- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #6.361
kızlar gecmişi okuyodum sonra iş cıktı dalmışım
cok güldürdün beni elf yaaaaa
Allah iyliğini versin heeeee
bende diyorum bu kız kimle konuşuyo diyeee
nasılsın elibesesimm sen. Valla Elif yalnız kalınca balataları az sıyırdı ama ben geldşim yağladım onun balataları sorun kalmadı canım.
Allahım şifasını versin çok üzüldüm balım yaa vallaha Allaha emnanet sen ara bizi sakın habersiz bırakma emi kuzumBu arada sivatanı aradım elifim senin durumdan hebrin yokmuş galiba, dr ikili testini yüksek bulmuş amniyosentez istemiş ama öyle çok yüksek değil sınırda da işte önlem olsun diye sorumluluk almak istemiyor tabii. O yüzden amniyo yapılacaktı aradım işte bende sesi baya kötü geliyordu birde bunların üzerine böbrek ağrısı başlamış ara ara ağrırmış ama sabah fena olmuş dr gitmiş ancak 6 aylık olunca dr ilaç verebiliermiş şimdi dayanacak mecbur. Amniyosentez içinde cuma gününe randevuyu almış yaptıracakmış. Bir de bebeğin eşi plesanta yani sanırım rahim ağzına yakınmış düşük tehlikesi varmış o durumda amniyo riskli olacakmış ama neyse ki çıkmış yukarı sorun kalmamış yapabiliriz demişler öyle işte sonra da sonuç bekleyecek yine baya sürer sonucun çıkması ama birşey çıkmayacak inşallah sadece birşey varsa bilinsin diye yapılıyor. Allah yardımcısı olsun inşallah. Neti yokmuş kapanmışta yazamıyor..
ne mutlu bana balım güldürdüysem ne yapayım kimse yoktu ecük konuşayım dedim eyi yaptım demikızlar gecmişi okuyodum sonra iş cıktı dalmışım
cok güldürdün beni elf yaaaaa
Allah iyliğini versin heeeee
bende diyorum bu kız kimle konuşuyo diyeee
hee hee dejavum beni yağladı toparlandım bitraz ama azd a gelen olmasaydı bakırköye giderim sanırsamnasılsın elibesesimm sen. Valla Elif yalnız kalınca balataları az sıyırdı ama ben geldşim yağladım onun balataları sorun kalmadı canım.
bu arada elf senin kaç gün gecti gelen giden yokmuş hayırdır?
Bu arada sivatanı aradım elifim senin durumdan hebrin yokmuş galiba, dr ikili testini yüksek bulmuş amniyosentez istemiş ama öyle çok yüksek değil sınırda da işte önlem olsun diye sorumluluk almak istemiyor tabii. O yüzden amniyo yapılacaktı aradım işte bende sesi baya kötü geliyordu birde bunların üzerine böbrek ağrısı başlamış ara ara ağrırmış ama sabah fena olmuş dr gitmiş ancak 6 aylık olunca dr ilaç verebiliermiş şimdi dayanacak mecbur. Amniyosentez içinde cuma gününe randevuyu almış yaptıracakmış. Bir de bebeğin eşi plesanta yani sanırım rahim ağzına yakınmış düşük tehlikesi varmış o durumda amniyo riskli olacakmış ama neyse ki çıkmış yukarı sorun kalmamış yapabiliriz demişler öyle işte sonra da sonuç bekleyecek yine baya sürer sonucun çıkması ama birşey çıkmayacak inşallah sadece birşey varsa bilinsin diye yapılıyor. Allah yardımcısı olsun inşallah. Neti yokmuş kapanmışta yazamıyor..
Allahım şifasını versin çok üzüldüm balım yaa vallaha Allaha emnanet sen ara bizi sakın habersiz bırakma emi kuzum
ne mutlu bana balım güldürdüysem ne yapayım kimse yoktu ecük konuşayım dedim eyi yaptım demi
hee hee dejavum beni yağladı toparlandım bitraz ama azd a gelen olmasaydı bakırköye giderim sanırsam
benim 4.günüm balım yaa halada tık yok bugünde çok hafif vurdu bir ikkere ama deün testte ççıkmadı ki:26:
canlarım ciğerlerim eşim geldi yemeğe geçiyoruz sizi seviyorum öpüyorum yarına görüğşrüz emi kuzlarım kendinize iyi bakın hayırlı akşamlar görüşmek dileğiyle hoşçakalın mutlu kalın benle kalın kalın işte yaa öpeyrummm elif seni öptüm canım ( bende öptüm)
slm kızlar bn geldim boğazlar aynı dün sağ tarafm ağrıyodu şimdi sol tarafm ağrıyo
Elifim gülümmm öğlene kadar geldin geldin yoksa öğleden sonra görüşemeyeceğiz balım açarım okurum bel ki az yazarım ama fazlaca yazamam muhabbete dahil olamam buradaki bayan izin aldı gözlükçüye gidecek öğleden sonra tel olucam girmem mümkün olmaz ancak hoca odada olmadığı zamanda yazarım ama yazdıklarınızı okurum. Gülüm sen akşam msne gelecek misin bende evimiz az temizlicem banyolu yapcam temizlicem duamı edicem gelirim bitanem 9-9.30 arası eğer gelebilirsen sen görüşrüz msnden bugünün acısını çıkarırırz merak etmeezaten sinir oldum yaa geçen hafta full yoltu hoca dün öğleden sonra, bugün sabah dersi var yok o kadar güne almadı bugünn öğleden sonraya aldı inadına hoca varken yanii. Maksat yalnız bırakacak beni müdürlükte de bir bayan izinli eşi yarın ameliyat olacak Ankara'da oraya da bakmam gerekebiliyor ama işte niyet farklı neyse mübarek günde kim hakkımda ne düşünüyorsa Allah'a havale ediyorum..
günaydın canlaRIM NE GÜZEL DUALAR edilmis canım ya. cok içtensiniz kıslar insallah dualarınız sizi hiç bekletmez artık hemen olur hayaller.
hoşgeldin melisam kandilin mübarek olsun duaların kabul olsun güzel arkadaşım inş kalbinden geçen her isteğin duan kabul olsun bitanem benimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?