Kaldığımız Yerden Her Telden..

Elifim yaa ben et yapcam yarına kızartcam da ne zaman et kızartsam kurutuyorum ben dövdürmeyin diyorlar eti alınca dövdürmeyeyim mi bir de senin yaptığın bir marine var mı önce yüksek ateşte mühürleyip sonra da hafife alıp mı içini kızartayım nasıl yapayım yaaa şu et işini hiç beceremiyorum yaa..

ohh ellerine sağlık kuzum şu kızartmalıl tombul biberlerden vardı pazarda yeşil hanii ama almadım yoğutlu severim oysa bende alırım dönüşte dedim akldı pazardan yarın etin yanına sviri közlerim artk ben de yaa..

dejavum bibar dediğim bu çok basit ama lezzetli ezme gibi oluyo işte yaptım ben abdest alayım namaz geçiyo unuttum valllaha geliyorum hemen ballarım

Eki Görüntüle 421645 dejavum bibar dediğim bu çok basit ama lezzetli ezme gibi oluyo işte yaptım ben abdest alayım namaz geçiyo unuttum valllaha geliyorum hemen ballarım

gülüm yukarı da sana et ile ilgili soru sordum et alcam yarın ama kurutuyorum hep ya dövdüreyim mi dövdürmeden mi alayım önce yükske ateşte kızartıp sonra ksığa mı alayım içi kızarsın marşine yapayım mı nasııl yapayım.

canım yeni gördüm ya kusura bakma. ya acısından degilimde pahalı ya o beni üzüyo. ekimden beri klomen tedavisigörüyorum işte.doktora en son kan için gidince sonucu görünce demişti.belkide tüplerin tıkalı bi baktıralım dedi. ama ben 3 ay sogan kürü yaptım tıkalı olsa bile o acmıstır diye düşünüyorum paha bosa gidecek ya cektirecez malum ne yapıyım artıkın.

canım büftek mi kavurma mı yapcan sana güzel yumusaması için bi tarif vereyim.

soğan kürü hiç kanalları açar mı gülüm ya kim dedi onu sana. enfeksiyon falan belli iyi geliyordu yumurtlama falan ama daha tüpleri açan bir ilaç mevcut değil eğer az birşey tıkalıysa enfeksiyondna falan olur eder o ilaç verilirken açılıyormuş ama eğer tamamen tıkalıysa ya operasyon ya tüp bebek ki genelde uğraşmıyorlar tüpbebeğe yönlendiriyrlar yani. İnşallah yoktur öyle birşey canımm.. Tabi dr her ihtimali göz önünde bulundurmak ister klomenle de olmamış önce filme bakacak ki ona göre aşılama önerecek sana eğer tüpler tıkalıysa aşılama olmuyor canım ondan boşuna yapılmasın diye.

canım büftek mi kavurma mı yapcan sana güzel yumusaması için bi tarif vereyim.

biftek canım yavada kızartma şeklinde ama dövdürmeyin 1 parmak kestirin ve önce yüksek ısıda mühürleyşip kısıp öle içini pişirin diyorlar öle mi yapayım ver bakem bir marine tarfii yaa..

ohh maşallah maşallah etler biberler negüzel benim miskinliğim üstmde hiçbişe yapmak istemiyorum yav.siizn gibi yemkler yapmayı isterdim ne yalan söliyim keşke öle bi istek olsa

slm kızlar iğnemi vuruldum aile hekimim evime geldi saolsun yaptı gitti
hoşgeldin hülyam nasılsın kuzum
bitanem ben eti içine şırıngayla vuruyolarmış yumuuşatıyomuş onadan almıştık birkreseimnde yıumuşaktı ama tadı iyi değildi sadesini al ve evde sen bir gece öncesinde zeytin yağı şu yeişikn adını hatırlayamadım gülüm sen getir adını evdede varda adını getiremiyorum onunla bir karıştır baharatıyla falan işte belet sonrada kıartıcakmısın sulusunuımu yapıcaksın de bakem bir
neyse kızlar öpüyorum sizleri görüşürüz

görüşürüz bitanem Allaha emanet ol kuzum öpüyorum

kızartcam canım tavada aslında en güzeli ağır grill tavalar ama yok bende ne zaman yapsam kurutuyorum ben. Diyor ki nette dövdürmeyin duyu gider 1 parmak kalınlığnda dilimletin diyorlar oda sıcaklığında olması lazımmış yapmadan önce çıkarmak gerekirmiş. Bir de önce yüksek ateşte mühüreyin suyu içinde kalsın sonra hafife alıp içini kıazartın diyor sen öyle mi yapıyorsun.

biftek canım yavada kızartma şeklinde ama dövdürmeyin 1 parmak kestirin ve önce yüksek ısıda mühürleyşip kısıp öle içini pişirin diyorlar öle mi yapayım ver bakem bir marine tarfii yaa..

a ben uydurdum sogan kürü acar herhalde diye kimseden duymadım ama ne bilim temizliyo falan degince rahmi ole düşündüm canım.

eger yarına yapacaksaneti bugünden iki sogan rendele suyunu iyice etlerin üstüne gezdir bide zeytinyagı tuz koyma sakın. bi gün beklesin dolapta kapalı bi kaba koy.yumusacık oluyo etin rengi degişiyo liflerini hallediyo bu sos. az yagda kızart sonuna dogru tuz ve bahalatlarını at üzerine canım.

tamam canım soğanı biliyordum zaten asidik özelliğinden ötürü soğan ve zeytimnyağ iyiymiş kızartırken direk ksııkta kızartıyorum ben kuruyordu ama önce yüksekte az rengini değiştirip sonra kısığa getirirsek suyu içinde kalırmış yumuşak olurmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…