Kaldığımız Yerden Her Telden..

topiğimizin güzel hatunlarına benden selam olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

selamm canım hoşgeldinnn..

ay yoruldum be bi süpürüp sildim baskada bişi yapmadım.yemegimde yok ya soguk makarma yapıp kocişi kandırmayı planlıyorum bu aksam. hosgeldin moon cugummmmmm. kıs komik oldu böle yaaaaaa

ya valla evişi bitmiuor ki bende c.tesi sildim süpürdüm yemek yaptım çamaşır astım pazar ancak kalktık kahavkltı yatak odasyla uğraştık baza altı falan sonna sinemaya gittik geldik yemek faslı koydum pişti mutfağı topladım beyazları attım renklileri topladım banyo yaptım saat kaç olmuştu daha lokma yememiştim. Söylene söylene iş yaptım akşam akşam sinemada benim neyime otur işini yap böyle yorulursun işte diye bugünde yemek yapmam lazım iki seper ütü var var da var kaynanama gidecektik dedim eşime ara söyle gidemeyeceğiz işim var yarın akşam dedim..

canımcım ac karnıma 68 cekiyorum. 60 a bi insem. bi ay kalmadan bikinilerti giyerim igrencim su an göbüş fıstıga iniyo kapatıyo resmen.
aslında bikininin altını giymesemde olur yani o derece.

Ey Allah'ım kız sen beni öldürücen bugün ya bir alemsin heee.. verirsin aslında yaaa sıkı bir diet ve spor yapsan az yürüsen yarım saat falan her gün verilir yani 8 kilo. Bende almaya bakıyorum 4 kilo alsam yetecek bana.

sen kac kilosun. kıs sen amma kaynanana gidiyon cok sık gidiyosun benimki cok nadır oldugu için garip geldi bana simdi.

4 kiloyu bugün hemen verebilermiyim sanaaaaaaaaaa. ay ne güzel olurdu yav ole bişi olsa.

sen kac kilosun. kıs sen amma kaynanana gidiyon cok sık gidiyosun benimki cok nadır oldugu için garip geldi bana simdi.

kız mesafemiz arabayla 15 dk. Burada da ne akrabası var ne birşeyi kardeşleri hep başla şehirlerde, bir oğlu var o da senelerdir yurtdışında üniyi bitirince oraya yerleşmiş birde geçen sene evlendi amerikalı bir kızla ohhh. Bir tek biiz varız yanında ama sor küçücük birşey yine laf olur çaktırmadan söyler ama oğlu yabancı kızla evlendi Türkiye'ye dönmedi ya bize daha iyi oldu şimdi. O yüzden haftada bir gideriz öyle alıltırdık işte hatta bugünde gitmeyelim dedim eşim neden dedi hemen dedim işim var yaa.. Eşim ezdirmez asla ağzına bakmaz ama evlendiğimizden beri her hafta gidlir ben yaptım böyle aslında.. Zararı yok gerçi de işte. Eşim aramış demiş gelemicez yarın artık diye banane geliin gelin küserim demiş şaka yapmış yani yarın gelin size dedikoldularım var demiş ahahaa bayılrıız karşılıklı dedikoduya.. çopunluğu kayınbiraderle ilgili kaynanası gelmiş eve kayınbiraderin onunla ilgili dedikodular.. canım ben 40 kiloyum desemm

4 kiloyu bugün hemen verebilermiyim sanaaaaaaaaaa. ay ne güzel olurdu yav ole bişi olsa.

hemen alayım canım hatta 6 kilo falanda alabilirim yanii..

evet yaa 1 ay oldu yok ortalard cideen bir haebr olsa dert etmöiycem yeterki yi olsun diye ama yok malesefff:26::26:
topiğimizin güzel hatunlarına benden selam olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
miyibAAAA gülüm hoşgeldin nasılsın
ay yoruldum be bi süpürüp sildim baskada bişi yapmadım.yemegimde yok ya soguk makarma yapıp kocişi kandırmayı planlıyorum bu aksam. hosgeldin moon cugummmmmm. kıs komik oldu böle yaaaaaa
sen yorulduysasn ben ölem gızx melisam
canımcım ac karnıma 68 cekiyorum. 60 a bi insem. bi ay kalmadan bikinilerti giyerim igrencim su an göbüş fıstıga iniyo kapatıyo resmen.
aslında bikininin altını giymesemde olur yani o derece.
manyakkkkkkkkkk kız seni dimek altını giymiycen delüsün sen yaa bencede giyme göbüşün kapatıyosa nee gerek vr haluk yani
kıslar birazdan gelirim bi eczaneye falan geciyim.
eczanede ne işin var kızzz
harikaa süper ötesi

hepside süper meleğim yaa özellikle seçim konusu bayıldımmmm

HOŞBULDUK TATLIM 40 kilomusun yavrum benim çıtır seni.

kızlar çoklu alıntı yaptım ama birazı içerde kalmış okuyun emi yazmadım sanmayın vallaha çoklusunu biciremiyorum yahuu

hoşbulduk bebem :) tabi onlarıda biz seçiyoz kıymetimizi bilsinlerrrrrrrrrrrrr

HOŞBULDUK TATLIM 40 kilomusun yavrum benim çıtır seni.

ivett aynen ama boy oyk kuzum bende 1.50 bile değilim 1.48 falan öle olunca işte kiloda az ama zayıfım yani endeks ölçtüm boy kilo 4 kilo almam lazımmış nornal kilolu olmam için o da başlangıç kilosu olacak normal kiloluk için daha fazlada alsam olur ama hamilelikte de alırım diyorum. Kız dün alışveriş merkezinde el kadar bebeleri dışarı çkarmışlar görsen küçücükler 40 ı yeni çıkmış cinsinden ay nasıl çıkarıyolar valla bilmiyorum bir de kalabalık görsen ben çıkaramam o kadar erken ancak kaynanama götürürm arabayla o kadar..

ama 1.48 mı götü yere yakın olandan korkcan derler kıssssssssss. bende korkuyummu senden. saka saka sakın alınma len gülün diye yazıyorum bak.

nereyegittiniz len ben çok duramıoyrum geliyoum ki atmış sistemeden sinir oluyorum yaa nasılsınız bakem

hım evet cnm bir 5 kilo alsan yeter güzel olur,gebelikte alırsın sen kilo ama öyle oluyor genelde.ana manyakmı onlar ya hasta olcak yavrular. hava zaten bir sıcak bir soğuk .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…