- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #6.141
[video=youtube;AVqKTk-x9ig]http://www.youtube.com/watch?v=AVqKTk-x9ig[/video] melisam bunu sana armağan ediyorum GEL GEL GEL GÜZELİM GEL HİÇ ACIMIYCAK GEL GEL GEL GÜZELİM SÖZ HİÇ ACIMIYCAK KIZ GEL VALAHA SANDIĞIN KADAR ACIMIYCAK
kıslar bu arada sunu ögrendim.rahim filmi cekilmesi için adet bitimini bekliyolar ya bittikten 3 gün içinde yaptırılabiliniyomus. Bu arada üç gün beklersen ilişkiye kesinlikle girme dedi.
delüsün kıs sen.
hee gülüm smeardada doktor demiştiki ilişki olmasın öyle şeylerde olmaması gerekiyomuş vallaha onu bilemiyorumda benim yarayı dondurduğıumda benim herifi düşünemiyoum düz duvara tırmanır sanırsam1 ay korunma var yaaa şimdi bile 4 -5 gün oldu bu taşınmadan dün evi temizlerken kısacık şort giydim gelmiş len garı gözüme bir seksü görünüyosun acaba şorttanmöı yok didim snein azgınlığından bu yorgunluğada onu düşünüyosun yaa tebrikler dedm manyek
aaa bilmiyodum ben bu olayı bi ay bebek olayınıda ertelemiş olacagınız ha. yaptırda aradan cıksın gülüm ama kocznı nasıl zaptedecen bilmem gayriiiiiiiiiiiii:90::90::90::90::90:
hee vallaha bende bilmiyorum şaka bir tarfaa durur da sorasını düşünemiyorum kız melidm sonrası için beni evinde saklarmısın malum koca bir ay yani
aaa bilmiyodum ben bu olayı bi ay bebek olayınıda ertelemiş olacagınız ha. yaptırda aradan cıksın gülüm ama kocznı nasıl zaptedecen bilmem gayriiiiiiiiiiiii:90::90::90::90::90:
gel gülümmmmmmmmmmmmmm
:18:
tmm dır geleyrum daa gelmek dmeişken bu asemb hala gelmedi vallaha artıkın ciddi ciddi düşünüyorum endişeleniyorum yaa nerde nasıl iyimi diyeee:18:
aseb ist a mı gelmisti gülüm enson. inan bi bilgim yok. hamileydi demi bu kıs.:44::44:
yani kuzucum zaten o zamanda babamlargelmiş oluyoki sonrasında düğüne gidicez sonrası ramazn derken baya rahatlarım aslında rahatımda farkındaysan hiç üzülmüyorum vallaha bak o gün ağladım bir an bitti alıştmmı neolsun adam bi ay ugrasılmöaz işte kafanda iyice rahatlar banada bi zorunlu böle bi ay falan olsa süper olurrrrrrrrrrrrr.
he gülüm hamile yaa geldide 1 aydır yok ortalrda valllaha yaaa:18:aseb ist a mı gelmisti gülüm enson. inan bi bilgim yok. hamileydi demi bu kıs.:44::44:
vallaha bizim eve doğruda bir el at giriş kuzucum yaa bende kardeşimle konuşuyodum kuzsuruma bakma biraz sıkıntılar varda kardeşimle alakalı yazamadım geciktim çıkmışın sende bitanem yaaabi temizlige girismem lazım ya nasıl gözümde büyüyo. artıkın gec bile kaldım ya rejime baslıyorum sporda yapacam bebek olayı için spor yapmıyodum s.. etcem artık kendimi korusamda olmuyo anasını sattıgım. böle en azından daha iyi olur.
canım ben cıkıyorum bi baslayım artık süpürüp silmeye.
yok gülüm saol ben onları almayım. onları okudugum içi korktum ya hele biri yazmıs rahmi darmıs kan revan içinde kalmıs ayaklanınmca yıgılmıs kalmıs falan. aman gidip görerim okudukca korkuyorum.
