarıı nazlıalr bizimkiler biraz o kadar.
bu dejavum nerelerde yahuuuu
Burdayım net gitti gülüm yağmur bastırınca ama şimdi geldi ne yemek pişiriyorsun en istek geldi süle bakemm...
dimi insan hissediyo ama benimkiler geçti dövücem en sonunda kendimi tekme tokat off sıkıntı valalah tırsıyoum dondurma işleminden ben yaaa:18::18:bende olcam artıkın eminim sen dikkat et agır ksaldırma bakalım bi ya gelsin günümüz görecez artıkın.
anammmmmmm kzlarrr şimşekk çakıyo hava gök gürültülüyo kızlar rüyamda gece görümcemlerdeyiz baklava yiyoruzzz amaa nasıl yiyorumm anlatamam 2 tepsi fln yiyiyorummm sankii rüyada değil gerçekten yiyiyorummmmmmmmmmmmmm
anammmmmmm kzlarrr şimşekk çakıyo hava gök gürültülüyo kızlar rüyamda gece görümcemlerdeyiz baklava yiyoruzzz amaa nasıl yiyorumm anlatamam 2 tepsi fln yiyiyorummm sankii rüyada değil gerçekten yiyiyorummmmmmmmmmmmmm[/QUOTE
ay kıyamam as ermelerinde baslamıs senin. sen simdi kesin hamilesin demi canım kana gitmedin ama ya yanlıs cıktıysa bikac kişimizde oldugu gibi. kesinmidir yani.
anammmmmmm kzlarrr şimşekk çakıyo hava gök gürültülüyo kızlar rüyamda gece görümcemlerdeyiz baklava yiyoruzzz amaa nasıl yiyorumm anlatamam 2 tepsi fln yiyiyorummm sankii rüyada değil gerçekten yiyiyorummmmmmmmmmmmmm[/QUOTE
ay kıyamam as ermelerinde baslamıs senin. sen simdi kesin hamilesin demi canım kana gitmedin ama ya yanlıs cıktıysa bikac kişimizde oldugu gibi. kesinmidir yani.
cnm öle görünüyo adet fln olmadım baya geçti kana pzartesi gitcemde kmin yanlış çıktı onların nasıldı ki belirtileri anlatsana cnm biraz merak ettimm şimdi yaaaa kurt düştü içime yaa zaten hep merak ediyorum
elifim içime dogan sey ne biliyomusun. esin yalan söledi aksama süpriz yapcak bence. :26::26:
anam yerimm ben bu prensesi yaaa dimek ağzının tadını biliyorr ehh oda bebişniz gibi zaten hem bebiş gelsin çok iyi anlaşırlar severler bebekleri.
eyü ettüm demü o siniele eşimde aradı ne yapıyosun dişy işedim dedim gülüyo manyek adam işte sinirletim bozuldu hop hıp halay çekiyo resmen bir ağla bir gül işte sonucum bu yani ne yarsın
aman salla gülüm yaa Allah büyük dert vermesin aman gücendirmeyelim daha büyük bir dert gelşir başımıza bu günlerimizi mumla ararız dur bakalım daha senin için hala umut var balımm...
ivettt hayırlı olsun siz arkadaşlarım canlarım sayesinde bu sayfaşara kadar geldik maşalllah bize daha nice sayfaara inşallahhh bir bir güzel haberlerde alacağızz...
regli geliyor o zaman ya amann bugünde hava gibi karanlık bir gün oldu ama napıyoruuz pes etmiyoruzz kollarından çeke çekee getireceğiz onlarıı nazlıalr bizimkiler biraz o kadar.
Burdayım net gitti gülüm yağmur bastırınca ama şimdi geldi ne yemek pişiriyorsun en istek geldi süle bakemm...
