Kaldığımız Yerden Her Telden..

slm kızlar bn geldim boğazlar aynı dün sağ tarafm ağrıyodu şimdi sol tarafm ağrıyo

a.slm kevserimmm ne oldu sana geçmiş olsun bak ben sana demiştim dimi dikkat et hassas oluyo bu zmanlar diye doktora git sen istersen balım yaa rabbim şifanı versin inş şu mübarek günde kandilin mübarek olsun balım

hosbulduk canım nasılsın anlat bakem. dün giremedim arkadasıma gitmiştim oturmaya.adet oldunmu canım. yarın benimde rahim filmi var işte.:18::18:

iyiyim gibi bugün çok işiöm var balım yaa halılar geldi işte sil süpür dün yapmadım netim yoktu kaçaktan girip şifrelemeişler adiler sinirden iş yapmadım bugün yapıcam banyoları çamaşır suyuna bastımda işte başlıycam birazdan fıstığım adet olmadım belirti de yok anacım anlamadımki ne iş yine demek yarın rahim filmin var şu mübarek günde dilerim rabbimden hiç canın yanmaz sorunsuz çektirirsin acısız çektirisin hayırlı haberlele gelirsin bitaenm

vallaha bende alamıyorum balım yaa siyahtı nerdeyse çıktı ama yine tık yok anlamsızlık güvenmeyin sizde ovulara bence sağolsın kuzucum ne yapayım can sıkıntısından sardım makaraya dimek başarılı buldun yaparım merak etme yine siz yeterki isteyin beaaaaaadoktorlardamı iş bizdemi kocalarımızdamı ah bir anlasam balım ah anlasammmm:44::44::44:

seninde mübarek olsun tatlım benim hayırlara vesile olsun. İvett yokum sağolsun kadın hoca buradayken izin aldı inadına birde tartıştım sonunda az sabah artık delirtti beni yanii.. neyse iştee.. Tımam gülüm akşam konuşuruz artık bizde rahat rahat dimi amaa yemeğim var zaten dün yaptım bugün az evde işlerimi yapcam duamı okucam gelcem güzelim..

günaydın canlaRIM NE GÜZEL DUALAR edilmis canım ya. cok içtensiniz kıslar insallah dualarınız sizi hiç bekletmez artık hemen olur hayaller.

İnşallah canım hepimiz için dualarımız kabul olur inşallah canım benimm hepimize edicem gülüm benim..

hosbulduk canım nasılsın anlat bakem. dün giremedim arkadasıma gitmiştim oturmaya.adet oldunmu canım. yarın benimde rahim filmi var işte.:18::18:

yaaa o var dimi Allah kolaylık versin hemen bitsin geçsin inşallah canım benim.. İyi olursan haberdar edersin bizi yarın bitanemm bak rahim filminden sonra da gebe kalan çok canım az bir tıkanıklık varsa ilaç giderken açılıyormuş kanallar çünkü.

sakın ol balım tartışmaya değmez boşver yaa balım benimmm canın sağolsun akşamımız var çok şükür msnden çıkrırz acısını be gülüm sıkma canını sen emi Allahım kabul etsin dualarını bitanem bende okuycam temizlikten taşınmaktan nammazıda bıakmıştım işlerimi yapayım da bugğün öğle namazında kılarım kuranımı da okurum hemde cuma akşamaı annemede tüm ölmüşlerimizede yasini şerif okurum bitanem

Elifim balımm hala regl olmadın dimi kaçıncı günün oldu bugün ya... :18::18:

insallah canım ya sonuc olumsuz cıkarsa ondanda korkuyorum ya. bakalım yarın aksam 5 e dogru olcam canım aksam bi sekilde girip durumumu belirtirim yok ya bi 10 dakka canım acırsa acır sonra gecer sanırsam. yani bilmiyorum bitiminde sancı sürüyomu ya. üf kapatalım bu konuyou ne olur yine kastım kendimi stres oldum ya.