hoşbuldum meleğim sağolasın vallaha öyle ya insan boş kaldıkça ne kadarda kendini dinliyo bunu farkettim allaha kafam dolu işim çok derken bebek çıktı aklımdan oturunca aklıma gelşyo işte hayırlısı Allahtan daha olmadım yaa bakalım bekliyorum gelir diye umut ediyorum nedense bebekle ilgili beklentimde umudumda gitti çıkmaı ya olsaydı çıkardı diye düşünüyorum bitanem demek sende heyecanlısın ee tabi kolaymı aylardır neler çektin bir sen bilirsin kuzucum biz hiç değilse aylardır yaptık ettikde bekeldik senin boşa giden ayların var ortda olsun ama demekki bundada var bşr hayır yolumuza bakıcaz artık dimi aşkım benim tmm sen git yee bende ufaktan temizliğe devam edeyiorum işte görüşüürüz gelince canım benim afiywet olsun
dejavum sende adet bekliyodun gülüm oldunmu ne ettin unuttum ben yavvvvvvvvv:44::44::44:
[video=youtube;AVqKTk-x9ig]http://www.youtube.com/watch?v=AVqKTk-x9ig[/video] melisam bunu sana armağan ediyorum GEL GEL GEL GÜZELİM GEL HİÇ ACIMIYCAK GEL GEL GEL GÜZELİM SÖZ HİÇ ACIMIYCAK KIZ GEL VALAHA SANDIĞIN KADAR ACIMIYCAK
hee gülüm smeardada doktor demiştiki ilişki olmasın öyle şeylerde olmaması gerekiyomuş vallaha onu bilemiyorumda benim yarayı dondurduğıumda benim herifi düşünemiyoum düz duvara tırmanır sanırsam1 ay korunma var yaaa şimdi bile 4 -5 gün oldu bu taşınmadan dün evi temizlerken kısacık şort giydim gelmiş len garı gözüme bir seksü görünüyosun acaba şorttanmöı yok didim snein azgınlığından bu yorgunluğada onu düşünüyosun yaa tebrikler dedm manyek
:18:
tmm dır geleyrum daa gelmek dmeişken bu asemb hala gelmedi vallaha artıkın ciddi ciddi düşünüyorum endişeleniyorum yaa nerde nasıl iyimi diyeee:18:
yani kuzucum zaten o zamanda babamlargelmiş oluyoki sonrasında düğüne gidicez sonrası ramazn derken baya rahatlarım aslında rahatımda farkındaysan hiç üzülmüyorum vallaha bak o gün ağladım bir an bitti alıştmmı ne
he gülüm hamile yaa geldide 1 aydır yok ortalrda valllaha yaaa:18:
vallaha bizim eve doğruda bir el at giriş kuzucum yaa bende kardeşimle konuşuyodum kuzsuruma bakma biraz sıkıntılar varda kardeşimle alakalı yazamadım geciktim çıkmışın sende bitanem yaaaspora başlaman güzel ama dikkatli oo birden başladığında bak hamlarsın sen kaç kiloydun ki kuzucum ben 76 gördüm artık çok şükür gidiyolar pislik kilolar
tmm balım kolay gelisn bedne kıyafetlri katlayım barim dejavum gelene kadar bitirrsen gel emi
ay yoruldum be bi süpürüp sildim baskada bişi yapmadım.yemegimde yok ya soguk makarma yapıp kocişi kandırmayı planlıyorum bu aksam. hosgeldin moon cugummmmmm. kıs komik oldu böle yaaaaaa
canımcım ac karnıma 68 cekiyorum. 60 a bi insem. bi ay kalmadan bikinilerti giyerim igrencim su an göbüş fıstıga iniyo kapatıyo resmen.
aslında bikininin altını giymesemde olur yani o derece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?