Kaldığımız Yerden Her Telden..

maddi açıdan birşey diyemem ben sadece ha diyince olmuyo diye fikrimi söyledim cnım bebek nasibiyle gelirderler ama ben innmam yani insanlar yokluğa vs alışıyo idare ediyo ama bebeği için kısıtlama yapamıyo gelipde bireye öznesede şmkanın olmasa ölürüm sanırım çok iyi zemin hazırlamk lazım ama planlarlada olmuyo hayırlısı ne ise o olsun sadecehayat ertelemeye gelmiyo herşeyide zamanında yaşamak önemli diye düşünüyorum sen fikrimiz sordun söyledik sen bilirsin güzelim hazır hissetmeden olmaz maddi açısını geçtim yetiştirememek gibi korkuar hepimizde oluyo böyle bir dünyaya bir çocuk nekadar mantıklı diyoruz ama o duyguyu yaşamak tatmakda apayrı bemnce

olacak birtanem olacak bak ben ilk düşünmeye başladığımda başka topiktedim dedim ya orada da çok umutsuz arkadaşlarım vardı tedaviye geçeceklerdi artık ve hiç ummadıkları anda geldi bebekleri bir arkadaşım sadece bir halvetle uttturdu assla olamaz diyordu ama oldu şimdi 1 yaşını geçti kocaman oldu hepsi hamile kaldılar büyüttüler bebeleri. Valla hayatım siz ne zaman boya yaptırdınız, ne zaman temizliği ettin de taşındın yerleştin ben anlamadım zaten bu ne hız yahu anında bitirdiniz herşeyi valla ohh iyi de oldu baban gelecek sonra bu dondurma işi var falan kafan rahat olur artık.

Yaa Elifimm ben direk aşılamaya geçmek istiyorum biliyor musun hiç takatim yok sanki çalışma yap gün bekle inan yoruldum ya bu ilaçla olmazsa klomen isticem ee sonra birde oradan ümit edicem.. eşimle konuşucam bakalım gerçi onun kararı kesindi eylül dedi ama bilemiyorum gerçekten. Bu ayda kullanıp gideceğim ya dr zaten o zaman eşimde kabl ederse açıcam aşlama konusunu ama önce rahim filmini halletmem lazım tabi işte hepsini konuşacağım.. zannetmiyorum eşimin kabul edeceğini ama şansımı denerim.

gülüm boyası cuma akşamı oldu cumartesi sabah evi topladık yukarda kadınlar temizledi derken geldim 12 de ki berbat hiç birşey yapmamışlar başlarında durmadık yaa beğenmedim geldim giriştim yeminle banyolarını baştan aşağı yıkadım bildiğin kömür gibi su aktı işte parada boşa gitti elin yaptığından ne çıkar eşim diyoki yeminle haram olsun yani olmaz ama hakkıyla yapmamışlar cumartesş akşamı 7 gibi falan taşımaya başladılar 12 de bitti geldik duş aldık yattık kalktık o gün mutfağı hallettim dünde kıyafetleri derken sildim spürdüm tozları aldık açık ya toz oluyodu işte bugünde kalanları yapıcam çamaşırları yıkıycam derken yarın tamamen biter inşmeleğim inş ben inanıyorum rabbişme ne imakansızlar oluyo benim annem beni karnındayken ameliyat olmuş 1 ay sonra doğurmuşda en büyük örneğim benşm bu herşey olur ben inanıyorum imkasnız diye birşey yok yeterki rabbim nasip etsin hayırlısını

Fikirlerinizi benden esirgemediğiniz için teşekkürler. Konuyu tekrar gözden geçirmeliyim. :) çoook sağol

yaa gülüm iananki benim içim hiç aşılamaya sıcak bakmıyo yani sanki zamanımız beklememiz gerek gibi ama sende haklısın her ay umut et en azından şansını artıran bir yöntemden umut etmk diye böyle iki bakış açım var ama işte bilemiyorum eşin kabul edermi bilmiyorum ama belki sana dayanmaz çektiğini görüyo beklemektense zaman kaybetmektense bir an önce yıolumuza baklım diyebilir belki sen bir konuş ama bişlemeidm ki şimdi ne ddesem aşılama dediğin nasıl oluyo spermleri alıyolar dimi yıkayıp sana veriyolar bu yaidimi yanlışım oaöbilir kuzum bilgimö yok açıkcası hiçde araştırmam ama maaliyeti ne kadar mesela rahim filmi ne kadar özel ve devlette acaba :26:devlett acıtıyolar diyolar özeli tavsiye ediyolar ama

