Kaldığımız Yerden Her Telden..

kıslar günaydın nerdesiniz yavvvvvvvvvvv hadi gelin.:44::44::44:

canım benim hoca döndü yurtdşından içerideyken, yanında da kimse yokken yazamıyrum ne yazıyorsunuz diyor hemen. Fırsat buldukça yazıyorum zati 2 de konfereansı varmış olmaz yerinde o zaman gelirim. Sen rahim filmiyle ilgii sana yazdıklarımı okudun mu canım..

okudum bi tanem aradım bitmeye yakında adetim tekrar arayıp randevu alacagım. yeni sistemle yaoılıyo acımı yo dedi. rahatladım. fiyattada indirim yaptı biraz bakalım cok yogun oluyorum bitsinde kurtuluyum biu işten. sen üniversitedemi calısıyosun canım ne iş yapıyosun.
elif niye gelmedi ya .

ben geldim slm herkese nasılsınız kızlar hu hu

hosgeldin kuzum nasılsın yerlesmeler nasıl gidiyo yavas yavas yap gülüm cok yorma kendini cocuk olsada olmasada oda oda yap acele etme gülüm fazladan yorma kendini.
canım adet oldum ama erken sayılmaz ya gecen ay 22 nisanda olmustum bu sefer 20 mayıs işte. benim evlendigimden beri adetim düzenliydi. d.kontrol hapı ve sonrasında da klomen tedavisiyle gecikmiyodu ki hiç. sadece son iki ay gecikti canım.
sende ne var ne yok yaptınmı yine test nasıl cıktı gülüm.

hoşbuldum kuzucum sağolasın nasıl olsun dün mutfağı yaptım ben kalabalığa gelemiyorum eşim geldi şaşırdı dolapları tekrardan sildim falan bugünde kıyafetlerimizi yerleştiricem ufak tefek şeyler kalıyo zaten valla melisam ben şunu anladım boş kaldıkça kendimi dinledikçe çok nazlı olmuşum aman ağrım aman sızım gibilerden buraya geldik geleli yoğun geçiyo ya son günler ne ağrım geliyo aklıma neden başka birşey adetimi bile unuttum be meleğim sanki olmuşumda bitmiş ginbi hala belirtim yok ne göğüslerde nede kasıklarda yorgunum o kadar günüm dündü ama ben bir gün ekleim bugünden sayıyorum bakalım gelecekmi ben son 2 seferdir söktürücülerle adet olduğuna şahit oldum ya balım sanki sürekli öyleydin gibime geliyo iyi bakaım adetlerin düzenliyse sorun yok fıstıkım bemim rahim fişmeindende korkma sakın emi dur bende bulBİLİRSEM SANA OKUTUCAM O BULDUKLARIMI

ohh ne güzel işte dedim sana artık yeni makineler var canım acımaz merak etme bazılarına normal muayene bile zor gekldiğinden öyle olabilir herkesin ağrı eşiği farklıdır ama anlatılan regl ağrısndan biraaz fazlası o da sadece ilaç verilirken ve tüplere giderken çok az bir süre yanii. İstersen gitmeden bir yarım saat önce ağrı kesici de içebilirsin gülüm.

ben geldim slm herkese nasılsınız kızlar hu hu

hoşgeldin kuzum ama ben öğle yemeğine çıkıcam öğleden sonra hocanın konferansı var döndü yurtdışından ama gelicem odada olmayacağı için..

gülüm senin elindne ne uçan ne kaça kurtulur he maşallah sanaa bak kafanın dolu olması nasıl da işe yarıyor dimi ben bu ay hem eyecanlıyım kaç ay sonraçalışmalar olabilecek hem de nötr olmaya takmaaya çalışıyorum regl günümü biel saymamaya çalışıcam. Canım demek regl olmadın inşallah rüyam gerçek olur yaa bitanemm yarın da olmazsan çarş git kana ani devlet yapmamıştı ya günün geçmedi diye günüm geçti geldim dersin ilk yaptırdığını negatif çıktıüını falan söyleme orda yaptır bir de masraflı olmasın bu sfer yine. öğle yemeğine gidiyorum ben gelince görüşürüz öptüm..

