Kaldığımız Yerden Her Telden..

canım sen yazmayınca evle ugrasıyo sanırım dedim bende kalktım günlük islerimi yaptım geldim işte sistem atmıs beni tabi.
hıım anladım kuzucum yok iş değilde kardeşmle ilgili ufak sporunlar var onlarla uğraşıyorum kaç gündür işte balaım bende işlere başladım yavaştan hiö yapasım yok ama mecburen yapıyorum yorulmuş vücut artık durmuyo ayakta fıstıkım yaaa
bu rada agrı kesiciyi de içtim dayanamıyorum artık agrısına.

aldınmı dayanamadın demek baş ağrısı kötü olur be ilaçsız geçmez vallaha benimda kasıklarım bastırıyo mideme vuruyo geliyo yine benim kırmızılar

canım sen yazmayınca evle ugrasıyo sanırım dedim bende kalktım günlük islerimi yaptım geldim işte sistem atmıs beni tabi.
hıım anladım kuzucum yok iş değilde kardeşmle ilgili ufak sporunlar var onlarla uğraşıyorum kaç gündür işte balaım bende işlere başladım yavaştan hiö yapasım yok ama mecburen yapıyorum yorulmuş vücut artık durmuyo ayakta fıstıkım yaaa

aldınmı dayanamadın demek baş ağrısı kötü olur be ilaçsız geçmez vallaha benimda kasıklarım bastırıyo mideme vuruyo geliyo yine benim kırmızılar

yarın yap canım yada uzan sole bi ayaklarını havaya dik azcık dinlendir vücudunu

yarın yap canım yada uzan sole bi ayaklarını havaya dik azcık dinlendir vücudunu

vallaha canım yarınada halılar geleceği için tekrardan komple sil süpür olucak o yüzden bitsinde bugün yarınada yerleşirim tam olarak kurtulurum sonrasındada dajhada elimi sürmem yeter artık yani senin işlker bittimi bari

ben bi banyoyu temizledim bide toz alıp balkonu yıkadım canım bişi yapamadım baska. camasır atacaktım makineye ya ona bile üşendim .atmadımmmmmmmmm

ben bi banyoyu temizledim bide toz alıp balkonu yıkadım canım bişi yapamadım baska. camasır atacaktım makineye ya ona bile üşendim .atmadımmmmmmmmm

aman zaten o çamaşır yokmu o çamaşır bitiriyo beni gülüm vallaha bak anacım yeminle bir giydiğini çıkarıyo birdaha giymiyo ertesi güne hopp makinaya yetiştiremiyorum yeminle yaa

aman zaten o çamaşır yokmu o çamaşır bitiriyo beni gülüm vallaha bak anacım yeminle bir giydiğini çıkarıyo birdaha giymiyo ertesi güne hopp makinaya yetiştiremiyorum yeminle yaa

yıkamak dagilde asıl geri toplayıp ütüden kacmak için düzgünce tintin katlamaklar yokmu yıldım vallahi ya.

canım ben güzellik merkezinde çalışyordum bekarken annemde orada çalıştığı için bende onun vasıtasıyla girmiştim muhasebedeydim kuaförü de vardı oranın ilk başka ilaç gelmişti stheat terapy gibi bişi onu benim saçımda denediler brezilya falan yoktu o zaman bende iyi denek yoktu ama saçlarım dümdz oldu iki gün duruyor sonra yıkıyorsun korka korka yıkadım yine de bozulmadı. 8 ay gitti sonra yine yaptırdım o da gitti 1 sene sonra evlendim burda kaynanamın kuaförü yaptı ama becremedi alakası yoktu ne şilacın ne işlemin saçımın da içine etti sonra bu brezilya çıktı ama güvenemedim ben daha kısa sürüyormuş etkisi falan ama arkadaş öle deyince yaptırayım dedim. Burada en kadardır bilmiyoru tabii İstanbul'da falan daha pahalıdır bizim güzellik merkezinde üyeler benim dediğimi 500 tl ye yapıyorduk daha 2006 da ben bedavaya yaptırmuıştım tabii..

