- 11 Temmuz 2008
- 11.513
- 5.232
- 773
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #6.081
canlarım öçıkıyorum geliyolar öpüyorum moonum melisam dejavumm görüşürz meleklerim Allaha emanet olun mlisam doktotra git bekleme sonucuda bana özelden yaaziyi akşamlar
kıslar hazır bizbizeyiz acıktan yazacam vallahi. ben yürürken rahmim düşecek gibi oluyo sancıyo ara ara. fıstıgıma vuruyo zonkluyo fıstıkım ya:26::26:
anladım canım benim doğrudur o zman birde öyle dene bakalım ben çıkıyorum canımıniçi misafrler geliyo sofrayı kurayım görüşrmk züere hepinize tşk ediyorum yanımd aoldunuz sizi çok seviyorum canlarım öpüyorum Allaha emanet olun hayırlı kşamlar
bende bira z tikliyim o konuda et dedigin iyi kızarmalı kimi rewemen cig yine ikiser kere cevirerek kızartırım ben. kekik ve tuzunu en son ek emi canım karabiberde cok yakısır biftek ew bak.
benim rahmim alıskın degilki kafam kadar yumurtalara oleee. 8mm i zor bulurdu bu ay maassalh29mm. ondan sanırsım baskı yapıyo iyice ole düşünerekten bekliyorum ya agrı siddetlenirse giderim canım dokrora.
kıs ben nasıl biliyordum bu döllenme olayını bak anlatayım. simdi yumurta büyüyo catlıyo ya o sırada sperm girebilir se döllenme oluyo yumurta kendini koruyo catlak kapanıyo o yumurtanın içinde baslıyo bölünmeler falan. hı catlak pkapanmöazsa hobvba dökülüyo ve adet olujnuyocanım neden öyle oldu ki yaaa ay acaba var mı birşeyler ya ne dersin yoksa da nedne oluyor ki devam ederse git doktora gülüm..
tamam gülüm afiyet olsun dize hamarat arkadaşım bende evime geldim halim yoktu ama bulgur pilavı yaptım eşim istedi kendime gözleme yaptım. Etimi aldım marine ettim dolaba koydum oturuyorum ne çabuk geçiyor akşam zaman yaa..
Bende çok ğişmiş severim asla çiğ tadı gelmemeli içi kırmızı olmamalı aldım canım bişi demedim az dövdü zaten baktım. işte saoğan suyu zeytinyağı koydum ama kekikte koydum ben marineye acaba sertleştirir mi tuz koymadım ama. Karab,berde koyarım az eşimin baharatlarla arası iyi değil etin tadını almak ister ama az bişi koyarım.
kız öldürdün beni gülmekten akşam akşam yaaa.. Kızım futbol topu mu bu baskı yapsın kız yumurtalar senin yumurtlama bitti hatta teste de gittin zaten senin yumurta çoktan çatladı da tarihe karıştı bitanemm. çatladıktan sonra bir kan hücresi olur o canım ve bi gün dayanır tüplerde ve sperm ile buluşursa tüplerde döllenme olur orada 5 gün sonrada rahime döllenmiş embriyo olarak iner döllenmezse de işte regli olarak düşer gider canım yaa.. Öyle ağırlık falan yapmaz yumurtlama döneminde olsan bile. Öyle olsa benimde yumurtam büyür çatlar ben hiç taşıyamazdım kız minyon halimle kaç kilo çocuk taşıyacağız gebeyken rahim de 29 mm lik yumurtada öle baskı olmaz canım benim belki gebelik vardır..
kıs ben nasıl biliyordum bu döllenme olayını bak anlatayım. simdi yumurta büyüyo catlıyo ya o sırada sperm girebilir se döllenme oluyo yumurta kendini koruyo catlak kapanıyo o yumurtanın içinde baslıyo bölünmeler falan. hı catlak pkapanmöazsa hobvba dökülüyo ve adet olujnuyo
bu arada elifi dün hiöç girmedi aksam demekki kocası yalan söylememiş tüh ya bak simdi inandır hamiş olmadıgına.