TABİ balım pisim çok tatlım uysaldır ilk 6ay bebişe yaklaşmaz çünkü ağlıcak falan bebişten korkar, ses sevmiyor pisim özelliklede yüksek ses.ama 6 aydan sonra onları izlemek bana keyif verecek, arkadaşım bebeğini bizim odamıza yatırmıştı , uzaktan onu nasılizliyor ellerini falan kokluyor görmen lazım ama çocuk bir uyandı çk yaramaz hiç yanına yaklaşmadı :)
anammmmmmm kzlarrr şimşekk çakıyo hava gök gürültülüyo kızlar rüyamda gece görümcemlerdeyiz baklava yiyoruzzz amaa nasıl yiyorumm anlatamam 2 tepsi fln yiyiyorummm sankii rüyada değil gerçekten yiyiyorummmmmmmmmmmmmm
iyi yaptın al üşüme dikkatet bulantılar hemen başlarmı acep kızz dimek seninkiler erkenden başlıycak aman dikkat et balım benimmmmevet üşüdüm balım battaniye aldım üstüme ayy miğde bulantı başımm dönüyo anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tmmm blımmmmmmmmmm bnm
anam yerimm ben bu prensesi yaaa dimek ağzının tadını biliyorr ehh oda bebişniz gibi zaten hem bebiş gelsin çok iyi anlaşırlar severler bebekleri.
TABİ balım pisim çok tatlım uysaldır ilk 6ay bebişe yaklaşmaz çünkü ağlıcak falan bebişten korkar, ses sevmiyor pisim özelliklede yüksek ses.ama 6 aydan sonra onları izlemek bana keyif verecek, arkadaşım bebeğini bizim odamıza yatırmıştı , uzaktan onu nasılizliyor ellerini falan kokluyor görmen lazım ama çocuk bir uyandı çk yaramaz hiç yanına yaklaşmadı :)
ayy canım yaaa ama işte nazlı senin kedicik yaaa sese, gürültüye gelemiyor ağladı mı köşe bucak kaar o zama ama şöyle yürümeye başladı mı bıcır bıcır oldu mu gör sen iki yaramaz neler yaparler artık evde..
burda da hava kapadı yaaa, İstanbul, Cuma günü, Akşam iş çıkış vakti, yağmur ve trafik.
Valla çözün bakalım şimdi siz bu denklemi kızlar :)
tahmin ediyorum birebir yaşadım da İstanbul'da yaşarken işten eve giderken 1 saat otübüs beklerdim eve gitmek için. 20 dl lık mesafeyi 45 dk da giderdim.
kıslar aranızda rahim filmi cektiren var mı nasıl oluyo biriniz anlatsanız. ya kac aydır bundan korkuyodum en sonunda dedi masraflı imiş sanırım gönderdigi yer bakırköyde ozel bi yer 400 e mal oluyomus cok degilmi ya. aman cok sıkısacaz bu ay üf ya .
Burada da öyle canım felaket gök gürlemesi ardındna acayip bastırdı gök delindis anki şimdi durdu ama hava acayip karanlık tek isteğim eve gidip uyumak şu an ama nerdeee yemek yok evde daha. Canım Allah hayıtlara çıkarsın ya anlamına bakalım ya neymiş ki..
yok begülüm o bana dayanamaz ağladımı bitmiştir camiye girerken ağladım geliyorum hemen kılığ dedi öyl olsa derdi bende umut ettimde yapamaz keşke olsaydı ama malesefff:26:elifim içime dogan sey ne biliyomusun. esin yalan söledi aksama süpriz yapcak bence. :26::26:
evet meleğim yapmaz ağladım çünkü baya ağladımmı bitti derdi demekki yok zaten kağıt falan vermemişler pcden sölemişer tam değerde belli değil 2 nin altı demişler bilemiyoeum artıkBende öyle düşündüm vallahi yaa ama kaç kere sormuş deyince yok canım karısını üzemezdi onca saat dedim de belli de olmaz tabi hani.
iyi yaptın al üşüme dikkatet bulantılar hemen başlarmı acep kızz dimek seninkiler erkenden başlıycak aman dikkat et balım benimmmm
dimi insan hissediyo ama benimkiler geçti dövücem en sonunda kendimi tekme tokat off sıkıntı valalah tırsıyoum dondurma işleminden ben yaaa:18::18:
canın çektiyse eşine de alsın kuzum kıyamam sana
burda da hava kapadı yaaa, İstanbul, Cuma günü, Akşam iş çıkış vakti, yağmur ve trafik.
Valla çözün bakalım şimdi siz bu denklemi kızlar :)
kıslar aranızda rahim filmi cektiren var mı nasıl oluyo biriniz anlatsanız. ya kac aydır bundan korkuyodum en sonunda dedi masraflı imiş sanırım gönderdigi yer bakırköyde ozel bi yer 400 e mal oluyomus cok degilmi ya. aman cok sıkısacaz bu ay üf ya .
Elifim sana dedim kaç kere balım özel istedşkleri yemek ne senden merak ettim kız.. Neler döktürüyorsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?