Günaydın balımmm..

canımcım nasılsın bakiyim. ablam tam belirlemişler asılama yaptıracaz iki ay sonra diye belirleyince rahatlamıslar psikolojik olarak o ay hamile kaldı asılamaya gerek kalmadı umarım seninde ole olur gülüm.[/QUOTE]

inşallah canım ya kısmet bakalım eylülde düşünüyruz daha öncesinde zaten olmaz düşündğm de zaten mayıstayız film çektirmedim haziranda çektirsem ancak temmuzda ramazan geliyor mübarek ayda istemem aşılama falan ağustosun sonuna kadar ramazan bayram zaten ancak eylüle our benim iş.

Hayırlısıyla git çektir inşalah canım benim hiçte korkma. Reglinin kaçıncı günü ki tatlım bana dr vermişti klomen 2 ay kullandım reglimin 5. günü başlıyordum ben hemen hemen bitmiş oluyordu reglim zaten.

dejavum bu brezilya fönü 450tlden başlıyomuş yaa oha yani

nerede ki o baktığın yer canım pahalıymış valla..

elifim sen su smearmıdır nedir onu niye cektirmistin gülüm ne olmustuda doktor cerkelim demişti. bi anlat hele unmuttum yav.:44::44:

canım film gibi değil o muayene esasında sürüntü alıyor aıntıdan bir çubukla cama sürüyor onu laba gönderiyor inceliyorlar sadece spekulum takılma esnası biraz kasılıyorsun ama olur o kadarda çok kolay bir işlem normal muayende spekulum takılmıyor zaten açmak için direk ultrasonla bakıyor biliyorsundur sen hiç smear aldırmadın mı kuzum bu zamana kadar hemöen aldır ihmal etme bitanemm.. hayret dr nasıl almadı bu zamana kadarr muayeneye gitti mi hemen o anda sormadan alıyorlar valla.

ahh canım ya iyi etmişsin majezik ya da minoset içecekin regliyken onlar kesmez.

inşallah canım ya kısmet bakalım eylülde düşünüyruz daha öncesinde zaten olmaz düşündğm de zaten mayıstayız film çektirmedim haziranda çektirsem ancak temmuzda ramazan geliyor mübarek ayda istemem aşılama falan ağustosun sonuna kadar ramazan bayram zaten ancak eylüle our benim iş.

Hayırlısıyla git çektir inşalah canım benim hiçte korkma. Reglinin kaçıncı günü ki tatlım bana dr vermişti klomen 2 ay kullandım reglimin 5. günü başlıyordum ben hemen hemen bitmiş oluyordu reglim zaten.

nerede ki o baktığın yer canım pahalıymış valla..

canım film gibi değil o muayene esasında sürüntü alıyor aıntıdan bir çubukla cama sürüyor onu laba gönderiyor inceliyorlar sadece spekulum takılma esnası biraz kasılıyorsun ama olur o kadarda çok kolay bir işlem normal muayende spekulum takılmıyor zaten açmak için direk ultrasonla bakıyor biliyorsundur sen hiç smear aldırmadın mı kuzum bu zamana kadar hemöen aldır ihmal etme bitanemm.. hayret dr nasıl almadı bu zamana kadarr muayeneye gitti mi hemen o anda sormadan alıyorlar valla.

ahh canım ya iyi etmişsin majezik ya da minoset içecekin regliyken onlar kesmez.[/QUOTE]

vallaha burdan öte yerlerde ne kadardır bilmiyorum ama ben uzman tv den baktım öyle dedi adam gerç.eklik pyı ne derce bilemiyorum balım bu arada benim adet sancılarım sıklaşıyo geliyolar hain kızmızılarrr

SELAM kızlar bugün ofiste çoooooooooooook işim var,yarın annemler geiliyor inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

huu huu nirdesiniz ahu aşağıda varsınız sesiniz çıkmıyo moonum hoşgeldin kuzum nasılsın melisam nirdesin sen

