Kaldığımız Yerden Her Telden..

ayolllllllllllllllllll yerim kız seni balım benim bana tost yokmu

gell ben sana ellerimle yapayım tostunu bitanemm valla hiç güzel değildi burdaki bayanın demesiyle ketçap mayonezde koydurdum çook koymuşilar tadıda değişmiş hiç beğebnmedim zorla yedim açım diye artık son dibinde bıraktım yanii ben çok daha güzel yapıyorum normaldede öle ketçaplı falan yemem zaten.. Kurban olurum sana ben neler yaparım kuzum keşke gelebilsenn..

Son düzenleme:

sorma gülüm yaa adiler valllaha Allah korkusu da yok hiç ağzımıda açıcamda neysee Allah bildiği gibi yapsın meleğim ağır taşı kimse yerinden kaldırmaz sen gerkeni yapıyosun onlarda gördü geç olsunda güç olmasın o sana kucak açtığında sen ona bin adım gidersin ben biliyorum seni bitanem geldi geldi keçiler sorma kaç gündür gitmiyolarda bibi ancak bakırköy paklar gel gidek

Elifim rahmetli dedemi gördüm ya rüyamda gece böyle kalabalıkmışız sarılyuyorduk diyordu ne çok parfüm sürmüşsün buram bıuram kokuyor gibi birşey diyordu bişiler daha konuştuk ama hatırlamıyorum uyandım baya etkisinde kaldım anneannemi pek görmüyorum ama dedemi çok sık görürüm dua istedi herhalde mübarek üç aylarada girdik yarında kandil hepimize dua edicem inşallah. Ölmüşlerimizin ruhuna gitsin. Burada da bir arkadaşın kocası cuma günü Ankara'da amliyat olacak riskli uzun bir ameliyat. Kemik tümörü var yurtdşından kemi geldi değiştirecekler ve tümör temizlenecek 8-9 saat sürermiş kadıncağız çok iradeli maşallah müdürlükte yan odamızda çalışıyor ay valla ben bile korkuyorum. Ona da dua edicem.. Allah kabul eder inşallah...

oy oy yerim seni ben bilmemzmiyim kız snei sen tostla kalmazsındöktütürsün vallaha bende çok severim tostu bir ara takmıştım nasıl yerdim ama kilo olunca bıraktım artık sucuklu olunca ketçaplı seviyorumda ama kaşarlı olunca sade olur yani balım açmısın şimdi bari idare edecekmiseni akşama kadar-

öyle hem yaşlı insanlar bu saatten sonra ne alıp veremediğim olacak Allah aşkına kin en çok kişinin kendisine zarar verir balım karşındakine birşey olmaz. İnsan kendini yiyip bitirir. Biz de geleceğiz o yaşlara bizim gelinimiz ya da damadımız olacak bakalı biz kimlerin eline düşeceğiz dimi. Ya valla gitsek şöyleee kafamızı dinlesek kimse rahatsız etmese kwyif yapdak sonra nornal halimize döner iyileştik dr çıkarız canım sıkılınca bunalınca yine delirir ziyaret ederiz.

Ay kızlar hazır hoca yokken ben bir sivatanı arayayım numarasını vermişti ben kıza yanlış numara verdim belki de değğişti ya numaram yanlış biliyormuşum ben burada arkadaşa verdim o da beni çaldıracaktı kaydedeyim diye aa servis dışı diyor meğer yanlış aklımda kalmış değişince işte arayayım ben onu araşırız deyip numarasını vermişti ne yapmış ne etmiş bir sorayım kızı burdaki bayan aşağı indi gelsin de hele bir. O da zaten hoca olmayınca ywerinde durmuyor yaa.. Geçen hafta hiç yoktu hoca yurtdışındaydı gitmedi doktora yarın öğleden sonra gidecekmiş göz kontrlüne gözlüğü değiştirsin diye. Bugünn de gidebilirdi hoca yok derste neden yarın öğleden snra hoca buradayken yani sabah dersi var öğleden sonra burada inadına işte ne olacak.

