Kaldığımız Yerden Her Telden..

öyle tabi bende pek farkettirmeden olur mesela çok aprım olmaz da ondan. Ama elif her der regl olcam belli diye ve gerçekten de gelir yani ondan şeettirdimdi benn..

hehe biliyodum zaten kesin elinde kalmadı yoksam elifim catlardı kac tane daha yapardı testi diye...... aynı benim gibisin kıs tez canlı her sey istedigin o an olcak. kafaya taktıgın seyi hemen yapcan. su an evi hemen düzeltme derdindesin demi banada batar dagınıklık uykularım kacar yapamazsanm eger.

öyle tabi bende pek farkettirmeden olur mesela çok aprım olmaz da ondan. Ama elif her der regl olcam belli diye ve gerçekten de gelir yani ondan şeettirdimdi benn..

insallah ama insallahhhhhhhhhhhhhh vardır bebişi ama gercekci olmak lazım kanı biraz olsun yüksek cıkardı.amanda degerim sonra yükselir düşünceside büyük bi umut oluyo halbukim cok nadır o sekilde gec döllenme halan oluyuo. bilmiyorumda ben cok üzüldüm bu seferde cok üz<üldüm gecen ayda ondan önceki ayda hep cok üzüldümmmmmmmmmmm. onun için gereksiz bos umutlarla dolmuyalım ki bence daha az üzülmüş oluruz o zaman.

bencede eşinle git onu cagırmayın unuttum diye ayak yaparsın

öyle cnm bana uzak allaha yakın olsa bende ayda bir kere anca görüşüyorum en güzeli böyle fazla gidip gelince yüz göz olunuyor.

hee dejavum haklı ben 10 gün öncesinden derdim melisam ve kein olurdum ama tabi bünye farklı oluyı işte belkide pat diye gelebilir beim çok sancılı oluyo mesela ama bazende hiç olmuyo yani değişebiliyo o yüzden umut etmiyorum gecikirse ğer o zaman ederim bakalım bitanem hayırlısı Allahtan

aynen öyle gülüm geçen en son ayırdım cuma günü akşam yapayım dedim sonra aldım idrarımı ama çubuğa çekememişim döktümde aynı senin gibi kaldım ortada eyimi sinir oldum varya ama son 2 sinde açık pembe ççıktı öncekiler griydi ama bilemiyorum ya birde bu yorgunluktan belimin ağrısını bile unuttum belkide belirtilerim varda anlamıyorum bakıp görücez arada karnım ağrıyo ama cır cır olmuşum gibi sorma TEZ CANLIYIMÖM VALLAHA AYNEN KAFAMA TAKTIMI O OLUCAK BAŞKA YOLU YOK DELİ OLUTRUM SİNİRLENİRİM OLMAZSA ACXISINI ÇIKARANA KADAR UĞRAŞIRIM GÜLÜM HUYUM PİS ASLINDA EŞİM ÇEKİYO O KONUDA VALLAHA BAKKK DAĞINIKLIK KÖTÜ ÇAMAŞIR ARIYOSUN YOK ORTADA BARDAK YOK DÜZENLİ DEĞİLDİ AMA HERŞEY OLDU ŞİMDİ YERLİ YERİNDE AMA İŞTE SONKEZ SÜPÜRÜP SİLİCEM ÇAMAŞIRLAR YIKANICAK DERKEN ÇARŞAMBA GÜNÜNE HALILARDA GELİRSE TAMAMDIR SONRASINDA RAHATIM VALLAHA

Elifim eşin haklı aslında çıkmayacak moralin bozulacak boşverr olmadı teste gitmek istediğin gün yaparsın sabahtan ama bence hiç yapma. Zaten çarşamba perşembeye kadar gecikirse umut vardır kana gidersin ihtimal artar yanii.

aslında vet balım birazda temkinli olmak lazım çünkü dediğin gibi diğer aylarda ne çektim ama bu sefer rahatım vallaha bak gerçekten ne yapalı canımız sağolsun dünyanın sonu değil yaa demekki gerçekten nasip kısmet işi hayırlısı bu boşverelim genci güzeliz hayatı yaşıyoruz rabbim dert keder vermesin yeterki herşey olur zamanla su akar yolunu bulur bizim elimizde dğil rabbimin tktiri çok şükür gülüüm
kıslar ben cıkıyorum bizraz yürüyüş yapıyım da geleyim hadi öptüm sizi.

tmam balaım git gez gel bitanem öpüyorum görşrüzzz

evet balım yaa haklısın eşimde mantıklı yani diyoki gölge çıksa yine umut edicez kana gidicez yok olmasın öyle gecikirse gideriz kanda çıkarsa çıkar çıkmazsa sağlık olsun diye mantıklıyani aslında hayırlısı bakalım çarşamba gidememde gecikirse eğer perşembe günü giderim gülüm halılar gelicek ya o gün evi siler süpürürüm dip köşe temiz temiz halılar koyarım perşembe full boşum işte nasipse gelmezse giderima rtık bitanem

yanii çok gecikmiyor senin sonuçta perşembeye kadar bekle umut olsun yanii. Devlette yaptr bu sefer nasılsa gecikmiş oluyor yaparlar artık. Çok biliyorm öyle kanda geç çıkan çoğu kişi en önce ovu gösteriyor diyor. Benim başka topikten arkadaşım da ovu da öğrendi ilk. Gününde yapanların bile düşük çıkıyor tekrarlıyorlar falan ama tabii kesin diyemem kii gülüm sadeec regl gelmediği sürece umudumuz var sen artk her sonuca hazırlıklısınız zaten kafanda planların hazır hakkımızda hayırlısı olsun bende sabretmeye kararlıyım günüm geldiğinde bile ovu gebelik yapmaya niyetim yok gecikme olabiliyor bende biliyorsun. 3 gün falan en az geçmesi lazım benim yapamm için.

Hoca geldi fazla yazamıcam kızlar yazamazsam bugünlük hoşçakalın ballarım...

evet gülüm 4- aydır falan sanırım prolaktinden sonra düzenli oldu 31 günde oldu son 2 aydırda 28 günde ama bu ay 29.günüm vallaha isterim ama cuma günüden sonra cidden umudum gitti düşünmüyorum desem yeridr bazen geliyo aklıma hemengidiyo bakalım bitanem bu ay dostınexside çok içitm gecikme imkanı yok benim gecikmem ondandı yaa ilacımı aldımki zaten değerim 2 di o yüzden biraz heyecan bassada bu sefer acele etmiyorum olur havadan sudanirlşerden gecikebilir diyerek devam ediyorum yolumu ama dikkatmi çeken o akıntı oldu gülüm hani kremn sürersin eline parmağınla alırsın ya aynenöyleydi anlamadım artıkın meleğim yaa hyaırlısı ezanokunuyo şuan inş rabim dularımızı kabul eder bitanem inş cümlemizin hakkın hayırlısı olur dualrımız isteklerimizeğerki zhayırlısıi ise kabul olsun fıstığım AMİNNNN

şimdi nasılş heyecan vardır sende gülüm yaa annenler gelicek diye ben bile heveslendim inan:18::18:

sende bize gel kuzum cümbür cemaaaaaaaaaaat oh ne güzel olur.var olmazmı cnm en çok fıstıkım geiliyor abimin kızı melisanın ffıstıkı gibi değil:)))))))))))))) onu merak ediyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…