Kaldığımız Yerden Her Telden..

anammmmmmm kzlarrr şimşekk çakıyo hava gök gürültülüyo kızlar rüyamda gece görümcemlerdeyiz baklava yiyoruzzz amaa nasıl yiyorumm anlatamam 2 tepsi fln yiyiyorummm sankii rüyada değil gerçekten yiyiyorummmmmmmmmmmmmm

anam yerimm ben bu prensesi yaaa dimek ağzının tadını biliyorr ehh oda bebişniz gibi zaten hem bebiş gelsin çok iyi anlaşırlar severler bebekleri.

evet üşüdüm balım battaniye aldım üstüme ayy miğde bulantı başımm dönüyo anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tmmm blımmmmmmmmmm bnm[/QUOTE]
iyi yaptın al üşüme dikkatet bulantılar hemen başlarmı acep kızz dimek seninkiler erkenden başlıycak aman dikkat et balım benimmmm
bende olcam artıkın eminim sen dikkat et agır ksaldırma bakalım bi ya gelsin günümüz görecez artıkın.
dimi insan hissediyo ama benimkiler geçti dövücem en sonunda kendimi tekme tokat off sıkıntı valalah tırsıyoum dondurma işleminden ben yaaa:18::18:

canın çektiyse eşine de alsın kuzum kıyamam sana

Burada da öyle canım felaket gök gürlemesi ardındna acayip bastırdı gök delindis anki şimdi durdu ama hava acayip karanlık tek isteğim eve gidip uyumak şu an ama nerdeee yemek yok evde daha. Canım Allah hayıtlara çıkarsın ya anlamına bakalım ya neymiş ki..

evet üşüdüm balım battaniye aldım üstüme ayy miğde bulantı başımm dönüyo anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tmmm blımmmmmmmmmm bnm
iyi yaptın al üşüme dikkatet bulantılar hemen başlarmı acep kızz dimek seninkiler erkenden başlıycak aman dikkat et balım benimmmm

dimi insan hissediyo ama benimkiler geçti dövücem en sonunda kendimi tekme tokat off sıkıntı valalah tırsıyoum dondurma işleminden ben yaaa:18::18:

canın çektiyse eşine de alsın kuzum kıyamam sana[/QUOTE]

korkma len ne korkuyon delü. yakma daha kötü geliyo kulaga o canı yakar dondurma yakmaz gibi geliyo ya.bende adetten sonra rahim filmine gitcem.

burda da hava kapadı yaaa, İstanbul, Cuma günü, Akşam iş çıkış vakti, yağmur ve trafik.
Valla çözün bakalım şimdi siz bu denklemi kızlar :)

kıslar aranızda rahim filmi cektiren var mı nasıl oluyo biriniz anlatsanız. ya kac aydır bundan korkuyodum en sonunda dedi masraflı imiş sanırım gönderdigi yer bakırköyde ozel bi yer 400 e mal oluyomus cok degilmi ya. aman cok sıkısacaz bu ay üf ya .

Canımm ben de çektiricem aşılama düşüüyorum ya eylül ekim gbi öncesinde çektirmem gerekiyor istersen anestezili çektirebilirsin bazısnın acıyormuş amayeni aletlerle iç acımıyormuş canım.. Bir alet girip sıvı veriyoemuş ilaç o ilaç verilirken sızı oluyormuş zaten öyle görülüyormuş tıkalı olup olmadığı az bir tıkanıklık varsa o da açılıyormuş efet pahakı oluyor ama dr mu önerdi canım sana kaç ay oldu denemelere başlayalı..

melisam cevap verdim sna yukarıda balım iştee kişiden kişiye değişiyor hafif anestezili çektirende var ama bence gerek yok kollu falan birşeymiş işte yatıyormuşsun o aletle girip sıvı veriyorlar ilaç bu yanii..

anammmm yağmur başladı tv hiç bi kanal göstermeyii sinyal yok diyooo kızlar bn yağmur yağıyo diyodum ama camdan baktım büyük büyük dolu yağıyooo

Elifim sana dedim kaç kere balım özel istedşkleri yemek ne senden merak ettim kız.. Neler döktürüyorsun..

elifim içime dogan sey ne biliyomusun. esin yalan söledi aksama süpriz yapcak bence. :26::26:
yok begülüm o bana dayanamaz ağladımı bitmiştir camiye girerken ağladım geliyorum hemen kılığ dedi öyl olsa derdi bende umut ettimde yapamaz keşke olsaydı ama malesefff:26:
Bende öyle düşündüm vallahi yaa ama kaç kere sormuş deyince yok canım karısını üzemezdi onca saat dedim de belli de olmaz tabi hani.
evet meleğim yapmaz ağladım çünkü baya ağladımmı bitti derdi demekki yok zaten kağıt falan vermemişler pcden sölemişer tam değerde belli değil 2 nin altı demişler bilemiyoeum artık

korkma len ne korkuyon delü. yakma daha kötü geliyo kulaga o canı yakar dondurma yakmaz gibi geliyo ya.bende adetten sonra rahim filmine gitcem.[/QUOTE]
vallaha korkuyorum ama korkunun da ecele faydası yokmuş yaa saalaıyorum artık ne yapalım hiç olmadı şu ağrılarımdan kurtulurunm fıstıkımm
burda da hava kapadı yaaa, İstanbul, Cuma günü, Akşam iş çıkış vakti, yağmur ve trafik.
Valla çözün bakalım şimdi siz bu denklemi kızlar :)

gülüm fiyat olarak ne kadar bilmiyoum ama bazıları çok acıyo diyolar hatta anestizi uzmanına başvurun diyenle bile var ama özelde olunca dha itinalı olanlar varmış dikkat ediyolarmış işte devlette o kadar değilmiş bilemiyorum ben uzunca bilgisini bulmuştumsana özelden atarım yada burdan klyarım artık ok mi meleğim

Elifim sana dedim kaç kere balım özel istedşkleri yemek ne senden merak ettim kız.. Neler döktürüyorsun..

ayy özürdilerim meleğim görmedim pc de değilim yaa gelince kaçtı demekki aradan ya köfte pataes seviyomuş yaptım pilav yapıcm işte arpa şehriyeli yoğurt çorbası yaptım nane soslu işte birde özel isteği soslu biber ilk defa bende yemişti hoşuna gitöiş gelirim ama yenge yapsın demiş yaptım işte kuzucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…