- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #6.061
Melisamm piki etii dövdüreyim mi ben hiç dövdürmeden mi alayım bir parmak kalınlığında kestirin dövdürmeyin diyor nette de sen dövdürüyor msun yne de yumuşak oluyor mu..
dejavum biftegi ben 16 mayısta yapcaktım ya olmaDI işte sonuc negatif olunca ne aldım ne ettim. büftek patates pilav domates ve kırmısı yada pembe sarapppppppppppppppppp. üf ya aman bıktım vallahi ya.
tamam gülümm ben de öyle düşünmüştüm zaten soğanda koycam suyunda zeytimnyağ kekik katcam dolapta bekletcem sonra yarım saat kala çıkarcam eğer oda sıcaklığında olmazsa sert olurmuş et kasılırmış bşirden sıcak tavaya koyunca.. Sağol bitanem benim..
valla benimde hiç halim yok yemeğimde yok bulgur pilavı yapcaktım ama valla ayıkla yıka soğanını doğra hiç gözüm yemiyor normalde birşey değil de başım çatlıyor halsizim gün geçmedi işyerinde bana az yatsam eve gidince iyi olacak. Bende çok severim balığo karadenizde yaşamadım ama annemde sever ona çekmişim kokusyu fqalan hiç gözümde olmaz da eşim pek sevmez yağ kokusunuda sevmez seyrek yapıyorum burada İstanbul'a ne zaman gitsem annem balık yapar bana.
canım ben cok hafif dövdüüyorum incecik yapmayın diyorum. domatesli tarifimde bi parmakla cok güzel oluyoda kızartmada hafif dövdürüyorum canım ben.sen bilirsin canım ama dövdürmesende bi gün bekliyecegi için sogan lı zeytinyaglı suda zaten cok yumusar .
canım hazır mantı al etli pastane yada fırınlarda dolapta oluyo ya mis gibi kolaycacık yap onu yiyin.
Kız valla çok efkarlıyım ben şaraba da bayılırımda eşim içirmiyor ama söz aldım valla yarın akşam soğuk bira götürücem hiç canım istiyor yaaa en son 2010 a girerken yılbaşında şarap içmiştim arada istiyor insnaın canı eşim hiç içmez zate ama ben kurucam sofrayı bana kalsa rakı içerim de eşimde vetoyu yerimm.. Bira iyidir iyii efkarımı atayım üstümden.. sende yap aç şarabı eşinle ohh bir de mum yak süperr.. dışarıda dünyanın parası..
gülüm arpa şehriyeli yoğurt çorbası biber soslu köfte patates pilav bu kadar üşünemem ben gecenin bir saati kalkıp helva yapan kızım ben balım yeterki yemek olsun yemek demişken 76 gördüm çok muyluıyum zayıflıyorum giderek fıstıkımmmmmmmmelif bi say bakam neler yaptın iyi üşenmüyon kıs ben bi balıkla salata yaparsam benden iyi si yok onlara bile üşeniyorum ay sinir oluyorum hele kızarttıktan sonraki o yag lekeleri. deli ediyo beni ve koku ama cok seveyrim napıyım e 6 sene trabzonda yasadım ben.
balıktan sonra mutlaka tatlı ararım ve balıkla kolaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. asure yaptım en hazırından
bende iyiyim çok şükür bitanem korkma canım yaa burdada fen nasıl şimşek çakıyo kapandıki çok fena meleğimhoşbuldum güzelim evet aile hekimimiz cok tatlı bir kadın bende cok seviyorum
allah razı olsun canım ins şifa olur
hoşbuldum elifim iyim cok şükür sen nasılsın yagmurlar yagıyo şimşekler cakıyo korkuyom:18::18::18::18:
tamam gülümm ben de öyle düşünmüştüm zaten soğanda koycam suyunda zeytimnyağ kekik katcam dolapta bekletcem sonra yarım saat kala çıkarcam eğer oda sıcaklığında olmazsa sert olurmuş et kasılırmış bşirden sıcak tavaya koyunca.. Sağol bitanem benim..