Selam kızlar... Hepiniz iyisinizdir umarım...
slm kızlarrrrr bacılar müjdemiiii isterim bu gün dr.gittikk ve hamile olduğumum kesinleşti ultrasonda çıkmaadı ama küçük diye kanda hamile olduğum çıktı şuan annemlerdeyim ...cuma günü tkrar dr.gitcez randevu verdi cuma inş......bebeğimizi ultrasonda görücezz...kendinize ii bakın bn akşam girerim hepiniz öptüm...hepinizi seviyoreee allaha emanet olun inş...sizde bir anca bebeişlerinize kavvuşursunuız hasretiniz biterrrrrr
merhabaa.. Nerelerdesin sen bakıyım ne zamandir..
Ayy çok sevindim canımmm zaten bekliyordum şaşırmadım geçte gittin ya sen çıktı tabii kanda ama ultrasonda gözükmez diye demiştim ancak daha kese oluşuyor canım heralde cuma günü büyük ihtimal keseyi görürsnüz bitanemm. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip inşallah.. Topiğimin ilk gebesi de sensin... Eşin ne tepki verdi anne faan ay çok güzel yaa..
slm kızlar nasılsınız ben gitremiyorum malum temizlik ve taşınma temizlikçileri beğenmedim arkalarından girdim baştan aşağı temizledim şimdide taşıycakalr işte eşyalrım çok fenayım belim kopuyo adet belirtilerim hala yok dün akşam test yaptım yine çıktı gebelik testinde ama bilemiyorum artıkın varsa bile bu tempoda düşmezse rabbime şükürler olsun netimiz gitmiyo bizim üst kat diye sadece taşındığımız yerin numarasını bildirmek yetiyomuş elektirkten geliyo ya bizim net çok şükür ayrı kalmıycam burdan ama yerleşene kadarda uzun süreli kalamam asembden ses yok mu hala kevserim gözümüz aydın olsun gülüm çok sevindim kesinleştiğine rabbim hayırl evlat versin sağlıkla al kucağına emi balımdejavum balım nasılsın moonum melisam valla kimsecikler yok kalmıycam çıkıcam bugün yeni evde yatıcaz 56 resmen görseniz daraldım bunaldım yorulduum offf kendinize iyi bakın öpüyorımmhepinizi canlarım
saol cnm bnm ya allahım sizlerede nasip etsin eşim ne yapsın cnm bnm ya ultrasonda gözükmediya bizimki üzüldü ondan dr.kan testi sonucu aççıkladı hamile dedi OHHHHHHHHHHHHHHHHH BEEEEEEEE DİYE ses çıktı ağzından dr.bile şaşındı annem fln da çok sevndiler balımm amn balım inş
slm kızlar nasılsınız ben gitremiyorum malum temizlik ve taşınma temizlikçileri beğenmedim arkalarından girdim baştan aşağı temizledim şimdide taşıycakalr işte eşyalrım çok fenayım belim kopuyo adet belirtilerim hala yok dün akşam test yaptım yine çıktı gebelik testinde ama bilemiyorum artıkın varsa bile bu tempoda düşmezse rabbime şükürler olsun netimiz gitmiyo bizim üst kat diye sadece taşındığımız yerin numarasını bildirmek yetiyomuş elektirkten geliyo ya bizim net çok şükür ayrı kalmıycam burdan ama yerleşene kadarda uzun süreli kalamam asembden ses yok mu hala kevserim gözümüz aydın olsun gülüm çok sevindim kesinleştiğine rabbim hayırl evlat versin sağlıkla al kucağına emi balımdejavum balım nasılsın moonum melisam valla kimsecikler yok kalmıycam çıkıcam bugün yeni evde yatıcaz 56 resmen görseniz daraldım bunaldım yorulduum offf kendinize iyi bakın öpüyorımmhepinizi canlarım
kızlar canlarım ben geldim ama gidicem
artık internetim yok o yüzden gelemiyorum ama durumlar da hiç iç açıcı değil bende bebeğim iyi şimdilik ama tehlikemiz var
sedammmmm bana numaranı yaz faceden mesaj atta arıyım seni iletişimde olalım sende kızlara bildirirsin arada durumları
çok özledim sizi çok çok öpüyorum canım arkadaşlarım
kıslar niye yoksunuız ya hadi gelin özledim sizi ya. elifim sanada kolay gelsin canım cok yorma kendini hala bi ihtimal var bak dikkat et emi canım eşine kaldır agır seyleri.
