Kaldığımız Yerden Her Telden..

slm kızlar saat 10dan beridr net yok yapğılmasını bekliyorum kim girmişşe apartmandan girmişler dns ayarımı bşilmem ne yarını değiştirmişler ne yok deli olduk ancak yapıldı haram zıkkım olsun pislikler kaçak kullanıyosunuz ne diye oynuyosunuz adiler yaaa sinirden çatlıyorum hiç bir iş yapamadım canım sıkıldıki vallaha yaa

vallaha bilemişyorum balım aman ben zatenn bir umut yaptım ama çıkmadı işte şimdide asdet belirtilerim yok ama bu bacak arlrım rahim bölgemde ağrılar ani sancılar var geliyolar geliyolar ama gelemiyorla lanet kırmızılar meleğim artıkın beklemedeyim mecburi gelsede şu dondurma işlmnden kurtulsam yahuuu
oy kıyamm ben sana balım yaa çok haklısın saygıyı elden bırakmamak lazım sen sabretmişşin bak mükafatını alıyosun ne güğzel işte baktılar ki senden yana sıkıntı yok saygılısın sevgilisin evlatları gibi olmuşşun onlarda anladı artık neler yapan var kaynanasına sevsede sevmesede atan tuytan sevmeyen sana maaşallah gülüğm senin farkın bu zaten sen busun hayatına girenler bence çok şanslı tıpki benim gibi keşke yakın olsaydık evimin kapıları sana sonsuz açık olurdu inanki meleğim
inş brgğn gerçekten kucağında bbeeğinle gezersin sevdiğin herşeyi alırsın meleğim inş ikizlerin olur çifter çifter alırsın AMİNNNNNNNNNNNNN

melisam üzülme be güzelim alıştık bu sona ne yapalım sağlık olsun vallaha ben üzülmedim aksine kafam rahat etti hala acabamı diyodum ama artık olmadığına eminim nasip değilmiş olsun çok şükür rabbime meleğim

nerdesiniz yahu moonum gelemez annesi geldi dejavum hoca yok demişşin nirdesin asemb den hala ses yok melisammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:26::26:

Gülüm gelicemm cevap yazamadım yazdıklarına hoca 15 dk ya gider gelicem bitanemmm..

gülüm öğle yemeğine çıkamadım şimdi hoca gitti tost söyledik yiyim geliyorumm bekle beni anacımm..

baks en adilere haksız kazanca vicdanları nasıl razı oluyor bilmem milletin parasıyla geçiniyorlar günah bee ama ne anlarlar günahtan onlar. Neyse halledilmiş canım yaa..

sürsene sürsene hadi hadi sürde görekk anacım oynattım doktorum nerde de hayde gelin artık yoksam tüm sayfalar dolacak böyleee

canım benim gebelik yoksa neden gecikti bu kadar bu regl ya test yapmamış olsan yarın git diyecektim tekrar kana ama çıkmammış ya anlamadım ki ben. Hele dur bakalım son dk ya kadar umudumuzu koruyalımç. Yaa gülüm öylr hoşuma gitti ki sarılması tamam zamanında bazı şeyler söylendi yine ara ara laf demeleri olur ama yine de iyidir o an zaten herşeyi unutturdu bana bende dolma sarıcam haftasonu götürücem. Yanii inan ben birşey yapmıyorum ekstra yani öyle çok iyi bir insan olduğumu da savunmuyırum vardır kötü yanlarımda ama idare etmeyi bileceğiz işte napalım. Ben iyi olmaya çalışayım da karşımdaki kötülükte düşünse ben kendimdemn mesulum üzerime düşeni yapıyorum derim yani böyle düşünüyorum önceden kısasa kısas derdim ama artık ben kendimden sorumluyum sana taş atana sen ekmek at malik bilmese halik bilir demişler tatlım haa aptal yerine koymayıi, yalanı, ikiyüzlülüğü hiç sevmem hemen çat çat söylerim valla yüzüne o da ayrı birşey. Kız iyice gemiş keçiler biz yokken kovalım keçileri geeell.. Yoksa bakırköyde yerin ayrılcakmış az daha ben de gelirdim yanına gül gibi geçinip giderdik

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…