- 11 Temmuz 2008
- 11.513
- 5.232
- 773
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #6.161
topiğimizin güzel hatunlarına benden selam olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ay yoruldum be bi süpürüp sildim baskada bişi yapmadım.yemegimde yok ya soguk makarma yapıp kocişi kandırmayı planlıyorum bu aksam. hosgeldin moon cugummmmmm. kıs komik oldu böle yaaaaaa
canımcım ac karnıma 68 cekiyorum. 60 a bi insem. bi ay kalmadan bikinilerti giyerim igrencim su an göbüş fıstıga iniyo kapatıyo resmen.
aslında bikininin altını giymesemde olur yani o derece.
sen kac kilosun. kıs sen amma kaynanana gidiyon cok sık gidiyosun benimki cok nadır oldugu için garip geldi bana simdi.selamm canım hoşgeldinnn..
ya valla evişi bitmiuor ki bende c.tesi sildim süpürdüm yemek yaptım çamaşır astım pazar ancak kalktık kahavkltı yatak odasyla uğraştık baza altı falan sonna sinemaya gittik geldik yemek faslı koydum pişti mutfağı topladım beyazları attım renklileri topladım banyo yaptım saat kaç olmuştu daha lokma yememiştim. Söylene söylene iş yaptım akşam akşam sinemada benim neyime otur işini yap böyle yorulursun işte diye bugünde yemek yapmam lazım iki seper ütü var var da var kaynanama gidecektik dedim eşime ara söyle gidemeyeceğiz işim var yarın akşam dedim..
Ey Allah'ım kız sen beni öldürücen bugün ya bir alemsin heee.. verirsin aslında yaaa sıkı bir diet ve spor yapsan az yürüsen yarım saat falan her gün verilir yani 8 kilo. Bende almaya bakıyorum 4 kilo alsam yetecek bana.
selamm canım hoşgeldinnn..
ya valla evişi bitmiuor ki bende c.tesi sildim süpürdüm yemek yaptım çamaşır astım pazar ancak kalktık kahavkltı yatak odasyla uğraştık baza altı falan sonna sinemaya gittik geldik yemek faslı koydum pişti mutfağı topladım beyazları attım renklileri topladım banyo yaptım saat kaç olmuştu daha lokma yememiştim. Söylene söylene iş yaptım akşam akşam sinemada benim neyime otur işini yap böyle yorulursun işte diye bugünde yemek yapmam lazım iki seper ütü var var da var kaynanama gidecektik dedim eşime ara söyle gidemeyeceğiz işim var yarın akşam dedim..
Ey Allah'ım kız sen beni öldürücen bugün ya bir alemsin heee.. verirsin aslında yaaa sıkı bir diet ve spor yapsan az yürüsen yarım saat falan her gün verilir yani 8 kilo. Bende almaya bakıyorum 4 kilo alsam yetecek bana.
sen kac kilosun. kıs sen amma kaynanana gidiyon cok sık gidiyosun benimki cok nadır oldugu için garip geldi bana simdi.
4 kiloyu bugün hemen verebilermiyim sanaaaaaaaaaa. ay ne güzel olurdu yav ole bişi olsa.
evet yaa 1 ay oldu yok ortalard cideen bir haebr olsa dert etmöiycem yeterki yi olsun diye ama yok malesefff:26::26:amanın kız okuma öyle şeyleri yaa nası yazıyorlar böyle şeyleri ay inadına korkutmak için bile yazdıldığını düşünüyorum artık yoksa yuhh yanii ya ne alaka darlıkla falann.. Sen takılma bunlara gülüm iç ağrı kesicini git duanı da et şipşak bitecek inşallahh..
canım çıkmayadabilir 10 gün sonrada çıkanlar var umudunu kaybetme daha gelen giden yok bekle bakalım çarşamba perşembe olsun gidersim şimdi çıkmadı ya ondan umudun kalmadı ama şu kırmızılar gelmedikçe herzaman umut vardır.
evet orası öyle gülüm bilemiyorum dediğin gibi kanda çıkmadı ya gitti umudum birde çamaşırımda süt gibi akıntı geliyo yna kremi çamaşırıma sürmüşüm gibi anlamadımki ne alaka daha öncede gelirdi ama topak topak parça gibiydi bu resmen kram sürmüşün kalmış gini:44::26:
oldum oldum kuzum Perşembe günü oldum ya aradım doktoru gelmene gerek yok regl olduysan dedi. Zaten cumaya kadar bekle olmazsan öylee gel demişti bana. İlacada başla dedi o günden için ben ilk günü ikinci kutuma başladım o da bitince gebelik olmazsa giedicem dr öyle çağırmıştı. Ama ilaçtan mı nedir az az geldi reglim hala devam ediyor az az geliyor.
ayy sper uymuş gülüm yaa Tarkan kız nereden aklına geldii
hee ben bulurum meleğim radyo açıktı tesadüf çaldı bende dank etti işteoyle
hahaa sen bir de benimkni sor kız 1 aydır halvet yok düşün artık İstanbul sonra onun görevi sonra ben regl oldum olcma derken 1 hafta gecikti şimdi regliyim. Dün bazaların altını temizledik saçımda bazanın demirlerine takıldı deim başörtüsü bağlıyım da takışmasın içini silerken sonra öyle kafamda kaldı iş güç işte bana diyor ay çok seksi oldun böyle çok tatlı oldun haşvet ederken de tak başörtüsünü diyor manyak dedim bende aksesuar mı dedim o öyleee şeylere alet edilmez dedim tamam tamam diyo ama taksan ne olur kii diyor sonra da deli herif..
