- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #6.021
ayy özürdilerim meleğim görmedim pc de değilim yaa gelince kaçtı demekki aradan ya köfte pataes seviyomuş yaptım pilav yapıcm işte arpa şehriyeli yoğurt çorbası yaptım nane soslu işte birde özel isteği soslu biber ilk defa bende yemişti hoşuna gitöiş gelirim ama yenge yapsın demiş yaptım işte kuzucum
Eki Görüntüle 421645 dejavum bibar dediğim bu çok basit ama lezzetli ezme gibi oluyo işte yaptım ben abdest alayım namaz geçiyo unuttum valllaha geliyorum hemen ballarım
slm kızlar iğnemi vuruldum aile hekimim evime geldi saolsun yaptı gitti
Canımm ben de çektiricem aşılama düşüüyorum ya eylül ekim gbi öncesinde çektirmem gerekiyor istersen anestezili çektirebilirsin bazısnın acıyormuş amayeni aletlerle iç acımıyormuş canım.. Bir alet girip sıvı veriyoemuş ilaç o ilaç verilirken sızı oluyormuş zaten öyle görülüyormuş tıkalı olup olmadığı az bir tıkanıklık varsa o da açılıyormuş efet pahakı oluyor ama dr mu önerdi canım sana kaç ay oldu denemelere başlayalı..
slm kızlar iğnemi vuruldum aile hekimim evime geldi saolsun yaptı gitti
neyse kızlar öpüyorum sizleri görüşürüz
gülüm yukarı da sana et ile ilgili soru sordum et alcam yarın ama kurutuyorum hep ya dövdüreyim mi dövdürmeden mi alayım önce yükske ateşte kızartıp sonra ksığa mı alayım içi kızarsın marşine yapayım mı nasııl yapayım.
canım yeni gördüm ya kusura bakma. ya acısından degilimde pahalı ya o beni üzüyo. ekimden beri klomen tedavisigörüyorum işte.doktora en son kan için gidince sonucu görünce demişti.belkide tüplerin tıkalı bi baktıralım dedi. ama ben 3 ay sogan kürü yaptım tıkalı olsa bile o acmıstır diye düşünüyorum paha bosa gidecek ya cektirecez malum ne yapıyım artıkın.
canım büftek mi kavurma mı yapcan sana güzel yumusaması için bi tarif vereyim.
hoşgeldin hülyam nasılsın kuzumslm kızlar iğnemi vuruldum aile hekimim evime geldi saolsun yaptı gitti
bitanem ben eti içine şırıngayla vuruyolarmış yumuuşatıyomuş onadan almıştık birkreseimnde yıumuşaktı ama tadı iyi değildi sadesini al ve evde sen bir gece öncesinde zeytin yağı şu yeişikn adını hatırlayamadım gülüm sen getir adını evdede varda adını getiremiyorum onunla bir karıştır baharatıyla falan işte belet sonrada kıartıcakmısın sulusunuımu yapıcaksın de bakem birgülüm yukarı da sana et ile ilgili soru sordum et alcam yarın ama kurutuyorum hep ya dövdüreyim mi dövdürmeden mi alayım önce yükske ateşte kızartıp sonra ksığa mı alayım içi kızarsın marşine yapayım mı nasııl yapayım.
neyse kızlar öpüyorum sizleri görüşürüz
hoşgeldin hülyam nasılsın kuzum
bitanem ben eti içine şırıngayla vuruyolarmış yumuuşatıyomuş onadan almıştık birkreseimnde yıumuşaktı ama tadı iyi değildi sadesini al ve evde sen bir gece öncesinde zeytin yağı şu yeişikn adını hatırlayamadım gülüm sen getir adını evdede varda adını getiremiyorum onunla bir karıştır baharatıyla falan işte belet sonrada kıartıcakmısın sulusunuımu yapıcaksın de bakem bir
görüşürüz bitanem Allaha emanet ol kuzum öpüyorum
soğan kürü hiç kanalları açar mı gülüm ya kim dedi onu sana. enfeksiyon falan belli iyi geliyordu yumurtlama falan ama daha tüpleri açan bir ilaç mevcut değil eğer az birşey tıkalıysa enfeksiyondna falan olur eder o ilaç verilirken açılıyormuş ama eğer tamamen tıkalıysa ya operasyon ya tüp bebek ki genelde uğraşmıyorlar tüpbebeğe yönlendiriyrlar yani. İnşallah yoktur öyle birşey canımm.. Tabi dr her ihtimali göz önünde bulundurmak ister klomenle de olmamış önce filme bakacak ki ona göre aşılama önerecek sana eğer tüpler tıkalıysa aşılama olmuyor canım ondan boşuna yapılmasın diye.
biftek canım yavada kızartma şeklinde ama dövdürmeyin 1 parmak kestirin ve önce yüksek ısıda mühürleyşip kısıp öle içini pişirin diyorlar öle mi yapayım ver bakem bir marine tarfii yaa..
a ben uydurdum sogan kürü acar herhalde diye kimseden duymadım ama ne bilim temizliyo falan degince rahmi ole düşündüm canım.
eger yarına yapacaksaneti bugünden iki sogan rendele suyunu iyice etlerin üstüne gezdir bide zeytinyagı tuz koyma sakın. bi gün beklesin dolapta kapalı bi kaba koy.yumusacık oluyo etin rengi degişiyo liflerini hallediyo bu sos. az yagda kızart sonuna dogru tuz ve bahalatlarını at üzerine canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?