Kaldığımız Yerden Her Telden..

bugün yapacaksan eti. önce etleri bi güzel kavur sonra tencereye bi sıra et diz üzerine (domates biber kekik karabiber zeytinyag ve tuzdan bi harc yap. etlerin üzerine koy tekrardan ve bi daha o harctan kızık ateste bi saate yakın pişir buda yumusacık oluyo.

yok yarın yapıcam canım ben bu akşamdan alırım marine ederim ama yarın akşama pişircem birşey olmaz dimi dolapta marineli o vakte kadar..

anladım balım vallaha balım dövdürünce yumuşak oluyo ama sen önce suda haşla ama suyu çok az olsun gerçi bende tam bilmem ama suyunu çeksede lezzeti iinde kalır balım sonrada kızar ama işte onu benim babam çok iyi yapar aslında sorsamda sana özelden mesaj atsam olurmu bitanem
Elifimmmm :26::26:

şkım meleğim kusuruma bakma valla işim çok ki ancak yetişiyorum

ben cıkıyorum ve hepinizi öpüyorum. elifi m eger kocişin kandırdıysa aksam mutlaka yaz yarını bekleme bak meraktan catlarım ben. vallahi esin misafir geliyo diye bence ayak yapıyo ya neyse görcez artıkın. hele bide sevdigi yemekleri yaptırıyosa su an sana kesin dicem ha. byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

olarr canmı haşlayıp kzartmadım hiç tadını bozar mı kızarmış olsun istiyorum çünkü bir de suyunu salarsa kuru olursa diyorum. Mater şef vardı geçen sene ay ne güzel yapıyorlar ya etleri yüksek ateşte mühürlüyorlardı sonra fırına veriyorlardı artık az pişmiş orta yada çok pişmiş nasıl istersen ona göre çıkarıyorlardı ama tavada kısığa alıersakta içi pişer yanii.. Hemen yapmıcam nasılsa yarına yapcam ben marinesini yaparım o arada mesajda atardan baakrım canım..

yok yarın yapıcam canım ben bu akşamdan alırım marine ederim ama yarın akşama pişircem birşey olmaz dimi dolapta marineli o vakte kadar..

yok canım saklama kabına koy üzeri kapalı olsun emi buzluk kısmına koyma gülüm dolap kısmına emi.ay canım cekti yarında ben alıyım bari. öptüm canım. byeeeeeeeeeeeeeee

tmm balım merak etme sen sanmam ama olursa da yazarım mutlaka canımıniçi bugün için kusuru bakmayın ilgilenemedim işlerden canım yaa şu taşınma olayı bitsinde söz sizinleyim kuzucum
kuzucum açıkçası sulusunu yaptığımda kurumadı ama kızarttığımda heo kurudu o yüzden ne desem yalan sen dur şimdi babama sorayımben yapıyomöuşum gibi hemen yazıcam sana meleğim
gitmiyom daha erkenmis be yav

gitme bee yerim seni kal burda kuzum

Görüşürüz bitanemm dikkat et kendine. Ay inşallah dedğin gibi olur canım kocası şaka yapmıştır ama işte ağlatmaz beni duydu söylerdi diyor keşke öyle olsaa ahh ahhh...

yok canım saklama kabına koy üzeri kapalı olsun emi buzluk kısmına koyma gülüm dolap kısmına emi.ay canım cekti yarında ben alıyım bari. öptüm canım. byeeeeeeeeeeeeeee

ayy canını mı çektirdim kız yap valla oh ben patatesten kızartcam brde tavada kalan yağda domates bider közlicem ohhh yanii sende yap yiyin kocişinleee..

Son düzenleme:

olsun elifim yaaa bu kadar geldin yaaa sağol şimdi taşınma telaşı var mazaretin var senin hiç gelmesen de kırılmam kolay değil ev taşıma işleri kuzum ama taşınıca neti çabuk aldır haaa..

Melisamm piki etii dövdüreyim mi ben hiç dövdürmeden mi alayım bir parmak kalınlığında kestirin dövdürmeyin diyor nette de sen dövdürüyor msun yne de yumuşak oluyor mu..

olsun elifim yaaa bu kadar geldin yaaa sağol şimdi taşınma telaşı var mazaretin var senin hiç gelmesen de kırılmam kolay değil ev taşıma işleri kuzum ama taşınıca neti çabuk aldır haaa..
ne demek balım zaten yerleştirmesi kalıcak bana yaa eşim kadın tutmuş bütün evi temizliycek bana kalmıyo pek babama sordum da haşlama diyo sadece beklet zeytin yağında ve kekikde bir gün beklet ve kızart diyo gülüm

elif bi say bakam neler yaptın iyi üşenmüyon kıs ben bi balıkla salata yaparsam benden iyi si yok onlara bile üşeniyorum ay sinir oluyorum hele kızarttıktan sonraki o yag lekeleri. deli ediyo beni ve koku ama cok seveyrim napıyım e 6 sene trabzonda yasadım ben.
balıktan sonra mutlaka tatlı ararım ve balıkla kolaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. asure yaptım en hazırından

dejavum biftegi ben 16 mayısta yapcaktım ya olmaDI işte sonuc negatif olunca ne aldım ne ettim. büftek patates pilav domates ve kırmısı yada pembe sarapppppppppppppppppp. üf ya aman bıktım vallahi ya.

a.s cnm hoşgelddddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn ne iyi dr muş o aferin ona ya hoşuma gitti .
hoşbuldum güzelim evet aile hekimimiz cok tatlı bir kadın bende cok seviyorum
iyi olmuş canım şifa olsun inşallah...

görüşrüz iyi haftasonlarıı..
allah razı olsun canım ins şifa olur

hoşbuldum elifim iyim cok şükür sen nasılsın yagmurlar yagıyo şimşekler cakıyo korkuyom:18::18::18::18:

tamam gülümm ben de öyle düşünmüştüm zaten soğanda koycam suyunda zeytimnyağ kekik katcam dolapta bekletcem sonra yarım saat kala çıkarcam eğer oda sıcaklığında olmazsa sert olurmuş et kasılırmış bşirden sıcak tavaya koyunca.. Sağol bitanem benim..

valla benimde hiç halim yok yemeğimde yok bulgur pilavı yapcaktım ama valla ayıkla yıka soğanını doğra hiç gözüm yemiyor normalde birşey değil de başım çatlıyor halsizim gün geçmedi işyerinde bana az yatsam eve gidince iyi olacak. Bende çok severim balığo karadenizde yaşamadım ama annemde sever ona çekmişim kokusyu fqalan hiç gözümde olmaz da eşim pek sevmez yağ kokusunuda sevmez seyrek yapıyorum burada İstanbul'a ne zaman gitsem annem balık yapar bana.

tabi canım eti suda haslayınca lezzeti gidiyo büftek için bu tabi zaten suya degerse o et içine iyice cekerse suyu kısartırkende mutfagın içine eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…