Kaldığımız Yerden Her Telden..

Bu arada sivatanı aradım elifim senin durumdan hebrin yokmuş galiba, dr ikili testini yüksek bulmuş amniyosentez istemiş ama öyle çok yüksek değil sınırda da işte önlem olsun diye sorumluluk almak istemiyor tabii. O yüzden amniyo yapılacaktı aradım işte bende sesi baya kötü geliyordu birde bunların üzerine böbrek ağrısı başlamış ara ara ağrırmış ama sabah fena olmuş dr gitmiş ancak 6 aylık olunca dr ilaç verebiliermiş şimdi dayanacak mecbur. Amniyosentez içinde cuma gününe randevuyu almış yaptıracakmış. Bir de bebeğin eşi plesanta yani sanırım rahim ağzına yakınmış düşük tehlikesi varmış o durumda amniyo riskli olacakmış ama neyse ki çıkmış yukarı sorun kalmamış yapabiliriz demişler öyle işte sonra da sonuç bekleyecek yine baya sürer sonucun çıkması ama birşey çıkmayacak inşallah sadece birşey varsa bilinsin diye yapılıyor. Allah yardımcısı olsun inşallah. Neti yokmuş kapanmışta yazamıyor..

kızlar gecmişi okuyodum sonra iş cıktı dalmışım

cok güldürdün beni elf yaaaaa

Allah iyliğini versin heeeee
bende diyorum bu kız kimle konuşuyo diyeee

nasılsın elibesesimm sen. Valla Elif yalnız kalınca balataları az sıyırdı ama ben geldşim yağladım onun balataları sorun kalmadı canım.

nasılsın elibesesimm sen. Valla Elif yalnız kalınca balataları az sıyırdı ama ben geldşim yağladım onun balataları sorun kalmadı canım.

hep aynı nasıl olayım
hatta kötü diyebliiriz iyi değilim yani..
gülüyorum filan ama zordan yani mutlu olmadıgım her halimden belli
resmen hem yiyorum hem zayıflıyorum

yaz geldi moralim düzelir dedim ama yok bu dert bende iken ne mevsim olursa olsun bana hep kış sanki..

ya kafana takma bu kadar diceksinizde ne biliyim hayatın başka anlamı yok ki ...

bide kocam çok dert ediyo ben anlıyorum yaş gidiyo diyip duruyo
bugüne kadar rahattı baktı olmuyo o da artık kafayı takmaya başladı...

belki bi gün olur ona inancımız var ama yaş gittikten sonra.... ne olur ki....

büyüdügünü göremicen evlendiğini bilmem ne
kaç sene beklicemizi bilmiyoruz böyle olması için...

ne kadar mızmız bi insan oldum ya
kendime Volkan Konak ın Çekilmez bir insan oldum şarkısını armagan edicem hemen geliyorum

Allahım şifasını versin çok üzüldüm balım yaa vallaha Allaha emnanet sen ara bizi sakın habersiz bırakma emi kuzum

ne mutlu bana balım güldürdüysem ne yapayım kimse yoktu ecük konuşayım dedim eyi yaptım demi
hee hee dejavum beni yağladı toparlandım bitraz ama azd a gelen olmasaydı bakırköye giderim sanırsam
bu arada elf senin kaç gün gecti gelen giden yokmuş hayırdır?

benim 4.günüm balım yaa halada tık yok bugünde çok hafif vurdu bir ikkere ama deün testte ççıkmadı ki:26:

ah sivatan canım arkadasım
işte dertler bitmiyo dejavum görüyomusun
şimdi deli gibi istiyoruz Allah alın istediğinizi ama bin dertle beraber derse diye cok korkuyorum
allah hepimize saglıklı bebekler versin inşallahhh

Allah hepimizin yardımcısı olsun
yarın kandilmiş hepimiz için dua edicem inşallah....