Fikirlerinizi benden esirgemediğiniz için teşekkürler. Konuyu tekrar gözden geçirmeliyim. :) çoook sağol

cnım yardımcımolabildiysek ne mutlu senin fikirlerne saygı duyarım mantılıda diyosun ama işte herkesşn bakış açısı farklı bizim hassas olduğumuz bir noktaolduğumuz için bebek fikri ağır basıyo yani geçerli sebeplerin var ama sizin bileceğiniz iş hakkınızda hayırlısı olsun hepimizin borcu var mesela bizde kredi ödüyoruz ama bir şekilde borçlar oluyo bugü ev yarın başka birşey rabbim sağlık sorunu vermesin yetrki ve cümlemizin hakkında hayırlısını versin canım

yaaa dejavum benim saçlarım çok dökülüyo acaba neden her elimi attığımda bir tomar geliyo sinir oluyorum noırmalmi diyicemde bir fikrimde yok öyle bakımsızda değil kırıklar var ama fönlediğim için oluyo o kadarcıkta acep nedendürr:44:

maşallah sana kuzum yaaa yine iyi ayakta duruyorsun yanii.. Valla haram olsun ya aldıkları paraya bak işe bak insan hakeder yanii.. Tabii ki canım ya ol dedikten sonra Rabbim olmayacak var mı herşey onun elinde. Bana hep ölecek gözüyle bakmışlar annem doğuma gittiğinde dr kalp sesimi duyamamış duyduğu yerde çarpılar atıyormuş demiş yanii dua edin diye hem de ne sancıyla doğurmuş el kadar doğmuşum 2 kilo eve getirmişler herkes gün sayıyormuş öleceğim diye. Ama hiçbirşey olmamış iştahsız sürekli hasta olan bir kızdım iğneler neler neler yedim ama çok şükür Allah alacak nefes vermiş yaşıyoruz şimdi turp gibiyim ilkokul zamanımdan beri kendim kalkardım okluma giyinirdim giderdim bir kere saatle annemin uyandırmasıyla kalkmamışımdır. Kardeşime de baktım eve de baktım her yere yetişti annem çalışırken de. Gece ders çalışır sabah okula giderdim herkes şaşardı nasıl yetişiyorsun diye. Ölecek diye bekledikelri bana şaşıyorlar şimdi valla..

canım eşimin o yönden takıntısı yok nasıl muayene oluyoruz bu da öyle birşey sadece yumurta çatlıyor ve hazırlann sperm içeri veriliyor muayeneden farkı yok. Tüpte de yumurtalar da dışarı alınıyor toplanıyor yani spermde alnıyor labta döllendirilip tahme enjekte ediliyor yani ilikşi sırasında olacak olay labta oluyor. Tüp bebek yıpratıcı ama napalım aşılama tutar gerek kalmaz inşallah. Burada fiyatlar yüksek değil. Baktım bizim buranın başlığı var sigorta ile ilaçlara 200-300 birşey ödemişler işlemde galiba 400 falanmış rahim filmide bir 400 falan var galiba hepsine nerden baksan 1.000 tl ayıracasın en az belki 1.500 yani öylee..

bilmiyorum ki canım mevsimsel de olabiliyor benimde dökülür sonbahar ilk baharda zaten normalde de dökülüyor. başa çıkamıyorum valla brezilya fönü var kalıcı arkadaşın akrabası yaptırmış memnun kalmış yaptırcam bende galiba. Çok kıvrcık sabah vaktim olmuyor uğraşmayahep topluyorum rahat ederim az yaa..
[

QUOTE=melisakaktus;24729259]günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn[/QUOTE]

Günaydın balımmm..

anladım canım vallaha bilemiyorum artık .ok zorlu ve yıpratıcı yollar hakkımızda hayırlısı olsuninş gerek kalmadan olur eşinin kabul etmeyişindede belkide bir hayır vardır zamanı gelecektir aşılamadan önce böyle bakalım ve hayırlısını dileyelim balım

Günaydın balımmm..[/QUOTE]

canımcım nasılsın bakiyim. ablam tam belirlemişler asılama yaptıracaz iki ay sonra diye belirleyince rahatlamıslar psikolojik olarak o ay hamile kaldı asılamaya gerek kalmadı umarım seninde ole olur gülüm.

klomene basladım bu sabah insallah cabuk kesmezde adetinmi persembeye kadar olurum ya. cok yogun geldi bu sefer ben hiç bu sekilde adet olmamıstım .esim cuma gidersek daha iyi olur diyor( filme )canlarım. işleri yogunmusta persmbe izin almak cok zor benim için diyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…