- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #6.101
kıslar niye yoksunuız ya hadi gelin özledim sizi ya. elifim sanada kolay gelsin canım cok yorma kendini hala bi ihtimal var bak dikkat et emi canım eşine kaldır agır seyleri.
melisam bende özledim kuzum ama Allahatan netimiz gitmöiyoda burdayım gelin hadi sizde sağolasın bitanem rabbim kolaylık versede yerleştirsem şu evimi vallaha yaa ihtimali artık düşünemiyorum bebekmi diye çıkıyp bazen tamamane yoğunluktan zaten çok iş yaptımki varsada bilemiyroum ama adet belirtimde yok be güzelim hayırlısı Allahımdan inş sen nasılsın 2 gün kaldı batına senden ne haber bakem:18:
kızlar canlarım ben geldim ama gidicem
artık internetim yok o yüzden gelemiyorum ama durumlar da hiç iç açıcı değil bende bebeğim iyi şimdilik ama tehlikemiz var
sedammmmm bana numaranı yaz faceden mesaj atta arıyım seni iletişimde olalım sende kızlara bildirirsin arada durumları
çok özledim sizi çok çok öpüyorum canım arkadaşlarım
gızlar gızlar gelemmim nanaığızdan öpemmi alüüüüüü nirdsiniz yahu ben geldim siz yine yoksunuz benden adet belirtilerine dair tık yok hala ama her ynaım dayak yemiş gibi ağrıyo ki evi görseniz gece 12 y kadar tşaınma sürdü geldik duş aldık yattık şimcik yerleşme zzamanı ama kim yerleşecek diye bekşliyorum gelinde bir el atın gari
inş bebektendir kuzucum yaa bazen belirti diye kendimizi kandırıyoruz ama bazende gerçekten gözle görülür şekilde belirtiler oluyo farklı olduğunu anlayabiliyoruz inş bu ay gerek kalmaz sen kan testni erken yaptırdın inş gelmezde bebeğin gelmişşti meleğim benim bayram ederim vallaha canım benim yaaa sıkma canını oldukça sende dikkat etmeye bak ne olur ne olmaz bende de yorgunluk ağrıları başladı kasıklarıma vuruyo ama adet mi anlatyamıyorum değil gibi ama benim gelecek vallaha bu kadar işten sonra bebek ihtimaline küçücük bile pay veremiyorum balıj benimm testlere gelince bendede öyle oluyo gölge gibi gri gibiama bu son yaptıklarım pembeleşmişti yani ama bende güvenmiyorum ovucanı neki testifde olsun boşcver sen onlarla umutlanma bekle gününde gelmezse git bir test yaptır çıkmazsa emin oluruz ki inş çıkar canısı yaaay ne biliyim be gülüm önceki kasık agrılarım ara ara oluyo dünde sag tarafta oldu. adet belirtisi dicem hiç böle agrımazdı benim gögsüm sişer hassaslasırdı bitek. bilmiyorum testte yapıyorum su lapaquikten sade e gölgesi cıkıyo pembe olmuyo. bekliyorum işte bende canım. dün rahim filmiyle ilgili bazı yazılar okudumda korktum dogrusu ya bazılarında cok acı oluyomus. acayip gerildim simdi sırf rahim filmi cektirmemek için dua ediyorum adetim gelmezde filme gerek kalmaz diye
ne yaptın tasınma işi tamamen bittimi kıs camları sildim yagmur geri halletti seninde sansına ya havada soguk ceyranda kalma kasıkla canım üşütme emi. ben bu netten aldıgımız ovucanların yanında cıkan gebelik testlerini hiç begenmedim kıs ne kadar basıt ya. canımhadi öptüm bi denem.
cnm bende seni merak ediyordum umarım sen ve bebişin iyisizinizdr rabbim korusun sizi , habersiz bırakma bizi allah emanet ol.
hadi hayırlı olsun yeni evin tatlım sana uğur , göbüşüne bebek kondursun inşallah. gelelim yardıma ayıp ettin kuzu.
