- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #6.421
ah canım beim sıkıntı etme bir gün bzizmde oluck görüceksin bakya kıslar yanda habire cocuk resimleri cıkıyo ya ya cok tatlılar içim gidiyo vallahi onlara bakarken.
yaaaaaaaaaaaaaaaa oynamıyom işte yine yalnızmı kaldım böle olacagını bileydim daha yavas temizlerdim evi ya size yetişeyim diye kosturdum öle.
işleri bitirdim geldim.
sip sap yaptımda geldim. kahvemi yudumluyorum lalalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben bi sip sap işlerde ustayın .
aaslında ev gayet temizdi sırf vakit gecsin kafam dagılsın diye iş cıkardım kendime.
nettiriyonuz bakım. elbisistan hosgeldin gülüm nasılsın.
dejavum ses ver bakımmmmmmmmm
çok güzelmiş canım yaa.. bende göndereyim bunu.
ya canım ben kütüphanedeydin orada bir beyle çalışıyorduk anlaşıyorduk herşey iyiydi orada ama yukarı yönetim katında bir bayan doğum iznine ayrıldı ben geldim müd. yard. sekreterliğine.Kadın geldiğim zamandan beri ne iş gösteriyor ne soduğum bir şeye güzel cevap veriyor. Öğrenmemi istemiyoe hiçbirşeyi hep ben yaparım gerek yok diyor neyse idare ediyordum da ilk 1 mayıs izninde sorun çıktı 23 nisan pazartesi, 1 mayısta salı günü izinliydik bende 1 mayosta istanula gidecektim pazartesi de izin alacaktım annemin dr ile görüşecektim tedavi görüyor iyiiym diyor ama içim rahat etmiyor hazır salıya gelmişken iyi olur dr konuşurum sonra yola çıakrız diye hem normalde eşimin salı günü dersi var ama tatil olunca dersi de olmayacaktı beraber güzel olacaktı.Bana bu 23 nisan haftasında sordu ne zamangideceksin diye bende salağım ya 1 mayosta dedim durumu da anlattım ben dememişim gibi öbür gün ben 1 mayısta izin alcam kaynanam rahatsız onu görücez dedi. Kaldım öyle ee onun yıllık ziin hakkı da var bendne kıdemli falan 23 nisdan da gititk apar topar bizde mecbur pazartesi döndüm 23 nisandai sallı işbaşı yaptım. 1 mayıs geldi izin aldın mı dedim yok almadım gitmicez yoğunluk var falan oysa öle bişi yol çıldırdım sırf ben gitmeyim diye blöf yaptı. Bu olayda da hoca geen hafta full yoktu yurtdışondaydı, dün öğkeden sonra dersi vardı yoktu, bugün sabnah yoktu inadına bugün öğeden sonraya hoca burdayken randevu aldı gitti doktora o da gözlük versin diye acil bşi değil yani neden hoca yokken gitmiyor dimi maksat beni yalnız bırakmak. O kadar hocanın olmadığı zaman varken sen olsan ne düşünürsün mibarek gün sadece Allah'a havale ediyorum o biliyor kimin ne olduğunu.
slm ben geldim kızlar nasılsınız şimdi bitti işim ama daha çamaşıorlar asılacask bir kahve yapayımda dedim öyle asarım nirdesiniz bakem ne ediyonuz
slmmm kızlar bn geldimm..kızlar bn hala aynı cuma gnü dr.gidicem ama dr.dediki ultrasona gircem için su iç sıkışana kadar gel dedi ama ben yutkunamıorum bile nasıl su içicem bilmiyorum yarın 9 da gicem hayılısıyla inş..herşey yolundadır..bu arada Yağmurun toprağa hayat verdiği gibi dualarında hayat bulacağı bu gecede dua bahçesinde yeşeren fidan olmak dileğiyle kandiliniz mübarek olsun...
a.slm hoşgeldin kevserim su içmeninmn mantığını anlayamaıdm ama doktor dediyse vardır bildiği kuzucum korkma sakın hayırlı haberlelre gel emi bitanem nasıl oldun bugüün bakalım iyimisinnn
elif nettin gülüm bittimi işlerin geldimi halılar.
canım ilk ayı ya bebegi görebilmesi için sıkısık girerse ultrasonda daha iyi gözüküyo diye biliyorum ben.
melisam halılarım dün geldide ben yapmadım işleri ama bugün yaptım bitti çok şükür çamaşırlarımıda astım beyazlılar kaldı bir tek işte ama bende bittim bacım yok böyle birşey yaa halılarımda tam olmadı aranın alt tarafla farkı var koridorun burası daha uzun açıkta kaldı biraz daha aşağıya göre ama sinirime dokundu ne yapsam diye kara kara düğşünüyorum balım yaaa
a.slm hoşgeldin kevserim su içmeninmn mantığını anlayamaıdm ama doktor dediyse vardır bildiği kuzucum korkma sakın hayırlı haberlelre gel emi bitanem nasıl oldun bugüün bakalım iyimisinnn
öyle olucak gibibalım yaa gerçi açık seviyorum ama toz olmasınada sinir oluyorum bakıcızz artıkkk sen ne yaptın izledinmi muhteşemicanım küçücük bi yolluk at bosluga cok bos sevmiyosan. ne bilim pufftik yapıyodu ya banyo halısı gibi sanki ole bişi yap ser ya da.:44::44:
balım aynıyım ya çok ağrıyo yutkunamıyorum dr.gitmekde istmiyorm başka bişey fln olur diye yarın gitcem inş..off ilacda kullanımıyorummm annem babam eşimm herkez bana seferber olmuş durumdalar ama yok neyapsam geçmiyo nohut gibi küçük bi şişlik var ama öldürüyo cnm bnm
saol cnm bnm öle yapıyoum ama geçmedi hala bn kaçıyrum kızlarr keninize ii bakın yarın inş..güzel haberler iletirim inş...cnm sizi sveiyorum dua edin kızlar boğazım geçsin öpüyrum hepiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?