- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #6.301
HOŞBULDUK CİCİM ya inşallah sağol .tamam yormam dicem ama :) mecburen yoruluyozz anlamadımki ben zaten benim oğlan iş yapınca kıpır kııpır oturup bazen dinliyim diyorum tık yok. ne yapsın annesi hep çalıştı gece gündüz oda alıştı galiba:))))))))))))))))))))durunca hoşuna gitmiyor
ya bu ütüler hiçbtimyior bende sabah yaptım gelmeden ütü daha bir ton var neyse annem gelince yapar:17 ama hiç sevmiyorum şu ütü işini yapmayınca olmuyor.şöyle bir dolap gibi bişi olsa askıya assak hazır ütülü çıksa ne güzel olur.inşallah balım bi gelsinlerde merak ediyorum benim göbüşü görünce ne yapcaklar :))))))))))))))))) bide abimin kızı var 1,5 yaşında falan onu çok özledim ben gördüğümde 5-6 aylıktı sıpa koca kız oldu ala ala diyor, kameradan konuşuyoruz öyle tanıyor tepkisi ne olcak kan çeker inşallah:)
evet gülüm yaa ütü adamı bitiriyo ömrümüz boyunca çekicez bu konudaaa
korkma be gülüm psikolojiktir akıntıdır yada son demde öyle kan gelir bendede oluyo 6-7. günlerde kırmızılık geliyo ama gidiyo bitiyo sen içini rahat tut meleğim
ne dizisi bakem hangi dizi
korkma meleğim bak bitince tamamen gelmiycek kanman rahat ol emi
HOŞBULDUK CİCİM ya inşallah sağol .tamam yormam dicem ama :) mecburen yoruluyozz anlamadımki ben zaten benim oğlan iş yapınca kıpır kııpır oturup bazen dinliyim diyorum tık yok. ne yapsın annesi hep çalıştı gece gündüz oda alıştı galiba:))))))))))))))))))))durunca hoşuna gitmiyor
ya bu ütüler hiçbtimyior bende sabah yaptım gelmeden ütü daha bir ton var neyse annem gelince yapar:17 ama hiç sevmiyorum şu ütü işini yapmayınca olmuyor.şöyle bir dolap gibi bişi olsa askıya assak hazır ütülü çıksa ne güzel olur.inşallah balım bi gelsinlerde merak ediyorum benim göbüşü görünce ne yapcaklar :))))))))))))))))) bide abimin kızı var 1,5 yaşında falan onu çok özledim ben gördüğümde 5-6 aylıktı sıpa koca kız oldu ala ala diyor, kameradan konuşuyoruz öyle tanıyor tepkisi ne olcak kan çeker inşallah:)
kan çeker tabii çekmez mii tanır halasını merak etm yabancılık etse de sonra ayrılmak istemez bak gör.
inşallah canım ya karnım çok ağrıyor neden bilmem kıvrandırıyor resmen arada sol kasığıma iğne batıyor gibi oluyor ilacın yan etkileri sanırım..
ya bitmiyor işte ne yapalım el mahkum uğraşcaz.hehe oynaklar :)anasına bak oğlunu al iyelim o zaman oynaklar sizisorma vallaha gülüm hiç arkası kesilmiyo bazen diyortum ben bunu daha 3 gün önce ütülemiştim birde normal gömlekde edeğil mont gibi incecik gömlekleri var benimkini zor oluyo kapşonu falan deli oluyoreum
kan çeker tabii çekmez mii tanır halasını merak etm yabancılık etse de sonra ayrılmak istemez bak gör.
inşallah canım ya karnım çok ağrıyor neden bilmem kıvrandırıyor resmen arada sol kasığıma iğne batıyor gibi oluyor ilacın yan etkileri sanırım..
ya bitmiyor işte ne yapalım el mahkum uğraşcaz.hehe oynaklar :)
hayırdır kuzum ne ağırsı sancısı üşüttünmü ayaklardan acaba .:26:
survivor izliyonuzmu kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, inşallah anıl kazanır çok temiz çocuğa benziyor...................
evet ben izliyorum alp gitti ben severdim yaa üzüldüm ne yapıp yapıp gönderdiler ama ben almedaya kızıyorum saf len manyek girdi gireli yarışmaya tek başına karar alıpda yazmadı sürekli birilerini etksi altında kaldı önce merve sonra nihat bu haftada o gitse gızık herkes zayıfladı bir tek onda tık yok bacakları maaşalalh benim kadar kaldıramıyo kıkıçınıki yarışsın beleşten yiyo ödülleri vallaha
almeda safkandırıyorlar kızı okadar saflık iyi değil ben eskiden hasan tutuyordum ama işin rengi değişti şimdi isterim anıl kazansın...........inşallah
evet balım yaa harbiden saf kız manyek yaaa bencede anıl kazansın bizde anılı tutuyoruz hasanıda tutyoduk ama dediğin gibi hasan alttan kesiyo nihatı seviyoduk en başta iyi yarışıyo diye odsa biraaz uslubunu bozdu ama bencede anıl çok efendi çocuk o kazansın ki zaten ünller belirlkşi para alıyolar gönüllüler almıyo aslında gönüllüler kazansa mesela mustfa topaloğlu geçen hafta elendi 230 milyar para almış gülüm düşün ben şeyi merak ediyoreum acaba anılda ünlülere geçti yaa para alıyomu yoksa hala gönüllülerdenmi satılıyor:18::18:
slm kzlar ben geldim çok kötüyümm boğazlaı şşti sağ kulağım çok ağrıyo napıcağımıda bilmiyorum yardım edn ağlıyorummm ağrısından yutkunamıyorum bile çok kötüyümmmmm
survivor izliyonuzmu kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, inşallah anıl kazanır çok temiz çocuğa benziyor...................
dejavum ne oldu gittin mi tuvalete gelen ne imiş acil cevap merak içindeyim bu asembde ses yok hala birde sewda arkadaşımız vardı oda yok bayadır fınfıkta gelmiyo döküldüler birer birer
ben deldi beyaaa napıyorsunuz kızcelerim
slm kzlar ben geldim çok kötüyümm boğazlaı şşti sağ kulağım çok ağrıyo napıcağımıda bilmiyorum yardım edn ağlıyorummm ağrısından yutkunamıyorum bile çok kötüyümmmmm
Eki Görüntüle 425222 kızlar 2 saat önce nova test yaptım negatif demekki hamile değilim sizsede haber edeyim dedim canlarım öpüyorum yarın görüşürzzzbana dondurma yolları göründü ley leyyyy
kıslar nerelerdesiniz yav:44::44::44:
elif üzüldüm canım testine o zaman gec kalmadan gelsin adetin ugrastırmasın seni.
dejavum moonum sizler nasılsınız hadi gelin.
dejavum dün kanaman gelmişmi gülüm
hadi bekliyom cabuk gelin yarım saate kadar evden cıkcam gezmeklere gitcem gelinde azcık sohbet edek yavvvvvvvvvvvvvvvvv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?