Bak işte bir çayocağına kahve almaya gitti hala gelecek nedne kendi gidiyorsa tel açınca zaten getiriyor kızlar gezmek olacak ya kahve bahane işte. Ama bende şimdi aynısını yapıcam. Lavaboya gidicem, sivatanı arıcam, başka bir arkadaşı daha aramam lazım onu da şimdi arıcam işte elifcim bunlarla anladığı dilden konuşmak gerekiyor aynı şekilde davranmak lazım yoksa eziyorlar tatlım bunlara iyi niyet yaramıyor anlayacağın..

senin kadar olmasa da birşeyler yaparız gülüm aç bırakmam yanii.. Ama senin eline su dökemem valla balımm.. Geçen gün pazartesiydi sanırım ütü yaptım baya artık sonuna geldim canım bir tost istedi ama nasıl yaniii yemezsem uyuyamıcam o derece neyse evde ekmekte vardı yaptım saat gece yarısı yedim öyle yattım valla yaa.. Ederim gülüm ya bisküvi de var çantamda zaten acıkırsam ondan da yerim güzelim benim sağol...

hayırlıara çıksın inş gülüm hayırdır diyelim hayır olsun ben yorum yapmıyorumki yoruma göre çıkarmış hayır deyip geçmek lazımmış bitanem
tabiki çok haklısın gülüm hiç olmadı eşinin hatırı oluyo eşlerimiz bir dediğimiz iki etmiyo hakmı yapanları aklım almıyo çok ayıp aile terbiyesialmayan insamlar onlar ne ekersen onu biçersin yoluna glir anlarlar ne şartlar altında anne baba olunuyo anlarlarda işte iş işten gçmiş olur hak yememek lazım ne olursa olsun
ara balım yaa at-rada bizede haber et bende çok merak ediyorum soruu ne tam olatrak bilmiyorum amaa
aynen öyle meleğim yaaa sen bildiğini yap ne görüyosan odur herkese hakettiği değerşi vericeksin meleğim ötesi fazla kıçlarını kaldırmamak lazım

balım bende o kadar değilim bee vallaha günük yemek işleri ama çok şükür bilmeyende değdiliz aman senle ben yanyana gelsek ben yemeğimi düşünrüüm balım vallaha sabaha kadar sohbet gelsin çaylar gitsin kahveler ıohh bu arada halamla konuşuyodum yazamadım bitanem yaaa burayı okuytunca onun anlamıyorum onu dinlerken yazamıyorum kusuruma baka fıstığım yaaa

asemöb sen nerdesin bacım öldük öldük dirildik nerdesin 1 aydır nasılsın iyimisin neden gelemdin hiç açmadım kuzum ses ver hele :18::18:

canlarımmmm ciğerlerimmm benim cnm kuzularımmmm
sizleri okadar çok özledimki anlatamamm
hep aklım sizlerdeee cnm kuzularımm biricik arkadaşlarımm
ben hala ist dayım annemlerdeyim kociş fuara gitti geldi ankaradaki işini bıraktı
istda tuzlada kardeşimle birlikte işyeri açtılar bizim ev bıraktıgım gibi duruyor ankarada
bugun yarın ev bakıp tutucaz kartal tuzla civarından evı bulduktan sonrada
ankaraya gidip evi toplayıp taşıncaz ist a artıkın istanbullu oldum beya
annemler pendikte oldugundan işyeride tuzlada oldugundan bu civardan bakcaz eve
bi haftalıgına diye geld,m temell,i kaldım burda
annemlerde net yok oyuzden giremedim evde tutulmadıgı ıcın netsiz kaldım
kocişle şuan netcafedeyiz tutturdum bende gelcem dıye ona
size hbr vereyim dedim canlarım

asemöb sen nerdesin bacım öldük öldük dirildik nerdesin 1 aydır nasılsın iyimisin neden gelemdin hiç açmadım kuzum ses ver hele :18::18:

geldimmm bacımm geldim ama gene gitcem ev tutup net baglatana kaa uzak kalcam yıne sizlerden
çok şükür iyiyim kuzumm bebişimde iyi tepikler hat safhada
sen nasılsın balım kaymagımmm

canım bnim yaa bizde çok özledik inanki çok çok çok ama çok özledik kıyamam ben sana sen iyisin ya bu bize yeter ama yerin çok belli be bitanem en kısa zamanda gel aramıza olurmu kendinide asla yorma yavaştan yerleş yeni işiniz hayırlı uğurlu olsun meleğim istanbullu olduğuna sevindim inan snein adına çok hemde sevindim yeni eviniz işlniz memleketiniz hayırlı uğğurlu olsun kuzucum benimmmm

valla bende düşünmem ne yemek var diye kız yiyemem bile seni görünce ne muhabbet ederiz bilgisayarda nasıl konuşuyoruz yanyana gelince düşünemiyorum halimizi ahhh imkan olsa keşke inan anadolu yakasında olsan neresinde olsan gelirdimm kuzum ama hem karşıda hem çok ters yanii çalışmasam hususi sana gelirdim ama biliyorsun anneme bile gidemiyorum ki.

