Kaldığımız Yerden Her Telden..

Melisamm piki etii dövdüreyim mi ben hiç dövdürmeden mi alayım bir parmak kalınlığında kestirin dövdürmeyin diyor nette de sen dövdürüyor msun yne de yumuşak oluyor mu..

canım ben cok hafif dövdüüyorum incecik yapmayın diyorum. domatesli tarifimde bi parmakla cok güzel oluyoda kızartmada hafif dövdürüyorum canım ben.sen bilirsin canım ama dövdürmesende bi gün bekliyecegi için sogan lı zeytinyaglı suda zaten cok yumusar .

dejavum biftegi ben 16 mayısta yapcaktım ya olmaDI işte sonuc negatif olunca ne aldım ne ettim. büftek patates pilav domates ve kırmısı yada pembe sarapppppppppppppppppp. üf ya aman bıktım vallahi ya.

Kız valla çok efkarlıyım ben şaraba da bayılırımda eşim içirmiyor ama söz aldım valla yarın akşam soğuk bira götürücem hiç canım istiyor yaaa en son 2010 a girerken yılbaşında şarap içmiştim arada istiyor insnaın canı eşim hiç içmez zate ama ben kurucam sofrayı bana kalsa rakı içerim de eşimde vetoyu yerimm.. Bira iyidir iyii efkarımı atayım üstümden.. sende yap aç şarabı eşinle ohh bir de mum yak süperr.. dışarıda dünyanın parası..

canım hazır mantı al etli pastane yada fırınlarda dolapta oluyo ya mis gibi kolaycacık yap onu yiyin.

yine az dövdürürm ben senin gibi ya incecikte yaptırma bir kere aldım zar gibi yapmışlardı yaa içindeki yağı sarkıyrdu böyle bir de yağlı et makbuldür biftekte yağ damarları olcekki kendi yağıyla pişecek güzel fazla yağ koymadan..

canım hazır mantı al etli pastane yada fırınlarda dolapta oluyo ya mis gibi kolaycacık yap onu yiyin.

yapıyorum sürekli gülüm bizim kaynanamlara giderken mis fırın var çok güzel oluyor hazır mantısı kaynanama da gidecek eşim uğrayacak alsam ı ki yoldan acaba bilemedim..

ben rakıcı esim sarapcı normalde. tam tersiz yaniiiiiiii. bira hammallık ama hafta sonları birar sişe içeriz esimle. kırmızı sarabı cok sevmem ama pembe olanlar var ya hani tadına baktınmı bilmiyorum harika ya ben bayıldım yani. dizilerde falan gösteriyodu pembe pembe ellerinde bu ne lan diyodum migrosa gitti,mki hemen atladım vallahi. gül sarabı.

gülüm arpa şehriyeli yoğurt çorbası biber soslu köfte patates pilav bu kadar üşünemem ben gecenin bir saati kalkıp helva yapan kızım ben balım yeterki yemek olsun yemek demişken 76 gördüm çok muyluıyum zayıflıyorum giderek fıstıkımmmmmmmm
bende iyiyim çok şükür bitanem korkma canım yaa burdada fen nasıl şimşek çakıyo kapandıki çok fena meleğim

tabi canım eti suda haslayınca lezzeti gidiyo büftek için bu tabi zaten suya degerse o et içine iyice cekerse suyu kısartırkende mutfagın içine eder.

öyleymiş babamda dedi ben haşlardım bir ikikere becemedikçe işte ne bileyim bitanem sende anlıyon bea bu ilerden hamarat gacı seni

kıslar hazır bizbizeyiz acıktan yazacam vallahi. ben yürürken rahmim düşecek gibi oluyo sancıyo ara ara. fıstıgıma vuruyo zonkluyo fıstıkım ya:26::26:

aaa hiç duymadım gül şarabı heee.. güzel mi diyorsun dur ben yarın sabah kahvaltılık alma bahanesiyle çıkayım eşim uyurken migrosa gidecektim zaten bakayım kız. Çaktırmadan alır atarım dolaba alınca bişi diyemez içirir yaaa..

canım biliyorum da hep yaptığımda krudu çok dövdürüyordum sanırım marine etmiyordum birde çok çeviriyordum kısık ateşte çevire çevire daha pimemiştir diye canına okuordum ama nette öyle gördüm master şefde de öyle yapıyorlardı çıok dövdürmeden önce yüksek ateşte bir iki dakika rengi dmönene kadar sonra hiç çevirmeden alt üst hafif ateşte içi kızarana kadar olcakmuş yanii.. a sağol balım ama yine ilgilendinn..

anladım canım benim doğrudur o zman birde öyle dene bakalım ben çıkıyorum canımıniçi misafrler geliyo sofrayı kurayım görüşrmk züere hepinize tşk ediyorum yanımd aoldunuz sizi çok seviyorum canlarım öpüyorum Allaha emanet olun hayırlı kşamlar

anladım canım benim doğrudur o zman birde öyle dene bakalım ben çıkıyorum canımıniçi misafrler geliyo sofrayı kurayım görüşrmk züere hepinize tşk ediyorum yanımd aoldunuz sizi çok seviyorum canlarım öpüyorum Allaha emanet olun hayırlı kşamlar

bende bira z tikliyim o konuda et dedigin iyi kızarmalı kimi rewemen cig yine ikiser kere cevirerek kızartırım ben. kekik ve tuzunu en son ek emi canım karabiberde cok yakısır biftek ew bak.

kıslar hazır bizbizeyiz acıktan yazacam vallahi. ben yürürken rahmim düşecek gibi oluyo sancıyo ara ara. fıstıgıma vuruyo zonkluyo fıstıkım ya:26::26:

kocan yesin fıstığını:)ay güldürdün kız beni fıstıkım ha:) allah alalh niye öyle olduki acaba dinlen biraz yat bakalım geçer belki.

qama cok agrımıyo bi agrısında iyice sonra giderim aman bosver yaaaaaaa. hadi git sen canım sofrayı hazırla

benim rahmim alıskın degilki kafam kadar yumurtalara oleee. 8mm i zor bulurdu bu ay maassalh29mm. ondan sanırsım baskı yapıyo iyice ole düşünerekten bekliyorum ya agrı siddetlenirse giderim canım dokrora.

canlarım öçıkıyorum geliyolar öpüyorum moonum melisam dejavumm görüşürz meleklerim Allaha emanet olun mlisam doktotra git bekleme sonucuda bana özelden yaaziyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…