amin bitanem amin darısı tüm isteyenlerin başına inşsaol balım benmmm amn inş.. inş...inşşbalım sende hamilesindirrr...inşş sizlerinde hasreti bter
kuzum mecburen yapıyosun hiç olmazsa olmadan olmuyo elin kadınları işte ne derece yapıyoki banyolarını falan bastım çamaşır suyuna kir çözle kireç sökücüyle ve cifle ama gözlerim yandı böyle eşimde kızdı işte ancak içim rahat etti yoksa afedersin ben oraya oturup ne neyse nede banyo yapardım kuzucum şimdi yelerşicem eşim göreve gitti iizin vermediler mecburi bende yavaştan mutfağı dizicem ama açığım gelirseniz inş görürşürüz bebek konusundada bilemiyorum kuzucum ne adet belirtim var nede birşey sanki yeni adet olmuşum gibi vbelim ağrıyo o kadar belkide gecikicektir o akıntılar geç yumurtlama belritsimidir bilemiyrum bitanem artık hayırlısı Allahtan ne diyelimkiayy kıyamam eşine yaa hemen ultrasonda görmek istiyor tabi ama az daha sabretsin göreceksin nasılsa bundan sonra hep Allah'ın izniyle canım...
ahh canım ahh yaa beğemediysen beğenmedin gülüm boşver sonra yapardın eşyalar taşınınca sana dikkat et diyorum dimi. Allah'a emanet birşey olmaz inşallah hala senin şiddetle hamile olduğuna inanıyorum canım ama kanda çıkmadı balım ehh şimdi eşyalar taşınınca yerleştirirkende batacak ev zaten hayatım lütfen bari taşınsın yavaş yavaş yap acele etme gülüm. Hele ağır asla kaldırma, yukarılara uzanmaya çalışma eşinden yardım iste bu işler için ufak ufak yerleştir. Hayırlı olsun yeni eviniz. Ne çabuk boya oldu etti hemen de taşınıyorsunuz demek. Nette gitmeyecekmiş ne güzel bir gelip haber versen de yeter canım sen işlerimi halkette ama ne olur dikkat et kendine lütfenn.. Asebten hala haber yok yaa ne oldu bu kıza bilmiyorum ki evinden de bu kadar hafta ayrı kalamaz ki yanii off valla iyice sıkıntı bastı benii yaa nette mi sorun oldu ne oldu bilemiyorum ki. Moon falan gelememişler bugün bende yeni oturdum ancak kalktık daha doğrusu ben erken uyandım yukarıdaki bayan maşallah 9 da başladı takır tukur bir de topuklu terlikler eziyet gibi hayır yani yatak odasında o kadar ne iş yapıyor anlamıyorum inadına mı yapıyor bilmem ki kahvaltı temizlik yemek faslı derken ancak işte hiçbiryde anlamadım yarın da çok işim var neyse artık.. Görüşürüz balımm bak pazartesi salı olmazsan çarşamba yine test yaptırıyorsun anlaştık mı..
canım benim aldık haberlerini ne oldu nasıl oldun sonuç ne bizi habersiz bırkama ne olur çok oldu girmeyeli en azından dejavumla haberleşde bizde haber alalım ne olur balım ne diyiceğimizde bilemiyorum sıkıntı ne ne durumda bilmiyırum ama rabbim şifasını versin Allahım yardımcınız olsun Allaha emanet olun ikinizde meleğimkızlar canlarım ben geldim ama gidicem
artık internetim yok o yüzden gelemiyorum ama durumlar da hiç iç açıcı değil bende bebeğim iyi şimdilik ama tehlikemiz var
sedammmmm bana numaranı yaz faceden mesaj atta arıyım seni iletişimde olalım sende kızlara bildirirsin arada durumları
çok özledim sizi çok çok öpüyorum canım arkadaşlarım
Ayy nasıl unuturum yaa rüyamda Elifimi hamile gördüm müjdeli haberi veriyordu.. İnşallahhh gerçek çıkar rüyammm İnşallahh....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?