geldimmm bacımm geldim ama gene gitcem ev tutup net baglatana kaa uzak kalcam yıne sizlerden
çok şükür iyiyim kuzumm bebişimde iyi tepikler hat safhada
sen nasılsın balım kaymagımmm

Kızz nerelerdesin sen yaaa çok merak ettik çok çok özledik. Ama yanii dedik birşey mi oldu acaba Allah korusun ya gelmesin tamam ama bişi olmasın dedik yanii hep seni andık kulakların çınladı mı arkadaşımmm yaa işte böyle bir girip az yazaydın daha önce gülüm yaaa bebişin doğsun onu ısırcamm seni dee.. Baya köklü değişiklikler olmuş yaa İstanbul2a geliyorsun demek eşinde kardeşinle yer açmış ohh ne güzel çok sevindim annenin yanında olacaksın artk gurbetlik bitti süper birşey.. Eğer kartak pendik civarı tutarsan çok tuzlaya doğru gitmezsen gelirin yeni evine ben balım annemler yakacıkta oturuyorlar benim uğur mumcuda yakın yanii tabii fırsat bulup anneme gidebilsem.. Ama çok iyi olur yanii gerçi Ankara'da da olsan gelirdim daha yakındı. Hayırlısı olsun hakkınızda gülüm.Peki dr işi ne oldu tatlım orada yeni bir dr buldun mu kendine.

amiiiiiiiiiiiiiiiiin kuzumm beniiiimmmm
valla bi andan oluverdi herşey bende anlamadım kociş fuardan dondu kardeşimle anlaştılar
biz iş kuruyoruz dedıler ve kurdular 10 gunlugune geldıgım ıst da kalıcı oldum
ankaradaki evim oldugu gibi duruyo valla
yok kuzum ben yormıycam kendımı anamlar halletcek artık napam
hastaneyide ayarladım dr u da begendim anamın evine yakın hastane orda fırtlatcam çağatayı
gelmemmi heç kuzumm hele bi evi tutayım ilk iş net baglatmak olcak ozaman yıne hep burda olcam balımmm benımmm
ben şimcik çıkıyorum kociş haydi diyip duruyo hepicğinizi öpüyorum tkrdan moonumaa dejavuma bol bol slm et benden
kendınıze çok i,yi bakın canlarım benımmm öptüüm tkrardannn

tmm balım sen iyisin yaa canın sağolsun gel en kısa zamanda biz yalnız bırakma özeltme bitanem benim sni çok seviyorum öpüyorum Allaha emanet ol canımın içi

tmm balım sen iyisin yaa canın sağolsun gel en kısa zamanda biz yalnız bırakma özeltme bitanem benim sni çok seviyorum öpüyorum Allaha emanet ol canımın içi

geldimm balımm kaymagımm cnm arkadaşımm valla merakda bıraktım sizi ama işler karıştı fırsat anca yakalayabıldım kuzummmm
bende seni çoooooooooook özledim kuzummm hee istdayım gari bitti gurbet çok şükür evlendıgımden berı bu anı bekliyodum
ummadıgım anda oldu çok şükür artık anneme arkadaşlarıma yakın olcam mutlaka beklerim kuzumm seni ve herkesii
demek annemler yakacıkda epey yakın ozaman benım annemde pendikte kuzumm işte bakcaz evlere bu cıvardan
tuttugumuzda hbr etcem s,ze gelirsiniz gari hastane annemlere yakın buldum çok güzel temizcene dr a da bayıldım
onuda halletim çok şükür kuzumm sen nasılsın balımmm bu arada çıkıyorum şiimdi kociş dövcek benı yoksam
arada gelmeye çalışırım kuzummm öpüyorum senı kocamaaan cnm arkadaşım benım kendıne çok iyi bak cnm kuzummmm

iyi olmuş balım ya dr işini de halletmen içine de sinmiş önemli olan da bu zaten. Nereden nereye yaa insanların planlaır nasıl değişiveriyor bebeğin İstanbullu olacak baksana şu işe. Görüşürüz inşallah yüzyüze de canım Allah ksımet ederse. Bu kadar da gelşip haberdar ettin ya yeter gülüm bize merak ettik yanii. Bende öpüyorum güzelim dikkat et hem kendine hem bebişine. Yeni evin hayırlı uğurlu olsun İnşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…