- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #6.321
vallaha bilemişyorum balım aman ben zatenn bir umut yaptım ama çıkmadı işte şimdide asdet belirtilerim yok ama bu bacak arlrım rahim bölgemde ağrılar ani sancılar var geliyolar geliyolar ama gelemiyorla lanet kırmızılar meleğim artıkın beklemedeyim mecburi gelsede şu dondurma işlmnden kurtulsam yahuuuizliyoruz hiç kaçırmadan kocişimle. Vall Anıl'ı Alp çok yönlendirdi tamam Alp iyi çocuk ama baştan köprüleri attı hep Mustafa'dan yana oldu sonra Anıl'ı da aldı hee Nihjat'ta herşeyde Alp'e yüklendi yanii. Ama Hasan'ın yaptığı efendice değildi Alp alacak diye ödü koptu iyiydi oyunda ama Alp baştan söyleyebiliirsi sus diye zaten söyleyince Hasan sustu neden bırakıyor,hadi bıraktı neden beni yazın diyor tamamen kameralara oynamak bu sonuçta zorla yazdırıd kendini ama Hasan'ı baştan beri sevmiyorum yaa böyle her ıyunda bağırmalar tripler sonra Begüm'de kızdı öbür oyunda sen sürekli bana baktın dedi Hasan'da yok ben sana bakmadım diye kıvırdı adam nasıl yıldıracağını çok iyi biliyor yaa. Almeda hle nasıl itiraf etti strateji yaptık bilerek Anıl'ı yazdık dedi Mustafa'yı yazdı sonra da ağladı ne kadar ikiyüzlü yaa.. Orada baktığım zaman hiçkimse sadece Anıl'ı düşünüyorum finalde kazanması için başarılı da Alp gitti yakındır Hasan ile Nihat kavgası başlar ilk gönderecekleri bence ya Cevher ya Begüm olur ya rekabet açısından.
evet canım yaa ben alpi olduğundan beri severim sempatik eğlenceli gelir bana ama grup oluşturdu mustafayı sevebilir sayabilir ama orda ne yaptıki boşuna 230milyar aldı yarışmadı kazandılar beleşten yedi bilmiyorum saçmalık geliyo bana orda nihat anıl hasan eşşek gibi yarışırken musstfaanın olduğu yerden durması izlemesi saöma yani bende anılı istiyorum kazanmasını ama bakak görek artıkınn
gittim yavrun geç yazıyorum ama hep hoca ve yoğunluk vardı yok birşey kuzum kahverengi gibi akıntı geliyor o da regli bitiminde gelir zaten özellikle tuvalet kağıdına sildim göreyim geliyormu diye ama yoktu birşey ancak sağ kasığıma iğne batması gibi ağrı giriyor. Hassaslık var ilaç öylr yapıyor sanırım..
iyi iyi gülüm daha girmeyince benimde eşim gelmişti çıktım öylre gelmemesine sevindim benide korkutmuştun balım yaaa
ah canım ya hamile halinle tam da zamanıydı sanki. Canım dr git gebelikte içilebilen bir ilaç verir ilaçsız geçmez bitkisel ürünlerden de faydalanabilirsin ama dr sor önce ne kullanabilirsin diye Allah acil şifa versin canım kat kat zor işin hemen iyileşirsin inşallah. Bir de tavuk budunu haşla suyuna şehriye çoırbası yap limonu skı karabiber at iç fiks menümdür hasta olunca aman dikkat et balım..
hadi yaaa ama nasıl olur mantığım almıyor benim ama yaaa.. Daha regl de gelmedi offf rüyam çıkmadı desene çıksa kendimde çıkardı zaten kaç kere gebe gördüm kendimi ama dur bakalım ya regl gelmeden yine de umut kesilmez son ana kadar umut edicem senin için canım..
oy kıyamm ben sana balım yaa çok haklısın saygıyı elden bırakmamak lazım sen sabretmişşin bak mükafatını alıyosun ne güğzel işte baktılar ki senden yana sıkıntı yok saygılısın sevgilisin evlatları gibi olmuşşun onlarda anladı artık neler yapan var kaynanasına sevsede sevmesede atan tuytan sevmeyen sana maaşallah gülüğm senin farkın bu zaten sen busun hayatına girenler bence çok şanslı tıpki benim gibi keşke yakın olsaydık evimin kapıları sana sonsuz açık olurdu inanki meleğimKızlarr işten çıktık kaynanamlara gittik dün gidemedik ya evd eişlerim var diye ama midem kötü oldu bulandı gittim ekmek yedim iiy geldi oturduk kayınvalidem çok ilgilendi neden oldu kızım ya ne yedin de dokundu dedi sonra gel bir sarılayım dedi bir sarıldı bir sarıldı canım kızım benim hasta mı olmuş dedi ne istersen söyle bize olur mu kızım dedi ay çok hoşuma gitti yaaa. Baştan hiç istemiyordu beni sonuçta başka şehirden bilmediği bir kız. Herkes için geçerli değil ama saygını sevgini gösterince karşındaki de ona göre tutum içine giriyor bence saygıyı elden bırakmamak lazım ne olursa olsun arada mesafe de olsa saygı olmalı yüz göz olmamalı. Ben sanırım kendimi sevdirdim gerçi biliyordum bunu ama bugün çok sevindim. Gözler bile doldu kadının onu da anlıyorum bir oğlu yurtdışında bir de oadan evlendi çocuk daha dönmez bir tek biz varız yanında ne yapsın kadıncağız. Bende çaşamba pazardan yaprak alıcam sarıcam götürücem bir güzel bana bir gelene ben bin giderim. Çok şükür çok sorunumuz yoktu ama valla bu iyi geldi moral oldu bana.