inş bebektendir kuzucum yaa bazen belirti diye kendimizi kandırıyoruz ama bazende gerçekten gözle görülür şekilde belirtiler oluyo farklı olduğunu anlayabiliyoruz inş bu ay gerek kalmaz sen kan testni erken yaptırdın inş gelmezde bebeğin gelmişşti meleğim benim bayram ederim vallaha canım benim yaaa sıkma canını oldukça sende dikkat etmeye bak ne olur ne olmaz bende de yorgunluk ağrıları başladı kasıklarıma vuruyo ama adet mi anlatyamıyorum değil gibi ama benim gelecek vallaha bu kadar işten sonra bebek ihtimaline küçücük bile pay veremiyorum balıj benimm testlere gelince bendede öyle oluyo gölge gibi gri gibiama bu son yaptıklarım pembeleşmişti yani ama bende güvenmiyorum ovucanı neki testifde olsun boşcver sen onlarla umutlanma bekle gününde gelmezse git bir test yaptır çıkmazsa emin oluruz ki inş çıkar canısı yaa:18:
sağoasın meleğim Allah razı olsun inş amin rabbim hayırlısını nasip etsin vallaha çok zormış daha hala mutfağı bitiremedim yoruldum acıktım sağolsun karşı komuşumuz getirmiş yemekler akşaöm çay getirdi çok şekerler vallaha 2 sene aşağıda durdumd birinden görmedim yüzlerini bile bular akşama taşımaya bile yardım ettiler Alah razı olsun karıkoca çok sempatikler sevdim yani sanırsam gider geliriz gibi göxüküyo sen nasılsın biytanem
bende iyiyim yavrum ne yapayım hava gene kapalı 10-15 gün böylemiş
abimler gelcek annemler çarşamba günü bakalım gelsinlerde özledim ütüfalan yapıcam bende akşama.dün kocamla sinamaya gittik akşam 11 de 2 de bitti filim yenilmezler diye fena değildi. komşuların iyi olması çok güzel kafa dengi olunca iyi olur.
voww gözün aydın diyelim ozaman kuzucum iyi hasret giderirsin özlem kötü balım yaa benimde babamlar gelicek 1 aya işte taşınmamız iyi olduki onlar gelmeden herşey biter yeni ev temizlik biter işte gezeriz bol bol bizde demek sinemeya gişttiniz 2 ye kadar devam ediyo mu gülüm iyimiş ama bize uzak yaa daha hala fetihe gidicez eşim derdiki çıkıtğı gün gidicem diye büyk konuşmamak lazım hala gidiyoruzzzzzzzzz
ben simdi mahvoldum ya daha adetim yeni basladı ben bitimindeki rahim filmi olayını düşünüyorum üf yaaaaaaaaaaaaaaaa cok gerildim keske okumasaydım ya kadınlar kulubundeki yazıları okudum hemde.
hadi yaa erken değilmi gülüm yaa 22 si değilmiydi senin hep gecikirdi neyse sağlık olsun bitanem üzülme sakın bak benimde elim kulağımda yanikıslar adet oldum
canım benim herkesin dediğinie ettiiğe izlediğine okuduğuna inanma lütfen çünkü onların hepsi yalan bak moounmun dediği bendede oldu alttan korkuttular böyle gittim kızın elini tutuyorum doktorun yanında çalışan ama zerre kadar acımadı zorlukları varmış ama onların anlattığı bende okudun alakası yok diyo kızın birisi yani yatmış rahim filmi için anlamamış bile ne odu başlamadınızmı demiş bitti bile demiş doktor ama özelde memnun olanlar var sanırım devletten çok hiç üzülme bence yaptır çünkü ondan sonra ikizlere kalan oluyomuştabikişi nasip kısmet bitanem sakın üzülme emi bak beimde yaradan sonra eğer olmazsa bende çektiricem korkma bebeklerimiz için yapıcaz hem doğumun yanında o neki beniömm tanıdığım melisa korkmaz canına okur vallahaben simdi mahvoldum ya daha adetim yeni basladı ben bitimindeki rahim filmi olayını düşünüyorum üf yaaaaaaaaaaaaaaaa cok gerildim keske okumasaydım ya kadınlar kulubundeki yazıları okudum hemde.
biz akşam seansına gidiyoruz genelde tatlım 11,15 seansı işte 1,5-2 gibi bitiyor :))) fetih güzeldi tavsiye ederim kuzumben gittim beğendim.zaten biz fatih sultan mehmeti severiz hatta oğluşumun adı oyüzden fatih oluyorya teyzesi ya benim oğlan işyerini daha çok seviyor ya onu anladım evde fazla hissetmiyorum ofiste acayip hareketleniyor anası gibi iş kolik olcak:) heraldeee
allah kavuştursun balım senide babanlara :) özleniyor valla abimler 1 haftalığına geliyor, annem 1 ay kalır :) abimleri gezdirir kocam ben fazla ayakta kalmıyorum yarım saat ancak yürüyorum sonra belim ağrıyor.bide şanslarına hava yağmurlu olcek gibi
mrb kızlar, ben yeni üyeyim
merhaba tatlım hakkında hayırlısı olsun. kafana takm bazen biz kadınlar herşeyi çok abartırız herkesin acı olayı farklı oluyor tatlım bana mesala derlerdi işte vajinal muayene çok kötü çok zor çok acıyo falan ilk stresle gittim ana bir baktım hiç acımadı, yani sende stres yapma stres yaparsan kendini sıkarsın ister istemez ağrı ve acı olur rabbim kolaylık versin hemencik çekilsin filmin . sonuçta bunları bebek için yapıyorsun tatlım mecburen yapılcak.
