- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #6.221
sende bize gel kuzum cümbür cemaaaaaaaaaaat oh ne güzel olur.var olmazmı cnm en çok fıstıkım geiliyor abimin kızı melisanın ffıstıkı gibi değil:)))))))))))))) onu merak ediyorm
geliyorum balım keşke olsa inan snein anneni tanımayı çok isterim tanımadan kafamda canlanıyo maaşallah annene gülüm sen olmuşşun tanımaya gerek kalmıyo anlıyo insan Allahım uzun ömürlr versin AMİN
sağol cnm inşallah bir gün tanışırız rabbim karşılaştırsın bizi:)))) bende seninle tanışmak görüşme isterim temiz kalpli arkadaşım benimmmmmmm
evet gülüm 4- aydır falan sanırım prolaktinden sonra düzenli oldu 31 günde oldu son 2 aydırda 28 günde ama bu ay 29.günüm vallaha isterim ama cuma günüden sonra cidden umudum gitti düşünmüyorum desem yeridr bazen geliyo aklıma hemengidiyo bakalım bitanem bu ay dostınexside çok içitm gecikme imkanı yok benim gecikmem ondandı yaa ilacımı aldımki zaten değerim 2 di o yüzden biraz heyecan bassada bu sefer acele etmiyorum olur havadan sudanirlşerden gecikebilir diyerek devam ediyorum yolumu ama dikkatmi çeken o akıntı oldu gülüm hani kremn sürersin eline parmağınla alırsın ya aynenöyleydi anlamadım artıkın meleğim yaa hyaırlısı ezanokunuyo şuan inş rabim dularımızı kabul eder bitanem inş cümlemizin hakkın hayırlısı olur dualrımız isteklerimizeğerki zhayırlısıi ise kabul olsun fıstığım AMİNNNN
canım evet prlaktin düştü düşeli erken oluyordun sen inşallah vardır gülüm yaaa.. Acele etme tabii ki de kafan ne kadar boş olursa bu konuda o kadar iyi. Bakalım perşembeye kadar olmasan ne mutlu bize ama olmadı dondurursun yaranı kafan rahat beklersin bebeğini çok şükür çözümsüz sorunlarımız yokki bitanem şöyle düşün sağlıklı bir rahmimiz ve yumurta rezervimiz olduğu sürece her halukarda olur bu bebek canım.. Erkekte bir sperm bile yetiyor tüp bebekte. Tüplerimiz bile tıkalı olsa tüp bebekte sorun değil hem şans çok fazla. Zaten yumurtlama çatlama normal senin, prolaktin düştü yara işi de halledildi mi tamam işte ne engel kalacak bitanemm.. Allah ol desin yeter ki inşallah hepimize.
günaydın meleğim benim sanada günaydın günün aydın olsun huzurlu olsun sağlıklı olsun fıstıkım benim nasılsın bakemBalım, kaymağımm, elifim günaydınnn
evet balım yaa prolaktin düştü düşeli sorunumuz yok o konuda ama işte gecikti bir şekilde 13.14 günlerde yumurtlama oldu işte 28 29 günlerde adet tarihim ama olmadı amma sıkı dur adet belirtilerim çok haifde olsa yoklamaya başladı dün akşamdan beridir biraz kasıklarıma vurdu göğüslerimde sızlamaya başladı gülüm sanırım geliyoo bugünde gelmese bile yarına kesin gelir çok gecikmemesi gerekir diye düşünüyorum ama aman gelir yada gelmez bak yueminle bu kDAR DERT ETMİYORUM ARTIK AMA GECİKMESİDE SORUN YANİ ESKİ GÜNLERE DÖNMEK İSTEMİYORUM BİRDE AÇIKÇASI MELİSAM GİBİ UMUDUM VARKİ HANİ DONDURMDAN YIRTARIM DİYE BİRAZ BEKLENTİM O YÖNDE KORKUMDAN dolayı ama olsun sağlıkiçin gözealıcam hem benim için hemde bebeğim için iyisi ne ise onu yapıcam yeterki hayırlısı olsun bitanem vallaha tüp bebek aşılamayaeşim hiç sıcak bakmıyo ama şuan için hani umudu varya bir kaç ay daha deneriz yok olmadı ikimizzde bakılırız gerekeni yaparız diyo ama bu gerekenlerin içine neler giriyo işte onu bilmiyorum kuuzcum hayırlısı yaa snein adetin bittimi meleğim
