Kaldığımız Yerden Her Telden..

yaaaaaaaaaaaaaaaa oynamıyom işte yine yalnızmı kaldım böle olacagını bileydim daha yavas temizlerdim evi ya size yetişeyim diye kosturdum öle.

ya kıslar yanda habire cocuk resimleri cıkıyo ya ya cok tatlılar içim gidiyo vallahi onlara bakarken.
ah canım beim sıkıntı etme bir gün bzizmde oluck görüceksin bak
yaaaaaaaaaaaaaaaa oynamıyom işte yine yalnızmı kaldım böle olacagını bileydim daha yavas temizlerdim evi ya size yetişeyim diye kosturdum öle.

j-kuzucum ben arada gelebiliyoum bugün çünkü evin şeklibni oturtmaya çalışıyorum salonu dört çevirdim koltukalrı olmuyo beğenmedim daha silicam süpürücem oldukça yazıyorum bugünde böyle olurda yarına rahatım inş balım

ohh ne güzel tertemiz ev ya özledim bende evdeyken her yanın temiz olmasını ama çalışırken eve gidiyorum yemek yap ye derken saat kaç oluyor biraz toparlayayım diyorujm sonrada yorgunluk çöküyor haftasou yetmiyor geç kalkıyor benimki kahvaltı ve pazar faslı aman iştee.. Baya girişicem ince temizliğe ama. Mutfağım bitti ibi birşey, yatak odasıın geçen hafta hallettik baza altı falan düzenledik sildim ettim. camlarımı silmiştiim battılar tüllerimde tamam. Banyo var taşlar falan, tekrar camlar var, koltuklar var silinecek, halıalr yıkamaya gidecek dolu iş yanii.

dejavum ses ver bakımmmmmmmmm

burdayımmm... Ama gidicem tekim öğleden sonra ve hoca gelecek öle iştee. Özleyin beni anacımm..

slm ben geldim kızlar nasılsınız şimdi bitti işim ama daha çamaşıorlar asılacask bir kahve yapayımda dedim öyle asarım nirdesiniz bakem ne ediyonuz

slm ben geldim kızlar nasılsınız şimdi bitti işim ama daha çamaşıorlar asılacask bir kahve yapayımda dedim öyle asarım nirdesiniz bakem ne ediyonuz

Ah ah neden böyleyiz anlamıyorum ..
ama insan bi kere zıt gitti mi hep zıtlaşıyor..
seni hocayla bıraksın boşver sende hocayla aranı iyi tut ... bilmiyosanda ögretilmedi bana diyebilirsin kendi kendine nasıl ögrenceksin hem...

biliyomusun seni hep okudugum bi kitaptaki kadın karakterine benzetiyorum
Bilirsin belki kitabı Serenad..
gerci ordaki Maya ile sen baya farklısınız ama hoca filan iş yerindekiler o kadar benzeşiyorsunuz kiii...

burdayız bacımmmmm
yagmur yagacak bak ıslanmasın çamaşırlar.. havaya hiç belli olmuyo yawwwwww
bende şimdik kola içtim ..
cok uyku bastı yaaaa

bugünlerde ben bi tuhafımmm
elfcim gelen giden varmı???

slmmm kızlar bn geldimm..kızlar bn hala aynı cuma gnü dr.gidicem ama dr.dediki ultrasona gircem için su iç sıkışana kadar gel dedi ama ben yutkunamıorum bile nasıl su içicem bilmiyorum yarın 9 da gicem hayılısıyla inş..herşey yolundadır..bu arada Yağmurun toprağa hayat verdiği gibi dualarında hayat bulacağı bu gecede dua bahçesinde yeşeren fidan olmak dileğiyle kandiliniz mübarek olsun...

a.slm hoşgeldin kevserim su içmeninmn mantığını anlayamaıdm ama doktor dediyse vardır bildiği kuzucum korkma sakın hayırlı haberlelre gel emi bitanem nasıl oldun bugüün bakalım iyimisinnn

a.slm hoşgeldin kevserim su içmeninmn mantığını anlayamaıdm ama doktor dediyse vardır bildiği kuzucum korkma sakın hayırlı haberlelre gel emi bitanem nasıl oldun bugüün bakalım iyimisinnn

canım ilk ayı ya bebegi görebilmesi için sıkısık girerse ultrasonda daha iyi gözüküyo diye biliyorum ben.

elif nettin gülüm bittimi işlerin geldimi halılar.

melisam halılarım dün geldide ben yapmadım işleri ama bugün yaptım bitti çok şükür çamaşırlarımıda astım beyazlılar kaldı bir tek işte ama bende bittim bacım yok böyle birşey yaa halılarımda tam olmadı aranın alt tarafla farkı var koridorun burası daha uzun açıkta kaldı biraz daha aşağıya göre ama sinirime dokundu ne yapsam diye kara kara düğşünüyorum balım yaaa

canım ilk ayı ya bebegi görebilmesi için sıkısık girerse ultrasonda daha iyi gözüküyo diye biliyorum ben.

doğrudur balım ben ilk defa duyuyorum gerçi bekarken doktor banada bakmadan su iç demişti hatırladım şimdi ama tek fark ben bu bebekle ilgili fıstığım doğrudur yani

canım küçücük bi yolluk at bosluga cok bos sevmiyosan. ne bilim pufftik yapıyodu ya banyo halısı gibi sanki ole bişi yap ser ya da.:44::44:

balım aynıyım ya çok ağrıyo yutkunamıyorum dr.gitmekde istmiyorm başka bişey fln olur diye yarın gitcem inş..off ilacda kullanımıyorummm annem babam eşimm herkez bana seferber olmuş durumdalar ama yok neyapsam geçmiyo nohut gibi küçük bi şişlik var ama öldürüyo cnm bnm

canım küçücük bi yolluk at bosluga cok bos sevmiyosan. ne bilim pufftik yapıyodu ya banyo halısı gibi sanki ole bişi yap ser ya da.:44::44:
öyle olucak gibibalım yaa gerçi açık seviyorum ama toz olmasınada sinir oluyorum bakıcızz artıkkk sen ne yaptın izledinmi muhteşemi

off canım yaaa çok geçmiş olsun dikkat etmek lazım işte havalar aldatıcı yaaa birde hamilelik hassa hemen alıyo işte bol bol vitamin al limonlu çay içç ancak o şekilde atlatabilirsinnn

saol cnm bnm öle yapıyoum ama geçmedi hala bn kaçıyrum kızlarr keninize ii bakın yarın inş..güzel haberler iletirim inş...cnm sizi sveiyorum dua edin kızlar boğazım geçsin öpüyrum hepiniz

tmm canım ederiz etmezmiyiz dikkat et kendine yarına bizi habersiz bırakma emi gülüm benim Allaha emanet ol bende seni seviyom kızzz taze gibe öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…