insallah canım ya sonuc olumsuz cıkarsa ondanda korkuyorum ya. bakalım yarın aksam 5 e dogru olcam canım aksam bi sekilde girip durumumu belirtirim yok ya bi 10 dakka canım acırsa acır sonra gecer sanırsam. yani bilmiyorum bitiminde sancı sürüyomu ya. üf kapatalım bu konuyou ne olur yine kastım kendimi stres oldum ya.:18::18:

kasma jkendini meleğim yaa hiç birşey olmıycak bak sana duaedicem canın yanmsaın hayırlı sonuçlarla gel diye biştanem içini ferah tut kolya geçicek tmmmı arkidişim benimm

tamam gülüm sıkmam canımı şu gün geçse bir hayırlısıyle inşallah. Bu arada güzel haber, kütüphanedeki bey haftaya göreve gidecek pazartesi onun toplantısı vai öğkeden sonra ordayım sonra da perşembeden salı öğleye kadar ordayım gülüm ohh yazşırız bol bol gerçi oraya da yeni gelen kitaplar var onları yapar mıyım iş var mı bilmiyorum ama varsa da orada kafama göre zaten başımda kimse yk rahat olurum yanii..

benim bugün 5 ama pazartesinden sayaıyorum 4 gün oldu meleğim gelmedi ağrımda yok sadece sağ kasığıma ani kramplar giriyo sanki sıkışmış etim gibi:26::26:

baya oldu be gülüm sen yarın tekrar bir kana gitsen nolur kii devlette aynı gün veriyor mu sonuçları bu sefer devlette yaptırsan yoksa haftasonu da bekleyeyim mi diyorsun.

bencede kana git gülüm ya.bugün saglık ocagında aldırsan kanı yarın cıkmıyomu sonuç.

kıslar birazdan catala oturacak kadar gerginim ben yarın nasıl cektirecem ya cok korkuyorum vallahi. kendimede sasırıyorum canım bu kadar kıymetli degil ama niye bu kadar korktum ya. keske yazılanları hiç okumasaydım ya.

ohh ohh iyi blım yaa görüşürz vallaha geçen hafta çom rahattı ne güzeldi bolcadan görüştük amaolsun sen oldukça görüşürz artık bitanem yaa bu haftayı berkliyim diyorum kuzucum garanti olsun olur bir kaç günlük gecikme eğer hala pazartesiye kadar gelmezse giderim kesin 1 hafta gecikmiş olur çünkü meleğim benim umudum yok gelicek yaa içim rahat vallaha

canım sakin ol ne kadar korkarsan kasılırsan o kadar kötü geçer doğruya doğru küçücük bir muayene bile kasıyor insanı gergin olunca rahat ol ağrı kesici iç kuvvetli birşey gitmeden. Hiç kasma kendini ya keşke okumasaydın canım yaa çoğunun abartıldığını düşünüyorum ben bende çok bakardım önceden şimdi hiç bakmıyorum korkmuyorum da bende çektiricem haziranda reglimden sonra.

bencede kana git gülüm ya.bugün saglık ocagında aldırsan kanı yarın cıkmıyomu sonuç.
yok gülüm yaa bekliycem gelir daha gecikmez bence pazartesiye akdar yolu var vallaha geldi geldi gelmedi kendisi bilir kuzucum yaa çıkmıycak boşa umutlanmak istemiyorum beklesin gelmediği sürece umrumda değil vallahaaa

okudujkkşlarından kaynaklanıyo işte gülüm ama korma bak rahat ol korkudan sıkı tı çıkar sonra sen içinide aklınıda ferah tut yolunda gidicek korktuğun gibide olmıycak bak gmrrr

ama belirtim de yok diyorsun ya balım ondan dedimdi ama bekle bakalım pazartesi gidersin arrtık inşallah gelmezde bebiş haberi alırız yaa..

Kendimi bugün hiç iyi hissetmiyorum içimde bir sıkıntı var başım ağrıyor, uykum var, halsizim böyle çökti birden işte anlamıyorum öğleden sonra beraber çalıştığımız bayanda yok izimli ne etcem bilmem akşam nasıl olacak ya eve gidince açılırım duşumu alınca duamı okuyunca da ferahlık gelir ama daha akşama çok var asıl öğleden sonra zaman geçmiyorr..

ama belirtim de yok diyorsun ya balım ondan dedimdi ama bekle bakalım pazartesi gidersin arrtık inşallah gelmezde bebiş haberi alırız yaa..
evet yok balım bende ona şaşıyorum yaaa yaa kasığımda sıkışma gibi oluyo katlanıyo sanki etim belimde ağrı var o hep vardı bakalım vardır yine bir halt kedin bir hastalık yada geciktiğine göre anlamıyorum 28 günde bir oluyodum pazara geliyo ben bir gün gecikme payını pazartesine ekledim ama eskisi gibi 31 32 günde olucam sanırım denge şaştımı ne yaptıysa meleğim benimmm
kıslar biraz evi toparlayım gelecem .

tmm kolay gelsin melisam görüşürüzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…