yaaa demek belirtiler başla ama gebelik belirtileri ile de aynı olabiliyor o belirtiler ya hayırlısı olsun balımm dert etme tabii herşey inan olacağına varıyor. Ben 2010 da illa olacak bu sene diyordum en geç 2011 de kucağımda olacak diyordum da başka şey demiyordum asla ertelemem asla artık geciktirmem ama ne oldu bir sürü şey çıktı etti kaldı bu zamana yani birşeyi çok istemeyeceksin ve olacak olacak demeyeceksin. Allah der ki; beyi benden çk seversin istersin onu senden alırım. Baş sevgimiz Allah sevgisi ne istersek ondan isteyeceğiz, umut edeceğiz ama bunun için deliröeyeceğiz de ben bunu anladım ama geç oldu bu zamana kadar kendimi ydim bitirdim. Hele yaran dondurulsun belkide tutmama sebebi odur enfeksiyonda vardı. Ben bu işlemler bitince olacağına inannıyorum balım hiç korkma. Canım aslında aşılama tüp bebek yaptırabilirsin doğal işlemler bunlar sadece ilişki sırasında olan şeyler hastane ortamında yapılıyor. Sonunda bebek olacaksa neden olmasın tabii daha bunları düşünmek için erken. 1 senen dolsun önce eşine bakılır sonra sana yumurta takibi yapılır çatlamalar tespit edilir sonra klomen vb ilaçlarla yumurta uyarılır şansın arttırılır daha olmadı tüpğler açık mı diye rahim filmi çekilir bu şekilde oluyor yanii. Benim regl beni çok korkuttu sabahyaa. Artık böyle kahverengi az lekeye dönmüştü sabah yine açık kırmızı geldi kağıda anam yine kanama başlıor dedim ama biraz önce girdim bişi yok az leke geliyor yani bitti bitecek. Ama ilaçtan galiba az az geldi uzun sürdü.
evet balım yaa çok hafiften ama olsun gülüm inanki üzülmüyorum yaa tabiki her şey olacağına varıyo bende aylardır neler yaptım oldumu yok olmadı bizim elimizdeki tek şey değerlendirmek halvet gibi işte gerisi güzel rabbimin taktiri eskisi gibi değilim artık mantıklı düşünmeyi öğrendim yani cidden bak boş yaa herşey canımız sağolsun yaa rahatımki artık kafam dolu değil boşver isterim ayrı sürekli istiycem ama o kadar zamanı gelir inş yoksa dediğin gibi binbir çeşit yöntemler var ama o bile rabbimin isteğine bağlı o bile rabbimin elinde yani nasibizde ne varsa o ötesi boş yeterki biz inançlı olalım asla isyan etmeyelim ve hat-yırlısını isteyeleimbirde takıntım kalmadı bee o kadar bir ara neden diye taktım ama artık anladımki önemli olan benim sağlığım mutlulğum vallaha ne yapabilirim yok olmuyosa benim elimdemi hayırlısı be meleğim dimek korktun yaa kolaymı kabusun olmuştu resmen kanmalar inş artık biter geçer gider ilaçlarını bıraktığındada normal düzene girer bitanem yaaa
ay hem de nasıl kabusum oldu geçen ayda ilaç içiyorum ama hep kontroldeydim akıntı geliyor, aha kanama geldi diyorum koşuyorum lavaboya durumum feciydi yani. Zaten ben bu ilaç bitince gideeğim ya bu seferde klomen falan isticem hızlandırmak istiyorum olur olmaz bilemicem ama elimden geleni yapayım artık zaten zaman geçti birşey yapmadan sadece deneme yapıp beklemeye vaktim yok eşimin yaşı var benim yaş otuz oldu yanii. Sonra kısmetse eylül ekim gibi aşılama istiyorum da kendisi gelse ne iyi olur..
Elifim sen yerleştin mi nası gidiyor işler canım hiç olmazsa regl olcaksan da gelmeden yerleştin. Sonra o ağrıyla zor olurdu tatlımm..İnşallah yeni evin uğur getirir sana vardır bunda da bir hayır.
hamile olmaktan çok korkuyorum.
kendimi ne zaman hazır hissedicem ben yaaa :44:
planlar 2013-2014 ama bakalım. hiç güvenemiyorum kendime.
Kızlar biraz cesaret lütfen.... :26:
neden korkuyosun canım anlamadım ben evlimisin yani kendini tanıtrsan daha iyi yardımcı olabiiriz
27 yaşındayım 3 yıllık evliyim. biraz ertelemek istiyoruz. yani bunun planı olmaz ama yapmak zorunda kaldık. ev falan alınca rahatlayacağımız dönemler olarak 2013 - 2014 gibi kararlaştırdık bebek konusunu. yanlış mı doğru mu bilmiyorum ama mantıklı olanı ypamaya çalıştık.
