Kaldığımız Yerden Her Telden..


sen sabaha iyi başlamadın bir kırıldı yaaa günün şimdi iyi hissetmiyosun ama sıkıntıları at bugünün yüzüsuyu hürmetine gülüm ferah tut iyi düşünmeye bakemi bitanem akşamda olur merak etme işlerinide bitiriceksin yeterki sıkma canını muhteşemi izledinmi kız valide öldümü
 

öyle yapmaya çalışıyorum canım yaa işte işim var bir hocayı arar mısın dedi bende dosya nerede dedim neyse buldum tam alıcam çekti elimden tamam ben ararım dedi bende ne trip yapıyorsun dedim yani ben arayacaktım aramam demedim ki dedim. Son biraz yüzümüz asıldı sonra kendisi konuştu yine öle korktu heralde hocaya derim diye bende dedim şimdi iş olunca ver bana bende yaparım yoğunsan bölüşelim dedim iş olmuyor ki yazışmalar az fazla iş olmuyor gerek yok diyor hala ama bende öğrenmek istiyorum dedim sonunda yani hocaya da dicem artık yaaa ya iş versin ya da ben kütüphaneye ineyim..
 
İvett valide hakkın rahmetine kavuştuı Hürrem gitti pargalı ile nigar arasında ilişki var Hatice sultana sölücem yalanın içinde yaşamasın dedi Valide zaten biliyıordu o yüzden felç geçirdi zaten söyleme gibi kaşlarını oynattı konulamıyor ya ama Hürrem yine de gitti. Valide de gitti öbür tarafa.
 

bu dediğin şu izin işine el koyan salak dedğilmi balım başkasımı yoksaaa
 
İvett valide hakkın rahmetine kavuştuı Hürrem gitti pargalı ile nigar arasında ilişki var Hatice sultana sölücem yalanın içinde yaşamasın dedi Valide zaten biliyıordu o yüzden felç geçirdi zaten söyleme gibi kaşlarını oynattı konulamıyor ya ama Hürrem yine de gitti. Valide de gitti öbür tarafa.
 

ahanda öldü ha 2 bölüm sonra ölücem diyodu magazinde Allah rahmet etsin kaldımı hürreme harem
 
bu dediğin şu izin işine el koyan salak dedğilmi balım başkasımı yoksaaa

o canım o başkası yok zaten odada onunlayız. Sonrada konuşuıyor birşry olmamış gibi falan bende uzatmadım ama konuşucam hocayla. İnadına iş vermiyor söyleyince de iş yok ben yetişiyorum diyor bir yandan da yoğunum işim var diye trip atıyor yaa sanki ben hocayı aramam dedim de. Ay çok gerildim ben burada ya zaten bu sene bana hiç iyi gelmedi bitsin gitsin istiyorum hemen. Herşey üst üste geldi yılsonu annemin rahatsızlığı, sonra benim ara kanamalar, sınra görev yerimin değişmesi, alışma süreci vs. vs. bir sürü şeyler evlendiğimden beri en kötü yılımı yaşıyorum ama buna da şükür diyorum işi var maaşım var öyle böyle sağlığım yerine gelitor eşimle aram yii napıyım şükretmekten başka bu mübarek günde.
 

lan ofglum ne anlatıyonuz yav ögleden sonra onu izlicem bende.
 
senin etrafındakileri toplayıp yakmak lazımda şu mübarek günde ağzımı bozmıyı diyorum balım sabret olsun görmemezden gel ya sabırçek emi gülüm yinede isyan etme bundada vardır bir hayır de sakin olamya çalış ama müdürede de yani bencedeeeeeee:26:
lan ofglum ne anlatıyonuz yav ögleden sonra onu izlicem bende.

hee tmm tmm sustuk len ne gızıyon gızgın gacı seni
 

üf ya yaptınmı kıs temizligisüpürüp silme işini benimde bi detaya girmeden üstten süpürüp simeme lazım ya. birazdan baslarım artıkın.
 
lan ofglum ne anlatıyonuz yav ögleden sonra onu izlicem bende.

ne bileyim kızım izlemediğini alla alla başka olaylarda oldu zati onları izlersin bak hepsini anlattım dua et



valla yaaa napıcam bilmem artıkın yaaa ben kütüphaneye inmek istiyorum ama mümkün olmayacak aralıka kadar da kadın doğum izninden dönmeyecek. Of ki ne offf dicem ama bu sefer şikayet gibi alıgılanacak burayı istemiyor muşum gibi olacak ondan yanii çekiniyorum da bilsin hoca da neden bazı işleri bilmiyorum öğrenmiş olur dimi amaa..
 
öğle yemeğine bugünde geç çıkıcam galiba başka hoca var içeride çalışıyor anahtarı versem kilitler gider nerede bulucam neyse işte ne zaman çıkarsa bende o zaman çıkarım.
 

evet gülüm öğleden sonra yoğun olurum herhalde beraber çalıştığımız bayan izin aldı tek kaldım hocanın da sabah dersi vardı öğleden sonra burada olacak zaten bu da inadına yapıld yani de neyse iştee. iyi ki içine doğmuş canımm.. Kandilin mübarek olsun güzelim gönlümüzdekini versin inşallah hayırlara vesile olsun.. Gönder bakalım merak ettim.
 
