Kaldığımız Yerden Her Telden..

kısmetse nezaman gidyorsun çektirmeye kuzum.

persembe yada cuma sanırım cuma daha agır basıyo. esimle gitcezde izin olayı cuma daha garantiymiş.onada kısdım simdi ben izin alamazsam annemle gidermisin diyo yok dedim istemiyorum zaten herseyi bana batıyo bide filmden oncesi onu cekemem hiç. sinirlerimi oynatıyo ya.

ama 1.48 mı götü yere yakın olandan korkcan derler kıssssssssss. bende korkuyummu senden. saka saka sakın alınma len gülün diye yazıyorum bak.

ahahaa öle derler bende korksunlar diye uzamadım zaten yanii kocam da korkar benden valla.. Şaka bir yana kedi gibi kızım ama pençelerimi çıkarınca fena bie kaplana dönebiliyorumm

hım evet cnm bir 5 kilo alsan yeter güzel olur,gebelikte alırsın sen kilo ama öyle oluyor genelde.ana manyakmı onlar ya hasta olcak yavrular. hava zaten bir sıcak bir soğuk .

evet bence de ama ah alabilsem yemiyorum ki bişi alayım ama kafaya koydum alıcam ben bu kiloyu yaa pantolon bulamıyorum kumaşı hadi daraltıyorum xs bile daraltıyorum düşün ama kotta çok zor ancak az pens attırabiliyorum en küçük beden alıp o da her yerde bulunmuyor. Kilo kadar zayıflıkta kötü yaa. Valla sorma kedi yavrusu gibiler daa hadi arabaları vardır orası da kapalı mekan üşümemişlerdir ama o kadar kalabalığa nasıl çıkarıyorlar pazar günü hınca hınç yanii.. Yanında biri hapşırsa öksürse daha hastalığa çok açık o yavrular..

vallahi bişi yazdım saka yaptım moonda dejavuda kayboldu bende sasırdım dejavu cıktı alındımı acep.

yok kızz yan odaya arkadaşın yanına gitimde ondan gelemedim neden kızayım ohhooo neler neler derlerdi bana şakasına hiç alınmam ben ama moralim bozuk oldu mu da herşeyi alınırım.

kim sormustu eczana işini. klomen aldım bide kafa yapıcı pasiflora surup aldım rahim filmi için tepeme dikip girecem işleme.

klomen mi adın canım dr mu vermişti sana bunu kafana göre almıyorsun dimi.

HAYIRLISI tatlım kendi kasma çok daha ne acılar çekcez doğumdu , moğumdu rabbim kolaylık versin.kız kocanda bir alem kaynanayla gidilirmi hiç ya ben hiç gitmem onla hastaneye bire bin katma huyu var zaten.daha benim bebişin cinsiyeti belli değilken diyordu ben anlarım o dr nasıl anlamıyor kızmı erkek mi diye :))) illa gidişte bende geliyim diyor gittiğim günü söylemem eksik kalsın

Son düzenleme:
yok canım ya receteli ürün. yazmıstıda adet oluyumda ole alıyım diye beklemiştim bugün aldım işte yarın baslıcam yine. tammam o zaman alınmadıysan yerim ben seni kuzummmmmmmmmmmmmmm.

ya bizde utanma yokta normalde anlasabilsem giderimde benim dogrum onun yanlısı onun dogrusuda benim yanlısım cok zıt kutuplarız yani. bide kocaya sikayet huyu var onun yüzünden kac kere kavga ettim esimle . uyardıgım halde yine yaptı. bende tamam dedim madem böle işte böle tüm ilişkimi bitirdim gibi bişi cok nadır görüyoruz birbirimizi. zorunlu hallerde desem yeridir yani.