şimdi korkularım var, hamile olmak bi yandan, bebek bakmak diğer yandan, çocuk yetiştirmek falan hepsi beni strese sokuyo. sizce oluruna mı bıraksam. yani sonuçta stresin de bana zararından başka bi etkisi yok. :44::44:
ay keşke inş meleğim yaa keşke böyle beklemediğin bir zamanda gelse bizi senişaşırtsa yerim ben onu bir gelsin zaten çok değerli olucak o bizim kuzumuz olucak annesi yeterki sağlıkla gelsin bence hiç aşılamayagerek kalmıycak şu kanamaların düzene girdi yaa bebeğinde gelicek gibi hissediyorum ianaki kuzum :18:
hamile olmaktan çok korkuyorum.
kendimi ne zaman hazır hissedicem ben yaaa :44:
planlar 2013-2014 ama bakalım. hiç güvenemiyorum kendime.
Kızlar biraz cesaret lütfen.... :26:
gülüm yerleştim çok şükür kabataslak bitti gibi de halıları bekliyorum işte yarın gelicek nasipse yarın kalkarım siler süpürürüm banyoları yıkarım derken halılarda gelir biter ama bugün biraz daha işim var küçük odayı yani boş odayı düzenliycem kıvırı zıvırı koyucam birde kapları silicem işte balım
27 yaşındayım 3 yıllık evliyim. biraz ertelemek istiyoruz. yani bunun planı olmaz ama yapmak zorunda kaldık. ev falan alınca rahatlayacağımız dönemler olarak 2013 - 2014 gibi kararlaştırdık bebek konusunu. yanlış mı doğru mu bilmiyorum ama mantıklı olanı ypamaya çalıştık.
şimdi korkularım var, hamile olmak bi yandan, bebek bakmak diğer yandan, çocuk yetiştirmek falan hepsi beni strese sokuyo. sizce oluruna mı bıraksam. yani sonuçta stresin de bana zararından başka bi etkisi yok. :44::44:
İnşallah canım hiçbirimize gerek kalmaz hemencecik geliverir bebekler şu sorunlarımız çözlsün ikimizde hamiş kalcaz bebeklerimz çok değerlli olacaklar zaten ilk hediyesi benden olacak yiğenimin.Hele bir müjdesini alayım Allah'ın izniyle.
canım ehrkeste bu korku var hiçkimse bir anda alışmıyor buna merak etme öncelikle bir can taşımaya başlamak iki cana alışmak doğurmak bakmak büyütmek annelerimiz biliyor muydu sanki ama bak büyümüşsün evlenmişsin bu biz kadınlara Allah tarafından verilmiş bir yetenek canım inan rahmine geldiği zaman kendiliğinden o hisleriyaşayacaksın ve doğduğunda neyi nasıl yapacağını bileceksin bu bizim içimizde var anaç duygular anne olmadım henüz ama çevremden biliyorum öyle gezen eğlenen özgürlüğüne düşkün arkadaşlarım bile öyle güzel anne oldular ki şaşarsın sende kendine şaşıracaksın..
ohhhoo baya iş bitmiş onlarda olur biter canım.. Bende halıları bu hafta ya da haftaya yıkamaya vereyim diyorum bakalım benim de daha işlerim var of yap yap bitmiyor valla yaa..
canım bence erteleme derim ben yaşın 27 olmuş öyle ha dediğine oluyor sanıyorsun sen şimdi ama hiçbirşey filmlerdeki gibi değil öyle pat diye olmuyor yani bende öyle erteledim 2 sene oldu şimdi sağlık sorunlarım vardı ilaç kullanıyorım daha da geciklti tarih. Hemen de olabilir ama olmayabilir de denemler, gün saymalar, testler inan o duruma gelince aslında ne kadar bebek istediğini anlayacaksın. Allah aratmasın canım. Hepsi olur taksitte ödenir çocukta bakılır. Sonra keşke ertelemeseydim demektense erkenden başlamak kucağına almak daha iyi beklemek çok zor canım ne testler yaptık ne umutlar ama hep birşey çıktı erteledim yine de sen bilirsin ama yer de para da bulunur be canım.. Rızkıyla gelir inşallah...
canım bence zaten yeterince ertelemeşsiiz 3 yıl az değil zaman geçtikçe sorunlar çıkabiliyo bak biz 9 ay sonra istedik prolaktin çıktı yara çıktı rahimde derken olmuyo tabiki herşey nsip kısmet ama ben kendi adıma söylüyorum bebek için ölüyorum ama olmauyo herksein yaşantısı sebepleri bir olmuyo ama bana sorarsan çok ertelemiş olursunuz ama tbi siz bilirdinizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?