Kaldığımız Yerden Her Telden..

kan çeker tabii çekmez mii tanır halasını merak etm yabancılık etse de sonra ayrılmak istemez bak gör.

inşallah canım ya karnım çok ağrıyor neden bilmem kıvrandırıyor resmen arada sol kasığıma iğne batıyor gibi oluyor ilacın yan etkileri sanırım..

yaparmıymış yan etkilerinde peki dktorun demişmiydi böyle birşey

ya bitmiyor işte ne yapalım el mahkum uğraşcaz.hehe oynaklar :)

hayırdır kuzum ne ağırsı sancısı üşüttünmü ayaklardan acaba .:26:

survivor izliyonuzmu kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, inşallah anıl kazanır çok temiz çocuğa benziyor...................

survivor izliyonuzmu kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, inşallah anıl kazanır çok temiz çocuğa benziyor...................

evet ben izliyorum alp gitti ben severdim yaa üzüldüm ne yapıp yapıp gönderdiler ama ben almedaya kızıyorum saf len manyek girdi gireli yarışmaya tek başına karar alıpda yazmadı sürekli birilerini etksi altında kaldı önce merve sonra nihat bu haftada o gitse gızık herkes zayıfladı bir tek onda tık yok bacakları maaşalalh benim kadar kaldıramıyo kıkıçınıki yarışsın beleşten yiyo ödülleri vallaha

almeda safkandırıyorlar kızı okadar saflık iyi değil ben eskiden hasan tutuyordum ama işin rengi değişti şimdi isterim anıl kazansın...........inşallah

almeda safkandırıyorlar kızı okadar saflık iyi değil ben eskiden hasan tutuyordum ama işin rengi değişti şimdi isterim anıl kazansın...........inşallah

evet balım yaa harbiden saf kız manyek yaaa bencede anıl kazansın bizde anılı tutuyoruz hasanıda tutyoduk ama dediğin gibi hasan alttan kesiyo nihatı seviyoduk en başta iyi yarışıyo diye odsa biraaz uslubunu bozdu ama bencede anıl çok efendi çocuk o kazansın ki zaten ünller belirlkşi para alıyolar gönüllüler almıyo aslında gönüllüler kazansa mesela mustfa topaloğlu geçen hafta elendi 230 milyar para almış gülüm düşün ben şeyi merak ediyoreum acaba anılda ünlülere geçti yaa para alıyomu yoksa hala gönüllülerdenmi satılıyor:18::18:

dejavum ne oldu gittin mi tuvalete gelen ne imiş acil cevap merak içindeyim bu asembde ses yok hala birde sewda arkadaşımız vardı oda yok bayadır fınfıkta gelmiyo döküldüler birer birer

evet ben ilk favorim nihattı ama ada birleşince yüzleri ortaya çıktı :) evet ünlüler para alıyor ama anıl almıyordur.anıl zaten aslında ünlü sayılır motorsiklet birinciliği falan varmış bende yeni öğrendim yani

slm kzlar ben geldim çok kötüyümm boğazlaı şşti sağ kulağım çok ağrıyo napıcağımıda bilmiyorum yardım edn ağlıyorummm ağrısından yutkunamıyorum bile çok kötüyümmmmm

AY Cnm kıyamam sana hamiş hamiş geçmiş olsun tatlım. bende senin haftalarında aynı şey oldu ilk baş boğaz acısı sonra öksürük ,artık ağlıyordum öksürmekten. ilaç kullanamadım atlatamadım sağlık ocağı ilaç yazmadı.
2 hafta çektim sonra iç hastalıkları uzmanına gittim ilaç yazdı dedi nerdesin sen nerdeyse bronşite çevircekmiş diye kızdı bana antibiyotik verdi birde suda eriyen tablet iyi geldi .bebişe zararı olmayan ilaçlardı ihmal etme cnm

kızlar 2 saat önce nova test yaptım negatif demekki hamile değilim sizsede haber edeyim dedim canlarım öpüyorum yarın görüşürzzzbana dondurma yolları göründü ley leyyyy

izliyoruz hiç kaçırmadan kocişimle. Vall Anıl'ı Alp çok yönlendirdi tamam Alp iyi çocuk ama baştan köprüleri attı hep Mustafa'dan yana oldu sonra Anıl'ı da aldı hee Nihjat'ta herşeyde Alp'e yüklendi yanii. Ama Hasan'ın yaptığı efendice değildi Alp alacak diye ödü koptu iyiydi oyunda ama Alp baştan söyleyebiliirsi sus diye zaten söyleyince Hasan sustu neden bırakıyor,hadi bıraktı neden beni yazın diyor tamamen kameralara oynamak bu sonuçta zorla yazdırıd kendini ama Hasan'ı baştan beri sevmiyorum yaa böyle her ıyunda bağırmalar tripler sonra Begüm'de kızdı öbür oyunda sen sürekli bana baktın dedi Hasan'da yok ben sana bakmadım diye kıvırdı adam nasıl yıldıracağını çok iyi biliyor yaa. Almeda hle nasıl itiraf etti strateji yaptık bilerek Anıl'ı yazdık dedi Mustafa'yı yazdı sonra da ağladı ne kadar ikiyüzlü yaa.. Orada baktığım zaman hiçkimse sadece Anıl'ı düşünüyorum finalde kazanması için başarılı da Alp gitti yakındır Hasan ile Nihat kavgası başlar ilk gönderecekleri bence ya Cevher ya Begüm olur ya rekabet açısından.