bencede eşinle git onu cagırmayın unuttum diye ayak yaparsın

aa kaynananla mı git diyor bende kendi annen sandım yaa tabii ki kaynanayla gidilmez ya bende gitmezdim tedavi sonuçta belki sen söylemek istemiyorsun haberi olmasın diyorsun dimi. Ben hiç haberdar etmem o konuarda olunca öğrensinler yk dr gdiyoruz yok şu ilacı alıyorum hiç demem laf söz eder neme lazım.. Gerek yok bilmelerine. Madem aranızı bozuyor, kavga ettiriyor bence de görüşmemek en iyisi mesafe koymalı böyle insanlarla eşin napsın etsin alsın iznini canım..

ben sornmuştum bacım ben yokum diye nen benden söz etmiyosunuz bakın asemb gibi giderim dahada gelmem haaa

amanın gülüm kim yazmıyor sana valla ben gördükçe yazıyorum çoklu alıntılarda da yazdım görmediysen balım benim ben seni yalnız bırakır mıyım pamuk helvam şekerlemem..

Bu arada Eliifff regl olmadınnn halaaaa inşallahta 9 ay görmezsin kırmızıları İnşallahhh..

elifffffffffffff bidaha bi test yapta koy bakıyım bu sefer görebilcemmi cizgiyi hadi canım haydeeeeeeeeeeeeeeeeeee gidelim helaya testide alıp yapalımmmmmmmmmmmmmmm
dandiri dandiri yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

elifffffffffffff bidaha bi test yapta koy bakıyım bu sefer görebilcemmi cizgiyi hadi canım haydeeeeeeeeeeeeeeeeeee gidelim helaya testide alıp yapalımmmmmmmmmmmmmmm

Melisam bence yarın sabah ilk idrarla yapsın daha garanti olur yaa az gözükürse morali çökmesin ama bence hamile yaa regl olcak olsa belirtiler başlardı gecikti zaten geldi gelecek durumda sinyal verirdi zaten Elif biliyor onları gelecekler sinyal geldi diyor hep ama bu sefer birşey yok..

bilmem ki o sinyalin gelme yada gelmeme olaylarınıda cok dikkate almamak lazım o anki psikoloji fiziksel yogunluklada ilgili hiç bi belirti olmadanda adet oluna biliyo canım benim bazen cok belli eder bazen hiç anlamam pat diye bi anda gelir regli.

vallaha si,mdi sanada yazcaktım elif ses ver diyeeeeeeeeeeeeeeee. işin vardır diye seni rahat bırakıyorum gülüm yoksam ben sana habire yazmıyommu saftirigim benim.
hee biliyom gızz şagga yapıyorum vallaha yaaa bitti gibi işim yerleştirmeler de çamaşırlar var yıkanıcak sil süpür halılar gelicek ne bitmiş amma haa
amanın gülüm kim yazmıyor sana valla ben gördükçe yazıyorum çoklu alıntılarda da yazdım görmediysen balım benim ben seni yalnız bırakır mıyım pamuk helvam şekerlemem..
şımaydım şimcik amma yaaautandımda
Bu arada Eliifff regl olmadınnn halaaaa inşallahta 9 ay görmezsin kırmızıları İnşallahhh..
hee gelmedi vallaha canım çıktı normalde olsa bu kadar oılmzdı hani hiç belirti yok birde iş yaptıkça daha çok ağrırdı ama yok gülüm yaa bilemenyom artıkınnn:26::26:
gülüm testim yok eşimde almaz kızz o ovucanlardan sonra bir daha isteme lütfen hevesleniyoruz görüyosun diyo bana haklıda adam diyoki o kan sonucuna nasıl gittim ben bilirim o kadar rahatımki kesin var diye ama bir taraftanda heyecan baıyo bu sefer var diye gebelik yok deyince ne hale geldim diyo canım benim yaaaben ona üzüldüm başka birşeye değil yani

evet balım işlk idrarla iyi oluyo derler ama bende test olsa ilk son orta kalmaz yaparımda yok malesef eşimede dedim bugün al nova yanıltmıyo çıkarsa diye yok dedi lütfen sabret gelmezse kana gideriz yine bir kaç güm geçmiş olsun diyo:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…