inş brgğn gerçekten kucağında bbeeğinle gezersin sevdiğin herşeyi alırsın meleğim inş ikizlerin olur çifter çifter alırsın AMİNNNNNNNNNNNNNYaa çok güzel bebek kıyafetleri var. Unnadoya üyeyim arada bakarım ay ne güzel şeyler vardı indirimde olan hastane çıkışları battaniyeler, havlular almamak için zor tutuyorum kendimi öğrenmiş olsam delilik yapar alırdım eşimde bir özeniyor ki hele olsun öyle ne istersen alırız diyor. Şu tuzluk gibi şapkalar var ya bebeklere bayılıyor onlara benimki onlardan alıcam diyor bir de takım tutmaz ama Eskişehirli ya Eskişehirspor takımı alcakmış, bende beşiktaşlıyım ben öyle bir takım alcam, kardşeim fenerli o da fenerli takım alcam dedi valla çocuk hangi takımdan olacak çok merak ediyorum.. Beğendiğim bir bakım çantası vadı yok bu hafta yaaa.. Biz eşimel alışveriş çılgını olucaz sanırım o ben bakarken bakar kendisi bakmaz ama gösterdiklerime bayılıyor..
kıslar nerelerdesiniz yav:44::44::44:
elif üzüldüm canım testine o zaman gec kalmadan gelsin adetin ugrastırmasın seni.
dejavum moonum sizler nasılsınız hadi gelin.
dejavum dün kanaman gelmişmi gülüm
hadi bekliyom cabuk gelin yarım saate kadar evden cıkcam gezmeklere gitcem gelinde azcık sohbet edek yavvvvvvvvvvvvvvvvv
ahanda kim gelmiş kim gelmiş elifim gelmiş nasılsın canım ciğerim eyimisin
eyiyim eyiyim kurban olduğum sen nasılsın kızzz
:44: :26:
bende eyiyim ne olsun iş güç işte uğraşıyorum öyle
neen sırıtıyon kız boncukmu buldun şeyinde
aaa aaa aaaa çok ayıp tirbiyesiz biber sürerim ağzına hıımmmmm
Gülüm gelicemm cevap yazamadım yazdıklarına hoca 15 dk ya gider gelicem bitanemmm..
gülüm öğle yemeğine çıkamadım şimdi hoca gitti tost söyledik yiyim geliyorumm bekle beni anacımm..
Elifim tostumu yidim bekliyorumm
slm kızlar saat 10dan beridr net yok yapğılmasını bekliyorum kim girmişşe apartmandan girmişler dns ayarımı bşilmem ne yarını değiştirmişler ne yok deli olduk ancak yapıldı haram zıkkım olsun pislikler kaçak kullanıyosunuz ne diye oynuyosunuz adiler yaaa sinirden çatlıyorum hiç bir iş yapamadım canım sıkıldıki vallaha yaa
vallaha bilemişyorum balım aman ben zatenn bir umut yaptım ama çıkmadı işte şimdide asdet belirtilerim yok ama bu bacak arlrım rahim bölgemde ağrılar ani sancılar var geliyolar geliyolar ama gelemiyorla lanet kırmızılar meleğim artıkın beklemedeyim mecburi gelsede şu dondurma işlmnden kurtulsam yahuuu
oy kıyamm ben sana balım yaa çok haklısın saygıyı elden bırakmamak lazım sen sabretmişşin bak mükafatını alıyosun ne güğzel işte baktılar ki senden yana sıkıntı yok saygılısın sevgilisin evlatları gibi olmuşşun onlarda anladı artık neler yapan var kaynanasına sevsede sevmesede atan tuytan sevmeyen sana maaşallah gülüğm senin farkın bu zaten sen busun hayatına girenler bence çok şanslı tıpki benim gibi keşke yakın olsaydık evimin kapıları sana sonsuz açık olurdu inanki meleğim
inş brgğn gerçekten kucağında bbeeğinle gezersin sevdiğin herşeyi alırsın meleğim inş ikizlerin olur çifter çifter alırsın AMİNNNNNNNNNNNNN
melisam üzülme be güzelim alıştık bu sona ne yapalım sağlık olsun vallaha ben üzülmedim aksine kafam rahat etti hala acabamı diyodum ama artık olmadığına eminim nasip değilmiş olsun çok şükür rabbime meleğim
sürsene sürsene hadi hadi sürde görekk anacım oynattım doktorum nerde de hayde gelin artık yoksam tüm sayfalar dolacak böyleee
geliyorum o zaman bekle beni meleğimmmmmmmmmmmm
Tamam geeel yafrimmm hava da kötü kapalı bir yağmur ki sorma gitsin off içim karardı ayooll..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?