kususurma bakma balım çok bilgim yoktur o konularda babamın üzerine tanımamada yinede herkesin bildiği farklı yardımcı olabildiysme ne mutlu bana kuzucum afiyet bal şeker olsun
valla benimde hiç halim yok yemeğimde yok bulgur pilavı yapcaktım ama valla ayıkla yıka soğanını doğra hiç gözüm yemiyor normalde birşey değil de başım çatlıyor halsizim gün geçmedi işyerinde bana az yatsam eve gidince iyi olacak. Bende çok severim balığo karadenizde yaşamadım ama annemde sever ona çekmişim kokusyu fqalan hiç gözümde olmaz da eşim pek sevmez yağ kokusunuda sevmez seyrek yapıyorum burada İstanbul'a ne zaman gitsem annem balık yapar bana.
tabi canım eti suda haslayınca lezzeti gidiyo büftek için bu tabi zaten suya degerse o et içine iyice cekerse suyu kısartırkende mutfagın içine eder.
ben rakıcı esim sarapcı normalde. tam tersiz yaniiiiiiii. bira hammallık ama hafta sonları birar sişe içeriz esimle. kırmızı sarabı cok sevmem ama pembe olanlar var ya hani tadına baktınmı bilmiyorum harika ya ben bayıldım yani. dizilerde falan gösteriyodu pembe pembe ellerinde bu ne lan diyodum migrosa gitti,mki hemen atladım vallahi. gül sarabı.
gülüm arpa şehriyeli yoğurt çorbası biber soslu köfte patates pilav bu kadar üşünemem ben gecenin bir saati kalkıp helva yapan kızım ben balım yeterki yemek olsun yemek demişken 76 gördüm çok muyluıyum zayıflıyorum giderek fıstıkımmmmmmmm
bende iyiyim çok şükür bitanem korkma canım yaa burdada fen nasıl şimşek çakıyo kapandıki çok fena meleğim
öyleymiş babamda dedi ben haşlardım bir ikikere becemedikçe işte ne bileyim bitanem sende anlıyon bea bu ilerden hamarat gacı seni
aaa hiç duymadım gül şarabı heee.. güzel mi diyorsun dur ben yarın sabah kahvaltılık alma bahanesiyle çıkayım eşim uyurken migrosa gidecektim zaten bakayım kız. Çaktırmadan alır atarım dolaba alınca bişi diyemez içirir yaaa..
canım biliyorum da hep yaptığımda krudu çok dövdürüyordum sanırım marine etmiyordum birde çok çeviriyordum kısık ateşte çevire çevire daha pimemiştir diye canına okuordum ama nette öyle gördüm master şefde de öyle yapıyorlardı çıok dövdürmeden önce yüksek ateşte bir iki dakika rengi dmönene kadar sonra hiç çevirmeden alt üst hafif ateşte içi kızarana kadar olcakmuş yanii.. a sağol balım ama yine ilgilendinn..
aaa hiç duymadım gül şarabı heee.. güzel mi diyorsun dur ben yarın sabah kahvaltılık alma bahanesiyle çıkayım eşim uyurken migrosa gidecektim zaten bakayım kız. Çaktırmadan alır atarım dolaba alınca bişi diyemez içirir yaaa..
canım biliyorum da hep yaptığımda krudu çok dövdürüyordum sanırım marine etmiyordum birde çok çeviriyordum kısık ateşte çevire çevire daha pimemiştir diye canına okuordum ama nette öyle gördüm master şefde de öyle yapıyorlardı çıok dövdürmeden önce yüksek ateşte bir iki dakika rengi dmönene kadar sonra hiç çevirmeden alt üst hafif ateşte içi kızarana kadar olcakmuş yanii.. a sağol balım ama yine ilgilendinn..
kıslar hazır bizbizeyiz acıktan yazacam vallahi. ben yürürken rahmim düşecek gibi oluyo sancıyo ara ara. fıstıgıma vuruyo zonkluyo fıstıkım ya:26::26:
lan oglum bi yorum yapsanıza yavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv:44::44::44:
nasıl yani güülüm rahimmi düşecek gibi sen durma doktor git meleğim lütfen bak ciddi sorun olmasın sonraaa:18:Allah korusun
kıslar hazır bizbizeyiz acıktan yazacam vallahi. ben yürürken rahmim düşecek gibi oluyo sancıyo ara ara. fıstıgıma vuruyo zonkluyo fıstıkım ya:26::26:
qama cok agrımıyo bi agrısında iyice sonra giderim aman bosver yaaaaaaa. hadi git sen canım sofrayı hazırla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?