- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #6.201
bilmem ki o sinyalin gelme yada gelmeme olaylarınıda cok dikkate almamak lazım o anki psikoloji fiziksel yogunluklada ilgili hiç bi belirti olmadanda adet oluna biliyo canım benim bazen cok belli eder bazen hiç anlamam pat diye bi anda gelir regli.
hee biliyom gızz şagga yapıyorum vallaha yaaa bitti gibi işim yerleştirmeler de çamaşırlar var yıkanıcak sil süpür halılar gelicek ne bitmiş amma haa
şımaydım şimcik amma yaaautandımda
hee gelmedi vallaha canım çıktı normalde olsa bu kadar oılmzdı hani hiç belirti yok birde iş yaptıkça daha çok ağrırdı ama yok gülüm yaa bilemenyom artıkınnn:26::26:
gülüm testim yok eşimde almaz kızz o ovucanlardan sonra bir daha isteme lütfen hevesleniyoruz görüyosun diyo bana haklıda adam diyoki o kan sonucuna nasıl gittim ben bilirim o kadar rahatımki kesin var diye ama bir taraftanda heyecan baıyo bu sefer var diye gebelik yok deyince ne hale geldim diyo canım benim yaaaben ona üzüldüm başka birşeye değil yani
evet balım işlk idrarla iyi oluyo derler ama bende test olsa ilk son orta kalmaz yaparımda yok malesef eşimede dedim bugün al nova yanıltmıyo çıkarsa diye yok dedi lütfen sabret gelmezse kana gideriz yine bir kaç güm geçmiş olsun diyo:18::18:
öyle tabi bende pek farkettirmeden olur mesela çok aprım olmaz da ondan. Ama elif her der regl olcam belli diye ve gerçekten de gelir yani ondan şeettirdimdi benn..
ya bizde utanma yokta normalde anlasabilsem giderimde benim dogrum onun yanlısı onun dogrusuda benim yanlısım cok zıt kutuplarız yani. bide kocaya sikayet huyu var onun yüzünden kac kere kavga ettim esimle . uyardıgım halde yine yaptı. bende tamam dedim madem böle işte böle tüm ilişkimi bitirdim gibi bişi cok nadır görüyoruz birbirimizi. zorunlu hallerde desem yeridir yani.
bencede eşinle git onu cagırmayın unuttum diye ayak yaparsın
hee dejavum haklı ben 10 gün öncesinden derdim melisam ve kein olurdum ama tabi bünye farklı oluyı işte belkide pat diye gelebilir beim çok sancılı oluyo mesela ama bazende hiç olmuyo yani değişebiliyo o yüzden umut etmiyorum gecikirse ğer o zaman ederim bakalım bitanem hayırlısı Allahtanöyle tabi bende pek farkettirmeden olur mesela çok aprım olmaz da ondan. Ama elif her der regl olcam belli diye ve gerçekten de gelir yani ondan şeettirdimdi benn..
hehe biliyodum zaten kesin elinde kalmadı yoksam elifim catlardı kac tane daha yapardı testi diye...... aynı benim gibisin kıs tez canlı her sey istedigin o an olcak. kafaya taktıgın seyi hemen yapcan. su an evi hemen düzeltme derdindesin demi banada batar dagınıklık uykularım kacar yapamazsanm eger.
aslında vet balım birazda temkinli olmak lazım çünkü dediğin gibi diğer aylarda ne çektim ama bu sefer rahatım vallaha bak gerçekten ne yapalı canımız sağolsun dünyanın sonu değil yaa demekki gerçekten nasip kısmet işi hayırlısı bu boşverelim genci güzeliz hayatı yaşıyoruz rabbim dert keder vermesin yeterki herşey olur zamanla su akar yolunu bulur bizim elimizde dğil rabbimin tktiri çok şükür gülüüminsallah ama insallahhhhhhhhhhhhhh vardır bebişi ama gercekci olmak lazım kanı biraz olsun yüksek cıkardı.amanda degerim sonra yükselir düşünceside büyük bi umut oluyo halbukim cok nadır o sekilde gec döllenme halan oluyuo. bilmiyorumda ben cok üzüldüm bu seferde cok üz<üldüm gecen ayda ondan önceki ayda hep cok üzüldümmmmmmmmmmm. onun için gereksiz bos umutlarla dolmuyalım ki bence daha az üzülmüş oluruz o zaman.
kıslar ben cıkıyorum bizraz yürüyüş yapıyım da geleyim hadi öptüm sizi.
Elifim eşin haklı aslında çıkmayacak moralin bozulacak boşverr olmadı teste gitmek istediğin gün yaparsın sabahtan ama bence hiç yapma. Zaten çarşamba perşembeye kadar gecikirse umut vardır kana gidersin ihtimal artar yanii.
elifimmmmmmmmmmmmmmmgeldim yavyum
evet balım yaa haklısın eşimde mantıklı yani diyoki gölge çıksa yine umut edicez kana gidicez yok olmasın öyle gecikirse gideriz kanda çıkarsa çıkar çıkmazsa sağlık olsun diye mantıklıyani aslında hayırlısı bakalım çarşamba gidememde gecikirse eğer perşembe günü giderim gülüm halılar gelicek ya o gün evi siler süpürürüm dip köşe temiz temiz halılar koyarım perşembe full boşum işte nasipse gelmezse giderima rtık bitanem
yanii çok gecikmiyor senin sonuçta perşembeye kadar bekle umut olsun yanii. Devlette yaptr bu sefer nasılsa gecikmiş oluyor yaparlar artık. Çok biliyorm öyle kanda geç çıkan çoğu kişi en önce ovu gösteriyor diyor. Benim başka topikten arkadaşım da ovu da öğrendi ilk. Gününde yapanların bile düşük çıkıyor tekrarlıyorlar falan ama tabii kesin diyemem kii gülüm sadeec regl gelmediği sürece umudumuz var sen artk her sonuca hazırlıklısınız zaten kafanda planların hazır hakkımızda hayırlısı olsun bende sabretmeye kararlıyım günüm geldiğinde bile ovu gebelik yapmaya niyetim yok gecikme olabiliyor bende biliyorsun. 3 gün falan en az geçmesi lazım benim yapamm için.
hoşgeldin meleğim benim yoğunsun sanırım kuzucum:26:
Hoca geldi fazla yazamıcam kızlar yazamazsam bugünlük hoşçakalın ballarım...
yoğunluk var tatlımannemler gelcek diyede hemen bitiriyim diyom kdv muhtasar falan
şimdi nasılş heyecan vardır sende gülüm yaa annenler gelicek diye ben bile heveslendim inan:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?