- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #6.381
slm kızlar bn geldim boğazlar aynı dün sağ tarafm ağrıyodu şimdi sol tarafm ağrıyo
hosbulduk canım nasılsın anlat bakem. dün giremedim arkadasıma gitmiştim oturmaya.adet oldunmu canım. yarın benimde rahim filmi var işte.:18::18:
vallaha bende alamıyorum balım yaa siyahtı nerdeyse çıktı ama yine tık yok anlamsızlık güvenmeyin sizde ovulara bence sağolsın kuzucum ne yapayım can sıkıntısından sardım makaraya dimek başarılı buldun yaparım merak etme yine siz yeterki isteyin beaaaaaatüüü bari cift cizgi cıksaydı hep gelmiyo bu pis regl hemde tek çızıkkkk
evet valla çok eglenceliydi gene bekliyorummmmtek kişilik dev kadrooosun vallaaaa :118:
ya o kadar koyu cıkıyor ovulasyonların nasıl oluyor anlamıyorum aklım almıyoo benim artık bu bebişin oluşumuna.
ama sana bişey diyim mi
bence bizim doktorlarımızda iş yok...
deli yaaaaaaa
dejavum günaydın bitanem kandilin mübarek olsun meleğim nasılsın demek öğleden sonra yoksun olsun canın sağolsun fıstığım akşam gelirim bende 9 doğru falan bebeğim sende gelebilirsen çıkarırız acısını merak etme kuzucum
günaydın canlaRIM NE GÜZEL DUALAR edilmis canım ya. cok içtensiniz kıslar insallah dualarınız sizi hiç bekletmez artık hemen olur hayaller.
hosbulduk canım nasılsın anlat bakem. dün giremedim arkadasıma gitmiştim oturmaya.adet oldunmu canım. yarın benimde rahim filmi var işte.:18::18:
seninde mübarek olsun tatlım benim hayırlara vesile olsun. İvett yokum sağolsun kadın hoca buradayken izin aldı inadına birde tartıştım sonunda az sabah artık delirtti beni yanii.. neyse iştee.. Tımam gülüm akşam konuşuruz artık bizde rahat rahat dimi amaa yemeğim var zaten dün yaptım bugün az evde işlerimi yapcam duamı okucam gelcem güzelim..
İnşallah canım hepimiz için dualarımız kabul olur inşallah canım benimm hepimize edicem gülüm benim..
yaaa o var dimi Allah kolaylık versin hemen bitsin geçsin inşallah canım benim.. İyi olursan haberdar edersin bizi yarın bitanemm bak rahim filminden sonra da gebe kalan çok canım az bir tıkanıklık varsa ilaç giderken açılıyormuş kanallar çünkü.
seninde mübarek olsun tatlım benim hayırlara vesile olsun. İvett yokum sağolsun kadın hoca buradayken izin aldı inadına birde tartıştım sonunda az sabah artık delirtti beni yanii.. neyse iştee.. Tımam gülüm akşam konuşuruz artık bizde rahat rahat dimi amaa yemeğim var zaten dün yaptım bugün az evde işlerimi yapcam duamı okucam gelcem güzelim..
İnşallah canım hepimiz için dualarımız kabul olur inşallah canım benimm hepimize edicem gülüm benim..
yaaa o var dimi Allah kolaylık versin hemen bitsin geçsin inşallah canım benim.. İyi olursan haberdar edersin bizi yarın bitanemm bak rahim filminden sonra da gebe kalan çok canım az bir tıkanıklık varsa ilaç giderken açılıyormuş kanallar çünkü.