dejavum ne oldu gittin mi tuvalete gelen ne imiş acil cevap merak içindeyim bu asembde ses yok hala birde sewda arkadaşımız vardı oda yok bayadır fınfıkta gelmiyo döküldüler birer birer

gittim yavrun geç yazıyorum ama hep hoca ve yoğunluk vardı yok birşey kuzum kahverengi gibi akıntı geliyor o da regli bitiminde gelir zaten özellikle tuvalet kağıdına sildim göreyim geliyormu diye ama yoktu birşey ancak sağ kasığıma iğne batması gibi ağrı giriyor. Hassaslık var ilaç öylr yapıyor sanırım..

ben deldi beyaaa napıyorsunuz kızcelerim

ah canım ya hamile halinle tam da zamanıydı sanki. Canım dr git gebelikte içilebilen bir ilaç verir ilaçsız geçmez bitkisel ürünlerden de faydalanabilirsin ama dr sor önce ne kullanabilirsin diye Allah acil şifa versin canım kat kat zor işin hemen iyileşirsin inşallah. Bir de tavuk budunu haşla suyuna şehriye çoırbası yap limonu skı karabiber at iç fiks menümdür hasta olunca aman dikkat et balım..

Eki Görüntüle 425222 kızlar 2 saat önce nova test yaptım negatif demekki hamile değilim sizsede haber edeyim dedim canlarım öpüyorum yarın görüşürzzzbana dondurma yolları göründü ley leyyyy

hadi yaaa ama nasıl olur mantığım almıyor benim ama yaaa.. Daha regl de gelmedi offf rüyam çıkmadı desene çıksa kendimde çıkardı zaten kaç kere gebe gördüm kendimi ama dur bakalım ya regl gelmeden yine de umut kesilmez son ana kadar umut edicem senin için canım..

Kızlarr işten çıktık kaynanamlara gittik dün gidemedik ya evd eişlerim var diye ama midem kötü oldu bulandı gittim ekmek yedim iiy geldi oturduk kayınvalidem çok ilgilendi neden oldu kızım ya ne yedin de dokundu dedi sonra gel bir sarılayım dedi bir sarıldı bir sarıldı canım kızım benim hasta mı olmuş dedi ne istersen söyle bize olur mu kızım dedi ay çok hoşuma gitti yaaa. Baştan hiç istemiyordu beni sonuçta başka şehirden bilmediği bir kız. Herkes için geçerli değil ama saygını sevgini gösterince karşındaki de ona göre tutum içine giriyor bence saygıyı elden bırakmamak lazım ne olursa olsun arada mesafe de olsa saygı olmalı yüz göz olmamalı. Ben sanırım kendimi sevdirdim gerçi biliyordum bunu ama bugün çok sevindim. Gözler bile doldu kadının onu da anlıyorum bir oğlu yurtdışında bir de oadan evlendi çocuk daha dönmez bir tek biz varız yanında ne yapsın kadıncağız. Bende çaşamba pazardan yaprak alıcam sarıcam götürücem bir güzel bana bir gelene ben bin giderim. Çok şükür çok sorunumuz yoktu ama valla bu iyi geldi moral oldu bana.

Yaa çok güzel bebek kıyafetleri var. Unnadoya üyeyim arada bakarım ay ne güzel şeyler vardı indirimde olan hastane çıkışları battaniyeler, havlular almamak için zor tutuyorum kendimi öğrenmiş olsam delilik yapar alırdım eşimde bir özeniyor ki hele olsun öyle ne istersen alırız diyor. Şu tuzluk gibi şapkalar var ya bebeklere bayılıyor onlara benimki onlardan alıcam diyor bir de takım tutmaz ama Eskişehirli ya Eskişehirspor takımı alcakmış, bende beşiktaşlıyım ben öyle bir takım alcam, kardşeim fenerli o da fenerli takım alcam dedi valla çocuk hangi takımdan olacak çok merak ediyorum.. Beğendiğim bir bakım çantası vadı yok bu hafta yaaa.. Biz eşimel alışveriş çılgını olucaz sanırım o ben bakarken bakar kendisi bakmaz ama gösterdiklerime bayılıyor..

kıslar nerelerdesiniz yav:44::44::44:
elif üzüldüm canım testine o zaman gec kalmadan gelsin adetin ugrastırmasın seni.
dejavum moonum sizler nasılsınız hadi gelin.
dejavum dün kanaman gelmişmi gülüm
hadi bekliyom cabuk gelin yarım saate kadar evden cıkcam gezmeklere gitcem gelinde azcık sohbet edek yavvvvvvvvvvvvvvvvv

yok gelmedi şükür canım sadece regli sonunda gelen kahverengimsi akıntım o kadar. Çok korktum ama yaa.. Gelebilir demişti dr öle olursa gel deimşti geçen ay öle bişi olmadı ama bu ay olursa diye korktum ilaca bile güvennemez hale geldim neyse herşey yolunda şu an. Neree gidiyon kız ohh keyif senin gez bakalım bizde mesai doldurmaya çalışalım burada dimi. Ay gez tatlım valla gözüm yok 1.5 sene evde oturdum bende gezebildiğimce gezdim.. Öğleden sonra hoca yok burdayım ama sen de yoksun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…