vahh vahh benden vahimleride varmış sizde 1 aydır tıkda yok demi yazık gıı hemencik süslen başörtünüde tak adamı bekle yatakta ama altta babaannemin donlarından verem sana tam olsun çiçeklli benkeli kesin bayılır halvet öncesi kesinn
yaa evettt bende çok merak ediyorum yaaa kaç hafta oldu öldürecek bu kız valla billa heee..
miyibAAAA gülüm hoşgeldin nasılsıntopiğimizin güzel hatunlarına benden selam olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sen yorulduysasn ben ölem gızx melisamay yoruldum be bi süpürüp sildim baskada bişi yapmadım.yemegimde yok ya soguk makarma yapıp kocişi kandırmayı planlıyorum bu aksam. hosgeldin moon cugummmmmm. kıs komik oldu böle yaaaaaa
manyakkkkkkkkkk kız seni dimek altını giymiycen delüsün sen yaa bencede giyme göbüşün kapatıyosa nee gerek vr haluk yanicanımcım ac karnıma 68 cekiyorum. 60 a bi insem. bi ay kalmadan bikinilerti giyerim igrencim su an göbüş fıstıga iniyo kapatıyo resmen.
aslında bikininin altını giymesemde olur yani o derece.
eczanede ne işin var kızzzkıslar birazdan gelirim bi eczaneye falan geciyim.
harikaa süper ötesi
kız mesafemiz arabayla 15 dk. Burada da ne akrabası var ne birşeyi kardeşleri hep başla şehirlerde, bir oğlu var o da senelerdir yurtdışında üniyi bitirince oraya yerleşmiş birde geçen sene evlendi amerikalı bir kızla ohhh. Bir tek biiz varız yanında ama sor küçücük birşey yine laf olur çaktırmadan söyler ama oğlu yabancı kızla evlendi Türkiye'ye dönmedi ya bize daha iyi oldu şimdi. O yüzden haftada bir gideriz öyle alıltırdık işte hatta bugünde gitmeyelim dedim eşim neden dedi hemen dedim işim var yaa.. Eşim ezdirmez asla ağzına bakmaz ama evlendiğimizden beri her hafta gidlir ben yaptım böyle aslında.. Zararı yok gerçi de işte. Eşim aramış demiş gelemicez yarın artık diye banane geliin gelin küserim demiş şaka yapmış yani yarın gelin size dedikoldularım var demiş ahahaa bayılrıız karşılıklı dedikoduya..çopunluğu kayınbiraderle ilgili kaynanası gelmiş eve kayınbiraderin onunla ilgili dedikodular.. canım ben 40 kiloyum desemm
hemen alayım canım hatta 6 kilo falanda alabilirim yanii..
evet yaa 1 ay oldu yok ortalard cideen bir haebr olsa dert etmöiycem yeterki yi olsun diye ama yok malesefff:26::26:
miyibAAAA gülüm hoşgeldin nasılsın
sen yorulduysasn ben ölem gızx melisam
manyakkkkkkkkkk kız seni dimek altını giymiycen delüsün sen yaa bencede giyme göbüşün kapatıyosa nee gerek vr haluk yani
eczanede ne işin var kızzz
harikaa süper ötesi
hepside süper meleğim yaa özellikle seçim konusu bayıldımmmm
HOŞBULDUK TATLIM 40 kilomusun yavrum benim çıtır seni.
ivett aynen ama boy oyk kuzum bende 1.50 bile değilim 1.48 falan öle olunca işte kiloda az ama zayıfım yani endeks ölçtüm boy kilo 4 kilo almam lazımmış nornal kilolu olmam için o da başlangıç kilosu olacak normal kiloluk için daha fazlada alsam olur ama hamilelikte de alırım diyorum. Kız dün alışveriş merkezinde el kadar bebeleri dışarı çkarmışlar görsen küçücükler 40 ı yeni çıkmış cinsinden ay nasıl çıkarıyolar valla bilmiyorum bir de kalabalık görsen ben çıkaramam o kadar erken ancak kaynanama götürürm arabayla o kadar..
ivett aynen ama boy oyk kuzum bende 1.50 bile değilim 1.48 falan öle olunca işte kiloda az ama zayıfım yani endeks ölçtüm boy kilo 4 kilo almam lazımmış nornal kilolu olmam için o da başlangıç kilosu olacak normal kiloluk için daha fazlada alsam olur ama hamilelikte de alırım diyorum. Kız dün alışveriş merkezinde el kadar bebeleri dışarı çkarmışlar görsen küçücükler 40 ı yeni çıkmış cinsinden ay nasıl çıkarıyolar valla bilmiyorum bir de kalabalık görsen ben çıkaramam o kadar erken ancak kaynanama götürürm arabayla o kadar..
vallahi bişi yazdım saka yaptım moonda dejavuda kayboldu bende sasırdım dejavu cıktı alındımı acep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?