hadi yaa erken değilmi gülüm yaa 22 si değilmiydi senin hep gecikirdi neyse sağlık olsun bitanem üzülme sakın bak benimde elim kulağımda yani
canım benim herkesin dediğinie ettiiğe izlediğine okuduğuna inanma lütfen çünkü onların hepsi yalan bak moounmun dediği bendede oldu alttan korkuttular böyle gittim kızın elini tutuyorum doktorun yanında çalışan ama zerre kadar acımadı zorlukları varmış ama onların anlattığı bende okudun alakası yok diyo kızın birisi yani yatmış rahim filmi için anlamamış bile ne odu başlamadınızmı demiş bitti bile demiş doktor ama özelde memnun olanlar var sanırım devletten çok hiç üzülme bence yaptır çünkü ondan sonra ikizlere kalan oluyomuştabikişi nasip kısmet bitanem sakın üzülme emi bak beimde yaradan sonra eğer olmazsa bende çektiricem korkma bebeklerimiz için yapıcaz hem doğumun yanında o neki beniömm tanıdığım melisa korkmaz canına okur vallaha
sağolasın gülüm yaa evet senede bir kere yada ikikere görmek yetmiyo bitanem gelsinlerde hasret giderelim sende benfde onlarsız olmuyo be güzelim
ve burası çok keyifli bir yere benziyor :)
ay ne biliyim be gülüm önceki kasık agrılarım ara ara oluyo dünde sag tarafta oldu. adet belirtisi dicem hiç böle agrımazdı benim gögsüm sişer hassaslasırdı bitek. bilmiyorum testte yapıyorum su lapaquikten sade e gölgesi cıkıyo pembe olmuyo. bekliyorum işte bende canım. dün rahim filmiyle ilgili bazı yazılar okudumda korktum dogrusu ya bazılarında cok acı oluyomus. acayip gerildim simdi sırf rahim filmi cektirmemek için dua ediyorum adetim gelmezde filme gerek kalmaz diye
ne yaptın tasınma işi tamamen bittimi kıs camları sildim yagmur geri halletti seninde sansına ya havada soguk ceyranda kalma kasıkla canım üşütme emi. ben bu netten aldıgımız ovucanların yanında cıkan gebelik testlerini hiç begenmedim kıs ne kadar basıt ya. canımhadi öptüm bi denem.
inş bebektendir kuzucum yaa bazen belirti diye kendimizi kandırıyoruz ama bazende gerçekten gözle görülür şekilde belirtiler oluyo farklı olduğunu anlayabiliyoruz inş bu ay gerek kalmaz sen kan testni erken yaptırdın inş gelmezde bebeğin gelmişşti meleğim benim bayram ederim vallaha canım benim yaaa sıkma canını oldukça sende dikkat etmeye bak ne olur ne olmaz bende de yorgunluk ağrıları başladı kasıklarıma vuruyo ama adet mi anlatyamıyorum değil gibi ama benim gelecek vallaha bu kadar işten sonra bebek ihtimaline küçücük bile pay veremiyorum balıj benimm testlere gelince bendede öyle oluyo gölge gibi gri gibiama bu son yaptıklarım pembeleşmişti yani ama bende güvenmiyorum ovucanı neki testifde olsun boşcver sen onlarla umutlanma bekle gününde gelmezse git bir test yaptır çıkmazsa emin oluruz ki inş çıkar canısı yaa:18:
sağoasın meleğim Allah razı olsun inş amin rabbim hayırlısını nasip etsin vallaha çok zormış daha hala mutfağı bitiremedim yoruldum acıktım sağolsun karşı komuşumuz getirmiş yemekler akşaöm çay getirdi çok şekerler vallaha 2 sene aşağıda durdumd birinden görmedim yüzlerini bile bular akşama taşımaya bile yardım ettiler Alah razı olsun karıkoca çok sempatikler sevdim yani sanırsam gider geliriz gibi göxüküyo sen nasılsın biytanem
bende iyiyim yavrum ne yapayım hava gene kapalı 10-15 gün böylemiş
abimler gelcek annemler çarşamba günü bakalım gelsinlerde özledim ütüfalan yapıcam bende akşama.dün kocamla sinamaya gittik akşam 11 de 2 de bitti filim yenilmezler diye fena değildi. komşuların iyi olması çok güzel kafa dengi olunca iyi olur.
kıslar adet oldum
ben simdi mahvoldum ya daha adetim yeni basladı ben bitimindeki rahim filmi olayını düşünüyorum üf yaaaaaaaaaaaaaaaa cok gerildim keske okumasaydım ya kadınlar kulubundeki yazıları okudum hemde.
Selam arkadaşlar
bende başladım mesaiye 8 de..
randevumu da aldım bugün 2 bucuga.
Adetimin 3. günü oldugu için ..
bakalım nolcak...
elfm canım hadi hayırlısı..
melisa canım korkma yaa olcak bitcek..
hem ne güzel kontrol edilsin..
bak bizim ne oldugumuz belli değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?