hoşbuldum meleğim sağolasın vallaha öyle ya insan boş kaldıkça ne kadarda kendini dinliyo bunu farkettim allaha kafam dolu işim çok derken bebek çıktı aklımdan oturunca aklıma gelşyo işte hayırlısı Allahtan daha olmadım yaa bakalım bekliyorum gelir diye umut ediyorum nedense bebekle ilgili beklentimde umudumda gitti çıkmaı ya olsaydı çıkardı diye düşünüyorum bitanem demek sende heyecanlısın ee tabi kolaymı aylardır neler çektin bir sen bilirsin kuzucum biz hiç değilse aylardır yaptık ettikde bekeldik senin boşa giden ayların var ortda olsun ama demekki bundada var bşr hayır yolumuza bakıcaz artık dimi aşkım benim tmm sen git yee bende ufaktan temizliğe devam edeyiorum işte görüşüürüz gelince canım benim afiywet olsun

içecem gülüm bi apranaks alacam bide belki pasiflora diye bitkisel bi sakinlestirici varmıs ablam ondan da içmiş ondan da alırım kafa kıyak yatarım ne yaparlarsa yapsınlar gariiiiiiiiii

canzi3445
Profil bilgileri Forumdaki Cevaplarım Özel Mesaj Add as Contact

ALLAHIM ŞÜKÜRLER OLSUN

Giriş tarihi:Sep 2008
canım bende cuma günü çektirdim ama hiç acı hisetmedim devlet hastanesinde çektirdim birde çok iyi geçti ama sonucum sağ tüp açık sol tüp tıkalı malesef bugün doktorla randevum var bakalım ne diyecek (melisam bak bunun gibilerşde oku bir çoğu acımadığını az olduğunu söylüyo diğerlerne kulak asma bence çükü acıda olsa sıozzıda olsa bebeğimiz için yapıcaz sonuçta brde bebeği doğurmka var odaha kötü bak 18 saat çatalda kalan sancı çeken var sezeyandan çıkpda dikişlerin acısı var bu neki yanında dimi balım benim)

aynen ole be canım abarttım nazlı oldum bende iyice. test yaptınmı yine canım bi yapsana ne durumda merak ettim canım..

yok gülüm saol ben onları almayım. onları okudugum içi korktum ya hele biri yazmıs rahmi darmıs kan revan içinde kalmıs ayaklanınmca yıgılmıs kalmıs falan. aman gidip görerim okudukca korkuyorum.
sakın onlara kulak asma bak yeminle neler diyolar bilirsin çevreyi yok ilk gece yok kız stresten odanın eşiğinden adım atmış adet olömuş korkudan yok kanaması durmamış yok o yok bu yok alttan muayene de ki söylentiler sezeryandan mesla benim arkadaş geçen hafta bugün doğum yaptı çok memnun diyoki dedikleri gibi alakası yok tabiki dikiş yerlerim acıyo ama alttanda kesip biçiyolar farkı yok rhat yani diyo o yüzden sende canı ı sıkma meloşummm
eeee anlatın kıslar .

ne anlatak de bakem melisam sor anlatam

kıslar bu arada sunu ögrendim.rahim filmi cekilmesi için adet bitimini bekliyolar ya bittikten 3 gün içinde yaptırılabiliniyomus. bu arada üç gün beklersen ilişkiye kesinlikle girme dedi.

aynen ole be canım abarttım nazlı oldum bende iyice. test yaptınmı yine canım bi yapsana ne durumda merak ettim canım..
korkman doğal tabi kuzucum ama iyice kendini sıkıntıy sokman yanlış sen yaparsın ben biliyorum snei sen papuç bırakırmısın hiç öle basit şeylere beee aslan arkidsişim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…