- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #6.261
dejavum bu brezilya fönü 450tlden başlıyomuş yaa oha yani
basım cok ama cok agrıyo yaaaaaaaaaaaaaa hapta içersem simdi anında kesiyo
klomene basladım bu sabah insallah cabuk kesmezde adetinmi persembeye kadar olurum ya. cok yogun geldi bu sefer ben hiç bu sekilde adet olmamıstım .esim cuma gidersek daha iyi olur diyor( filme )canlarım. işleri yogunmusta persmbe izin almak cok zor benim için diyo.
nedenki gülüm neden ağrıyo siteye girişinden belliydi keyfin yok baksana demekki canın yanıoyo :26:
bugün zaten cok keyifsiz kalktım ya dün uykuklarım kactı saatide 10 a kurmustum zor uyandım ya uykusuz bas agrısı aman bi garibim bugün yavvvvvvvvvvvvvv.
ben her adette bu bas agrılarını cekiyorum canım bilmiyorum neden. kıs adet belirttilerin basladımı ne alemdesin evi yerlestirdinmi iyice canım bittimi işler.
selamm kızlar :)))))))
geçmiş olsun canım allah şifa versin çok kötü değilsen ilaç alma derim ben
selamm kızlar :)))))))
geçmiş olsun canım allah şifa versin çok kötü değilsen ilaç alma derim ben
demek hemen gidiceksiniz bitiminde hayırlısı olsun gülüm sen git banada de çünkü artık bende düşünüyorum ciddi ciddi en azından sorun yoksada içimiz rahat olur balım
Allah Allah nedenki acaba hiç domtora sordunmu ilk defa duyuyorum benimde dün aprıdı ama kaldıramadım başımaı perde takarken gitti ilaç aldım hemen öyle fenayddı ama adetliyken hiç ağrımaz yerleştirdim gülüm birtek kağılar kaldı silicem çamaşırlar yıkanıcak işte yarında halılarım gelicek tamamen biticek fıstıkım araştırsınmı maailyetini özelemi gidiceksin film içibn:18:
elifim sen su smearmıdır nedir onu niye cektirmistin gülüm ne olmustuda doktor cerkelim demişti. bi anlat hele unmuttum yav.:44::44:
doktorun yönlendirdigi yere gitcem canım bakırkör bilton diye bi yer .aradım konustum indirimle 280 ae yaptırdım bakalım 40 da ilac parrası.320 ye gelcek işte. 250 yapsın diye ugrastım ya yapmadı uyuz kadın.
anladım balım yine iyi bak 400 olan varmış 1 yılı doldurmamışşsan eğer doktora 1 yılı geçiyo de bak yoksa yapmazlar geneli yapmıyomuş yılı dolmadan haberin olsun gülümmm
anladım gülüm özeller adanmın anasını ağlatıyo vallaha yaa Allah olmayanların yarıdmcısı olsun çok şükür halimize yine balım yaa bende bikmezdim bebek topiğinde öğrendim hepsini işte kuzucum geç yazdım kardeşimle konuşuyodum kusuruma bakma bitanem ama gitömişşin sanırsamözel askım bu adam yapmazmı hiç para almak için ellerinden geleni yapar bu özeller.zaten doktor gönderdigi için bana sormaz onlar ne zamandır ugrasıyonuz diye. ben mayısta d.kontrolu bıraktım canım. ilk aylar esimde bende tam anlamıyla istemiyoduk hatta ben de o da içimizden gecirmisiz bi kac ay olmasa diye. tam oldu iste gercek anlamda ekimden beri ugrasıyoruz canım onceki aylar tabi pekte istemedigimiz için hem cok sık cinsellik olmuyodu hemde olsa bile hemen kalkıyodum yok ole yatıyım ayaklarımı dikeyim falan.
zaten ben ovulasyonmus bilmem neymiş bilmiyodumki ne zaman bebek isteyenler topigine geldim o zaman ögrendim onları.
hıım anladım kuzucum yok iş değilde kardeşmle ilgili ufak sporunlar var onlarla uğraşıyorum kaç gündür işte balaım bende işlere başladım yavaştan hiö yapasım yok ama mecburen yapıyorum yorulmuş vücut artık durmuyo ayakta fıstıkım yaaacanım sen yazmayınca evle ugrasıyo sanırım dedim bende kalktım günlük islerimi yaptım geldim işte sistem atmıs beni tabi.
bu rada agrı kesiciyi de içtim dayanamıyorum artık agrısına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?