SELAM kızlar bugün ofiste çoooooooooooook işim var,yarın annemler geiliyor inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

a.slm hoşgeldin balım hadi gözün aydın yarın kavuşuyosun haaa iyi bakalım kendini yormadan hembedenen hem ruhen yap işlarini emi kuzucummmmm

aynen hepsi dert yaa yıkanması değil sorun makina yıkıyo ama asmak kurutmak toplamak katlamank ütülemek offfffffffffffffffffffffffffffffff

ayy sorma valla iki sepet ütüm vardı pazar günü sinema sonra gelip yemek derken kalmıştı dün yaptım canım çıktı yaaa..

canımm işlerini bitir derin nefes al annenler geliyor ne güzel. Of ben bir ay oldu gideli ama çok özledim yinee... Bol bol özlem giderin hayatım..

Arkidişler ben çok korkuyrum ya bişiler geliyor alttan ayrıca kasık ağrım var şişkinliğim var ay yine kanamamı başladı diye korkuyorum benim korkulu rüyam oldu ya kaç ay yaşayınca lavaboya gidip bakmaya korkuyorum şu an. Sabah yeni bir kırmızılık gördüm ya kağıtta takıldı aklım işe gelince gittim bişi yoktu ama şu ağrılardan ve birşey geliyormuş gibi olmasında tedirginim. Ama kaçış yok gidiyorum tuvalete bakmaya bakem ne var ya inşallah kanamam gelmez.

tuvalette tadilat varmış off burdaki bayan gitti öbür taraftakine gelsin gidicem yaaa inşallah öle bişi olmaz geçen ay olmadı ama..

a.slm hoşgeldin balım hadi gözün aydın yarın kavuşuyosun haaa iyi bakalım kendini yormadan hembedenen hem ruhen yap işlarini emi kuzucummmmm
HOŞBULDUK CİCİM ya inşallah sağol .tamam yormam dicem ama :) mecburen yoruluyozz anlamadımki ben zaten benim oğlan iş yapınca kıpır kııpır oturup bazen dinliyim diyorum tık yok. ne yapsın annesi hep çalıştı gece gündüz oda alıştı galiba:))))))))))))))))))))durunca hoşuna gitmiyor

ya bu ütüler hiçbtimyior bende sabah yaptım gelmeden ütü daha bir ton var neyse annem gelince yapar :17 ama hiç sevmiyorum şu ütü işini yapmayınca olmuyor.şöyle bir dolap gibi bişi olsa askıya assak hazır ütülü çıksa ne güzel olur.inşallah balım bi gelsinlerde merak ediyorum benim göbüşü görünce ne yapcaklar :))))))))))))))))) bide abimin kızı var 1,5 yaşında falan onu çok özledim ben gördüğümde 5-6 aylıktı sıpa koca kız oldu ala ala diyor, kameradan konuşuyoruz öyle tanıyor tepkisi ne olcak kan çeker inşallah:)

evet gülüm yaa ütü adamı bitiriyo ömrümüz boyunca çekicez bu konudaaa
korkma be gülüm psikolojiktir akıntıdır yada son demde öyle kan gelir bendede oluyo 6-7. günlerde kırmızılık geliyo ama gidiyo bitiyo sen içini rahat tut meleğim
heyttttttttt burdayım dizi izliyorumda bi yandan.
ne dizisi bakem hangi dizi
tuvalette tadilat varmış off burdaki bayan gitti öbür taraftakine gelsin gidicem yaaa inşallah öle bişi olmaz geçen ay olmadı ama..

korkma meleğim bak bitince tamamen gelmiycek kanman rahat ol emi

anasına bak oğlunu al iyelim o zaman oynaklar sizisorma vallaha gülüm hiç arkası kesilmiyo bazen diyortum ben bunu daha 3 gün önce ütülemiştim birde normal gömlekde edeğil mont gibi incecik gömlekleri var benimkini zor oluyo kapşonu falan deli oluyoreum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…