Elifim balımm hala regl olmadın dimi kaçıncı günün oldu bugün ya... :18::18:
insallah canım ya sonuc olumsuz cıkarsa ondanda korkuyorum ya. bakalım yarın aksam 5 e dogru olcam canım aksam bi sekilde girip durumumu belirtirim yok ya bi 10 dakka canım acırsa acır sonra gecer sanırsam. yani bilmiyorum bitiminde sancı sürüyomu ya. üf kapatalım bu konuyou ne olur yine kastım kendimi stres oldum ya.:18::18:
sakın ol balım tartışmaya değmez boşver yaa balım benimmm canın sağolsun akşamımız var çok şükür msnden çıkrırz acısını be gülüm sıkma canını sen emi Allahım kabul etsin dualarını bitanem bende okuycam temizlikten taşınmaktan nammazıda bıakmıştım işlerimi yapayım da bugğün öğle namazında kılarım kuranımı da okurum hemde cuma akşamaı annemede tüm ölmüşlerimizede yasini şerif okurum bitanem
benim bugün 5 ama pazartesinden sayaıyorum 4 gün oldu meleğim gelmedi ağrımda yok sadece sağ kasığıma ani kramplar giriyo sanki sıkışmış etim gibi:26::26:
tamam gülüm sıkmam canımı şu gün geçse bir hayırlısıyle inşallah. Bu arada güzel haber, kütüphanedeki bey haftaya göreve gidecek pazartesi onun toplantısı vai öğkeden sonra ordayım sonra da perşembeden salı öğleye kadar ordayım gülüm ohh yazşırız bol bol gerçi oraya da yeni gelen kitaplar var onları yapar mıyım iş var mı bilmiyorum ama varsa da orada kafama göre zaten başımda kimse yk rahat olurum yanii..
baya oldu be gülüm sen yarın tekrar bir kana gitsen nolur kii devlette aynı gün veriyor mu sonuçları bu sefer devlette yaptırsan yoksa haftasonu da bekleyeyim mi diyorsun.
tamam gülüm sıkmam canımı şu gün geçse bir hayırlısıyle inşallah. Bu arada güzel haber, kütüphanedeki bey haftaya göreve gidecek pazartesi onun toplantısı vai öğkeden sonra ordayım sonra da perşembeden salı öğleye kadar ordayım gülüm ohh yazşırız bol bol gerçi oraya da yeni gelen kitaplar var onları yapar mıyım iş var mı bilmiyorum ama varsa da orada kafama göre zaten başımda kimse yk rahat olurum yanii..
baya oldu be gülüm sen yarın tekrar bir kana gitsen nolur kii devlette aynı gün veriyor mu sonuçları bu sefer devlette yaptırsan yoksa haftasonu da bekleyeyim mi diyorsun.
kıslar birazdan catala oturacak kadar gerginim ben yarın nasıl cektirecem ya cok korkuyorum vallahi. kendimede sasırıyorum canım bu kadar kıymetli degil ama niye bu kadar korktum ya. keske yazılanları hiç okumasaydım ya.
yok gülüm yaa bekliycem gelir daha gecikmez bence pazartesiye akdar yolu var vallaha geldi geldi gelmedi kendisi bilir kuzucum yaa çıkmıycak boşa umutlanmak istemiyorum beklesin gelmediği sürece umrumda değil vallahaaabencede kana git gülüm ya.bugün saglık ocagında aldırsan kanı yarın cıkmıyomu sonuç.
kıslar birazdan catala oturacak kadar gerginim ben yarın nasıl cektirecem ya cok korkuyorum vallahi. kendimede sasırıyorum canım bu kadar kıymetli degil ama niye bu kadar korktum ya. keske yazılanları hiç okumasaydım ya.
ohh ohh iyi blım yaa görüşürz vallaha geçen hafta çom rahattı ne güzeldi bolcadan görüştük amaolsun sen oldukça görüşürz artık bitanem yaa bu haftayı berkliyim diyorum kuzucum garanti olsun olur bir kaç günlük gecikme eğer hala pazartesiye kadar gelmezse giderim kesin 1 hafta gecikmiş olur çünkü meleğim benim umudum yok gelicek yaa içim rahat vallaha
evet yok balım bende ona şaşıyorum yaaa yaa kasığımda sıkışma gibi oluyo katlanıyo sanki etim belimde ağrı var o hep vardı bakalım vardır yine bir halt kedin bir hastalık yada geciktiğine göre anlamıyorum 28 günde bir oluyodum pazara geliyo ben bir gün gecikme payını pazartesine ekledim ama eskisi gibi 31 32 günde olucam sanırım denge şaştımı ne yaptıysa meleğim benimmmama belirtim de yok diyorsun ya balım ondan dedimdi ama bekle bakalım pazartesi gidersin arrtık inşallah gelmezde bebiş haberi alırız yaa..
kıslar biraz evi toparlayım gelecem .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?