Umutsuz kapılar vardır açılmaz Rabbimin kapısı büyüktür kapanmaz sen umudunu kaybetme Rabbim kulunu bırakmaz.

Kuzenim bana göndermiş
demekki benim hakkımda böyle düşünüyor...
 

Nasıl inadına yapıldı ? Anlatsana içinde kalmasın dök rahatla.

Tek çalışmak var ya en güzeli yaaa


bende iş yerinde pek huzurlu değilim
kimseyle konuşmak istemiyorum
işimi yapıp çekip gitmek istiyorum
zaten katılmıyorum muhabbetlere kimsenin yüzüne bakmıyorum
soru sorulmadıkca ve kısa cevaplar veriyorum...
 
üf ya yaptınmı kıs temizligisüpürüp silme işini benimde bi detaya girmeden üstten süpürüp simeme lazım ya. birazdan baslarım artıkın.
başladım bende yenii ama daraldım yaa bitmiyo lanettt evin yaaa vallaha sinirlendim ki bitsede kurtulsam
öğle yemeğine bugünde geç çıkıcam galiba başka hoca var içeride çalışıyor anahtarı versem kilitler gider nerede bulucam neyse işte ne zaman çıkarsa bende o zaman çıkarım.
oraya sipariş etsen de yesen gülümmmm
Umutsuz kapılar vardır açılmaz Rabbimin kapısı büyüktür kapanmaz sen umudunu kaybetme Rabbim kulunu bırakmaz.

Kuzenim bana göndermiş
demekki benim hakkımda böyle düşünüyor...

güzelmiş bitanem bugün dularınız eksik etmeyin bıol bol dua edin işlerim bitsin bende edicem nazamda hepimzi için rabbim kabul etsin inş canlarım AMİNNNNNNNNN
 
Umutsuz kapılar vardır açılmaz Rabbimin kapısı büyüktür kapanmaz sen umudunu kaybetme Rabbim kulunu bırakmaz.

Kuzenim bana göndermiş
demekki benim hakkımda böyle düşünüyor...

çok güzelmiş canım yaa.. bende göndereyim bunu.


ya canım ben kütüphanedeydin orada bir beyle çalışıyorduk anlaşıyorduk herşey iyiydi orada ama yukarı yönetim katında bir bayan doğum iznine ayrıldı ben geldim müd. yard. sekreterliğine.Kadın geldiğim zamandan beri ne iş gösteriyor ne soduğum bir şeye güzel cevap veriyor. Öğrenmemi istemiyoe hiçbirşeyi hep ben yaparım gerek yok diyor neyse idare ediyordum da ilk 1 mayıs izninde sorun çıktı 23 nisan pazartesi, 1 mayısta salı günü izinliydik bende 1 mayosta istanula gidecektim pazartesi de izin alacaktım annemin dr ile görüşecektim tedavi görüyor iyiiym diyor ama içim rahat etmiyor hazır salıya gelmişken iyi olur dr konuşurum sonra yola çıakrız diye hem normalde eşimin salı günü dersi var ama tatil olunca dersi de olmayacaktı beraber güzel olacaktı.Bana bu 23 nisan haftasında sordu ne zamangideceksin diye bende salağım ya 1 mayosta dedim durumu da anlattım ben dememişim gibi öbür gün ben 1 mayısta izin alcam kaynanam rahatsız onu görücez dedi. Kaldım öyle ee onun yıllık ziin hakkı da var bendne kıdemli falan 23 nisdan da gititk apar topar bizde mecbur pazartesi döndüm 23 nisandai sallı işbaşı yaptım. 1 mayıs geldi izin aldın mı dedim yok almadım gitmicez yoğunluk var falan oysa öle bişi yol çıldırdım sırf ben gitmeyim diye blöf yaptı. Bu olayda da hoca geen hafta full yoktu yurtdışondaydı, dün öğkeden sonra dersi vardı yoktu, bugün sabnah yoktu inadına bugün öğeden sonraya hoca burdayken randevu aldı gitti doktora o da gözlük versin diye acil bşi değil yani neden hoca yokken gitmiyor dimi maksat beni yalnız bırakmak. O kadar hocanın olmadığı zaman varken sen olsan ne düşünürsün mibarek gün sadece Allah'a havale ediyorum o biliyor kimin ne olduğunu.


canım yaa yavaş yavaş yap evdesin kovalayan yok ben çalışıyorum valla akşamdan akşama yapıyorum işte. Bazen halimde olmuyor hiç. Dah dünya işim var evde benimde yaaa.. Haftasonu yapıcma artık. Söylerim canım da şimdi hiç canım istemiyor hoca çıktı ama benim canım istemiyor kendi hocamızda gelir öğleden sonra neyse bizküvim var olmadı yine söylerim canım isteyince.
 

işleri bitirdim geldim.
sip sap yaptımda geldim. kahvemi yudumluyorum lalalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben bi sip sap işlerde ustayın .
aaslında ev gayet temizdi sırf vakit gecsin kafam dagılsın diye iş cıkardım kendime.
nettiriyonuz bakım. elbisistan hosgeldin gülüm nasılsın.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…