canlarım ciğerlerim eşim geldi yemeğe geçiyoruz sizi seviyorum öpüyorum yarına görüğşrüz emi kuzlarım kendinize iyi bakın hayırlı akşamlar görüşmek dileğiyle hoşçakalın mutlu kalın benle kalın kalın işte yaa öpeyrummm elif seni öptüm canım ( bende öptüm)

tüüü bari cift cizgi cıksaydı hep gelmiyo bu pis regl hemde tek çızıkkkk

evet valla çok eglenceliydi gene bekliyorummmm tek kişilik dev kadrooosun vallaaaa :118:

ya o kadar koyu cıkıyor ovulasyonların nasıl oluyor anlamıyorum aklım almıyoo benim artık bu bebişin oluşumuna.
ama sana bişey diyim mi
bence bizim doktorlarımızda iş yok...

deli yaaaaaaa

Canlarım, şekerparelerim regaib kandiliniz mübarek olsun. Allah gönlünüzden geçen ne varsa bu mübarek gecede kabul etsin, dua ile kalkan ellerinizi boş çevirmesin Aminn.. Bu akşam hepimize dua edeceğim başta sağlık, huzurumuzun devamını sonrada yuvalarımızı şenlendirecek bebeğimizi isteyeceğim kendim ve herkes için. Eşi ameliyta girecek arkadaşım var yarın riskli bir ameliyat oan da edicem Allah kabul eder İnşallah..

Elifim gülümmm öğlene kadar geldin geldin yoksa öğleden sonra görüşemeyeceğiz balım açarım okurum bel ki az yazarım ama fazlaca yazamam muhabbete dahil olamam buradaki bayan izin aldı gözlükçüye gidecek öğleden sonra tel olucam girmem mümkün olmaz ancak hoca odada olmadığı zamanda yazarım ama yazdıklarınızı okurum. Gülüm sen akşam msne gelecek misin bende evimiz az temizlicem banyolu yapcam temizlicem duamı edicem gelirim bitanem 9-9.30 arası eğer gelebilirsen sen görüşrüz msnden bugünün acısını çıkarırırz merak etmee zaten sinir oldum yaa geçen hafta full yoltu hoca dün öğleden sonra, bugün sabah dersi var yok o kadar güne almadı bugünn öğleden sonraya aldı inadına hoca varken yanii. Maksat yalnız bırakacak beni müdürlükte de bir bayan izinli eşi yarın ameliyat olacak Ankara'da oraya da bakmam gerekebiliyor ama işte niyet farklı neyse mübarek günde kim hakkımda ne düşünüyorsa Allah'a havale ediyorum..

Kardeşliğin daimi olduğu, sevgilerin birleştiği dostlukların hiç bitmediği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de sevgi dolu nice kandillere herksein kandili mübarek olsun canım arkadaşalrım bütün dualrımız kabul olsun ibnşallah AMİNNNNNNNNN

dejavum günaydın bitanem kandilin mübarek olsun meleğim nasılsın demek öğleden sonra yoksun olsun canın sağolsun fıstığım akşam gelirim bende 9 doğru falan bebeğim sende gelebilirsen çıkarırız acısını merak etme kuzucum

günaydın canlaRIM NE GÜZEL DUALAR edilmis canım ya. cok içtensiniz kıslar insallah dualarınız sizi hiç bekletmez artık hemen olur hayaller.

günaydın canlaRIM NE GÜZEL DUALAR edilmis canım ya. cok içtensiniz kıslar insallah dualarınız sizi hiç bekletmez artık hemen olur hayaller.

hoşgeldin melisam kandilin mübarek olsun duaların kabul olsun güzel arkadaşım inş kalbinden geçen her isteğin duan kabul olsun bitanem benimmm

hoşgeldin melisam kandilin mübarek olsun duaların kabul olsun güzel arkadaşım inş kalbinden geçen her isteğin duan kabul olsun bitanem benimmm

hosbulduk canım nasılsın anlat bakem. dün giremedim arkadasıma gitmiştim oturmaya.adet oldunmu canım. yarın benimde rahim filmi var işte.:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…